Masaj erotic tantric cu surprize

Masaj erotic tantric cu surprize

După-amiaza Vinerii Mari 2009. Mă apropiam de vârsta matură de şaizeci de ani şi aveam un an prost. Recentul colaps economic care a afectat întreaga lume dezvoltată a ucis slujba ginerelui meu și căsătoria lor s-a prăbușit sub presiune. Cel mai apreciat coleg al meu de birou fusese concediat, lăsându-mă supraîncărcat la serviciu. Apoi am suferit o accidentare care mi-a redus capacitatea de a face sport și nivelul de fitness a scăzut.

Dar îmi cer scuze, dragă cititor, gândurile mele pline de viteză în timp ce scriu mă fac să o iau pe arătură. Lasă-mă să mă întorc puțin în timp…..

Am lucrat în București în ultimii cincisprezece ani. Am fost multumit de muncă, cel putin de cele mai multe ori, si a fost bine plătită. Am fost foarte norocos. Motivul pentru care mă aflam în București și nu în provincie a fost că măsurile economice ale liderilor noștri afectaseră foarte multe cariere, inclusiv pe a mea ca cercetător în inginerie pentru guvern, și am profitat de oportunitatea de angajare ca un colac de salvare împotriva redundanței aproape sigure care avea să vină în scurt timp. Aveam o fiică care în curând urma să studieze la universitate și care avea nevoie de sprijin financiar – nu vedeam nicio alternativă practică. Din păcate, soția mea nu s-a putut stabili în București și s-a întors curând pentru a locui la casa noastră din provincie, astfel încât eram într-o stare de dezamăgire, simțindu-mă incapabil să mă stabilesc și să-mi construiesc o nouă viață în București, dar având acasă un viitor sumbru în ceea ce privește cariera și perspectivele de câștig.

În următorii ani, ne-am vizitat unul pe celălalt, dar cu fiecare an care a trecut relația noastră de cuplu a devenit mai slabă și ne-am despărțit emoțional. Sincer, nu a fost niciodată o relație foarte pasională și am rămas soț și soție parțial pentru că a fost mai ușor și pentru mine a fost mai puțin dureros și mai puțin înspăimântător decât despărțirea. De asemenea, am păstrat o oarecare stabilitate pentru fiica noastră în timp ce ea ajungea la maturitate. La un alt nivel, mi-am păstrat credința adânc înrădăcinată că această căsnicie este suficient de importantă pentru mine pentru a nu îi pune capăt, deși dacă eram sincer cu mine, poate că nu aveam curajul să o fac.

Nu m-am simțit bine să-mi caut o prietenă și să încerc să formez o relație. În circumstanțele date nu ar fi fost corect pentru ea, nici pentru familia mea și, în orice caz, nu mi-am dorit cu adevărat una. Dar, desigur, singurătatea, dorința de companie feminină și nevoia naturală de a-mi satisface nevoile sexuale m-au determinat să vizitez ocazional studiouri de masaj erotic și alte astfel de „Case ale toleranței”, deși niciodată nu am găsit experiența deosebit de satisfăcătoare. OK, a fost satisfăcător din punct de vedere fizic la acea vreme – întâlnirea cu o doamnă atrăgătoare, preludiul, dezbrăcarea împreună, contactul, mângâierile, orgasmul ….. dar după aceea am privit asta ca pe ceva de uitat, chiar regretabil. În plus, era ușor să păstrezi orice astfel de legătură compartimentată în timp și spațiu, precum și din punct de vedere emoțional. Și, desigur, nu exista niciun pericol ca aceasta să afecteze alte aspecte ale vieții mele, mai ales căsnicia mea.

În timp ce căutam ceva mai bun, am învățat despre tantra și masajul tantric. Promitea o experiență mai clasică, poate una pe care mi-ar plăcea suficient de mult încât să vreau să o repet. A sunat interesant și misterios, poate incitant. Am învățat că tantra are propriul său vocabular. Nu se folosesc cuvintele vulgare pentru penis și pentru vagin, cuvintele pe care le foloseam eu. În schimb, ele sunt „lingam” și „yoni”, sugerând ceva mai demn, chiar sacru, ceea ce reprezintă pentru practicantul tantric.

