Masajul tău pentru întregul corp

Masajul tău pentru întregul corp

 

Voi împături o pătură groasă și o voi așeza pe covorul unei camere calde, astfel încât să poți fi bine amortizat și protejat, dar să te poți întinde complet. Te voi ruga să te întinzi pe pătură, gol, pe burtă, așezându-ți brațele lejer în lateral și capul sprijinit pe un obraz. Îți voi cere apoi să închizi ochii momentan, să respiri adânc și să te relaxezi. O să mă auzi, de asemenea, că respir adânc pentru a mă relaxa, ca să mă pregătesc să te liniștesc. Privind peste, mă vei vedea dezbrăcându-mă pentru tine, dezvăluind sânii mei pervers cu sfârcurile proeminente erecte, apoi talia subțire, apoi orice altceva.

Pentru început, mă voi ghemui lângă corpul tău adorabil atât de frumos aranjat în fața mea și te sărut, te mângâi ușor, îmi trec talpa și piciorul de-a lungul corpului tău în timp ce gust buzele tale, deși nu prea mult timp, pe cât de tentant este să continui. Stând în picioare, mî voi urca pe spatele tău, apoi mă voi coborî ușor până când fundul meu gol se așază pe al tău, despărțindu-ne ușor fesele. Cu mâinile uscate la început, îți voi mângâia partea superioară a spatelui, umerii și brațele, gâtul și capul, pe coloana vertebrală și pe partea inferioară a spatelui. Acolo voi turna o cantitate generoasă de ulei de masaj ușor parfumat într-una dintre mâini, apoi îmi voi freca mâinile energic una de alta pentru a încălzi uleiul înainte de a-l aplica pe piele. Voi face asta de fiecare dată când trebuie să adaug ulei pe corpul tău.

Vei simți că mâinile mele încălzite și alunecoase îți ating partea superioară a spatelui și aplic încet presiune – nu prea multă, dar suficientă pentru ca tu să o simți, să te relaxezi în ea. Voi încerca des să-mi sincronizez frecarea cu respirația ta pentru a te relaxa și mai mult, în timp ce îți voi acoperi încet toată partea superioară a spatelui în căldura uleiului și a atingerii mele. Pe ambele părți ale coloanei tale, îmi voi aluneca mâinile spre partea inferioară a spatelui tău, apoi mă voi întoarce în sus cu cercuri exterioare minuscule. Repetând acest lucru, cercurile se vor alungi pentru a ajunge în cele din urmă peste părțile tale, aproape în jurul pieptului tău, apoi îți voi străbate din nou spatele.

După câteva minute și când spatele tău este acoperit generos cu ulei, voi pune accent pe partea inferioară a spatelui înainte de a-ți masa fundul. Acest lucru va implica un pic mai multă presiune pentru a elibera tensiunea pe care o avem cu toții în mod natural acolo; și concentrându-mă uneori pe un șold sau făcând ambele în același timp, voi frământa pielea și mușchii cu uleiul încălzit în mâinile mele mici până la vârful coapselor tale. Voi fi sigură că voi lucra puțin între fesele tale, luând indicii de la tine cu privire la nivelul de confort și preferințele tale, apoi îți voi desfășura puțin picioarele pentru a ajunge în mușchii din vârful coapsei, frecând acolo ușor, dar ferm cu mâinile bine unse. Inevitabil, voi ceda să-ți sărut fundul o dată sau de două ori, poate să ciugulesc repede puțin din coapsa aceea delicioasă.

Fundul și spatele tău complet alunecoase și relaxate, acum mă voi întinde deasupra ta, cu pieptul și trunchiul meu minunat pe spatele tău și pe fundul tău, apoi mă frec de tine pentru a-ți mângâia tot spatele, fundul și picioarele deodată. În acest proces, sânii, abdomenul și păsărica mea vor deveni acoperite cu ulei, încălzit între noi. Nu voi putea rezista să-ți sărut gâtul, să-ți ciugulesc și să-ți ling urechile atât de ușor și liniștit, să-ți sărut fața și apoi să mă trag în jurul tău să-ți sărut gura dulce și tentantă, în timp ce păsărica și picioarele mele se înfășoară în jurul taliei tale. Șoldurile mele s-ar putea zdrobi încet de tine și s-ar putea să simți mai mult căldura și umezeala oriunde ar fi păsărica mea. Revenind la spatele tău, mă voi întinde peste tine și îmi voi trece mâinile pe brațele tale, avertizându-le că urmează. Înainte de a continua acolo, mă voi bucura atât de mult de tine încât, cu tine încă pe burtă, mă voi întoarce ca să-mi pot freca spatele și fundul de al tău, eventual folosind câteva momente pentru a mă freca din cauza gândurilor mele din ce în ce mai erotice cu tine.

