Masajul lui Jack

Masajul lui Jack a fost unul erotic in salonul vip-zone.ro.

Masajul lui Jack

Masajul lui Jack Jack știa acum sigur că fusese o greșeală să se lase convins să joace acel meci de rugby în după-amiaza anterioară. Fiecare mușchi din corp îl durea și umerii și coapsele îi erau înțepenite și încordate. Fitness-ul nu a fost o problemă, el s-a păstrat în formă, dar corpul său de 38 de ani pur și simplu nu a mai fost la înălțimea impactului fizic al jocului pe care îl juca în fiecare săptămână.

Masajul lui Jack Masajul lui Jack Câteva beri după meci îi ajutaseră să-i anestezieze durerile în seara precedentă și dormise suficient de profund, ajutat de o poftă confortabilă, deși de rutină, cu soția. Viaţa lor sexuală era destul de plăcută, îşi spuse Jack, dar era un bărbat cu preferinţă pentru fiorul ocazional; lui Harriet, pe de altă parte, îi plăcea sexul simplu, dar nu s-a gândit niciodată la un pic de porno pentru a condimenta lucrurile. Îi cumpărase unul dintre acele vibratoare noi și scumpe cu câteva luni mai devreme, dar nu fusese folosit prea mult. De asemenea, găsise unul dintre DVD-urile lui R18 ascuns în biroul lui cu câteva luni mai devreme și fusese furioasă la gândul că s-ar putea să facă vreun handjob ocazional când ar fi trebuit să facă sex cu ea.

Masajul lui JackÎn timp ce Jack mergea țeapăn pe drum, în drumul către biroul său, a simțit că fiecare lovitură și fiecare joc ar fi lăsat o vânătaie adâncă. S-ar putea să fi fost un bun folos pentru vibrator, se gândi el cu regret, cu siguranță că ar putea ajuta la calmarea mușchilor răniți. Era o pacoste să lucreze duminică după-amiază, dar ar face săptămâna următoare să fie gestionabilă – fără să-și mute o parte din încărcătură astăzi, nu se va ajunge niciodată din urmă săptămâna viitoare.

Cafeneaua lui obișnuită era închisă – până la urmă era duminică, așa că Jack s-a întors pe drumul lui obișnuit către serviciu, sperând că Starbucks-ul din apropiere ar putea fi deschis. La câțiva metri mai departe, un semn i-a atras atenția – „Sauna și masaj thailandez” deschis 7 zile, de la prânz până a doua zi dimineață la 06:00. Dacă acesta era de fapt un loc care oferea un masaj autentic, unul dintre acestea ar trebui cu siguranță să-l ajute să-i uşureze durerile. Auzise că majoritatea saloanelor de masaj din București nu erau cu nimic mai bune decât bordelurile ieftine, dar citise și despre masajul thailandez autentic și gândul la o pereche de mâini pricepute care lucrează la mușchii lui dureri era foarte tentant.

Jack a pășit înăuntru și recepționera își ridică privirea din cartea ei – scrisă în thailandeză, observă Jack, cu siguranță un semn bun. 

– Am nevoie de o programare pentru un masaj?, a întrebat el.

Cu un zâmbet, fata cu părul negru l-a întrebat ce fel de masaj ar dori și, în timp ce Jack a scanat foaia de preț, s-a hotărât la unul dintre servicii. Pare destul de scump, își spuse el, dar atunci acesta pare un loc destul de inteligent. A plătit în numerar, i-a dat prenumele fetei care l-a notat într-o carte de întâlniri și a urmat-o pe un coridor. Una dintre uși era deschisă și înăuntru era o cameră de zi cu trei sau patru fete care se uitau la televizor; două dintre ele și-au ridicat privirea și au zâmbit în timp ce trecea pe lângă ele. Se simțea un miros slab de usturoi și ghimbir, care se lupta cu parfumul omniprezent al odorizantului. Recepționera i-a întins lui Jack un prosop dintr-o grămadă de pe o masă și i-a spus să facă duș în vestiar și apoi să se întoarcă. Jack intră în vestiar, care părea curat, dezbrăcat, punându-și hainele și servieta în dulap, apoi intră în duș.

