DESCRIERE SERVICII MASAJ EROTIC

Ne-am dedicat să vă oferim servicii de masaj erotic deosebite, la fiecare adăugând o notă distinctivă de rafinament și pasiune. Dorim să vă oferim o experiență senzuală unică și memorabilă prin intermediul următoarelor servicii: Masaj erotic cuplu cu una sau două maseuze, Masaj erotic dublu, Masaj erotic dominare/ BDSM, Masaj la prostată, fetish și fantezie, Masaj erotic cu finalizare, Masaj erotic jacuzzi și șampanie. Toate sunt adaptate nevoilor fiecăruia dintre dvs.

Vă încurajăm să luați câteva momente pentru a citii detaliile serviciilor, astfel încât să puteți face alegerea potrivită.

Descarcă meniul de servicii și băuturi

Meniul în format PDF

DUȘ INIȚIAL ASISTAT

Puteți alege ca dușul să fie asistat de către maseuză sau nu.

Dacă îl doriți asistat, maseuza vă va spăla într-un mod erotic pe întreg corpul din exteriorul cabinei de duș.

Puteți solicita maseuzei (sau maseuzelor la ședințe de masaj erotic dublu) să vă însoțească în cabina de duș. Decizia le aparține în totalitate, iar acceptul NU trebuie să fie condiționat de plata unor sume suplimentare.

Tip: Un corp bine spălat va fi mult mai erotic masat 😉

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ DE RELAXARE

Se realizează pe întreg corpul prin tehnici de: efleuraj, fricțiune, frământat, tapotament, vibrații, cernut, rulat, scuturat, tracțiuni, presiuni.

Așa cum îi spune și numele, scopul este relaxarea – fizică și psihică – detașarea de problemele cotidiene și pregătirea pentru erotism.

Vă rugăm să țineți cont că nu toate maseuzele stăpânesc la fel de bine tehnicile masajului de relaxare.

Dacă doriți un masaj de relaxare profesional vă rugăm să anunțați acest lucru la recepție, înainte de a alege maseuza. Totodată, puteți profita de ofertele promoționale alegând un masaj erotic dublu la care, pentru a doua maseuză, achitați doar jumătate din preț.

Tip: Vă recomandăm să nu renunțați la acest masaj 😉

Durată: 5 – 15 minute

MASAJ BODY TO BODY SENZUAL

Acest masaj implică atingerea întregului dvs. corp cu ajutorul corpului maseuzei, fără a fi folosite mâinile, ci doar părți ale corpului: sânii, fesele, părul, unghiile, abdomenul.

Se începe cu partea din spate și se continuă cu partea din față.

Este un masaj senzual, lent și grațios. Include șoapte la ureche și sărutări ușoare pe corp. Pentru un efect mult mai intens este indicat sa îi comunicați maseuzei ceea ce vă place, zonele erogene și intensitatea mișcărilor.

Durată: 5 – 10 minute

MASAJ TANTRIC/ EROTIC

Toată atenția se mută către zonele erogene.

Tehnicile folosite diferă de la maseuză la maseuză și le puteți stabili de comun acord. Pe parcursul ședinței de masaj puteți indica maseuzei în ce zone să insiste.

Cu clavicula – cea mai apreciată de către clienți. Mișcarea de du-te-vino se realizează în spațiul creat între mandibulă, claviculă și gât. Aceasta se efectuează cu ajutorul mâinii, a uleiului cald și a respirației maseuzei. Rezultatul?  Senzații extraordinare, rar întâlnite într-o ședință de masaj erotic.

Cu abdomenul – de asemenea apreciată de clienți datorită gradului crescut de apropiere dintre maseuză și client. Este o tehnică apreciată în special de clienții care aleg și o experiență G.F.E.

Cu sânii – cea mai cunoscută tehnică. De obicei este însoțită de priviri incitante și respirație intensă. Se poate realiza din diferite poziții în funcție de fanteziile fiecăruia. Este o variantă optimă și pentru cei ce au ușoare tendințe de BDSM ACTIV.

Lingam masaj – varianta perfectă pentru un răsfăț total. Se realizează cu ambele mâini ale maseuzei, cu mișcări lungi, senzuale sau intense. Lingam masaj oferă atenție întregii zone intime și zonelor adiacente până la nivelul dorit de dvs.

Cu picioarele/ Foot fetish – pentru cei care vor să încerce ceva nou sau pentru pasionații de picioare (foot fetish). Masajul realizat cu tălpile și degetele de la picioare, alături de priveliștea încântătoare, pot duce foarte ușor la explozii de plăcere.

Optând pentru un masaj tantric, nu va exista o finalizare. În schimb, veți experimenta trăiri orgasmice interioare mult mai intense și de durată.

Optând pentru masaj erotic, puteți experimenta maximum 2 senzații orgasmice într-o oră.

Durată: 5 – 10 minute

SENZAȚII ORGASMICE MULTIPLE

Misiunea noastră și obiectivul unui masaj erotic de înaltă calitate este să obținem senzații orgasmice intense și de lungă durată.

