Masaj la hotel

Masaj erotic la hotel în Bucuresti: 0725.25.25.00

MASAJ EROTIC LA HOTEL ȘI DOMICILIU ÎN BUCUREȘTI

Știm ca fiecare persoană are nevoie de un spațiu în care sa se simtă în siguranță, de accea salonul VIP ZONE oferă ședințe de masaj erotic direct la dvs acasă sau în camera de hotel din București și Ilfov.

Cunoaștem ingredientele unei sedinte perfecte de masaj erotic, astfel permițându-ne să vă oferim același tip de experiență de neuitat în camera dvs de hotel sau acasă. 

Toate ședințele de mesajele vor avea un final fericit, ceea ce se va traduce în mulțumirea tuturor clienților noștri.

Maseuzele noastre vor veni la dumneavoastră echipate cu tot ce este necesar desfășurării unei ședințe de masaj erotic. Uleiul și crema de masaj, cearșaful de unică folosință, șervețelele umede și uscate fac parte din pachetul cu care domnișoarele vin dotate. 

Maseuzele noastre nu vor folosi paturi de masaj. Ele își desfășoară activitatea discret și se vor folosi de paturile din camera de hotel. 

De asemenea ținem să vă anunțăm că nu vor exista probleme la accesul în hotel. Toate maseuzele VIP ZONE lucrează 100% legal și vin însoțite de factură și delegație.

 

Vă rugăm să accesați galeria foto pentru a va alege maseuzele preferate 

 GALERIE FOTO OUTCALL

 

Modul de desfășurare al ședinți de masaj

 • Pe site-ul salonului de masaj erotic București, optați pentru varianta “Masaj la hotel”
 • Vă uitați la profilele domnișoarelor și vă alegeți una(sau mai multe) dintre ele.

Profilele domnișoarelor cuprind atât o descriere fizică a acestora cât și o descriere a tehnicilor de masaj folosite. Totul este creat pentru ca dvs să puteți alege maseuza conform standardelor proprii.

Vă asigurăm de veridicitatea pozelor domnișoarelor din GALERIA FOTO

 • În momentul în care ați ales domnișoara sunați la numărul de telefon afișat  0725.25.25.00.
 • O operatoare vă va răspunde și va fi suportul dvs până la sosirea maseuzei.
 • Pentru comandă avem nevoie de următoarele detalii: 
  • numele dvs pentru a face confirmarea în camera de hotel,
  • numărul camerei de hotel.  
  • dacă este vorba despre domiciliul dumneavoastră – adresa completă și numele dvs.
 • Operatoarea noastră va suna pe numărul de hotel, va cere legatura în camera dvs (nu va preciza că este de la un salon de masaj erotic – la noi discreția este importantă) și astfel se va face confirmarea iar maseuza va fi trimisă către dvs.

Toate domnisoarele maseuze sunt tinere, atrăgătoare, sexy, dar și calificate, angajate legal și cu toate analizele medicale la zi.

Prețurile domnișoarelor sunt stabilite în funcție de mai multe criterii, printre aceste criterii sunt și următoarele:

experiența, calitatea masajelor, feedback-urile primite de la clienți, aspectul fizic, etc.

Vă garantăm că o sa găsiți în salonul nostru domnișoare pentru toate gusturile și de asemenea pentru toate bugetele.

 • Separat de prețul ședinței de masaj erotic se va achita și transportul dus-întors.

Domnișoarele sunt îmbrăcate adecvat pentru vizitele la hotel sau domiciliu. Ținutele purtate de acestea nu sunt vulgare și nici nu atrag atenția..

În așteptarea domnișoarelor, trebuie doar să vă relaxați. Dvs stabiliti cum doriți să fie atmosfera, așa ca aveți la dispoziție 30 minute până la venirea maseuzei pt a va gândi ce muzica doriți, care este temperatura optimă și alte aspecte pe care vă lăsăm pe dvs sa le stabiliți.

 • În funcție de zona în care locuiți/este hotelul, se poate ajunge la dumneavoastra în maximum 30-40 minute de la plasarea comenzii.

Ce conține o sedinta de masaj erotic la hotel sau domiciliu?

În primul rând vă informăm că durata unei ședințe este de 60 minute și începe în momentul în care domnișoara a ajuns la dvs, i-ați achitat contravaloarea serviciilor și aceasta face confirmarea începerii orei de masaj.

O ședință de masaj se poate configura conform dorintelor dvs , ședința standard urmând următorii pași:

 • 15-20 minute în care vă relaxați trupul și eliminați oboseala și stresul printr-un masaj de relaxare care vă stimulează circulatia și limfa, dar care vă induce și o stare de bine.
 • 15-20 minute de preludiu- body to body masaj. Un masaj mai senzual, cu anumite parți ale domnișoarei pe corpul dvs, atingeri delicate menite să vă stimuleze, să vă excite și să vă inducă o stare de extaz.
 • 15-20 minute în care zonele erogene ale corpului dvs vor fi exploatate la maximum. La final veți atinge senzații puternice în timpul orgasmului. 
 • Masajul erotic include tehnici tantra profesionale care vă vor purta către un masaj cu satisfacție explozivă
 • 10 minute la finalul ședinței de masaj când domnișoara vă poate însoți la duș, beneficiind de un duș asistat într-o companie caldă și plăcută.

Finalul ședinței de masaj 

Când domnișoara a plecat de la dumneavoastră, așteptam și un feedback. Aceste feedback-uri ne ajută să aflăm gradul dvs de satisfacție, iar în cazul în care satisfacția nu a fost deplină, ne dorim să știm motivele și să încercăm să perfecționăm lucrurile. Feedback-ul se referă la a da o nota domnișoarei de la 1 la 10 asupra calității masajului, a atitudinii domnișoarei, precum și un raport calitate-preț.

Dacă sunteți un barbat aventurier sau pretențios, puteți alege un masaj dublu la dumneavoastră acasă. Pentru o oră, două maseuze alese de dumneavoastra, vă vor face simultan un masaj erotic ce vă va duce pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. În acest fel dublați distracția, dublați relaxarea, dublați excitarea, dublați satisfacția și nu uitați, dublați amintirile. Experiența va fi de neuitat iar satisfacția cu siguranța va fi deplină!