Masaj premium

Masaj premium

– Doar relaxează-te și lasă-te în mâinile mele capabile, toarse Jessica în timp ce se întindea pe spatele lui. Jason scoase un mic gâfâit la senzația că labiile ei umezite și ușor umflate apăsau pe pielea lui. Apoi a închis ochii și a cedat atingerii și mângâierii degetelor ei pe gâtul lui. Jessica a început să frământe tensiunea lui Jason în timp ce îi masa încet spatele și părțile laterale ale gâtului. Degetele ei lungi și-au găsit curând drumul și s-au înfipt în mușchii de lângă omoplații lui. Jason s-a strâmbat ușor în timp ce ea a rezolvat nodurile strânse.

– Prea tare? îl tachina Jessica.

– Nu… uhhh… de fapt se simte grozav, Jason oftă.

Mâinile lui Jessica au urmat liniile care duceau de la umerii lui spre brațele lui și apoi au început să-i maseze tricepșii, lucrându-i încet fiecare braț întins până când a ajuns la palmele mâinilor lui. Jason i-a prins instinctiv mainile in ale lui in timp ce ea se apleca si isi presa mameloanele incordate in carnea spatelui lui.

– Mmmm… simt că scoți la fel de mult din spatele meu ca și mine, observă Jason, simțind sânii ei apăsând în el, în timp ce partea inferioară a spatelui lui părea să devină mai umedă acolo unde ea îl călăreau.

Chipul lui Jessica l-a întâlnit pe a lui în timp ce ea își înfipse pubisul încălzit pe coccisul lui Jason. Mâinile ei se mișcau înapoi în sus pe brațele lui în timp ce închise ochii și-și lipi buzele de ale lui. Limba lui Jason a început să se apese între buzele ei când a deschis gura și a aspirat-o înăuntru cu poftă.

După un moment de pasiune, Jessica a împins înapoi și a continuat să-i maseze partea superioară și mijlocie a spatelui lui Jason. Gemetele lui blânde i-au spus că se bucură din plin. Ea, între timp, avea dificultăți în a nu grăbi lucrurile. Pasarica ei proaspăt rasa era aproape de extaz de fiecare data cand aluneca de-a lungul pielii netede si acum foarte catifelate de la baza spatelui lui. Ea tânjea ca el să-i atingă sânii dureroși și să-i sugă sfarcurile proeminente. Pielea de găină de anticipare îi umplea areolele.

Jessica se ridică fără tragere de inimă de pe spatele lui și se așeză din nou pe spatele coapselor lui. Mâinile ei au alunecat în jos de-a lungul spatelui lui Jason, explorând și savurând fiecare mușchi. Ea începu să-și înfigă degetele în partea inferioară a spatelui lui. Sentimentul bazinului alunecos lăsat de umezeala ei a trimis un mic fior electric prin ea. Ea se aplecă înainte să sărute și să-și lingă drumul pe spatele lui Jason, zâmbind în timp ce respirația lui începea să se accelereze.

– Mmmm… Jason, șopti Jessica seducătoare, te-aș putea mânca chiar aici și acum. 

Ea a continuat să-l guste și apoi a gâfâit încântată: 

– Ohhh… Presupun că mă trezesc puțin! 

– Ohhhh…Jessica….continuă… gemu Jason. 

Începuse să simtă o mișcare în penisul care se umfla încet.

Jessica și-a împins șoldurile mai în jos până când a stat chiar deasupra gambelor lui. Mâinile ei s-au prins și apoi au început să-i strângă și să-i frământe fesele. 

– Chiar ai un fund sexy, știi… acesta este primul lucru pe care l-am observat la tine când m-ai așteptat la restaurant. Arată și mai sexy fără pantaloni! 

Ea îl plesni jucăuș pe fese. Apoi, deodată, se aplecă mai aproape pentru a-i examina ceva pe fesa stângă.

– Este un tatuaj? 

Jessica i-a împins fesa stângă în sus pentru a dezvălui mai pe deplin ceea ce părea a fi o stea de culoarea bronzului. 

Jason chicoti. 

– Crezi sau nu, acesta este un semn de naștere. Mama mea adoptivă obișnuia să glumească că dacă vreuna dintre iubitele mele ar ști despre semnul meu din naștere, nu s-ar căsători cu mine.

Jessica a râs. 

– Wow… este uimitor, arată aproape perfect modelat cu toate punctele și totul.

 S-a aplecat și l-a sărutat… apoi i-a aspirat pielea delicată în gura ei moale. Degetele ei glisară pe restul feselor lui, în timp ce limba ei continua să exploreze semnul de naștere în formă de stea, de mărimea unei monede.

Cu grație, ea părea să plutească deasupra lui suficient de mult pentru a-i împinge ușor picioarele. Jessica a zâmbit, pentru că putea să-i vadă penisul începând să se umfle frumos. În curând, nu ar fi prea confortabil ca acesta să continue să arate spre picioarele patului.

Jessica îngenunche între picioarele lui și își trecu mâinile în sus și în jos pe spatele coapselor lui. Jason gemu din nou în timp ce ea își trecea seducător dinții peste fesele lui musculoase, făcându-l să tresară și apoi să le strângă. 

