Masajul lui Max

Maajul erotic a lui Max. Masaj erotic Bucureti Masaj Vip Zone Vip Zone

Masajul lui Max

Am luat lotiunea de pe noptiera si apoi m-am urcat pe pat. 

– Va fi mai ușor dacă mă voi urca pe tine. Anunță-mă dacă greutatea mea te incomodează.

Masajul erotic la Vip Zone este unul dintre cele mai bune servicii de pe piața romaneasca! Aici este locul unde clientul iese fericit! Mi-am ridicat piciorul în sus și peste picioarele lui Max, apoi m-am așezat ușor pe fundul lui. Mi-am simțit labiile pe materialul bikinilor lui. Am stropit niște loțiune pe o mână, mi-am frecat mâinile, apoi m-am aplecat în față și am început cu umerii lui, frământând și masând pielea, înfingând degetele pentru a lucra mușchii de desubt. Îmi place să faci masaj corporal și sunt destul de bună la asta. Am făcut mai întâi un umăr, apoi pe celălalt. I-am străbătut spatele, masând cu grijă zona dureroasă. Max tresări de câteva ori, dar nu sa plâns.

Pe măsură ce am coborât, a trebuit să strâng puțin, mă grijă să nu pună presiune pe piciorul rău. Eram acum călare pe piciorul bun, păsărică mea rasă atingând pielea goală a lui Max. De fapt, mă simțit m-am trezit bine și puțin încântată. Sunt sigură că Max simțea buzele păsăricii mele atingându-i piciorul. Când am ajuns la fundul lui Max, am spus: 

– Bine, hai să-ți dăm jos lenjeria, trebuie să-ți fac fesele. M-am ridicat în genunchi, am prins de lenjeria lui Max, el și-a ridicat ușor pelvisul și apoi am scos-o.

Aww, ce fund drăguț, m-am gândit în sinea mea. Mi-am mai stropit puțină loțiune pe mâini și apoi am început să-i frământ fesele. Max și-a desfășurat puțin picioarele ca să pot ajunge la interiorul coapselor. În timp ce făcea asta, testiculele lui au apărut la vedere. Degetele mele au rătăcit peste ele de mai multe ori, iar Max a început să se zvârcolească puțin. De asemenea, am trecut un deget în crăpătura fondului său și prin anus, ceea ce pe Max nu părea să-i deranjeze. Am luat o notiță mentală, lui Max îi place stimularea anală.

Am continuat să-i masez coapsele, inclusiv pe cea rănită, coborând până la gambe și în cele din urmă la picioare. I-am făcut un masaj bun gleznelor și degetelor de picioare, în principal pentru că îmi place asta.

– Întoarce-te, Max, ca să-ți pot face partea din față a picioarelor. 

La început, am crezut că nu o va face. Modestia acum? Dar a făcut-o, întorcându-se încet și întins pe spate. Penisul lui era semi-erect și tremura puțin. Era aproximativ mediu în lungime și lățime, dar capul era lat. „Casca” sa deschis la capetă mai mult decât văzusem până acum. Părea că de fapt ar fi destul de stimulant.

Păstrând un aer de profesionalism, am început să lucrez pe partea din față a tibiei lui, mergând înapoi până la coapsele lui. Am făcut-o mai întâi pe cea bună, apoi pe cea dureroasă, ajungând în cele din urmă aproape până la picioarele lui. La un moment dat, penisul lui era în cale, așa că l-am prins sub vârf între degetul mare și arătător și l-am mutat pe ceaaltă parte. Acest lucru a avut doar efectul de a îngreuna, făcându-l să iasă mai drept. Acum rămăsese drept în aer. Am terminat apoi să-i masez partea superioară a coapselor. 

 

– Ei bine, cred că am terminat. Asta ar trebui să te țină o vreme. 

Când m-am dat jos de pe pat, tricoul meu a urcat până la talie, expunându-mi complet păsărică golă. Max tocmai a primit cea mai bună priveliște . Sa uitat la mine cu una dintre cele mai triste fete pe care le-am vazut la un om. Nici măcar câinii mei nu pot face acea privire.

– Hei, stai, ce-i asta? Arătând cu degetul, am spus: Cred că am ratat un mușchi. Acesta pare foarte rigid și dureros, lasă-mă să văd ce pot face. 

M-am așezat din nou pe pat, am luat penisul tare în mâna mea dreaptă și am început să-l pompez în sus și în jos. Cu mâna stângă, am apucat sticla de loțiune și am turnat puțin pe penisul lui și câteva picturi pe testicule. Apoi mi-am folosit mâna stângă pentru ai manipula scrotul, continuând să-i smucesc penisul.

Mi-am desfăcut picioarele larg pentru ca Max să mă poată vedea în toată gloria mea. Buzele păsăricii erau umflate și deschise și erau acoperite cu propriul meu lubrifiant umed. Eram foarte udă.

Max gemea și spunea: 

Masajul erotic la Vip Zone este unul dintre cele mai bune servicii de pe piata romaneasca! Aici este locul unde clientul iese fericit!

Masajul erotic la Vip Zone este unul dintre cele mai bune servicii de pe piata romaneasca! Aici este locul unde clientul iese fericit!

– Oh, se simte atât de bine. Oh, nu mai pot tine mult. Abia a scos ultimele cuvinte când dintr-o dată, penisul lui a tras un șir de spermă, apoi altul, apoi al treilea, apoi sperma lui mi-a curs mână. Penisul lui încă zvâcnea și avea spasme în mâna mea, iar eu am continuat să-l pompez, scoțând până la capăt.

Când părea că nu mai avea nimic de dat, mi-am șters dosul mâinii pe penisul lui, lăsându-l acoperit cu cremă, apoi m-am ridicat și am intrat în baie să mă spăl pe mâini și să iau un prosop. Am umezit prosopul cu puțină apă caldă, apoi m-am întors să-l curăț pe Max. Sforăia! Intenționam să folosesc prosopul pentru a curăța toată sperma de pe penisul și scrotul lui Max, precum și o mică băltoacă de pe abdomenul lui inferior.