Night club erotic

EROTIC NIGHT CLUB 

50 EUR (230 LEI)

Night club erotic cu circuit inchis

Bei cat vrei! (whisky, vodka, tequila, bere, sampanie, vin, rom, cafea, racoritoare)
Spune la receptie codul de reducere “VIP25” si platesti doar 25 de EUR (130 LEI).

PROGRAMARI: +4 0735.44.55.11

Experimentati o noapte de neuitat in night club erotic Vip-Zone.  Impreuna cu bauturi fine atent selectionate, sampanie si muzica excelenta, va puteti bucura de compania a 10 domnisoare tinere. 

In plus, sunt fermecatoare si pline de senzualitate.

Va oferim distracție erotică la un nivel inalt! Fetele tinere si apetisante va propun programe erotice de night club de lux. 

Divertismentul, stimularea si spectacolele erotice sunt pentru toate gusturile.
Night club erotic Vip-Zone este un loc magic in care visele devin realitate. Dansatoarele va intretin toata seara cu show-uri de striptease si dans la bara. Daca doriti putina intimitate aveti un loc asigurat.

Puteti alege o domnisoara (sau mai multe) si intr-unul dintre separeurile noastre V.I.P va puteti bucura de show-uri erotice, lap dance, striptease sau  masaj erotic doar pentru dvs.

 Club erotic Vip-Zone este locul ideal pentru o seara cu prietenii in oras dar si pentru petreceri private de toate tipurile.  Printre care cele mai cautate sunt petrecerile burlacilor, aniversarile si intalnirile cu parteneri de afaceri.

Echipa noastra  va sta la dispozitie pentru organizarea evenimentului dvs in cele mai mici detalii si va putem pune la dispozitie inclusiv DJ profesionist, catering, limuzina, etc.

Striptease

Dans la bara

Lap Dance

Show-uri erotice

Show-uri private

Separeuri V.I.P

Servicii BDSM

Companie

Masaj erotic domni, doamne si cupluri

Petreceri private

Petreceri tematice

Open bar

In plus, puteti alege si serviciile noastre de masaj erotic la domiciliu sau in camera dumneavoastra de hotel.

In cazul in care  aveti cunostinte pe care sa ni le recomandati pentru a face parte din echipa VIP ZONE, va rugam sa ne contactati.

 

 

erotic night club

erotic night club