Terapie prin masaj

Terapie prin masaj la salonul vip-zone

 Terapie prin masaj

Sarah auzi un ton de apel ciudat în poșetă. Pescuindu-și telefonul, tânăra de 19 ani sa uitat la ID-ul apelantului – RICK. Confuză, a răspuns ezitant. 

– Buna ziua?

O voce masculină profundă a răspuns:

– Deb? Rick aici. Știu că am programat la 6, dar a apărut ceva. O putem muta până la 2 sau 2:30?

Deb? rahat! Probabil că a luat din greșeală telefonul mamei ei! 

– Hm… da, nu-i nicio problemă. Hai să facem 2:30. Ne vedem atunci.

Sarah închise înainte să poată spune ceva. Ea se uită la ceas; ar trebui să poată ajunge acasă și să-i acorde mamei suficient timp pentru a ajunge la salonul de masaj.

Dar când Sarah a ajuns acasă, a fost consternată să vadă că era golă. Poate că mama îi luase și ea din greșeală telefonul lui Sarah! Tonul de apel al mamei ei a plutit de la etaj. La naiba, se gândește Sarah, mama ei avea să o omoare. Știa că banii erau puțini, în ciuda faptului că mama ei a încercat să minimizeze acest lucru. Dar completarea împrumuturilor pentru facultate și a burselor pentru facultate sau făcuse înainte de a cunoaște cât de greu era să rămână la zi cu plata faptelor.

Nervoasă a așteptat puțin, sperând că fiecare sunet mic era mama ei venind acasă. Era aproape 2, unde putea fi? Deodată, a simțit fluturi în stomac. Dacă era deja acolo? Sarah a sărit în mașină și sa grăbit spre micul birou pe care mama ei la închiriat. Inima i sa strâns când a tras în parcare fără să vadă mașina mamei ei. Sperând în continuare, ea a aruncat o privire la ușa cu semnul „Jade  Terapie Lotus Massage Therapy”. Din păcate, înăuntru era întuneric.

– Hm… scuză-mă, spuse o voce profundă în spatele ei. Tu nu ești Deb.

Sarah se întoarse și văzu un bărbat în cămașă violet deschis și pantaloni gri. Avea ochelari, ochi căprui și capul ras. Ea a bănuit că avea peste treizeci de ani și era în formă, deși prea bătrân pentru a fi interesat de ea. 

– Tu ești Rick? 

 Terapie prin masaj

La încuviințarea lui, ea spuse: 

– Sunt… 

 Terapie O fulgerare bruscă de inspirație a lovit-o. Cât de greu putea fi? 

– Sunt o terapeută nouă.

– Încântat de cunoştinţă.

El îi strânse mâna. 

– Mi sa părut că am auzit-o pe mama ta spunând că vrea să găsească pe cineva care să ajute. A chicotit puțin. 

– Trebuie să fi plecat imediat de la școală!

– Vinovată. 

Sarah sa întors și a pescuit în jurul brelocului de chei, căutând o cheie. Te rog, să fie aici. Prima cheie ciudată nu a funcționat, dar a doua a funcționat. 

– Îmi pare rău că am întârziat puțin. Ea îl conduce pe holul scurt până unde se află cele două săli de masaj. 

– De ce nu te instalezi în camera din stânga și voi veni imediat.

Rick dadu din cap. 

– Mulțumesc.

Nervozitatea îi făcea stomacul să tremure. Mama ei a exersat cu ea de multe, de multe ori în timp ce făcea drum prin școala de terapie prin masaj. După divorț, mama ei dorise să obțină o loc de muncă cu o oarecare flexibilitate, iar fără o diplomă de facultate opțiunile ei fuseseră limitate. Ar trebui să poată face asta, nu? Ea a încercat să-și amintească cât de mult cerea mama ei pentru o ședință. 60? 70? Nu voia să pară nesigură. Deși dacă Rick era atât de obișnuit, era în telefonul mamei ei, atunci ar trebui să știe. Corect? Încă simțindu-se puțin nervoasă, a luat sticla de loțiune și a intrat în cameră.

Vai!

Rick zăcea acolo, complet gol; nu se acoperise cu prosopul! Capul i sa mișcat ușor și ea a auzit un înăbușit. — Salut.

În timp ce se apropia de masă, nu vedea cum să scoată cu ușurință prosopul de sub el. Nervoasă, a pornit CD-playerul și muzica New Age a început să se audă încet. Respirând adânc, ea a ridicat din umeri și a început să-și miște ușor mâinile peste spatele lui, lăsându-l să se obișnuiască cu atingerea ei. Ea a stropit niște loțiune și a început să sape cu degetele.

– Îți place tare sau moale?

– Hm… cam la mijloc.

Sarah a râs blând. 

– Bine, spune-mi dacă te doare.

– Nu, se simte excelent.

