Sfârcuri inversate

Sfârcuri inversate

 

Am călătorit în București pentru a-mi vizita prietenul care lucra acolo de la absolvirea facultății. Ca o primire călduroasă, mi-a spus: 

– Te voi trata cu o experiență de masaj pe care nu o vei uita! 

Salonul de masaj a fost frumos situat într-o zonă de lux. Poze cu profesioniștii lor atârnau pe un perete lateral. Prietenul meu a mers la recepționeră și a identificat rezervările noastre.

S-a întors spre mine. 

– E ziua ta norocoasă! Ți-am luat cel mai bun masaj! 

Curând, o doamnă foarte atrăgătoare, îmbrăcată într-o rochie lungă albastru deschis, mi-a întâmpinat prietenul cu un zâmbet dulce. S-a întors și m-a prezentat:

– Prietenul meu este în vizită, te rog să-i dai tot ce e mai bun!

Ea mi-a zâmbit:

– Bine ai venit!

 M-a condus în camera de la capătul holului. 

– Te rog să te dezbraci și să-ți agăți hainele, voi bate înainte când mă întorc.

Am examinat decorul frumos din jurul camerei, masa mare de masaj și cearșafurile și prosoapele proaspete. Nimic de îngrijorat, am concluzionat că oricum am încredere în prietenul meu. După ce m-am așezat pe masa de masaj, mi-am tras cearceaful peste corp și m-am relaxat pe muzica blândă, am auzit o bătaie ușoară în ușă. 

– Intră, și a intrat ea zâmbindu-mi. 

Zâmbetul ei dulce m-a atras, dar am crezut că acesta este un masaj standard pentru întregul corp. Până la urmă am aflat că m-am înșelat atât de mult!

Mâinile ei calde și moi au pornit de la capul meu, mi-au lucrat cu experiență corpul și brațele până chiar sub talia mea. Mi-a strecurat un prosop peste fese. Apoi, de la celălalt capăt al mesei, a tras cearșaful și a pornit de la degetele de la picioare și a lucrat în sus. Corpul meu s-a relaxat acum complet și, ca prin magie, toți mușchii dureroși s-au liniștit. M-am gândit că prietenul meu avea atât de multă dreptate când spunea că este cea mai bună.

În timp ce îmi termină coapsele, ea a întrebat: 

– Vrei să pun ulei?

Am făcut o pauză și am bolborosit că nu, pentru că nu știam ce era. Ea a simțit ezitarea mea. 

– Totul este inclus în pachetul complet. Ar trebui sa încerci. Niciun cost suplimentar! 

Am mormăit OK, cu o atitudine expectativă pentru că aș putea întotdeauna să-i spun să se oprească dacă nu-mi place. Ea a scos prosopul și a început să-mi maseze fesele. Se simțea minunat. Eram intrigat. Apoi mi-a turnat ulei cald pe scrot și a început să-mi maseze testiculele în timp ce trăgea de scrot! Nu am mai făcut asta până acum și acum sunt foarte încântat să aflu ce urmează. Evident, mi-a observat excitarea și mi-a spus: 

– Vezi, îți place!

– Foarte frumos, mulțumesc. Auzind răspunsul meu, ea a adăugat ulei cald pe mâini și mi-a mângâiat încet bărbăția. Respirația mi s-a oprit în timp ce ea a strâns baza erecției mele complete, în timp ce cealaltă mână a continuat să-mi maseze și să-mi întindă scrotul. Ea mi-a strâns încet axul până la gland. Am simțit mâna ei minunată făcând exact ceea ce aveam nevoie în timp ce îmi strângea și învârtea glandul, acordând o atenție detaliată fundului. Strângerea ei s-a mutat apoi înapoi la bază încet și procesul s-a repetat de mai multe ori. Gemeam, respiram din ce în ce mai repede. Simțind că se apropie punctul culminant, mi-a eliberat bărbăția. Am simțit un deget punând ulei cald pe anusul meu. După ce a trasat cercuri timp de un minut, a introdus un deget. Am gemut mai tare pe măsură ce mi-au urcat fiorii pe șira spinării.

Ea a spus: 

– Acum masaj de prostată! 

Nu am avut asta până acum, dar acum eram dispus să încerc orice! Oh, Doamne! Este ceva ce toți bărbații trebuie să încerce. Nu știi ce ai pierdut. Era într-adevăr o expertă pentru că știa exact ce să facă. (După cum am aflat în anii următori pentru că mulți alții nu mi-au dat aceleași senzații!) Niciodată nu mi-am simțit penisul atât de tare în timp ce ea a continuat să-mi maseze testiculele. Când a observat că punctul culminant se apropie din nou, mi-a ținut penisul foarte strâns la bază pentru a încetini. Apoi mi-a mângâiat strâns bărbăția de la foarte lent la super rapid în timp ce îmi lucra prostata. Aveam atât de multă acumulare încât m-am înfiorat, am țipat, am stropit și am tot stropit. Avea un prosop înfășurat și îmi strângea glandul în timp ce descărcam tot ce aveam!