Prima mea experiență de acest fel a fost la VIP Zone, iar masajul erotic s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. La bază a fost un schimb fără grabă (intenționat să întârzie punctul culminant), o comuniune holistică între dăruitor și primitor și elemente care nu vizau doar gratificarea sexuală. Nu numai că a fost extrem de plăcut, dar am plecat simțindu-mă încîntat de ceea ce am experimentat. Nu era vorba de sex ca atare, oricum nu la acest salon de masaj erotic, așa cum mi-am dat seama de la început. Mai multe despre comunicarea trupurilor și sufletelor prin intermediul atingerii sensibile, contactului liber; împărtășirea energiei și evocarea dorințelor și emoțiilor.

Și așa s-a întâmplat în acea vineri, am sunat pentru a solicita o programare pentru un masaj de două ore. Nu eram sigur că o să găsesc, așteptându-mă să fie închis pentru vacanța de Paște, dar nu a fost nicio problemă. Nu știam pe cine voi vedea, am vizitat salonul de câteva ori înainte și știam că de obicei desemnează o doamnă la alegere. Mi-a fost bine, deoarece salonul era renumit pentru calitatea superioară – doamnele erau plăcute, senzuale, aveau mâini sensibile și o manieră reconfortantă. Erau persoane minunate, cu propria lor individualitate, dar aveau de urmat o ruGiullia stabilită, astfel încât să nu existe dezamăgiri sau surprize jenante.

Am ajuns cu câteva minute înainte de ora stabilită și la prima vedere locul părea pustiu. Am sunat la sonerie și am fost întâmpinat la ușă de o doamnă. Desculță și îmbrăcată conservator, într-o bluză crem din bumbac și pantaloni de catifea bej, avea aproximativ 160 cm și era zveltă, fără a fi slabă. Avea părul brunet și lung, care îi cădea în cascadă până la talie; ochii ei erau căprui, calzi și luminoși pe măsură ce au luat contact cu ai mei. Ea poseda o prezență convingătoare și comunica o empatie calmă care producea un magnetism inconfundabil. Sexualitatea ei a accentuat mai degrabă decât a diminuat această impresie și în acel moment am știut instinctiv că ea era cineva cu care m-aș simți complet confortabil. Dacă aș fi fost mai sensibil față de ființa mea interioară, aș fi putut fi conștient că mă întâlnesc cu femeia care ar fi putut fi acea persoană specială pentru mine.

Zâmbind călduros, ea mă înfruntă, stând suficient de aproape pentru a face în așa fel încât să nu fie atât de aproape încât să invadeze spațiul meu personal și s-a prezentat: 

– Bună Tudor, sunt încântată să te cunosc! Numele meu este Renatta, sunt maseuza ta din această seară.

– Și eu mă bucur să te cunosc pe tine, Renatta. Știu că mă voi bucura foarte mult de această perioadă.

Auzind acestea, a zâmbit din nou, mi-a luat cu blândețe mâinile în ale ei și cu o privire relaxată, deschisă, m-a privit direct în față, de parcă m-ar fi invitat la o îmbrățișare. Mi-am întins instinctiv brațele pentru a returna invitația și câteva clipe ne-am îmbrățișat cu blândețe. Am simțit moliciunea feminină prin bluza ei și am cedat tentației de a o săruta blând pe fiecare obraz. Reflectând la asta acum, cred că poate chiar și atunci inima mea încerca să-mi spună ceva.

M-a condus pe hol și în sala de masaj pregătită, făcând o pauză în drum pentru a-mi arăta baia luxoasă. Observasem cât de liniște era și am întrebat:

– Ești singură astăzi? Se pare că nu mai e nimeni.

– Așa e, în Vinerea Mare nu este prea mare cerere. De fapt, ești singura rezervare până acum și mi s-a cerut să vin doar pentru tine.

Cu uşurinţă, am spus că mă simt foarte privilegiat şi că voi face tot posibilul să mă abţin de la orice comportament nepotrivit!

Mi-a dat un prosop gros moale cu care să mă înfășor după duș. 

– Nu trebuie să te grăbești, Tudor. Dă-ți voie să te relaxezi, să te usuci și să te bucuri de atmosfera sălii de masaj. Ne vedem în câteva minute.

În timp ce mă dezbrăcam, am văzut cât de perfect era aranjată camera – un scaun confortabil, iluminare slabă, lumânări parfumate, în mijlocul camerei o masă de masaj acoperită cu o folie neagră moale, prosopul mare pufos de culoarea prunei deasupra și perna adâncă cu un prosop mai mic deasupra de aceeași culoare, o baie cu apă caldă cu recipiente cu ceea ce trebuie să fi fost uleiuri de masaj, diverse articole de mângâiat și de stimulat în timpul masajului.