Ochii ei s-au întors spre fundul lui… era destul de drăguț, puțin păros totuși. Și nu era ca și cum ea nu ar fi văzut un tip gol înainte. De fapt, anul acesta, ea îl văzuse destul de multe pe David înainte ca el să devină un nemernic și să îl părăsească. Îi plăcuse să facă sex cu luminile aprinse. La început fusese nesigură, totul în liceu se făcea în grabă și în întuneric. Încet, David o convinsese să-și ia cu adevărat timp și să-și descopere cu adevărat propriul corp. Evitase bobocul de cincisprezece ani și sânii i se umpluseră chiar puțin mai mult, deși nu ar fi atras niciodată ochii unui tip cu decolteul ei. Degetele ei au terminat de-a lungul gâtului și umerilor lui Rick și și-a folosit cotul pentru a se deplasa de la gât la talie în mai multe modele.

Mintea ei se întoarse înapoi la David. Și-a amintit că el a fost primul tip care a făcut sex oral. Cum aprins lumina ca să poată identifica cât de perfectă era fiecare parte a corpului ei și apoi ia sărutat, lins sau chiar mușcat… gâtul, sânii, sfarcurile, buricul… Sperase cu disperare că avea să o lingă, dar îi era frică să ceară asta. Gura lui pe șoldul ei, pe coapsa ei… și apoi când limba lui ia tachinat în sfârșitul păsărică.

Rick gemu.

– Îmi pare rău! A fost prea tare?

– Nu, ăsta a fost un geamăt de plăcere. Ai o atingere grozavă.

Sarah zâmbi. Asta a ieșit grozav! 

– Mulțumesc.

Sa mutat înapoi și la început să lucreze la un braț și apoi la celălalt. Ea și-a lăsat mâna să-i coboare trupul în timp ce se deplasa până la picioarele lui. Picioarele au cam deranjat-o mereu, așa că a sărit peste ele, sperând că el nu va spune nimic. După ce a lucrat la gambele drepte, ea a sa deplasat la coapse. Din moment ce el nu purta cearceaful, ea se întrebă cât de departe avea să o lase Rick să meargă. Pumnii ei au lucrat pe și apoi i-au liniștit atingerea cu frecări cu degetele de fiecare parte a coapsei lui. Din ce în ce mai sus, sa mișcat până a ajuns la fundul lui. La văzut strângându-se pentru o secundă și apoi relaxându-se sub atingerea ei. Ferm, ea ia frecat fesa dreapta.

Hopa! Picioarele ei se izbiră de brațul lui. Mâna lui ia prins piciorul de jos și ea a simțit pielea de găină unduindu-și picioarele. Iute, ea sa dat înapoi. Ce neîndemânatică! Ce amatoare! Sa coborât și la început să lucreze la piciorul stâng al lui Rick. A fost mai atentă când sa ridicat până la coapsa lui, dar din nou a simțit brațul lui atingându-i piciorul. Ea sa mișcat, dar mâna lui a rămas pe ea.

 Terapie Ea a început să-i termine piciorul când mâna lui a apucat-o de fund!

Sarah deschise gura să spună ceva când Rick murmură. 

– Doamne, fundul tău este chiar mai bun decât al lui Deb.

Șocul a zguduit-o pe Sarah! Fundul mamei ei?!

 Terapie prin masaj.  Furioasă, ea a încercat să înțeleagă implicațiile acestui lucru. Rick trebuie să fi luat tăcerea ei drept încuviințare, în timp ce mâna lui începu să-i frământe cu adevărat fundul, cuprinzând o fesă și apoi pe ceaaltă. Vârfurile degetelor i se cufundau chiar și în interiorul coapselor din când în când.

Din punct de vedere mecanic, mâinile ei au continuat chiar și în timp ce gândurile ei prindeau viteză. Ce făcuse mama ei? Fundul lui Rick sa mișcat sub mâinile ei și el a gemut din nou.

El a intrebat: 

– Este timpul să mă întorc?

– Uh… da, sigur, spuse Sarah. Ochii ei s-au mărit când el sa întors pe spate și a apărut o erecție completă. Era mai gros decât orice tip cu care fusese și îi ajungea până la buric. Ea și-a întors privirea și la văzut uitându-se la ea. Adolescenta și-a simțit obrajii înroșindu-se de jenă și a trecut să-i frece din nou picioarele.

Mâna lui sa mutat înapoi la fundul ei, mișcându-se înainte și înapoi. 

– Iti place ce vezi?

Ea a zâmbit și a dat din cap. 

– Cu siguranta este unul mare.

El a apucat-o de încheiere a mâinilor și a mutat ușor mâna Terapie spre penisul lui. Instinctiv, ea apucă axul și începu să-l mângâie. Se simțea cald… foarte cald.

– Oh, da… șopti Rick. Este vreo șansă să-ți dai jos topul?

Sarah clătină din cap.

– Poate pentru încă treizeci?

Sarah râse și clătină din nou din cap.

– Cincizeci?

Inima ei tresări. Cincizeci de dolari doar ca sa arate sanii? Încercă să nu se înroșeze și mai mult Terapie în timp ce scotea tricoul. Ea a ezitat și apoi și-a desfăcut sutienul. Se întoarse la masă, cu ochii în jos și nesigură unde să-l atingă. Își simțea sfârcurile devenind tari.

