Întoarcere la salonul de masaj erotic tantric

Întoarcere la salonul de masaj erotic tantric

Am fost tentat să rezerv o nouă ședință de masaj erotic săptămâna următoare, dar am simțit că este prea devreme. Am crezut că s-ar părea că sunt prea afectat de ea, adică Renattei i s-ar părea așa. Dar dacă aș fi sincer, aș spune că așa mi s-ar părea. În orice caz, m-am hotărât să îmi impun o oarecare reținere și, în plus, nu îmi puteam permite o ședință de două ore în fiecare săptămână.

Am lăsat să treacă o lună, crezând că este suficient timp pentru a reflecta simțul proporției și am sunat din nou la Vip Zone. Înainte să fac rezervarea, am întrebat dacă Renatta era disponibilă. Am fost ușor dezamăgit de răspuns.

– Da, ea este alături de noi sâmbăta și duminica, dar acum nu este disponibilă. Dar sunt sigură că veți primi o experiență tantrică minunată de la oricare fată, așa că sper să veniți și să vă bucurați de minunile speciale ale tantrei.

Nu eram sigur de asta, dar până acum văzusem pe cineva diferit de fiecare dată și îmi plăcea. O parte din plăcere a fost pentru că diferitele personalități și stiluri au adus invariabil ceva puțin nou. Se pare că Renatta a fost solicitată să vadă pe altcineva, iar masajul meu erotic a fost făcut de o blondă atrăgătoare, cu niște ochi albaștri minunați și, după cum am aflat curând, o siluetă minunată și mâini sensibile și cunoscătoare. Deși mai tânără, era foarte desăvârșită și dezinhibată în ceea ce privește unde și cum m-a atins. Simțurile mele au fost la înălțime tot timpul. În alte împrejurări ar fi fost în al nouălea, dar îmi era dor de experiența suflet-suflet pe care Renatta a adus-o. Și îmi era dor de Renatta…..

Am hotărât ca data viitoare să aranjez să o văd pe Renatta sau să nu mai vin deloc. Din nou, am așteptat destul de mult timp, dar când am sunat mi s-a spus că săptămâna următoare va fi acolo în fiecare zi și am cerut în mod special să o văd. Totuși, când am ajuns, doamna care m-a întâmpinat mi-a spus că ea va fi maseuza mea. Era înaltă și cu sânii mari, cu părul întunecat și ondulat, o gură senzuală și o privire răutăcioasă în ochii ei căprui. Era cu siguranță atrăgătoare într-un mod pământesc, de fapt într-un fel sexy. Dar nu pe ea voiam să o văd.

– Atunci nu înțeleg. Te rog să nu iei asta personal, te găsesc extrem de atrăgătoare, dar am crezut că a fost aranjat să o văd pe Renatta, i-am răspuns.

Doamna s-a uitat la mine puțin dezamăgită, dar evident mi-a acceptat dorința.

– Îmi pare rău, lasă-mă să verific atunci, și cu asta se scuză și se întoarse pe coridor.

Probabil că au vorbit, deoarece câteva clipe mai târziu Renatta ieși din cameră. Ea zâmbea larg și și-a întins mâinile.

– Tudor, a radiat ea, ce frumos să te revăd! Cum ai fost în toate aceste săptămâni?

– Bine, doar că mi-a fost dor de tine. Am fost atât de nerăbdător să te văd din nou. Dar a fost vreo problemă cu rezervarea?

– Nu chiar, nu-ți face griji pentru asta.

M-a luat de mână ca să mă conducă în camera de masaj erotic și, odată înăuntru, și-a întins brațele și ne-am îmbrățișat cu căldură, apăsându-ne unul pe celălalt și sărutându-ne.

Masajul a urmat același curs general ca și primul, dar au existat diferențe. Renatta a făcut câteva variații asupra modului în care stătea și cum m-a atins, arătându-mi ceva ușor nou. Uneori și-a apăsat corpul pe pieptul meu, lăsându-și sânii să mă mângâie și sfarcurile să-mi treacă pe piele în timp ce mă masa. Ocazional se poziționa în așa fel încât mâinile mele să se sprijine în mod natural pe ea, ca și cum m-ar invita să îi ating brațele, picioarele, fesele, sânii. Toate acestea însemnau că am fost ținut într-un nivel continuu de excitare. Cu toate acestea, ca și înainte, nu se punea problema să o ating într-un loc cu adevărat intim. Oricât de mult visam să îi mângâi labiile și porțiunea moale și umedă dintre ele, excitându-mă cu gânduri despre cum să o stârnesc și să îi produc plăcere, știam că sunt acolo mai degrabă să primesc decât să dau. Blândețea și încrederea ei erau o barieră la fel de puternică ca orice reținere fizică.

Am mai văzut-o de câteva ori pe Renatta la Vip Zone și de fiecare dată ne-a crescut încrederea unul în celălalt. Poate că cea mai vizibilă schimbare de la prima întâlnire a fost că ajungeam să cunoaștem câte ceva unul despre celălalt, fizic, emoțional și spiritual, iar căile de comunicare dintre trup și trup, suflet și suflet deveneau din ce în ce mai largi și mai bogate.

