Masaj la hotel

Masaj erotic la hotel in Bucuresti: 0725.25.25.00

MASAJ EROTIC LA HOTEL SI DOMICILIU IN BUCURESTI

Salonul nostru de masaj erotic ofera sedinte de masaj erotic direct la dvs acasa sau in camera de hotel din Bucuresti.

Stim ca fiecare persona are nevoie de un spatiu in care sa se simta in siguranta, astfel am amestecat ingredientele unei sedinte perfecte de masaj erotic, permitandu-ne sa oferim acelasi tip de experienta de neuitat in camera dvs de hotel. Ne-am adaptat, de asemenea, ca toate masajele noastre sa aiba un final fericit, ceea ce se va traduce in multumirea tuturor clientilor nostri de rezultatul final.

Maseuzele noastre vor avea toate “echipamentele’’ necesare desfasurarii unei sedinte de masaj erotic la dvs ( va informam ca nu sunt folosite paturi de masaj , insa domnisoarele isi desfasoara serviciile discret si se vor folosi paturile de hotel). Uleiul de masaj, crema de masaj, cearsaf de unica folosinta, servetele umede si uscate fac parte din pachetul cu care domnisoarele vin dotate. De asemenea tinem sa va anuntam ca nu vor exista probleme la accesul in hotel, intrucat toate domnisoarele noastre lucreaza perfect legal si vin insotite de factura si delegatie.

Modul de desfasurare este urmatorul:

 • Dvs intrati pe site-ul salonului nostru de masaj erotic Bucuresti, optati pentru varianta “Deplasari-masaj la hotel sau domiciliu”, va uitati la profilele domnisoarelor si va alegeti una dintre ele (sau de ce nu mai multe).

Profilele domnisoarelor cuprind atat o descriere fizica a acestora cat si a tehnicilor de masaj folosite, totul fiind creat pentru dvs pt a face alegerea corecta si adecvata a domnisoarei dorite, conform standardelor dvs. Va asiguram de veridicitatea pozelor domnisoarelor.

 • In momentul in care ati ales domnisoara, va facem invitatia sa sunati la numarul de telefon afisat 0725.25.25.00.
 • O operatoare va va raspunde si va fi suportul dvs pana la venirea domnisoarei maseuze la dvs.
 • Detaliile necesare pt a veni o domnisoara la dvs: numele dvs pentru a face confirmarea in camera de hotel, numarul camerei, sau daca este vorba de domiciliul dumneavoastra – adresa dvs completa si numele dvs.
 • Operatoarea noastra va suna pe numarul de hotel, va cere legatura in camera dvs de hotel (nu va preciza ca este de la un salon de masaj erotic – la noi discretia este importanta) si astfel se va face confirmarea si se va putea trimite maseuza la dvs.

Toate domnisoarele maseuze sunt tinere, atragatoare, sexy, dar si calificate, angajate legal si cu toate analizele medicale la zi.

Preturile domnisoarelor sunt stabilite in functie de mai multe criterii atent selectionate, printre care putem mentiona urmatoarele: experienta domnisoarelor, calitatea masajelor, feedback-urile primite de la clientii nostri fideli, precum si aspectul fizic al domnisoarelor, etc. Va garantam ca o sa gasiti in salonul nostru domnisoare pentru toate gusturile si de asemenea pentru toate bugetele.

 • Separat de pretul sedintei de masaj erotic se va achita si o taxa de transport a domnisoarei, dus intors – de la si catre salon.

Domnisoarele sunt imbracate adecvat pentru vizitele la hotel sau domiciliu. Tinutele purtate de acestea nu sunt vulgare si nici nu atrag atentia, decat intr-un mod placut, elegant.

In asteptarea domnisoarelor, trebuie doar sa va relaxati si sa asteptati ca acestea sa vina la dvs. Dvs stabiliti cum doriti sa fie atmosfera, asa ca aveti la dispozitie 30 minute pana la venirea maseuzei pt a va gandi ce muzica doriti si va place in timpul masajului, care este temperatura optima in care va simtiti bine si alte aspecte pe care va lasam pe dvs sa le stabiliti.

 • In functie de zona in care locuiti/este hotelul, se poate ajunge la dumneavoastra in maxim 30-40 minute de la plasarea comenzii.

Ce contine o sedinta de masaj erotic la hotel sau domiciliu?

In primul rand va informam ca durata unei sedinte este de 60 minute si incepe in momentul in care domnisoara a ajuns la dvs, i-ati achitat contravaloarea serviciilor si aceasta face confirmarea inceperii orei de masaj.

O sedinta de masaj se poate configura conform dorintelor dvs , sedinta standard urmand urmatorii pasi:

 • 15-20 minute in care va relaxati trupul si eliminati oboseala si stresul, printr-un masaj de relaxare care va stimuleaza circulatia si limfa, dar va induce si o stare de bine.
 • 15-20 minute de preludiu- body to body masaj, un masaj mai senzual cu anumite parti ale domnisoarei pe corpul dvs, atingeri delicate menite sa va stimuleze, sa va excite si sa va induca o stare de extaz.
 • 15-20 minute in care zonele erogene ale corpului tau vor fi exploatate la maxim, astfel incat la final sa atingi senzatii puternice in timpul orgasmului. Masajul erotic include tehnici tantra profesionale care va vor purta catre un masaj cu finalizare exploziva.
 • 10 minute la finalul sedintei de masaj domnisoara va poate insoti la dus, beneficiind de un dus asistat intr-o companie calda si placuta.

Cand domnisoara a plecat de la dumneavoastra, asteptam si un feedback sa ne spuneti parerea dvs. Aceste feedback-uri ne ajuta sa aflam gradul dvs de satisfactie, iar in cazul in care satisfactia nu a fost deplina, ne dorim sa stim motivele si sa incercam sa perfectionam lucrurile. Feedback-ul se refera la a da o nota domnisoarei de la 1 la 10 asupra calitatii masajului, a atitudinii domnisoarei, precum si un raport calitate-pret.

Daca sunteti un barbat aventurier sau pretentios, puteti alege un masaj dublu la dumneavoastra acasa. Pentru o ora, doua maseuze alese de dumneavoastra, va vor face simultan un masaj erotic ce va va duce pe cele mai inalte culmi ale placerii. In acest fel dublati distractia, dublati relaxarea, dublati excitarea, dublati satisfactia si nu uitati, dublati amintirile. Experienta va fi de neuitat iar satisfactia cu siguranta va fi deplina!