– Uau, un exclamat el. Ai o pereche de sani frumoși.

– Nu prea mici? ea întâmpină cu ezitare privirea lui. Întotdeauna am crezut că sunt prea mici.

– Nu… ai tăi sunt perfecti. 

Mâna lui ia atins sfarcul stâng. 

– Îmi place cât de palide sunt sfarcurile tale… puțin mai închise la culoare decât pielea ta. 

Degetele lui s-au mișcat pentru ai înconjura întreg sânul, mângâind sub el înainte de a se muta la sânul ei drept.

– Nu-l uita pe băiețelul meu.

Sarah zâmbi și luă loțiunea. Ea a stropit direct pe penisul lui și prins de bază. Degetele ei abia s-au închis în jurul lui! Ea a început să se miște în sus și în jos, răspândind lotiunea în jur. Nu mai făcuse un handjob unui tip din al doilea an de liceu. Kurt fusese atât de recunoscător și atât de rapid. Abia îl atinsese și ejaculase! După aceea, el cerșea constant handjoburi. Lovituri rapide în subsolul lui sau al ei. La mângâiat o dată chiar și în parc.

– Oh, da… Joacă-te cu testiculele mele.

Terapie. Surprinsă, Sarah și-a mutat mâna stângă sub penisul lui. Nu făcuse niciodată prea multe cu testicule. Băieții păreau întotdeauna Terapie fericiți de fapt că ea le ținea, sugea sau masa penisul. Erau mai mari decât se așteaptă ea, poate aproape de dimensiunea ouălor, deși nu atât de mari. Le-a rostogolit în palmă.

– Cu blândeţe, blândeţe.

Mâna ei drept a continuat să-i pompeze penisul în timp ce stânga ei îi masa cu grija testicule.

– Oh… asta se simte bine.

Mâna lui a continuat să-i bâjbâie sânii, ajustându-i când în când un mamelon. Se simțea bine, dar nu de aceea începe să se simtă cald între picioare. Trecuseră cinci luni. Cinci luni lungi de când nu a mai atins un penis.

Ultima dată când ea și David au făcut sex, a fost chiar după Ziua Îndrăgostiților. David a făcut sex oral un timp îndelungat, aducând-o la orgasm și lingând-o languid în timp ce ea cobora înapoi din punctul culminant. A continuat să murmure cât de bună era ea. Ce minunată era păsărică ei. Cât de mult îi plăcea să o lingă. Ea stătea acolo, bucurându-se de mici valori de plăcere și de cuvintele lui calde. Apoi sa întins pe pat și a pus-o să urce deasupra și să-l călărească în stil cowgirl. Era cu fața la baie când a auzit un sunet și a văzut ceva mișcându-se în spatele ușii. Terapie  Phil, colegul lui de cameră, îi privea cum o făceau!

Sa întors către iubitul ei și a văzut că se uită la ușă cu un zâmbet pe buze. David știa despre asta! Ea și-a luat hainele și sa repezit afară. Încercase să o sune pentru ai explica, dar ea nu voia să audă. Fusese atât de supărată pe el! Abia la sfârșitul semestrului, Sarah sa trezit dintr-un vis cu umezeală între picioare. Ea dansase goală în timp ce un cerc de bărbați priveau, cu ochii strălucitori de poftă. Sarah și-a dat seama că nu fusese supărată că era urmărită, ci trădarea încrederii de către David.

Sarah se întoarse și întâlni ochii lui Rick. Ochii lui erau flămânzi după sânii ei. Îi plăcea să se uite la trupul ei. Ea ia tras ușor testicule și el gemu ca răspuns. A rezistat atât de mult! Din când în când ea se frecă în jurul capului înainte de a se mișca în sus și în jos pe toată lungimea penisului. A pompat mai repede.

– Da! şuieră el. La naiba da!

Ea a simțit testiculele lui strângându-se și el a apucat-o tare de fond. O clipă mai târziu, a început să iasă cald. Trei, patru, cinci stropuri i-au împroșcat degetele. Ea încetini și simți bărbăția lui micșorându-se și înmuindu-se.

Terapie Întorcându-se, ea a luat câteva șervețele umede și la șters.

– Bine atunci, îmbracă-te și ne întâlnim afară. 

Ea ia zâmbit rapid și a ieșit pe ușă.

Genunchii i-au tremurat când toată greutatea întâlnirii sa izbit asupra ei. Ea respiră adânc. Wow! Sa dus la frigiderul mic si a scos o sticla de apa.

Ușa sa deschis și Rick a ieșit îmbrăcându-și cămașa. Sarah zâmbi și îi întinse sticla cu apă. 

– Sper că totul a fost satisfăcător?

Rick a zâmbit. 

– Categoric.

 Terapie  Îi întinse niște bancnote împăturite. 

– Asta ar trebui să acopere totul. Am pus un pic în plus pentru că ești atât de dulce. O să întreb de tine date viitoare când te sun. Cum te cheamă?

Ea a ezitat și apoi a țâșnit:

– Salcie.