Doar un masaj de relaxare?

Doar un masaj de relaxare?

 

Geoff intră în sala de așteptare slab luminată. Ochii lui au avut nevoie de câteva momente să se adapteze la luminile strălucitoare de afară, făcând camera să pară și mai întunecată decât era. Un parfum delicat de lumânări parfumate a umplut aerul împreună cu muzică ușoară și relaxantă. Chiar dacă nu ar fi știut unde se află, ar fi știut că este un birou de terapie prin masaj. Totul părea conceput pentru a calma și relaxa pacientul.

Geoff a simțit că se relaxează chiar și când se înregistra și se așeza în zona de așteptare. Ajunsese cu vreo zece minute mai devreme. S-a bucurat că nu a întârziat având în vedere distanța pe care a parcurs-o până aici. În timp ce se gândea la asta, părea o prostie să conduci patruzeci și cinci de mile pentru a primi un masaj. Dar câștigase o extragere și un masaj gratuit era un masaj gratuit chiar dacă era departe.

Geoff aștepta cu răbdare când a auzit-o pe terapeută apropiindu-se de tejghea. Era medie în aproape toate privințele. Era scundă și puțin plinuță, cu părul castaniu și ochii verzi. Avea un aspect plăcut, dar cu siguranță nu izbitor. Cu toate acestea, avea o bunătate în ochii ei pe care el o văzuse în aproape toată lumea din profesia ei.

– Geoff? a întrebat ea .

Geoff dădu din cap.

– Sunt Sharon, a răspuns ea. Dacă mă vei urma, te poți pregăti în timp ce termin cu ultimul meu pacient și închid ușa. Ești ultimul meu client pe ziua de astăzi, așa că voi merge înainte și voi închide în timp ce tu te pregătești.

Geoff nu simți nevoia să spună nimic în timp ce o urmărea înapoi în camera cea mai îndepărtată din stânga. Era luminat doar de o lumânare mică în colț. În cameră era o masă mare acoperită cu cearșafuri. Avea o pernă circulară atașată de masă pe care, evident, era menită să se întindă cu fața în jos.

– Du-te înainte și dezbracă-te, a spus Sharon. Apoi întinde-te cu fața în jos și fă-te confortabil. Mă întorc în câteva clipe. Voi bate mai întâi să văd dacă ești gata.

Geoff murmură „mulţumesc” şi aşteptă ca ea să închidă uşa. Apoi s-a dezbrăcat repede și și-a scos inelele, ceasul și ochelarii înainte de a se întinde pe masă.

Geoff simți că se relaxează în timp ce aștepta. Muzica blândă și mirosurile liniștitoare l-au adormit aproape de somn când auzi o bătaie ușoară în ușă.

– Da, strigă el când Sharon se strecură pe uşă.

L-a salutat din nou, l-a întrebat dacă se simte confortabil și a întrebat dacă are răni sau zone cu probleme de care ar trebui să fie conștientă. G a explicat că partea inferioară a spatelui îl durea și se înțepenise, dar, de altfel, era sănătos. Curând camera a fost tăcută și G s-a lăsat în mâinile experte ale lui Sharon.

Sharon îşi croi drum de pe gâtul şi umerii lui Geoff pe corp. Ea a găsit cu experiență fiecare nod și l-a rezolvat înainte de a merge mai departe. Când a ajuns la spatele lui, Sharon a comentat cât de cald era un loc. Își dădea seama că trebuie să fie dureros.

Sharon a lucrat încet la spatele lui Geoff. Mâinile ei au rezolvat treptat tensiunea înainte de a trece la fesierii lui. Ea a urmărit nodurile și mușchii încordați până la spatele coapselor lui, unde s-au oprit. A lucrat mult timp pe spatele coapselor lui, înainte de a coborî pe coapsele lui.

Geoff era în rai. Spatele lui se simțea mult mai bine și a încercat să nu se gândească prea mult la felul în care îi plăcea să i se maseze coapsele și fundul. Era un efort să se gândească la alte lucruri pentru a nu deveni jenat când i se cere să se întoarcă.

Curând, asta nu a mai fost o îngrijorare prea mare, deoarece ea a început să lucreze la picioarele lui când a avut o crampă. Sharon a simțit crampa și a rezolvat-o imediat. Geoff a fost impresionat de cât de repede a rezolvat-o, dar problema cum să se gândească la altceva era acum discutabilă.

Sharon a terminat cu picioarele lui Geoff și i-a cerut să se întoarcă. Ea ridică cearşaful care îl acoperea, iar el se rostogoli repede şi alunecă pe masă. Geoff a observat că masa se simțea puțin diferit în timp ce Sharon își alinia picioarele pe ea. Ea a împins cearceaful în sus, expunându-i picioarele, dar lăsându-l încă acoperit. Apoi a răsturnat o prindere pe masă și i-a depărtat picioarele. Geoff a fost surprins de mișcarea picioarelor sale, deoarece nu observase că masa era divizată.