Aceste stări pot fi atinse doar dacă reușim să întârziem sau chiar să evităm momentul ejaculării.

Trăirile orgasmice intense și de lungă durată generează valuri de energie sexuală ce invadează tot corpul.

Această energie este sublimată în final într-o energie vitală benefică întregului organism.

Senzațiile orgasmice sunt o continuare firească a unui masaj erotic cu finalizare. Pentru a obține efectul maxim, trebuie să vă cunoașteți foarte bine organismul și să stabiliți un sistem de comunicare cu maseuza.

Astfel, odată ajunși la punctul de maximă încărcătură sexuală, maseuza poate oferi câteva secunde de pauză pentru scăderea presiunii. Acest lucru vă permite să prelungiți erotismul și senzațiile orgasmice.

În concluzie, orgasmele intense și de lungă durată sunt posibile doar fără ejaculări necontrolate.

Muzica relaxantă, pielea fină a maseuzei, mișcările de du-te-vino, șoaptele sexy, respirația caldă și sărutările pe corp conduc către punctul culminant.

Aici are loc explozia de plăcere căutată, urmată de eliberarea tuturor tensiunilor.

Durată: în funcție de nevoile dvs.

DUȘ FINAL ASISTAT

Uleiul, crema de masaj, parfumul maseuzei sunt greu de eliminat din piele – mai ales de pe spate.

Dacă alegeți ca dușul să fie asistat de către maseuză, aceasta va elimina toate urmele, iar ședința de masaj ce tocmai s-a încheiat va rămâne micul dvs. secret.

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ & JACUZZI

Înainte de a vă bucura de un masaj de vis, relaxați-vă profund în jacuzzi.

Într-o atmosferă cu lumină difuză și esențe parfumate orientale, puteți alege muzica preferată.

Maseuza frumoasă vă va răsfăța cu atingeri senzuale în zonele cheie și un mini masaj. Toate acestea vă vor învălui în timp ce vă relaxați și savurați un vin spumant din partea casei.

Răsfaț total. Pregătirea perfectă pentru ședința de masaj body to body, masaj tantric/ masaj erotic și masaj cu finalizare.

Tip: Conform indicațiilor medicale, durata maximă pe care ar trebui să o petreceți în apă nu trebuie să depășească 20 minute.

Durată Jacuzzi: ~ 15 minute

Durată totală ședință masaj jacuzzi: 60 minute

MASAJ SOFT BDSM

Un schimb erotic de putere, dominare și supunere ce are ca scop stimularea sexuală.

La VIP ZONE, maseuzele sunt întotdeauna personajele ACTIVE. Ele pot îndeplini diferite fantezii ușoare, cum ar fi: plimbări în zgardă, pălmuire, călcare, imitarea comportamentul animalelor, task-uri de curățenie. De asemenea, se pot implica și in jocuri de sclav-stăpână.

Tip: La alegerea dvs., ședința de masaj dominare/ masaj BDSM poate să conțină doar tehnici de soft BDSM. De asemenea, puteți combina BDSM -ul cu restul serviciilor de masaj erotic, cum ar fi: masaj erotic dublu, masaj erotic cuplu, masaj prostatic, masaj jacuzzi, masaj cu finalizare

Durată: 60 minute

MASAJ PROSTATĂ

Pentru anumiți bărbați, prostata este un centru al plăcerii care necesită o atenție deosebită.

Denumită și punctul G masculin, stimulată corect, prostata este capabilă să producă un orgasm masculin total diferit de cel clasic. În urma unui masaj la prostată, orgasmul este mult mai lung, mai expansiv, asemănător unui val de plăcere ce cuprinde întreg corpul.

În pachetele de servicii de masaj erotic, masajul la prostată poate fi realizat în diverse moduri.

Acestea pot include tehnici externe sau interne, cu mâna în mănușă sau utilizând jucării specifice protejate, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durată masaj prostată: 15 minute (în timpul masajului erotic/ tantric)

Durată totală ședință masaj la prostată: 60 minute

LECȚIE EROTICĂ

Doriți să vă bucurați de serviciile de masaj erotic preferate oricând? Sau vreți să aduceți mai multă senzualitate în viața de cuplu și să explorați noi senzații în dormitor?

Dacă răspunsul este DA, maseuzele noastre vă pot învăța și explica pas cu pas tehnici precum masaj cu finalizare, masaj erotic cuplu, masaj la prostată și masaj erotic dominare/ BDSM pe măsură ce le experimentați.

De asemenea, dacă doriți să vă răsfățați partenera cu un astfel de masaj, vă putem îndruma și în această direcție.

Aceste servicii de masaj erotic sunt disponibile sub forma unor lecții individuale.

Ele sunt potrivite chiar și pentru doamnele care doresc să învețe arta masajului erotic cu finalizare. Scopul este să le ofere o surpriză extraordinară partenerului lor

Indiferent dacă oferiți sau primiți, un masaj erotic cu finalizare, un masaj tantric sau un masaj la prostată este o modalitate excelentă de a vă conecta cu partenera sau partenerul.