Alunecând fără tragere de inimă, dar mulțumită, de pe partea cu care am terminat, voi începe de la baza umărului, îl voi mângâia, îl voi masa și voi lucra alternativ în zone concentrate apoi pe întreg brațul timp de câteva minute. Mâna ta va primi o atenție deosebită, timp suplimentar de devotament pentru degetele tale delicioase și capabile. Fiecare parte a mâinii tale va fi mângâiată și masată, frecată înainte și înapoi, în cercuri și mângâiată în sus și în jos. Posibil, unul sau două degete s-ar putea găsi puțin, sau mult, în gura mea, sau palma ta poate ajunge pe sânul meu. Cu un sărut pe gura ta senzuală, îți sugerez să întorci capul în altă parte, ca să pot lucra la celălalt braț în același mod. Îmi voi aluneca ușor corpul, buzele în jos până în picioare, peste brațele și umerii tăi pentru a schimba părțile pentru a-ți masa celălalt braț și mână. Poate că de data aceasta aș putea să îndrept unul sau mai multe dintre degetele tale în jos spre păsărica mea foarte tunsă, folosind ocazia de a freca pentru scurt timp acea zonă cu mâna ta captivă, partea din mine care are nevoie din ce în ce mai mult de atenția ta.

Alunecându-mi tot corpul pe spatele tău din nou, voi sta acolo pentru o clipă, cu greutatea mea întreagă, dar ușoară asupra ta, apăsând cu liniștire și atingere totală, șoptindu-ți la ureche cât de mult mă bucur de ceea ce fac și cum mă face să te vreau mult mai mult. S-ar putea să observi că îmi pompez șoldurile pe tine cu mai multă forță pentru o perioadă scurtă de timp, aducându-mă la orgasm în acest proces, respirând răgușit în urechea ta, poate ciugulind lobul tău în timp ce eliberez. De acolo, cu un oftat după ce îmi trag răsuflarea, voi aluneca pe corpul tău și mă voi poziționa într-o poziție ghemuită între picioarele tale desfăcute. Uneori îți voi freca ambele picioare deodată, iar alteori mă voi concentra asupra fiecăruia, așa cum am făcut cu brațele, uneori concentrându-mă pe zone mici și alteori făcând mișcări pe întreg piciorul. Provocarea mea va fi aceea că voi dori să-mi savurez timpul cu fiecare porțiune a corpului tău delicios și totuși să mă grăbesc ca să mă pot bucura de tine. Picioarele tale vor primi o atenție deosebită, la fel ca și mâinile, dar doar parțial în această poziție. Totuși, s-ar putea să mă bucur de senzația că piciorul tău alunecă doar o dată pe sânii și pe abdomenul meu, călcâiul sau degetul mare de la picior se odihnește în cele din urmă chiar deasupra clitorisului meu.

În acel moment, îți voi cere să te întorci cu fața în sus, ca să pot continua să lucrez cu picioarele într-o poziție mai eficientă. Îți voi sprijini piciorul neaccentuat pe picioarele mele, astfel încât să simți echilibrul și completitudinea în timp ce alternez între ele. S-ar putea să-mi frec egoist sfârcurile sau clitorisul de degetele tale sau chiar să mă ridic pe degetul tău mare pentru a mă trage rapid pe piciorul tău, tot timpul topindu-mă în privirea ta cu plăcerea mea, încântată să-ți ofer și mă simt atât de confortabil cu tine. S-ar putea apoi să mă gust pe degetul tău mare, sugându-ți degetul în gură pe rând, lingându-l în timp ce îl mângâi, tachinandu-te să te întrebi dacă, când și cât de adânc aș putea să-l sug.

Odată ce picioarele tale au fost îngrijite, îmi voi pune mâinile pe ambele glezne și, în mișcări lungi, îți voi freca picioarele în sus și în jos de mai multe ori. Apoi mă voi concentra pe fiecare picior, petrecându-mi cea mai mare parte a timpului pe coapsele tale puternice. Aproape de vârf, îți voi desfășura puțin picioarele, îndoind poate unul mai mult decât celălalt pentru confortul tău și frământând dulce, foarte ușor partea superioară a coapsei. Uneori vei simți un indiciu de sărut, un oftat de bucurie și părul meu ondulat pe pielea moale dintre picioarele tale.

