Terapie de cuplu

Terapie de cuplu vip zone masaj

Terapie de cuplu. Totul s-a întâmplat la vârsta 18 ani cu câteva luni mai devreme. Eram virgin și nu mai avusesem niciodată o prietenă. Am vrut să am experiențe sexuale, dar nu am vrut să fac ceva prostesc, cum ar fi să angajez o prostituată. Nu arătam rău, eram doar un fel de tocilar. Aveam 1.80 m, 80 kg, cu părul negru și ochi căprui. Tocmai începusem facultatea și urmam scrima ca opțiune. Aveam nevoie și de ea pentru cursul meu de teatru pentru că aveam să punem în scenă Hamlet în decembrie. Nu eram o persoană atletică. Nu am jucat niciodată sport în liceu decât dacă consideri teatrul ca sport. Mușchii îmi erau încordați după prima săptămână de scrisă. Mi sa înțepenit gâtul și aveam dificultăți în a face mișcări bruște fără să am dureri. Instructorul meu mi-a recomandat să fac un masaj profund al țesuturilor pentru a-mi relaxa mușchii încordați.

Terapie de cuplu. M-am întors la căminul meu și am căutat terapeuți de masaj în agenda telefonică, dar nu aveam mașină și niciunul dintre terapeuții locali nu era la câțiva pași. Singurul lucru de făcut era să verifice facilitățile școlii. Centrul de sănătate al școlii nu oferea astfel de servicii, dar secretara mi-a sugerat să vorbesc cu un profesor care predă un curs de masaj. M-am dus să vorbesc cu instructorul dar ora se terminase și profesorul plecase deja. Câțiva elevi au rămas după aceea vorbind în clasă. Am văzut un grup de trei femei mai în vârstă vorbind, toate frumoase, dintre care una avea un corp care se potrivea cu chipul ei. Aveau vreo 29 ​​​​sau 30 de ani. Am întrebat-o pe cea sexy despre instructor.

– Scuzați-mă, am întrebat nervos, Încercam să iau legătura cu instructorul acestei clasă, îi cunoașteți orele de lucru?

– Ei bine, ea nu prea are ore de lucru, tocmai ne-a spus că dacă avem întrebări despre curs să-i trimitem un e-mail. 

Studenta avea o voce dulce. Avea aproximativ 1,70 m, părul scurt, castaniu spre blond și ochi albaștri. Bănuiesc că avea aproximativ 60 kg și o mare parte era în sutien. 

Terapie de cuplu. E prea târziu pentru a-ți spus la curs, mi-a spus ea. Locurile sunt ocupate.

– Ei bine, de fapt, ea mi-a fost recomandată de către secretară să-mi facă un masaj. Instructorul meu de scrimă mi-a spus să fac un masaj pentru a-mi relaxa mușchii, am spus. 

Fata sa uitat la cele doua prietene ale ei si sa inroșit puțin.

Terapie de cuplu. Ei bine, te pot ajuta cu asta daca vrei.

– Serios? Am glumit: Te învață repede în semestrul care tocmai a început.

– Poți să vii la Vip Zone în jurul orei 7?

– Da, care este adresa?

Bulevardul Mihail Kogălniceanu, 20.

– Voi fi acolo. 

eu sunt zâmbit. Am plecat gândindu-mă cât de norocos eram. Nici măcar nu știam numele ei.

Terapie de cuplu. La șapte m-am dus la adresa specificată și am bătut la ușă. Ma salutat și am glumit că nu-i știu numele. Aprinse luminări și nu erau lumini aprinse. Ea tot nu mi-a spus numele ei, dar nu am mai întrebat, nu am vrut să par insistent. 

– Deci cu cât taxezi? am întrebat politicos. 

Nici la asta nu a raspuns.

– Relaxeaza-te, a spus ea scoțându-mi geaca.

– Unde să mă așez?

– Pe saltea, făcu ea semn spre podea. 

În jurul ei era un covoraș și sticle cu diferite uleiuri și loțiuni. M-am întins pe saltea și m-am uitat la ea pentru indicații. 

– Va trebui să-ți scoți hainele. Orice te face confortabil și încă îmi oferă acces la mușchii tăi.

– Ce te-a interesat la terapia prin masaj? am întrebat stabilit să-mi scot cămașa și blugii împreună cu pantofii și șosetele. Eram doar în boxeri acum.

– Admir trupurile bărbaților. Cred că sunt frumoase. Îmi place să fiu un terapeut de masaj erotic.

– Ce e aia? am întrebat.