Apa era fierbinte și, în timp ce dușul curgea puternic peste umerii lui, Jack simți că mușchii gâtului și umerilor lui începeau să se relaxeze. În timp ce se săpună, penisul și testiculele îi atârnau greu, iar gândurile lui Jack s-au îndreptat din nou către ceea ce îl aștepta – era acesta doar un salon de masaj legitim sau i se va oferi mai mult?

Jack pur și simplu nu știa, dar penisul a început să se îngroașe în așteptare. Cât ar putea costa? Fusese la bancomat în acea dimineață, așa că avea niște bani în portofel – dar apoi și-a amintit de banii pe care îi plătise deja – ar fi de ajuns ce-i mai rămăsese? Cât ar avea nevoie pentru restul zilei, de fapt până mâine pentru că banca lui nu îl lăsa să retragă bani de două ori pe zi? Mintea lui Jack a trecut prin trivialități, apoi i-a trecut gândul la Harriet acasă cu cei doi copii ai lor și s-a simțit brusc vinovat. Dacă l-ar fi sunat pe linia lui directă de la birou sau pe mobil în timp ce el era aici – unde îi putea spune că fusese?

Jack s-a spălat cu grijă, asigurându-se că prepuțul său lung și moale și cupola grea a penisului erau impecabil de proaspete. Și-a terminat dușul, și-a scos prosopul și, în timp ce ieși din cabină cu prosopul pus pe umăr, s-a văzut în oglinda de la capătul camerei. Nu e prea rău pentru aproape 40 de ani, a zâmbit în sinea lui, în timp ce și-a înfășurat prosopul în jurul taliei și a plecat înapoi pe coridor.

Masajul lui Jack Acolo îl aștepta o fată drăguță și brunetă, cu pomeți inconfundabil de thailandeză și trăsături delicate, îmbrăcată în ceea ce părea un trening negru. L-a condus într-o cameră mică, întunecată, cu o masă de masaj în centru și i-a cerut să se întindă, cu fața în jos. Masa era acoperită cu o foaie proaspătă de hârtie moale și la un capăt hârtia fusese ruptă peste o gaură circulară din masă, destinată în mod clar pentru fața lui. Jack a urcat în sus, întinzându-se astfel încât capul să se sprijine peste spațiu, permițându-i să stea întins, dar și să respire. Se simțea destul de confortabil, se gândi el. Fata a întins mâna să-și desfacă prosopul și pentru o clipă spatele său gol a fost expus; Pulsul lui Jack s-a accelerat pentru o clipă, când se întreba dacă aceasta va fi o experiență nud, dar apoi fata a pus un prosop curat pe mijlocul lui.

Masajul lui Jack – Îți place masajul profund sau mediu? a întrebat ea.

Jack s-a gândit o clipă și a răspuns că nu vrea prea tare, mulțumesc.

– Bine, folosesc ulei?

– Da, a spus Jack, este grozav 

Și s-a întrebat imediat dacă va reuși să scoată uleiul înainte de a se culca cu Harriet – dormea ​​întotdeauna gol. Aceste gânduri au trecut în timp ce maseuza a început pe spatele gambei stângi, uleiul proaspăt ușor rece la atingere, dar încălzindu-se rapid pe măsură ce ea lucra.

Era mai puternică decât părea, se gândi Jack, în timp ce începea să se relaxeze. Gândurile lui de mai devreme despre dacă i se va oferi sex s-au retras, pe măsură ce fata și-a continuat să lucreze cu pricepere profesională. Poate că e mai bine, gândi el, cu siguranță va economisi niște bani și o va putea înfrunta cu Harriet în seara asta fără probleme.

Maseuza lui i-a lucrat până la coapse, iar ischiochimbiolarele strânse și dureroase ale lui Jack au început să se relaxeze în timp ce ea îi lucra cu degetele din ce în ce mai adânc. În timp ce mâinile ei lucrau în sus și în jos, degetele ei lungi alergau lin în sus și înapoi și, doar ocazional, ajungeau până la pielea moale din interiorul coapsei lui, fără îndoială una dintre zonele erogene ale lui Jack și, încă o dată, el a simțit penisul îngroșându-se. În timp ce prosopul era așezat lejer peste fese, penisul și testiculele lui abia stăteau pe hârtia care acoperea masa și se întrebă cât de mult putea vedea maseuza.