Sharon avea acum mare acces la lucru pe partea din față și pe părțile laterale ale gambelor și coapselor. Dintr-o dată era prea târziu pentru G să se gândească la altceva, în timp ce ea se îndrepta pe lângă genunchiul lui. Mâinile ei lucrând mușchii din interiorul coapsei lui dintr-un unghi între picioarele lui l-au făcut să se excite rapid și furios. Geoff s-a bucurat că cearşaful era înghesuit în aşa fel peste vintre, încât nu era foarte evident că era complet drept sub el.

Sharon a terminat un picior și s-a dus să mute cearceaful înapoi pentru a-și acoperi celălalt picior. În timpul procesului, cearșaful a alunecat complet. Geoff ș-a înroșit și a bâlbâit:

– Îmi pare rău…

Sharon a răspuns repede: 

– Nu fi jenat, mă bucur că ești atât de relaxat. Aceasta este o reacție perfect normală. Găsesc că majoritatea bărbaților care experimentează pentru prima dată această masă pățesc așa. Cu siguranță nu mă deranjează. Singura problemă pe care o am este să încerc să mențin cearceaful să te acopere atunci când picioarele sunt despărțite.

Geoff a răspuns: 

– Ei bine, indiscreția s-a comis, ca să zic așa, așa că dacă vrei să uiți de cearceaf, e bine pentru mine.

– Mă bucur că ai întrebat, a spus Sharon, trebuie să îl las, dacă nu îmi dai permisiunea în mod expres.

Sharon a împăturit cearșaful și l-a pus sub masă, apoi a reluat lucrul la coapsele lui Geoff. S-a obișnuit repede cu ideea de a nu fi acoperit și s-a relaxat oarecum în timp ce ea lucra la celălalt picior. Lucrul lui Sharon asupra piciorului s-a mutat din nou până la interiorul coapsei și de data aceasta s-a bucurat de senzații.

Geoff aproape a gemut cu voce tare când mâna ei i-a atins penisul care acum pulsa, dar el s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic. Sharon i-a lucrat părțile laterale ale șoldului și în sus. Apoi s-a repoziționat pentru a termina masajul de pe partea laterală a mesei, lucrând asupra abdomenului și pectoralii lui. În cele din urmă, i-a terminat gâtul și fața.

Geoff s-a relaxat din nou și aproape a adormit în timp ce ea i-a terminat masajul feței.

Sharon a șoptit: 

– Aș dori să încerc ceva care ar putea să-ți ajute partea inferioară a spatelui dacă ești interesat.

Geoff murmură:

– OK.

Sharon a explicat: 

– Îți voi lega gleznele de masă, apoi îți voi da curele pe care să le tragi de la încheieturi. Aceasta ar trebui să acționeze ca o tracțiune pentru a-ți întinde coloana vertebrală și a elimina o parte din presiunea din partea inferioară a spatelui. Apoi voi pun ceva călduros sub tine și, în cele din urmă, voi masa din nou pentru a detensiona cu adevărat acea zonă.

Sharon a pus rapid două curele cu velcro în jurul gleznelor lui, apoi i-a strecurat altele similare pe încheieturi, pentru ca el să le tragă. Ea l-a îndemnat să tragă încet până când va simți eliberarea presiunii. Geoff dădu din cap, indicând că a simțit că presiunea scade foarte mult și Sharon i-a strâns curelele de la încheieturi.

– Acum nu mai trebuie să tragi, a spus ea, am doar tensiunea potrivită. Când o încălzim și o slăbesc din nou, putem strânge presiunea mai mult dacă vrei.

Geoff doar dădu din cap în timp ce Sharon întinse mâna sub el și strecură un pachet fierbinte. Apoi îi masează partea inferioară a spatelui. Geoff a simțit că tensiunea și durerea dispar complet după doar câteva minute și i-a spus asta lui Sharon.

– Bine, a spus Sharon. Să lăsăm la această tensiune câteva minute în timp ce încălzesc un alt suport de încălzire. Apoi putem vedea cum te descurci. Doar relaxează-te, dacă poți, mă întorc în câteva minute.

Geoff a făcut ceea ce i s-a spus și s-a relaxat. Lipsa durerii în partea inferioară a spatelui era surprinzătoare. Nu-și dădea seama cât de mult se obișnuise cu asta. Lipsa de presiune l-a făcut să zâmbească și să uite rapid poziția neobișnuită în care se afla.

Geoff o auzi pe Sharon deschizând ușa. Ea nu spuse nimic, dar el simți curând mâinile ei alunecând ușor peste corpul lui. Ceva se simțea diferit. A deschis ochii și nu era Sharon. Era Lynn. Prietena sa de chat pe internet și partenera sa de flirt de mult timp stătea lângă el în camera slab luminată. Zâmbetul ei era senzual. Purta un corset întunecat care îi împingea sânii în sus și-i ieșeau mameloanele din el.

Lynn nu scoase un cuvânt, în timp ce Geoff icni și încercă să stea drept. Dar era efectiv legat de curelele de tracțiune și nu se putea mișca. Lynn își trase ușor degetele peste corpul lui. Unghiile ei i-au atins sfarcurile și le-au ajustat jucăuș. L-a atins ușor pe abdomen și pe șold până la coapse.