– Vreau să fac masaje nud, a spus ea uitându-se la mine.

– Poți să-mi faci masajul nud dacă vrei. Cu siguranta nu voi obiecta.

– Mi-ar plăcea, dar dacă eu sunt nud, tu vei fi nud, sa oferit ea.

– Bineînțeles, am spus și am început să-mi scot boxerii. Ea ma oprit.

Terapie de cuplu. Nu, ar trebui să te relaxezi. Ea a pășit înainte pentru a-mi scoate boxerii. Și-a strecurat vârful degetelor sub centură din față. Penisul mi-a întărit și capul ia atins vârful degetelor chiar înainte ca ea să-mi tragă boxerii în jos. Să uitat la penisul meu pentru o secundă și apoi și-a tras cămașa peste cap și sa dezbrăcat. Și-a tras încet blugii și chiloții. Era goală. Nu purta șosete sau sutien. Plănuia să facă asta goală chiar înainte să ajung eu aici? Sânii ei păreau grei. Erau de mărimea unui grapefruit. Avea sfârcurile perfecte.

– Pe burtă, a spus ea. 

M-am întors pe burtă și ea a îngenuncheat lângă mine. Am auzit-o punându-și loțiune pe mâini și frecându-le pentru a le încălzi. Și-a pus mâinile pe spatele meu și a început să-mi frece mușchii. Le-a zbârcit ușor și mi-a frecat loțiunea în spate. Mâinile ei au alunecat peste mine atât de grații. Îmi simțeam penisul încordat sub mine. Ea a coborât până la mijlocul spatelui meu. Sa mutat înapoi pe umerii mei și pe spatele brațelor mele.

– Ești foarte puternic, a spus ea. 

Sa mutat înapoi în partea inferioară a spatelui meu. Sa urcat pe spatele picioarelor mele si i-am simțit tufișul pe pielea mea! Mi-a pus o nouă doză de loțiune în fund. Neintenționat, am gemut încet. Ea a alunecat pe picioarele mele. Îi simțeam sexul alunecând peste spatele picioarelor mele în timp ce se mișcă în jos. Sa așezat într-o parte ca să nu îmi rănească genunchii. I-am simți mâinile masând spatele coapselor mele. Vârfurile degetelor ei au ajuns la câțiva centimetri de testicule mele. Eram atât de tare. Ea a coborât pe ambele picioarele mele și apoi mi-a spus să mă întorc. M-am întors pe spate și am văzut-o din nou. Ea mă privea blând. Cu un zâmbet care întreba: „Îți place asta?”

– Partea superioară a corpului tău este atât de tensionată. Mi-a spus loțiune de lucru pectorali.

– Săbiile devin grele după o jumătate de oră de scrimă.

– Îmi închipui, aspus ea în timp ce îmi lucrează ușor bicepșii. 

Mi-a masat mușchii de pe părțile laterale. Pe burta mea. Apoi sa uitat la penisul meu, bineînțeles, apoi la mine și a zâmbit. Mi-a masat partea din fata a picioarelor. Ochii ei continuau să se întoarcă la penisul meu.

Terapie de cuplu. Ea a luat o sticlă de ulei și a turnat o cantitate mică în mână. Ma privit în ochi rânjind și și-a înfășurat degetele în jurul arborelui meu.

Relaxeaza-te, a spus ea. 

Mi-a pus un prosop pe burtă. Mâinile ei moi au alunecat în sus și în jos, de la cap la bază, încet. 

– A cesta face parte din masajul erotic . Toți fac asta. Noi, terapeuții de masaj erotic, trebuie să vă eliberăm corpul de stres. Nu te pot trimite acasă cu asta în pantaloni acum, nu? spuse ea rânjind. 

M-am uitat la sânii ei și apoi la fața ei rânjită. Mâinile ei mi-au lucrat penisul atât de ușor și încet. A fost atât de seducător. Mă apropiam de orgasm.

– Arăți de parcă ești pe punctul de a termina, spuse ea tachinându-mă. 

Terapie de cuplu. A început să mângâie mai repede. Uleiul ia făcut mâna să alunece perfect peste penisul meu. Mi-am mușcat buză inferioară și corpul mi-a zvâcnit. Mi-a îndreptat penisul spre prosop și ma lăsat să trag încărcătură după încărcare.

Ea a mutat prosopul și-a șters mâinile.

– Asta ar trebui să te ajute să te relaxezi puțin, spuse ea roșind. Dacă scrima îți face asta din nou, întoarce-te.