Vizita la salonul de masaj

 Vizita la salonul de masaj

 

Călătoriile mele de afaceri m-au dus la București. Încă mă simțeam bine în legătură cu ultima experiență de salon de masaj și am vrut să văd ce au de oferit în alte părți, am găsit o mulțime de oferte private pentru masaje de femei cu adevărat fierbinți. Am încercat să iau legătura cu câteva dintre aceste fete, dar nu am reușit, nu am crezut că încă am ajuns la asta. Am crezut că este doar o acoperire liberă pentru o prostituată – și la urma urmei îmi doream un masaj și un final fericit, nu neapărat să i-o trag.

Aveam adresele câtorva saloane și m-am despărțit de convenția mea pentru a încerca să le găsesc. Necunoscând foarte bine orașul, nu aveam prea mult noroc. În cele din urmă, la a treia încercare am găsit un loc de pe lista mea. Am fost surprins pentru că era chiar într-un mall obișnuit de pe strada principală. Când am încercat să intru, mi s-a spus să mă întorc în 15 minute. Nu era atât de rău, aveam timp. 

M-am întors peste 15 minute și am văzut doi băieți de 20 de ani ieșind cu zâmbetul pe buze, așa că m-am gândit că o să încerc.

Când am intrat, am fost întâmpinat de o femeie uimitoare pe nume Anna. Avea un păr lung și des și castaniu care aproape îi ajungea până la fund și un halat alb de doctor peste o rochie strânsă. Am urmat-o în spate. Aș fi urmat-o până la capătul pământului, priveliștea era atât de frumoasă. Am ajuns în cameră și mi-a spus să mă dezbrac și se va întoarce imediat.

M-am dezbrăcat și m-am așezat pe masa de masaj să aștept. S-a întors în câteva minute și mi-a dat un halat să-l port. M-a condus din cameră și mai departe pe hol într-o cameră din spate, cu o serie de posturi de duș de masă. Aveam camera pentru noi înșine. Aceasta nu era o masă de duș obișnuită acoperită cu plastic; era mai degrabă o combinație de scaun de dentist/scaun de ginecolog. Mi-a luat halatul și l-a atârnat pe perete. M-a pus pe spate pe scaun și a început să mă spele.

Acum, această femeie uluitoare de 20 de ani îmi curăța corpul gol și, ca orice alt bărbat cu sânge roșu, am început să devin foarte tare. Când s-a întâmplat acest lucru, ea a surprins – și m-a dezamăgit – luând un mic prosop de mâini și acoperindu-mi penisul cu el. Am fost surprins pentru că era un cadru atât de erotic, bineînțeles că m-am excitat. Am fost dezamăgit pentru că asta poate însemna că nu va existat un final fericit.

Acest lucru mi-a scos vântul din pânze, așa că am stat liniștit pentru restul dușului, apoi am lăsat-o să mă usuce și m-a condus înapoi în cameră. În acest moment ea a subliniat că de fapt nu poate să-mi facă un masaj, pentru că nu erau un salon autorizat. În schimb, ea a oferit o versiune a terapiei cu pietre fierbinți. Nu am avut ce obiecta și mă bucur de multe tipuri de terapii de masaj, așa că am continuat fericit. M-a pus să mă culc pe burtă pe o pătură încălzită. Apoi m-a învelit într-o pătură fierbinte care părea căptușită cu un material dens care reține bine căldura. Apoi m-a lăsat aproximativ 20 de minute.

Aceasta a fost o terapie foarte relaxantă – nu am avut această femeie frumoasă care să-mi frece corpul gol – dar a fost relaxantă. După douăzeci de minute s-a întors și m-a desfăcut. M-a pus să mă întorc pe spate și atunci mi-am dat seama că dispăruse rochia strâmtă și lipicioasă, iar acum purta un pluș. Am remarcat „ți-ai schimbat hainele – wow”. Apoi a început dansul verbal pe care îl aveți adesea acolo unde ea nu vrea să solicite sex deschis, dar vrea să se asigure că știu că oferta este pe masă.

Acesta este un joc pe care trebuie să îl jucați adesea. Ele nu vor să ofere sex, în cazul în care ești polițist, și nu vrei să ceri sex în cazul în care ea este polițist.

În timp ce stăteam întins pe spate, iar mâna ei mă mângâia încet până la o erecție completă, ea mi-a spus doar:

– Știi că există adesea și alte „servicii” pe care le oferim, te interesează?

– Desigur, mă descurc cu orice oferi, răspund. 

– Ok, mă întorc imediat, dacă lași un bacșiș în bolul ăla de acolo, putem căuta să ducem asta la un alt nivel.

Acum chiar nu știu ce urmează. Femeia asta arăta prea îndrăzneață pentru a fi o prostituată relativ ieftină și am crezut că acesta este doar o unitate cu final fericit. Totuși, nu aveam de gând să ratez șansa de a o vedea pe această fată goală, așa că m-am dus la portofel și am scos toți banii pe care îi aveam. Încalcă în mod clar sfaturile marelui CJ și nu am reușit să negociez extras înainte de a fi excitat. Toată pârghia mea și cea mai mare parte a bunului meu simț au dispărut.

Am avut noroc că aveam doar 80 de dolari la mine. Așa că am lăsat patru douăzeci în bol și m-am întins pe masă. S-a întors în cameră și a început să mă mângâie din nou. Acum eram din ce în ce mai îndrăzneț și am început s-o simt. Am ajuns la punctul în care i-am ridicat bluza deasupra sânilor ei și îi simțeam și îi sugeam de parcă nu exista ziua de mâine.

În acest moment, s-a dat înapoi de la mine și, înainte să fiu dezamăgit, s-a dezbrăcat și s-a întors la masă. Apoi a început să-mi facă ceea ce am crezut că este un blowjob cu spatele gol. După un minut s-a oprit și atunci mi-am dat seama că mi-a pus prezervativul cu gura. 

Odată ce prezervativul a fost pus, ea s-a cățărat și a început să mi-o tragă în stil cowgirl. Acum priveliștea corpului ei ferm cu sânii fantastic de cupa C era prea mult de manevrat. Ea m-a călărit rapid și greu și continuu până am ejaculat. Nu ar fi putut dura mai mult de câteva minute. Sincer dacă aceste fete care fac masaj își folosesc mâinile sau păsărica, scopul lor este să te scoată cât mai repede posibil, astfel încât să nu varieze vitezele și să nu folosească alte tehnici pentru a încetini procesul pentru a le ajuta să cobori și pentru a te face să reziști mai mult. Doar începeți repede, trageți din greu și continuați până când terminați.

A fost minunat. Am stat acolo relaxat în timp ce ea a scos prezervativul și m-a curățat. În acest moment, ea m-a surprins spunându-mi că nu i-am dat aproape suficienți bani și chiar a cerut mai mult. Am fost surprins pentru că nici nu am văzut-o apropiindu-se de bol, dar nu contează.

Am fost de acord, nu a fost suficient, dar nu m-am așteptat să mi-o tragă. Mă așteptam la un handjob nud, în cel mai bun caz un blowjob – și nu mai aveam bani. M-am fofilat puțin, apoi am promis că mă duc la mașină, îmi iau cardul și mai scot bani de la bancomat.