Ridicând din umeri, Jack a hotărât că probabil că lucrează la mai mulți clienți pe zi; nu a simțit că are prea mult de ce să-și facă griji în departamentul de mărime și, din nou, s-a relaxat sub atingerea pricepută a maseuzei.

La o lovitură deosebit de lungă, vârful unuia dintre degetele fetei tocmai a atins unul dintre testiculele lui. Sigur a fost un accident? Cu siguranță, următoarele lovituri au fost cu doar o fracțiune mai scurte și Jack s-a relaxat din nou, dar nu a putut rezista să-și deschidă doar puțin picioarele în timp ce făcea asta.

Fata se mișcă în jurul mesei și începu să lucreze la celălalt picior. Jack a încercat să-și dea seama de cât timp era în cameră, i s-a părut mult timp, dar a bănuit că ea știa că a plătit pentru o oră. Rutina era identică și încă o dată, în timp ce ea lucra pe spatele coapsei lui, ocazional degetele ei se rătăceau pe interiorul coapsei lui și de două ori, de data aceasta, ea i-a atins testiculele.

Jack nu era sigur cum să reacționeze la asta, cu siguranță și-a simțit penisul înțepenindu-se sub el, dar era prins sub coapsa stângă; a simțit că ar putea fi prea flagrant să-și ridice fundul pentru a-i permite penisul să se ridice sub burtă și, în orice caz, maseuza nu i-a dat nicio șansă să se miște în timp ce lucra. Era sigur că ea trebuie să aibă o vedere destul de bună asupra testiculelor lui în timp ce lucra; de asemenea, credea că ea se asigurase că prosopul care stătea lejer peste fesele lui era așezat suficient de sus pentru a-i permite să ajungă între fesele lui.

În timp ce Jack se întreba dacă ea încuiase ușa când au intrat (nu-și amintea să fi observat dacă a făcut-o, dar cu siguranță că puteau face orice lucru rău în timp ce oricare dintre ceilalți putea intra?), fata s-a îndreptat spre capul mesei și începu să lucreze pe umerii lui. Orice gânduri sexy din mintea lui Jack au dispărut în timp ce ea a început să răsucească și să modifice fiecare mușchi dureros de pe umerii lui și de pe ceafă; a fost destul de dureros, dar pe măsură ce mergea mai departe, Jack a simțit că efectul general era probabil o îmbunătățire față de starea lui anterioară de rigiditate și durere.

Jack a devenit din ce în ce mai conștient că picioarele acestei tinere se aflau într-adevăr foarte aproape de vârful capului lui, dar nu îndrăznea să-și ridice fața din gaura din masă pentru a se uita pe furiș. Gândurile lui încântate s-au îndreptat spre ce s-ar întâmpla când ea începea să lucreze în fața lui – cum ar putea să încapă capul lui în gaura din masă? Dacă ea stătea în vârful mesei în timp ce lucra, ce fel de vedere ar avea el asupra sânilor ei atunci când stă întins pe spate?

Și-a imaginat că fetele thailandeze probabil aveau sâni mici, dar cu sfarcuri mari protuberante și închise la culoare – de unde avea acele idei? Trecuse ceva timp de când nu mai văzuse un DVD porno asiatic și nu îndrăznise să păstreze niciunul în casă de când Harriet l-a găsit pe ultimul.