I-a mângâiat ușor coapsele și a zâmbit în timp ce el era din nou complet în erecție. A continuat să-i tachineze interiorul coapselor în timp ce urmărea fiecare lovitură care îl făcea să palpiteze de emoție. Îi plăcea efectul pe care îl avea asupra lui. În timp ce Geoff era prea uluit și aprins pentru a vorbi.

Lynn și-a alunecat mâinile de-a lungul picioarelor lui până la tălpi și, folosind zăvorul pe care Sharon îl folosise, a desfăcut patul pentru a-i despărți picioarele încă legate de fiecare bucată. Apoi a pășit între picioarele lui și a petrecut câteva clipe mângâindu-i ușor interiorul coapselor cu unghiile. Fiecare lovitură îl făcea să tremure de entuziasm. Ea s-a bucurat de capacitatea de a-l mișca fără să-l atingă ca un păpușar și o sfoară. 

Lynn se întinse sub masă și apăsă un alt zăvor cu un CLICK audibil răsunând în camera aproape tăcută. I-a ridicat piciorul și el a putu auzi un click în timp ce l-a poziționat îndoit de la genunchi și l-a împins în sus, exact ca poziția etrierilor într-un cabinet OB/GYN. Când a făcut aceeași mișcare cu celălalt picior, Geoff și-a dat seama că aceasta era exact ca masa de naștere de la spital. Ambele picioare erau acum îndoite confortabil și oarecum obscen despărțite și în aer. Se întrebă pentru scurt timp dacă a nimerit pe o masă de naștere. Curând a primit răspunsul.

Lynn zâmbi, apoi se întinse sub el pentru un alt zăvor. Geoff a auzit zăvorul, apoi a simțit o porțiune din masă căzând de sub fund. Acum era suspendat de picioare, cu marginea mesei la jumătatea fundului. Era complet expus și vulnerabil.

Lynn se întinse sub masă și luă o sticlă de ulei. Ea a turnat lichidul aproape fierbinte peste coapsele, penisul și testiculele lui. Căldura i s-a răspândit pe fund și s-a strâns sub el. Apoi a început să-l întindă încet în sus și în jos pe coapsele lui. L-a frecat pe picioarele lui și apoi a alunecat la fundul lui. I-a frământat fesele cu ulei și l-a strecurat pe crăpătura lui pentru a acoperi punctul sensibil de sub testicule. Apoi le-a uns și pe ele cu uleiul călduț, în timp ce Geoff gemea de plăcere.

Lynn a adunat uleiul pe mâini și și-a acoperit mâna cu el înainte de a aluneca și mai mult pe fundul lui. Apoi ea a atins deschiderea lui încrețită. Geoff știa ce avea să se întâmple și nimeni nu făcuse asta până acum. Și totuși, cumva și-o dorea. Legat cum era, se putea întâmpla, indiferent dacă ar fi vrut sau nu.

Degetul lui Lynn a alunecat în el atât de ușor încât l-a surprins. Geoff gemea din nou în timp ce pătrunderea necunoscută pătrundea mai adânc în el. Penisul lui Geoff a pulsat de emoție când degetul lui Lynn a sondat în el. A ajuns mai adânc până când a găsit locul.

Când degetul lui L a atins prostata lui Geoff, el a gemut tare de plăcere. Lichidul seminal curgea ca un râu din penisul lui, în timp ce pulsa de emoție. Lynn zâmbi ca o pisică Cheshire care urmărește efectul pe care îl avea asupra lui.

Ea și-a frecat mâna liberă în balta de ulei de sub el, apoi a alunecat-o în sus, cuprinzându-i testiculele înainte de a-și aluneca mâna în sus și a apuca penisul lui pulsant. Și-a alunecat mâna pe penisul lui până a ajuns la vârf, apoi l-a răsucit cu mâna.

Acum gemea aproape incontrolabil. Putea să vadă și să simtă cât de entuziasmat era. Ea și-a alunecat mâna înapoi pe penisul lui, în timp ce se aplecă asupra lui și își trecea limba peste vârful penisului.

Lynn s-a jucat cu limba peste deschiderea penisului lui Geoff, apoi a lins tot în jurul capului. Ea a savurat aroma uleiului de masaj combinată cu aroma de mosc a copiosului său lichid seminal. Apoi a deschis gura și l-a luat adânc înăuntru.

Lynn l-a aspirat cu putere în gură, în timp ce îi freca prostata cu degetul ei și își glisa cealaltă mână în sus și în jos. Nu simțise niciodată ceva atât de intens în viața lui. Putea simți orgasmul de neoprit construindu-se ca un foc adânc în el. A început de la frecarea cu degetul ei pe prostată și s-a repezit în testicule înainte de a aluneca în sus.

L a simțit că testiculele lui G s-au strâns chiar înainte ca penisul să i se întărească în gură. Sperma fierbinte i-a umplut gura în timp ce a înghițit. Geoff a împușcat sperma de trei sau patru ori în spasme dure care i-au umplut gura, în ciuda eforturilor ei. Ea a înghițit o ultimă picătură, apoi și-a șters picătura de pe bărbie în timp ce își ridică privirea la Geoff.