Durată: 60 minute

MASAJ DUBLU

Descoperă experiența uluitoare a unui masaj erotic dublu, oferit de două maseuze pricepute, marca VIP ZONE!

Acest masaj reprezintă o întâlnire armonioasă a senzualității și expertizei, într-o atmosferă intimă și relaxantă.

Cu patru mâini pricepute care lucrează împreună, vei simți un val de plăcere și o relaxare totală. Fiecare mișcare este coordonată pentru a-ți oferi o senzație inegalabilă de răsfăț și extaz.

La VIP ZONE, maseuzele noastre sunt pregătite să lucreze împreună în armonie, pentru a-ți oferi o experiență erotică dublă de neuitat. Te vei lăsa purtat pe valuri de senzualitate în timp ce simți atingerile delicate ale celor două fete care îți oferă o ședință de masaj erotic dublu.

Fă o programare și lasă-te învăluit de senzațiile orgasmice pe care numai un masaj erotic dublu ți le poate oferi.

Durată: 60 minute

MASAJ EROTIC - CUPLURI

Extazul unui masaj erotic cu finalizare nu este limitat doar la o singură persoană. Vă puteți bucura de plăcere într-o ședință de masaj erotic cuplu împreună cu partenera/ partenerul dvs.

Masajul erotic pentru cupluri este o experiență plină de plăcere, care poate revigora viața sexuală, intensifica intimitatea și îmbunătăți legătura dintre parteneri.

Alegerea vă aparține:

 • Un masaj erotic cuplu realizat de o singură maseuză, care va masa fiecare partener pe rând. Acest lucru vă permite să observați reacțiile de plăcere și senzațiile orgasmice trăite de partener.
 • Un masaj erotic cuplu realizat de două maseuze, care vă vor masa simultan. În timpul acestui masaj, puteți ține mâna partenerului, să-l atingeți senzual și să flirta

Durată: 60 minute

MASAJ OUTCALL

Beneficiați acum de servicii de masaj erotic în confortul propriei locuințe sau în camera de hotel

Pe lângă serviciile standard, puteți personaliza ședința de masaj erotic cu diverse opțiuni suplimentare. Acestea includ tehnici de masaj la prostată, masaj erotic dominare/BDSM sau masaj erotic dublu (cu două maseuze).

De asemenea, dacă sunteți însoțiți de parteneră, puteți opta pentru un masaj erotic cuplu cu două maseuze.

După alegerea maseuzei din galeria foto, aveți timp maximum o oră pentru a vă pregăti.

Puteți pune o muzică relaxantă, o băutură la rece, vă puteți asigura că aveți prosoape curate.

Maseuza va veni la dvs. cu tot ce este necesar pentru desfășurarea ședinței de masaj: ulei profesional/ cremă de masaj, șervețele umede și uscate.

În plus, pentru a evita eventuale conflicte la recepția hotelurilor, maseuza va veni cu factură, delegație și carte de identitate.

Durată: 60 minute

EPILARE DEFINITIVĂ - IPL

La VIP-ZONE, ne străduim să aducem anual noi adiții în meniul nostru de servicii de masaj erotic.

De data aceasta, ne-am propus să vă oferim o experiență inedită, combinând plăcerea masajului erotic cu beneficiile epilării definitive IPL, toate într-un singur loc și într-o singură ședință.

Vă puteți relaxa complet în timp ce maseuza, înainte sau după ședința de masaj erotic, începe procesul de epilare.

Puteți opta pentru epilarea definitivă IPL chiar și în cadrul unui masaj erotic dublu, unde una dintre maseuze vă va oferi masaj, iar cealaltă vă va efectua epilarea definitivă.

Vă puteți relaxa complet deoarece procedura este nedureroasă și puteți alege orice zonă a corpului sau capului pentru epilare.

Trebuie să menționăm următoarele:

 • Utilizăm aparate de ultimă generație, de mare viteză, care sunt dezinfectate meticulos după fiecare utilizare și sunt echipate cu un sistem avansat de răcire pentru a reduce disconfortul.
 • Furnizăm ochelari de protecție, dezinfectați, pentru a vă asigura siguranța pe durata procedurii.
 • Epilarea cu laser nu afectează fertilitatea sau funcția erectilă.
 • Efectele încep să devină vizibile la aproximativ 2-3 săptămâni de la utilizarea aparatului.
 • Pentru rezultate definitive, sunt necesare în medie 6 ședințe pe zonă, efectuate la intervale de aproximativ 2 săptămâni.
 • Înainte de utilizarea aparatului IPL, este necesar să se radă zona în cauză.

Durată: oricât doriți din totalul de 60 de minute

 • o zonă mică – perciuni/ axilă/ inghinal / inter fesier – aproximativ 5 minute
 • o zonă medie – burtă/ gambe/ pulpe/ fese/ brațe – aproximativ 20 de minute
 • o zonă mare – spate/ abdomen integral/ picioare integral – aproximativ 40 minute.
logo-ul transparent al salonului de masaj erotic vip zone