Apreciez întotdeauna un duș cald înainte de masaj, chiar dacă sunt deja suficient de curat și proaspătă pentru majoritatea lucrurilor, efectul relaxant, calmant mă ajută să mă adun și să mă pregătesc. Într-un fel, cred că mă pregătește pentru această ocazie. Odată uscat, mi-am înfășurat prosopul în jurul mijlocului, l-am tras semi-încordat și am ascuns capătul suprapus dedesubt pentru a-l face ca o fustă lungă. Aceasta a fost o altă atingere plăcută, deoarece bumbacul ușor și moale se simțea atât de senzual, deoarece aluneca pe pielea mea în timp ce mă mișcam. M-am intors in camera de masaj și am intrat în atmosferă și am așteptat, fără a uita sa închid telefonul mobil.

După încă un minut, Renatta intră și încuie ușa. 

– Doar ca să ne asigurăm că nu suntem deranjați, remarcă ea cu un zâmbet amuzat. 

Își schimbase ținuta de zi cu zi și era acum înfășurată într-o eșarfă, purtând-o ca pe o rochie lejeră, legată la gât. Ea arăta divin în materialul delicat de culoare roșie ca focul, care curgea peste trupul ei. Am putut vedea cele două cercuri întunecate rotunde ale sfarcurilor ei în timp ce se atingeau de materialului subțire și era clar că era goală dedesubt. Am simțit prima agitație de excitare când penisul meu s-a apăsat pe prosop.

În timp ce s-a apropiat de mine, m-a luat de mână și m-a condus la saltea, astfel încât să stăm față în față, la o distanță de vreo două picioare.

– Dragul meu Tudor, ești confortabil când stăm așa?

– Da Renatta, cu tine aici sunt foarte confortabil.

După câteva momente de calm împărtășit, ea și-a așezat mâna dreaptă pe pieptul meu, astfel încât podul palmei ei să fie lângă sfarcul meu stâng, apoi mi-a luat mâna dreaptă și mi-a pus-o pe sânul ei în mod oglindă. Mi s-a părut ca și cum mi-ar fi făcut o vrajă și că liniile de forță magnetică treceau prin mine și mă legau de ea. O parte din creierul meu mă îndemna să-i mângâi sânul și să-i frec sfarcul prin material, dar efectul vrajei a fost mai puternic. În orice caz, acest moment de calm și încredere dintre noi avea o calitate sacră și era ceva de onorat, ceva ce voiam să onorez.

– Tudor, acest timp este pentru tine. Este timpul să renunți la grijile, rănile și fricile, frustrările și preocupările lumești. Nu este nimic de care să-ți fie frică. Eliberează-te de tot ce iți provoacă durere, de tot ceea ce blochează experiența fericirii. Mulțumesc Tudor, pentru că ai permis acestei femei să-ți atingă corpul.

Mi s-a părut corect să răspund: 

– Mulțumesc, Renatta. Te invit să-mi atingi corpul, te rog să atingi orice parte a lui și în orice fel dorești.

Chiar și cu ochii închiși i-am simțit zâmbetul și acea șoaptă „Mulțumesc”. Ea s-a apropiat puțin.

– Corpul tău este templul sufletului tău, care este mai important decât toate celelalte lucruri ale tale, mai important decât gândurile tale, mai important decât ideile tale, mai important decât toate părțile corpului tău.

– Corpul tău este templul minții tale, care este sursa celor mai frumoase idei ale tale, în timp ce ea îmi punea o mână pe frunte.

– Trupul tău este templul inimii tale, care este sursa iubirii tale, în timp ce ea își muta mâna spre inima mea.

– Corpul tău este templul sexului tău, care produce cele mai puternice dorințe și forța de a crea o nouă viață, în timp ce își muta mâna spre organele mele genitale.

A zăbovit mâna ei de data asta? Ea și-a apăsat ușor palma pe penisul meu, atingându-mi în același timp scrotul cu vârful degetelor. Încă purtam prosopul și am simțit că mi se extinde și se înțepenește penisul. Un val de emoție a trecut prin mine când am simțit contactul cu bumbacul moale. Eram sigur că Renatta îmi recunoștea agitația.

