Masajul pe care îl poți primi

 Masajul pe care îl poți primi

 

Așează-te confortabil… mai bine stai întins… voi începe.

Vreau să-ți imaginezi că ești pe patul meu moale și cald în dormitorul meu luminat cu lumânări. Ești gol și întins pe burtă. Ghici ce, sunt și eu goală. Îmi torn niște ulei parfumat în mâini și îl țin, lăsându-l să absoarbă o parte din căldura și energia corpului meu. Apoi, atât de încet și fără avertisment, ți-l preling pe șira spinării. Începând de la baza coloanei tale încet, îmi mișc mâinile în sus, apoi peste umerii tăi și înapoi în jos pe părțile tale laterale până unde am început. Fără să-mi las degetele să părăsească pielea ta, repet aceste mișcări, trecând uleiul în pielea ta. Treptat devenind mai fermă și mai rapidă. Alternând mișcări lungi și lente cu folosirea degetelor mari în mișcări circulare de-a lungul coloanei vertebrale. Oprindu-mă la umerii tăi, frământ mușchii acolo, lucrând intens pe orice zonă de tensiune, simțindu-te că te relaxezi.

Iti apuc una dintre maini si iti torn puțin ulei în palmă, apoi încep să masez, mângâind între degete, trăgând ușor de ele, netezind uleiul pe braț, masând umerii și celălalt braț. Torni ulei pe palmă din nou, mișcând degetele în timp ce le masez. Folosindu-mi degetele mari pe palma ta. Mângâindu-ți brațul în timp ce-ți masez uleiul în piele, până la umăr.

Apoi, într-o mișcare lungă și lentă, îmi alunec mâinile pe spate peste fese și de-a lungul picioarelor până la tălpi.

Îți iau un picior în mâini și preling niște ulei pe el, încep să-ți masez degetele de la picioare, să mă mișc, să trag apoi să introduc uleiul în picior. În timp ce fac asta unul câte unul, îți sug degetele de la picioare, lingându-le (sper că nu te gâdili ușor). Iau celălalt picior și îl masez, sugându-ți din nou degetele de la picioare. Mmmmm, îmi place să fac asta.

În continuare, încep să mă mișc pe picioare în sus, alternând de la unul la altul, cu mișcări lungi și lente ajungând treptat din ce în ce mai sus. Degetele mele sunt atât de alunecoase de la ulei încât pe măsură ce trec pe coapsele tale, se strecoară între ele, atingându-ți ușor testiculele.

Îmi trec mainile peste fesele tale și în timp ce îți masez din nou spatele, mă mișc astfel încât să fiu îngenuncheată pe coapsele tale.

Mă aplec înainte, sfârcurile mele atingându-ți ușor spatele în timp ce te sărut și ciugulesc ușor umerii tăi. Lingându-ți și sărutându-ți coloana vertebrală înainte de a-ți masa spatele cu sânii mei, transferând o parte din ulei pe mine.

Încep să-ți masez fesele cu mișcări circulare, degetele mari alunecând printre fese, mângâindu-ți interiorul coapselor…

Ai vrea sa te intorci acum…

Acum ești întins pe spate, sunt încă îngenuncheată pe coapsele tale și îți torn puțin ulei pe piept și mai jos peste abdomen. Foarte încet îl masez în piele, acum avem contact vizual și pot urmări ce efect am asupra ta. Mă aplec înainte masându-te cu sânii mei și încep să te sărut. Săruturile blânde la început devin din ce în ce mai profunde și mai dure, sărutându-ți gâtul și umerii, lingându-ți pieptul, mușcându-ți sfârcurile cu limba mea, lingând încet în jos, înfigând limba mea în buricul tău.

Apoi, dintr-o mișcare lungă și lentă, te ling până la baza penisului, privindu-l smucind ca răspuns.

Îmi înfășor degetele în jurul penisului tău și abia atingându-ți ușor, încep să-l mângâi. O mână îți mângâie penisul, cealaltă îți masează testiculele, linsându-ți în sus și în jos axul penisului și peste testicule, sugându-ți testiculele ușor, trăgându-le în gură și apoi împingându-le din nou afară. Ling înapoi și iau capul în gură, învârtindu-mi limba în jurul lui mai întâi într-un sens, apoi în celălalt, bagându-mi limba în fantă.

Încep să-ți sug ușor penisul în timp ce mângâi axul. Luând treptat din ce în ce mai mult în gură pe măsură ce sug mai tare. Mmmm, simt cum îți pulsează penisul ca răspuns.

Mă aplec să te sărut din nou alunecând înainte în timp ce fac asta.

Lăsând păsărica mea udă și fierbinte să se frece peste penisul tău. Mișcându-mi șoldurile, astfel încât clitorisul să se apese de tine. Încă te sărut, mă ridic, astfel încât capul penisului tău să alunece în mine. Stai nemișcat un minut sau două, apoi împingi încet în jos, astfel încât penisul tău să fie adânc în mine.

Încet încep sa alunec în sus și în jos pe penisul tău, rotindu-mi șoldurile în timp ce o fac. Treptat devii din ce în ce mai tare, ridicându-te și lăsându-te pe spate, astfel încât să fii adânc în mine, frecându-mi păsărica de tine, senzații minunate de furnicături calde care se formează în interiorul meu, devenind din ce în ce mai tare până când cu o ultimă împingere puternică în jos îmi simt păsărica strângându-ți penisul tare, făcându-te și pe tine să ejaculezi… mmmm, asta se simte atât de bine, abia aștept să fac asta în realitate.