Maseuza s-a întors la picior și la masă, iar Jack și-a dat seama că își dă jos papucii. De ce? Foarte atentă, ea a pășit pe masă, și-a pus un picior gol pe spatele coapsei lui și apoi și-a transferat ușor greutatea pe ischiotibial. Deodată, Jack și-a amintit că auzise odată că uneori aceste masaje thailandeze implică mersul pe spate – nu crezuse atunci, dar era pe cale să afle. Destul de sigur, fata, delicat, dar foarte ferm, a procedat să-i cerceteze fiecare muşchi ai coapselor, urmat de fiecare vertebră din spate, cu picioarele goale. Jack era prea ocupat să se ocupe de așteptarea dureroasă a locului în care ar putea sta ea în continuare, care mușchi dureros era pe cale să primească următorul tratament pentru a se gândi la orice altceva și a simțit că penisul său se strângea înapoi la starea pe care o credea neelegant ca fiind flasc.

Spre uşurarea lui Jack, fata s-a dat jos în cele din urmă de la masă, şi-a pus papucii la loc şi s-a mutat în mijlocul mesei. Totuși, spre confuzia lui, ea a mutat apoi prosopul în jurul mijlocului lui, până la partea inferioară a spatelui, expunându-i complet fesele și a început să-i maseze energic fiecare Masajul lui Jack dintre fese. Încă o dată, degetele ei alunecau ocazional între picioarele lui și de data aceasta evită să-i atingă testiculele cu totul, dar și-a trecut degetele adânc în despicatură cărnoasă, unde coapsele lui se uneau cu fesele lui. Penisul lui Jack s-a îngroșat încă o dată și dorea să-și ridice fundul pentru a-și elibera penisul de sub coapsă, dar mâinile puternice ale maseuzei au făcut acest lucru imposibil.

De asemenea, Jack nu era sigur dacă reacția lui era obișnuită – probabil că clienții obișnuiți de la masaj se puteau controla mai bine. Citise despre sentimentul oriental de „pierdere a sinelui”, iar Jack era destul de sigur că a-ți face un masaj în timpul unui masaj ar fi cu siguranță să pierzi sinele și chiar nu voia să riște să ofenseze.

– Te rog să te întorci.

Jack tresări încă o dată când vocea fetei îi izbucni în gânduri. În timp ce își ridică fața, și-a dat seama că fata ținea prosopul în sus ca un paravan în fața ei și s-a asigurat că se întoarce astfel încât să fie cu spatele către ea în timp ce se rostogoli pe spate. Ea a întins prosopul pe mijlocul lui și apoi și-a pus un alt prosop sub cap. Eliberat din capcana de sub corpul lui Jack, penisul i s-a întins gras pe burtă și, pe măsură ce Jack se relaxa, a început să se îngroașe Masajul lui Jack și să se umfle. Jack aruncă o privire în jos pentru a vedea cât de evidentă ar putea fi erecția lui sub prosop; dacă fata se uita, nu putea evita să-și dea seama cât de entuziasmat era. Cu toate acestea, ea era cu fața în cealaltă direcție când a început să-i maseze piciorul drept inferior.Masajul lui Jack 

Jack ridică privirea și observă o bară de oțel inoxidabil suspendată de tavan și și-a dat seama cum reușise maseuza să-și mențină echilibrul în timp ce mergea pe spate. În timp ce ea lucra pe picioarele lui, el a încercat să-și alunge din mintea sa preocuparea pentru posibilitățile sexuale ale situației; ea nu-i făcuse cu adevărat nimic care să nu fi fost în întregime profesionist și era destul de rușinos că stătea întins acolo cu o erecție. Penisul lui, totuși, s-a zvâcnit din nou și Jack era din nou sigur că fata trebuie să-și fi dat seama.

De data aceasta, când ea a lucrat pe coapsele lui din față, degetele ei nu s-au abătut spre penisul lui, dar Jack nu a putut rezista să-și desfășoare puțin picioarele în timp ce ea lucra. Nu a fost nicio reacție la sugestivitatea lui și, la scurt timp după aceea, fata s-a mutat în capul mesei pentru a lucra asupra brațelor și umerilor lui. Speranțele lui că ar putea vedea sânii ei de jos au fost năruite – topul larg era bine înfipt în talie. De asemenea, Jack și-a dat seama că ora lui trebuie să se fi terminat.

În timp ce Jack ajungea la concluzia că acesta era un salon de masaj cu totul legitim, dar care merita fiecare bănuț din banii de intrare, fata s-a mutat în partea dreaptă și a început să-i maseze abdomenul.