Și-a dus mâinile la talia mea, trăgând ușor de prosop pentru a elibera locul în care era înfipt. În loc să-l lase să cadă, l-a tras treptat în jos, în timp ce m-a înconjurat încet până când am rămas complet nud, lăsându-l în același timp să îmi mângâie pielea prin fiecare centimetru al călătoriei sale.

Stăteam acum față în față, atât de aproape cât aproape ne atingeam. Și-a apropiat mâinile de gât și cu o mișcare rapidă a desfăcut nodul și a lăsat eșarfa să cadă, lăsând-o la fel de goală ca mine. M-am putut abține să nu mă uit, fără îndoială, cu gura deschisă la corpul ei tonifiat, picioarele și șoldurile sculptate, abdomenul plat sugerând exerciții regulate. În mod firesc, ochii mei nu au putut să nu fie atrași de triunghiul ei pubian, bărbierit, dar cu o fâșie mică de păr deasupra tăiat foarte scurt. Când s-a uitat în ochii mei, inima mea a părut să se oprească un moment. A fost o clipă înghețată în timp când am fost față în față cu un înger. Încă o clipă și aș fi fost copleșit de emoție și aș fi luat-o în brațe și aș fi sărutat fiecare centimetru din corpul ei.

–  Tudor, vino aici.

M-a luat de mână și mi-a spuns să stau într-o poziție așezată pe saltea. S-a așezat în spate cu picioarele întinse și m-a cuprins cu corpul ei. M-a ținut apropate de ea și m-a lăsat pe spate, astfel încât mai mult din greutatea mea să fie susținută de corpul ei. Sânul ei era delicios de moale, dar sfârcurile ei erau tari în timp ce se apăsau de mine. Pentru prima dată în timpul masajului erotic m-am simțit stânjenit, instinctiv și mi-am încordat mușchii pentru a evita să pun prea multă greutate asupra ei.

– Este în regulă pentru tine, Renatta? Trebuie să fie incomod pentru tine dacă mă las pe spate.

– Dragul meu Tudor, te poți sprijini de mine. Lasă-te relaxat pe corpul meu… Da, așa, simte-mă că te susțin, simte pielea mea pe pielea ta, sânii mei pe spatele tău în timp ce te țin.

Renatta și-a pus mâinile pe pieptul meu și m-a îmbrățișat ușor, legănându-se dintr-o parte în alta. Masajele erotice tantrice pe care le-am avut înainte au fost grijulii și sensibile, dar asta era la un alt nivel. Oriunde a atins o parte a corpului meu, o făcea de parcă ar fi fost ceva pe care îl prețuia. Și-a trecut ușor mâinile peste pieptul meu, făcând cercuri și lăsând palmele să treacă peste sfarcurile mele, ele devenind acum rigide. Din când în când se juca cu ele, tachinandu-le și ciupindu-le cu vârful degetelor. Nu am vrut ca această magie să se termine, dar am început să-mi fac griji pentru un orgasm prematur când am simțit și am văzut cum penisul meu se întărea din ce în ce mai mult. Trebuie să fi simțit excitarea mea pentru că s-a aplecat mai tare și a mutat o mână spre penisul meu și a atins ușor pe lungimea luii cu vârful degetelor. Începeam să-mi pierd controlul…..

– Oh, Renatta, mă faci să îmi dau drumul prea devreme….

– Shhhh, Tudor. Nu, nu îți vei da drumul încă. În timp ce îți mângâi lingam-ul, simt că energia ta sexuală mi se transmite. Dacă starea ta de excitare devine prea mare, te voi ajuta să ții energia și să o păstrezi pentru mai târziu. Tantra înseamnă să construiești, dar să ții în frâu, să lași tensiunea să se diminueze, apoi să o construiești din nou până la momentul potrivit….

Ea și-a mutat mâna departe de zona periculoasă și, cu mișcări fluide, mi-a mângâiat pieptul, dar evitându-mi sfarcurile, mâinile ei apăsând în timp ce coborau de fiecare parte, apoi ușor în timp ce se mișcau înapoi în sus. Dinamica schimbată a atingerii ei a disipat tensiunea și am devenit din nou flasc, spre uşurarea mea.

Și-a apropiat capul de al meu și mi-a șoptit

– Îți voi face un masaj lent și delicat la cap și față acum.