În această fază a relației noastre în dezvoltare, mi-am luat libertatea de a purta sub prosop o pereche de chiloți albi pentru femei la începutul fiecărei sesiuni. Contactul cu materialul neted ușor și frecarea blândă a fost ceva ce mi s-a părut mereu incitant, într-adevăr, o astfel de îmbrăcăminte era un element obișnuit în timpul fanteziei mele de masturbare solo în pat. Numai că acum aveam fantezii să fiu cu o persoană reală, Renatta.

Pe măsură ce lucrurile mergeau mai departe, m-am aventurat să întreb dacă ar fi dispusă să mă răsfețe cu unele dintre propriile mele dorințe și fetișuri. În orice altă situație, cu orice altă persoană, m-aș simți jenat, chiar și rușine să vorbesc despre asta, dar ea era așa de ematică, încât nu îmi era nici rușine, nici teamă de reacția ei. Într-adevăr, o parte din mine dorea să-i dezvăluie cele mai intime dorințe ale mele, în special cele pe care mi-ar fi rușine să le recunosc oricui altcuiva. Știam că ea va avea limite în ceea ce privește ceea ce ar putea face și mă așteptam ca cererile mele să fie în afara lor, dar eram sigur că oricare ar fi reacția ei, aceasta va fi simpatică.

O perioadă nu am mai putut să o văd, deoarece am fost plecat din București. Când ne-am întâlnit următoarea dată, părea foarte bucuroasă că mă vede și puțin emoționată, aș putea spune, atunci când m-a condus în una din camerele în care avea loc magia ședințelor de masaj erotic. La începutul ședinței, ea mi-a spus că ar trebui să mă relaxez pentru că era timp suficient și așa s-a dovedit. A petrecut mai mult timp pregătindu-mi capacitatea de reacție a corpului și construind energia sexuală, în timp ce eu am putut să mă relaxez mai mult în legătură cu ritmul sesiunii noastre și despre ce aș putea cere. Unul dintre modurile în care mi-a slujit, a fost să mă pună pe un scaun și să sorb ceaiul de plante pe care l-a pregătit în timp ce îmi masa picioarele. Nu am experimentat până atunci masajul picioarelor și nu mi-am dat seama până atunci cât de revigorant și relaxant poate fi. Cu foarte multă grijă, mi-a răsfățat picioarele unul după altul și cu vârfurile degetelor împinse de-a lungul liniilor tălpii, înainte de a lucra pe degetele de la picioare, pernutele și spațiile dintre ele. Am început să pierd noțiunea timpului pe măsură ce ochii se închideau, așa că a trebuit să-mi reamintesc să nu adorm și să vărs ceaiul. A fost o parte minunată a ei să mă pregătească.

După aceea, întâlnirea tantrică avea să se desfășoare ca înainte, deși cu mai mult timp pentru a zăbovi la fiecare pas. Astfel începeam să purtăm fiecare prosopul nostru și intram în ritualul verbal, apoi ea m-a dezbrăcat cu dragoste și încet și, pe măsură ce am cerut, mi-a așezat prosopul sub mine.

– Îmi place să simt asta lângă mine, i-am spus.

La început ea a părut ușor îngrijorată și a întrebat: 

– Nu te superi dacă se încurcă?

Știam că pe parcursul masajul erotic și a explorările ei interne, acesta se va murdări cu un amestec de ulei, transpirație și urme de alte fluide. I-am spus: 

– Te rog Renatta, când ajung acasă, îl voi duce în pat cu mine și vreau să pot retrăi timpul petrecut împreună în visele mele. Vreau să fie umed și să poarte parfumul de la experiența noastră, ca să-mi amintesc de tine în timp ce îmi mângâi lingamul până la orgasm și îl murdăresc din nou. 

Am fost tentat să adaug că îmi voi imagina că ea este în pat cu mine și că facem dragoste.

Nu eram sigur ce va crede ea și am fost încântător de liniștit de următoarele ei cuvinte: 

– Ah Tudor, ce minunat. Asta mă face foarte fericită, că tantra mea înseamnă atât de mult pentru tine și că te vei bucura de o amintire a ei după aceea.

Ca întotdeauna, masajul erotic a fost personal și intim, mișcările iubitoare ale mâinilor ei explorând fiecare parte a corpului meu. Era ceva ce a început să facă acum, ceva ce am cerut acum, era mai mult timp și mai puGiullia convenție de observat, deși nu eram sigur dacă va fi de acord.

– De obicei nu fac asta, dar o voi face pentru tine dacă ești sigur că este ceea ce vrei.

– Te rog.

Eram întins pe spate, legat la ochi și gol. Eram complet vulnerabil, dar îmi doream orice ar putea să facă. Lingam-ul meu era erect de entuziasm și anticipare. Mâinile ei făcuseră acele mișcări încântător de lungi și curgătoare pe picioarele mele, ușor de-a lungul gambelor și coapselor mele, zăbovând o clipă în partea de sus pentru a-mi mângâia ușor organele genitale, apoi continuând peste abdomen până la piept, întrerupându-și călătoria pentru a-mi înconjura sfârcurile, apoi tachinându-le până la mini-erectitate. Involuntar am scâncit.