Îți voi lăsa trunchiul să-ți maseze din nou brațele și mâinile, deși mult mai scurt de data aceasta. În cea mai mare parte, acest lucru va servi pentru a îți unifica întregul corp, asigurându-te că nicio parte nu este lăsată deoparte și, în plus, îmi oferă ocazia să mă bucur din nou de buzele tale, gura ta, folosind săruturi incredibil de ușoare amestecate cu unele senzațional de profunde. Cu câteva săruturi la baza gâtului, voi reveni la masajul complet, lăsând deoparte pentru o clipă plăcerea de a te săruta.

Încălcându-te pe talia ta, așa cum te-am făcut cu spatele, mă voi așeza foarte ușor pe burta ta, astfel încât să-ți pot freca rapid umerii și pieptul și, în cele din urmă, cât de mult pot ajunge din abdomenul tău, chiar și fragmentul care se află sub mine, pentru a avea în curând tot torsul tău în ulei alunecos. În acest fel, mă pot concentra cu ușurință asupra pieptului tău, îmi pot trece vârfurile degetelor în jurul mameloanelor tale, mă pot freca ușor pe burta și părțile laterale sau oriunde îmi sugerează dorința și răspunsurile tale. Când acea zonă este gata, mă voi coborî pentru a fi într-o poziție mai bună pentru a-ți masa părțile laterale, ceea ce înseamnă că voi sta pe partea superioară a coapselor, chiar sub picioarele tale, cu picioarele strânse. De aici voi ajunge cât de mult pot în sus pe pieptul tău, turtindu-mi corpul pentru a avea un contact total, frecându-mi sânii și abdomenul și păsărica și picioarele pe tine, trecându-mi mâinile de-a lungul brațelor, gâtului, capului și oriunde pot ajunge. În continuare, mă voi întoarce, astfel încât spatele meu să fie pe pieptul tău, fundul meu uns la nivelul picioarelor tale și mă voi aluneca pentru a-ți mângâia tot corpul așa cum am făcut când erai întins pe burtă. După un timp mă voi așeza, iar pe coapsele tale, dar de data asta cu fața la picioarele tale. Ca și înainte, mă voi întinde cât de mult pot să-ți frec picioarele, apoi îmi voi aplatiza corpul, sânii de coapsele tale, apoi gambele, picioarele mele extinzându-se poate de-a lungul părților tale, pentru a mângâia până la picioarele tale. Repetând acest lucru de câteva ori încet, fundul meu va fi uneori departe și închis, dar alteori păsărica mea umedă și fundul strălucitor vor fi complet deschise pentru tine, plutind încet chiar deasupra picioarelor tale.

Mă voi întoarce încă o dată, apoi voi aluneca în jos, desfăcându-ți picioarele, astfel încât să stau în genunchi între coapse, îmbrățișat de ele. Cu cea mai ușoară atingere, voi mângâia acea zonă care nu este încă abordată în mod special – șoldurile interioare și burta. Frecându-ți uleiul de partea superioară a coapselor, o să suflu ușor în pliul piciorului, urmându-l cu sărutări abia perceptibile. Acele sărutări și o mângâiere foarte ușoară vor continua de-a lungul întregii zone ale șoldurilor și burții într-un model mai aleatoriu decât în ​​alte părți ale corpului. Cu excepția acelor momente în care mi-am extins corpul pe deplin pentru a te masa, zona ta cea mai sensibilizată nu a fost atinsă în tot masajul, a fost evitată destul de intenționat. Numai în jurul acelei zone minunate voi mângâia, săruta, linge și înghiți atâta timp cât voi rezista tentației.

Fiind foarte atentă să evit orice atingere acolo cu orice parte a corpului meu acum, mă voi mișca încet în sus și în jos, pentru a fi așa cum am început, ghemuită lângă tine, unde pot să te sărut cu poftă, dar cu tandrețe, aproape delicat deşi cu deplină pasiune. O să zâmbesc, să mă uit adânc în ochii tăi și, amândoi știind că voi face orice spui, te întreb: 

– Ce ai vrea mai departe?