În următoarele minute, mi-a mângâiat capul și fața, urmărindu-mi contururile cu degetele. Cu mișcări puternice, ea mi-a tachinat scalpul, apoi cu atingeri delicate zăbovi peste și în spatele urechilor, gâtului și cefei, frunții, sprâncenelor, obrajiilor și în final buzelor mele, conturând fiecare parte.

– O sa fac masajul corporal acum, incepand cu masajul brațelor și picioarelor. Îți este suficient de cald așa sau ai vrea sa iti pun prosopul peste tine?”

M-am gândit la asta, simțindu-mă confortabil și am decis că prefer să fiu gol, așa cum era și ea. A fost un sentiment minunat să fiu complet expus vederii ei și disponibil la atingerea ei, realizând că eram fericit că îmi poate face orice voia.

– Aș prefera să fiu complet nud, Renatta. Vreau să mă vezi și să ai acces la mine în totalitate.

Înainte să mă pierd complet în fanteziile mele, ea s-a mișcat de sub mine și m-a așezat pe spate, cu picioarele ușor depărtate. S-a așezat cu fața la mine și cu piciorul sprijinit de șoldul meu. A început cu mâna mea dreaptă, folosindu-și palmele pe mâna mea, apoi pe brațul meu. Atingerea ei era magică, relaxa și elibera tensiunile. Din nou și din nou am simțit mici valuri de energie curgând prin mine. O atingere minunată a fost când stătea atât de aproape, iar când mi-a masat brațul, mi-a pus mâna pe sânul ei. Parcă era mai mult decât un masaj și eram iubiți… în mintea mea îmi imaginam că suntem. Uneori am cedat puțin tentației de a-mi lăsa mâna să o mângâie în timp ce lucra. Deși nu a spus nimic și nu a opus rezistență, din felul în care s-a uitat la mine am crezut că nu a fost chiar intenționat. Totuși, ea mi-a zâmbit înțelegător, de parcă m-ar fi prins, dar m-ar fi lăsat să scap. Am zâmbit jenat în schimb.

Când s-a mișcat să-mi maseze picioarele, mi le-a așezat unul lângă altul, cu tălpile pe burta ei și a început de la glezne. La fiecare mișcare în sus, ea se apleca înainte, corpul ei suplu permițându-i să ajungă până acolo unde se unesc picioarele. Atingerea ei a devenit mai ușoară pe măsură ce mâinile ei s-au apropiat de pelvisul meu și au zăbovit pentru o clipă. Mângâierea ei s-a transformat treptat de la exterior la interior, devenind pe măsură ce mai excitantă. Am început să devin emoționat când degetele ei au ajuns în interiorul coapselor mele, deoarece nu făcea nicio încercare de a evita să-mi atingă scrotul. Aveam gânduri mai obraznice despre cum mi-ar plăcea să o ating…

Apoi a spus: 

„E timpul să te întorci să te întinzi burtă. Nu te grăbi.

Am apreciat nevoia acestui sfat. Eram atât de relaxat din punct de vedere fizic încât să mă întorc nu a fost atât de ușor cum este în mod normal. Membrele mele nu aveau destulă forță pentru a mă ridica de pe saltea și trebuia să-mi mișc picioarele foarte deliberat pentru a-mi menține echilibrul, chiar și într-o poziție atât de aproape de decubit dorsal. După câteva clipe m-am așezat cu fața în jos, iar Renatta a așezat o altă pernă ca să îmi pot odihni capul confortabil.

Ea m-a masat cu mișcări sensibile și fluide, trecându-și mâinile în paralel pe lungimea corpului meu, pe umeri, pe partea exterioară a spatelui, pe șolduri, fese, coapse, genunchi, tibii, glezne și picioare. A lucrat de la exterior la mijloc, astfel încât, după o duzină de mișcări, mâna ei curgea de-a lungul coloanei vertebrale și printre fesele mele, încetinind ritmul în timp ce vârfurile degetelor ei îmi explorau despicatura întunecată, oprindu-se la pielea încrețită a bobocului meu de trandafir al cărui centru este deschiderea mea secretă, anusul. De câteva ori ea a sondat printre fesele mele, înaintând din ce în ce mai adânc spre gaura mea, până când i-am simțit degetul apropiindu-se, promițând o penetrare obraznică delicioasă și delicios de sexy prin sfincterul meu.