– Mmmm, asta e minunat. Mmmmmm………

Am șoptit:

“Da, Renatta, te rog continuă …..

“Aaaaarrrgghhhhh!”

Am rămas fără aer când am gâfâit ca răspuns la șoc, atunci când ea mi-a ciupit cu forță ambele sfârcuri în același timp și apoi a menținut presiunea. Forța nu era deosebit de mare și durerea în sine a fost într-adevăr destul de minoră, dar mângâierile ei iubitoare de înainte mă făcuseră să-mi dezamăgesc toate apărările interioare. Schimbarea bruscă a senzației fizice mi-a amplificat sentimentul subiectiv.

– Mmmffffff ……

– Tudor, e în regulă? Nu te doare?

În vocea ei era îngrijorare, aproape panică.

– Daaaaa!! Ah, este minunat….. Da, mulțumesc, Renatta. Îmi place. Mulțumesc, mi-am dorit atât de mult asta.

Apoi s-a uitat în jos și un zâmbet răutăcios i s-a strecurat pe față. 

– Ei bine, când mă uit la lingam-ul tău, cu siguranță pare să fie de acord. Cred că este timpul să-i acord puGiullia atenție.

– Sunt de acord, să-mi cer scuze pentru modul în care mă voi comporta în chinurile pasiunii?

– Oh Tudor, nu vei avea de ce să-ți ceri scuze. Așa că lasă-mă să construiesc energia din tine gata pentru eliberarea ei.

Renatta a luat poziția în aranjament ca de multe ori înainte, cu fața la mine și aranjată cu picioarele desfăcute sub genunchii mei îndoiți. În acest fel, mi-a oferit o vedere frontală minunată a corpului ei, în timp ce pieptul și abdomenul meu, până la lingam și anus erau perfect accesibile la atingerea ei.

Cu o mână ea a înconjurat baza cu degetul mare și cel arătător, în timp ce mângâia și zgâria pieptul și burta cu cealaltă, lăsându-și degetele să alunece în jos și să se lovească de vârful penisului meu. Ea și-a modulat continuu mișcările puternice și ușoare, făcându-mă să alternez între apropierea de crescendo și retragere. Fiecare abordare s-a oprit, dar s-a apropiat mai mult de punctul fără întoarcere de la care punctul culminant ar fi fost de neoprit. Când m-am uitat la ea, I-am văzut ochii închiși de concentrare și gura relaxată ca în transă.

Ea mă asigurase că energia sexuală pe care o simțeam este generată în mine însumi și doar îi permitea să se pregătească pentru eliberare. Dar m-am întrebat dacă de la ea venea ceva energie, în timp ce ea se acoperea de o strălucire de transpirație. Priveliștea mea asupra picioarelor ei despărțite arăta că yoni-ul ei începuse să se dezvăluie în timp ce am surprins obraznic intrarea întunecată a feminității ei.

Tempo-ul ei a început să crească și am auzit mici sunete de plăcere din gâtul ei. Era ușor de imaginat că a experimentat debutul propriului orgasm, dar trebuie să fi fost o iluzie. Oricum, am simțit escaladarea de neoprit spre pasiunea mea animalică și respirația mea a devenit mai rapidă și mai puternică. Până acum, o mână îmi pompa bărbăția cu mișcări ferme în timp ce trecea treptat un deget din cealaltă mână prin sfincterul meu.

Respirația Renattei devenea din ce în ce mai puternică și, în timp ce ridicam din nou privirea, i-am văzut transpirația curgându-i pe față, apoi mi-am dat seama că și a mea era la fel. Eram la doar câteva secunde distanță de orgasm și mâinile mele și-au luat o voință proprie în timp ce mi-am ciupit sfarcurile cu putere. Probabil că mi-am strâns ochii involuntar, deoarece totul s-a înnegrit brusc. Am căzut peste margine, membrele mi-au devenit rigide, iar șoldurile mi s-au strâns și s-au împins. Lingam-ul meu a zvâcnit și mi-a țâșnit esența cine știe unde și mi-am auzit gâfâiturile și gemetele ca de la distanță. Apoi, dar poate a fost doar în imaginația mea, deoarece nu aș fi putut fi pe pe deplin conștient, am auzit, ca răspuns, sunete de o înălțime mai înaltă care vorbeau despre orgasmul feminin. Ar putea fi cu adevărat adevărat că libidoul Renattei a răspuns în tandem cu al meu?

Nu puteam întreba chiar atunci, nu eram în momentul de față capabil să formez cuvinte inteligibile, darămite să construiesc propoziții coerente. Renatta părea să fie încă angajată în a-și recăpăta respirația, în timp ce își descurca picioarele de ale mele. Cu un efort, ea a venit alături și am rămas cuibăriți împreună și am așteptat până ne-am revenit.