– Îți place relaxarea manuală? a șoptit ea.

– Poftim? se bâlbâi Jack, uimit de această întorsătură a evenimentelor. Fata și-a strecurat mâna dreaptă sub prosop și a sprijinit-o fără îndoială pe penisul lui.

– Handjob-ul, îți place handjob-ul?

– Desigur, a zâmbit Jack, îmi place foarte mult! 

Privind în urmă, Jack și-a dat seama că acesta era momentul în care ar fi trebuit să mai pună două întrebări: cât de mult și, poate, faci altceva?

– OK, nicio problemă, a continuat ea și a mutat prosopul în sus și departe de organele lui genitale, sprijinindu-se pe burta lui. Foarte drăguț penis, drăguță mărime, a murmurat fata, spre satisfacția lui Jack, care a fost temperat puțin după aceea, când a continuat „nu prea mare…”

Jack a mormăit mulțumiri pentru compliment, dar apoi a oftat adânc în timp ce fata a început să-i mângâie penisul și testiculele. Penisul lui s-a ridicat din nou, iar Jack a simțit că a atins o dimensiune nemaivăzută de câțiva ani.

Fata și-a turnat puțin ulei pe mâini și de data aceasta și-a frecat cu grijă mâinile pentru a se asigura că uleiul s-a încălzit complet înainte de a reveni la mângâieri. Ea a început o mișcare de tirbușon cu două mâini, frecându-i prepuțul în sus și în jos pe capul bombat al penisului lui îngrădit și Jack a început să-și dea seama că acesta era o expertă; si-a dat seama in acelasi moment ca, desi si-ar dori ca asta sa dureze ceva timp, in acest ritm va ejacula foarte curand.

– Cu blândețe, șopti el – și se întrebă în același timp dacă ușa era încuiată și cât de mult ar putea auzi fetele de pe coridor; în mod bizar, era recunoscător în acel moment pentru televizor.

Fata și-a îndepărtat mâna dreaptă și a continuat să-i mângâie penisul cu stânga, degetul mare deasupra și două degete dedesubt. Jack s-a simțit un pic mai în control, în timp ce mâna ei dreaptă a început să-i mângâie testiculele, care se strânseseră aproape de corpul lui. Încă o dată, ea a adăugat puțin ulei în mâinile ei și și-a accelerat mișcarea în sus și în jos pentru penisul lui, în timp ce degetul arătător al mâinii ei drepte a sondat sub scrotul lui. Jack și-a dat seama că se apropia de punctul său de neîntoarcere și a început să geamă o dată cu loviturile; Masajul lui Jack în timp ce vârful uleios al degetului ei arătător i-a sondat fundul, el a explodat în spasm după spasm de orgasm, scuipând spermă din capul penisului în prosopul plasat strategic. Ambele mâini s-au întors la lucrul lor asupra penisului său, în timp ce el continua să împingă cu chinurile orgasmului său, mulgând ultimele picături de spermă; și-a folosit ușor unghiile pe pielea încrețită a bilelor lui.

Jack a ajuns în sfârșit la finalul orgasmului și s-a odihnit pe masa de masaj, complet relaxat. În acest moment, trebuie să fi adormit de fapt pentru câteva clipe, pentru că atunci când și-a revenit, fata se spălase evident pe mâini și acum îi masa foarte ușor scalpul cu vârful degetelor. Jack credea că nu fusese niciodată atât de pașnic.Masajul lui Jack

Câteva momente mai târziu, ea a șoptit 

– OK, îmbracă-te și s-a strecurat în liniște din cameră.

Jack a făcut un duș cu grijă pentru a elimina cât mai mult ulei posibil și a pus câteva bancnote în buzunarul pantalonilor pentru bacșiș. Când a trecut pe lângă camera TV, însă, toate fetele au fost din nou cuprinse de spectacol; a întrebat-o pe recepționeră dacă ar trebui să lase bacșiș maseuzei.

– Oh, nu, nu este necesar, a spus fata. Vino din nou curând.

Oh, da, gândi Jack, cred că cu siguranță o voi face.