După ce m-am calmat, ea a spus: 

– Ești foarte mare. Poți să te întorci acum, ca să pot face față! Am crezut că totul s-a terminat după finalul meu fericit, dar încă mai era partea din față! Ce pachet uimitor!

Un prosop proaspăt a fost pus peste mine după ce m-am întors și ea mi-a masat fața și s-a deplasat încet pe gât până la umeri. M-am gândit până la urmă că și mâinile mele ar trebui să poată funcționa. Am întins mâna spre talia ei și am lucrat până la coapse. Ea nu a obiectat în timp ce am continuat să-i explorez corpul ferm. Mi-a masat cu experiență pectoralii, dar mi-a evitat sfârcurile. I-am desfăcut cu nerăbdare rochia când s-a mutat lângă mine. Un sutien cu deschidere în față îi ținea sânii cupea C, în timp ce bikiniul asortat nu acoperea complet cicatricea de la naștere de pe abdomenul inferior. Atunci mi-am dat seama că orice îmbrăcăminte suplimentară ar fi prea sexy, având în vedere eforturile ei fizice în această cameră caldă.

Ea a continuat să-mi maseze corpul în timp ce i-am desfăcut sutienul, expunând acea areola sexy. Mi-am pus imediat mâinile pe sânii ei bine conturați, atât de moi, dar fermi. Acum a început să deseneze cercuri pe sfârcurile mele sensibile, așa că i-am frecat sfârcurile pentru a-i returna favoarea, dar nimic nu a ieșit în afară.

– Cum de nu-ți ies sfârcurile în evidență?

– Am sfârcurile inversate, astfel încât să nu iasă, dar îmi plac foarte mult senzațiile la fel ca și altor fete.

 Și-a ridicat sfârcul stâng până la gură și și-a lins senzual areola.

– Îți poți hrăni copilul în acest fel?

– Da, tocmai am încetat să-mi hrănesc copilul și încă mai am lapte. 

Ea a zâmbit. 

– Vrei să încerci?

WOW! Ce oferta bonus!!! 

– Da sigur!

S-a aplecat să-și pună sfârcul stâng peste gura mea. Am supt tare și ea a spus:

– Mai blând te rog, sunt foarte sensibilă și nu va fi mult lapte.

– Îmi pare rău că trebuie să învăț din nou! 

Ea a râs. Limba mea i-a explorat gropița/mamelonul inversat în timp ce eu sugeam ușor și a venit lichid dulce! Atât de uimitor, pur și simplu nu-mi venea să cred norocul! Mâinile mele, desigur, nu au rămâne inactive. Stânga mea i-a mângâiat ușor sfârcul drept, în timp ce dreapta mea s-a întins în spate după fesele ei ferme. Respirația i s-a accelerat în timp ce a continuat să-mi maseze sfârcurile dure.

– Îmi plac și mie sfârcurile supte!

 Ea s-a conformat cu experiență, lingând, smulgând, sugând.

A văzut prosopul mic ridicându-se și a spus:

– Ție chiar îți place asta!

– Da, îmi place asta. Iubita mea a descoperit cât de sensibil sunt! 

Am întins mâna între coapsele ei și am găsit un petic umed! M-am strecurat în bikini și i-am găsit buzele păsăricii umede și i-am introdus încet un deget, apoi două în timp ce ea gemea.

– Te rog să treci la celălalt sân al meu, mă doare!

– Îmi pare rău, te rog să-mi dai instrucțiuni. 

Ea a zâmbit dulce când i-am eliberat sfârcul stâng și mi l-a pus pe cel drept în gură. Am  învățat rapid. Pe măsură ce limba mea îi explora gropița în timp ce sugea, laptele cald a venit încet. Am ținut și i-am mângâiat foarte ușor celălalt sfârc, știind că era deja dureros. I-am împins bikinii deoparte și i-am mângâiat buzele umflate ale păsăricii. Ea a tresărit când degetul meu s-a întins în sus și i-a găsit clitorisul uriaș ieșind afară!

– Ei bine, clitorisul tău nu se ascunde!

– Da, clitorisul meu iese mult în afară, compensându-mi sfârcurile! 

Am râs că am găsit jackpot-ul în timp ce gemetele ei au devenit mai puternice. Am introdus două degete pentru a astupa fluxul cremos care se scurgea în timp ce degetul mare apăsa pe bobocul ei de trandafir. Deodată și-a împins șoldurile în față, a tras adânc aer în piept, și-a încordat tot corpul și a încremenit. Mi-aș fi dorit să fie penisul meu tare și nu degetele mele să se bucure de spasmele din interiorul vaginului ei în timpul orgasmului ei lung.

După ce și-a deschis ochii, a întins mâna spre bărbăția mea de acum tare și a început din nou masajul ei expert, în timp ce își continua magia pe sfârcurile mele super tari… Eram în rai, tremurând! Deodată ea s-a îndepărtat. Am deschis ochii. Își scotea bikinii, arătându-și frumosul ei petic negru. S-a urcat peste mine în timp ce mă uitam la proporțiile perfecte ale acestei frumuseți. Am avut parte de una dintre cele mai reușite partide de sex din viața mea și am plecat acasă complet relaxat.