– Ți-am spus să te relaxezi și să ai încredere în mine Jason. Cedează-mi și vei fi atât de bucuros că ai făcut-o. 

Jason și-a relaxat fesele, permițându-i lui Jessica să i le desfășoare, expunând micuța lui gaură încrețită. Și-a trecut vârful limbii de-a lungul crăpăturii lui și i-a tachinat marginea exterioară a anusului. Apoi a suflat ușor de-a lungul potecii ude.

– MMMfffffff! Ohhh… dacă intenționezi să mă scoți din minți… FUNCȚIONEAZĂ! 

Jason a început să gâfâie și chiar să se zvârcolească puțin. Penisul lui începea să se simtă oarecum îngustat în timp ce tânjea să crească, dar era prins într-o poziție incomodă lângă pat. Și-a ridicat ușor șoldurile până când genunchii l-au susținut și penisul a putut să se elibereze, acum perpendicular pe saltea.

Jessica i-a ciupit jucăuș fesele cu dinții ei, în timp ce unul dintre degetele ei ude a început să-i cerceteze ușor anusul. Cealaltă mână a ei i-a gâdilat ușor scrotul încordat și apoi i-a mângâiat partea inferioară a penisului lui.

Jason și-a simțit sfincterul contractându-se și apoi a apucat degetul lui Jessica în timp ce acesta a împins încet înăuntru. Aceasta a fost o senzație nouă pentru el. Degetul ei declanșa valuri neașteptate de plăcere, care au călătorit din interiorul fundului lui chiar în jos pe scrot și în penis, făcându-l să se umfle și mai mult.

Jessica și-a înfășurat degetele în jurul penisului lui care se îngroșa și a început să-l mângâie sincronizat cu degetul ei, care aluneca încet înăuntru și afară din gaura lui. 

– MMMMM… huhh… chiar acolo! Jason gemu în timp ce degetul ei se apăsa de buza lui și i-a provocat un mic spasm.

– Jason… ești uriaș! exclamă Jessica în timp ce palma ei se mișca de-a lungul penisului lui. Lung…si gros! 

A început să simtă că umezeala din interiorul ei începe să curgă afară și să-i acopere fanta umflată. Ea a continuat să-i mângâie penisul întărit în timp ce a sărutat și apoi a aspirat fiecare testicul în gura ei caldă și moale, limba ei simțind textura scrotuluii lui.

– Întinde-ți genunchii, Jason. 

A făcut cum i-a cerut și acum era sprijinit pe mâini și pe genunchi. Degetul lui Jessica a continuat să sondeze înăuntru și să iasă din gaura lui lubrifiată, în timp ce ea se întoarse să se întindă pe spate cu umerii între genunchii lui. Ea s-a mirat de erecția lui completă care plutea la câțiva centimetri deasupra feței ei.

Ea și-a întins mâna liberă și i-a luat testiculele, rostogolindu-le ușor în palmă. Respirația lui Jason era grea, excitând-o și mai mult.

Ochii lui Jessica se bucurau de fiecare centimetru din bărbăția lui și apoi văzură picătura care se formează în vârful capului. Ea și-a ridicat gura spre el, scoțându-și limba ca să o prindă înainte să cadă. Apoi a apucat penisul și a condus capul spre buze. Jessica l-a auzit pe Jason mormăind în timp ce a început să-i suge mai mult din lichidul seminal din fanta lui. Curând, buzele ei cuprinseseră tot capul și limba ei îl scălda cu salivă.

Văzând-o devorând coiful erecției sale complete l-a făcut pe Jason să-și miște involuntar șoldurile, astfel încât capul să se miște în și să iasă din gura nerăbdătoare a lui Jessica. Cu fiecare împingere mică, anusul lui s-a prins în jurul degetului Jessicai, în timp ce acesta continua să se miște înăuntru și să iasă din el. Jessica a început să descopere că era din ce în ce mai dificil să-l ducă mai departe în gură din cauza circumferinței lui și a unghiului. Ea și-a putut simți, de asemenea, propriul flux de anticipare, în timp ce alterna între culcarea vulturului întins și strângerea coapselor împreună în timp ce își strângea labiile îngrădite. Ea a început să se zvârcolească.

– MMMffffff! Jessica i-a eliberat penisul din gură și a ridicat privirea la el. 

– Te vreau acum!

 Pentru a-și sublinia ideea, ea și-a dus degetul înapoi în el și l-a ondulat ușor. Odată ce i-a găsit glanda în formă de nucă, ea a apăsat ușor pe ea.

– Ce…? OOOHHHHHH! 

Jason a țipat când penisul a început să se zvâcnească și să aibă spasme. Jessica s-a grăbit să prindă baza capului cu degetul mare și cu celelalte degete. A gemut când a simțit că începuturile a ceea ce ar fi putut fi un orgasm exploziv se potolesc.

Când penisul și-a încetat convulsiile spontane, Jessica l-a eliberat și și-a scos degetul din anus. Apoi l-a tras în jos, astfel încât să fie față în față și și-a cuprins spatele cu brațele.