Un masaj senzual

 Un masaj senzual

 

Tu ești la duș și eu sunt în dormitorul nostru schimbând cearșafurile. Sunt tentată să intru la duș cu tine. Dar mă abțin și pun un cearșaf curat pe pat. În timp ce netezesc cearșaful, mă gândesc la noi și la cât de multă dragoste am făcut de când ai ajuns aici. Începe să-mi picure din nou păsărica. Știu că aproape ai terminat dușul, așa că trag repede jaluzelele și aprind lumânările. Există deja ceva blues pe stereo. Norah Jones probabil lol.

Aud că dușul se oprește și că ieși și te usuci. Înainte să ai ocazia să începi să te îmbraci, te chem.

– Iubire, poți să vii aici un minut?

Îți înfășori prosopul în jurul șoldurilor și intri în dormitor. Îmi zâmbești când vezi jaluzelele jos și lumânările aprinse. Mă iei în brațe și spui:

– Da, Fran, ce pot face pentru tine, iubirea mea?

Îți zâmbesc, sărutându-te ușor pe buze și îi răspund:

– De data aceasta, iubirea mea, eu voi face ceva pentru tine.

– Mmm îmi place cum sună asta, îmi spui.

Sărutându-te senzual, limba mea gustând buzele tale, îți trag prosopul din talie. Penisul tău este deja pe jumătate tare și din ce în ce mai greu.

– Mmmmmmm, spun eu în timp ce îl mângâi ușor, întinde-te pe burtă. 

Te-ai întins spunându-mi că ești sclavul meu sexual de bunăvoie. Îmi scot încet rochia. Nu port sutien, așa că stau acolo doar în slipul meu roz. Degetele mele se prind în bandă, alunecându-l în jos pe lângă șolduri pentru a-l lăsa să cadă pe podea. Ieșind din el, mă întind după uleiul de masaj și încep să-mi acopăr trunchiul. Ciupind și strângând sfârcurile în timp ce îmi ung sânii și apoi în jos pe abdomen și în vintre… movila. Ridicându-mi piciorul pe pat…. ungându-l… și apoi pe celălalt. Îmi trec degetul de la crăpătură pe fundul meu încrețit …. peste anusul meu ud … peste clitorisul meu palpitant. Îți lingi buzele în timp ce privești buzele mele ude strălucitoare.

Mergând în jurul patului mă urc și mă așez peste șoldurile tale. Turnându-ți ulei pe spate, încep să-ți frământ mușchii de pe umeri și spate făcându-te să gemi în timp ce mușchii încep să se relaxeze puțin. Alunecând în jos, masez uleiul în partea inferioară a spatelui tău.. fundului tău.. coapselor și gambelor. Ajungând la picioarele tale, mă ridic și te fac să te întorci. Ungându-mi drumul pe tibie și coapse. Degetele mele se ating de testiculele tale, făcându-ți penisul erect să tremure de emoție. 

Am penisul tău rigid prins între noi acum, iubire. Între abdomenul tău și păsărica mea udă. Clitorisul meu alunecă peste el frecându-se de-a lungul lui în timp ce mă aplec înainte să te sărut senzual. Mă ridic suficient de mult pentru a îți turna puțin ulei pe piept. Apoi, aplecându-mă din nou înainte, îți sug buza de jos în timp ce îmi folosesc sfârcurile pentru a-ți răspândi uleiul pe piept. Doamne, simțurile mele sunt atacate din toate direcțiile. Din sărutul tău pasional, limba ta, atingerea gustând-o pe a mea. De la sfârcurile mele frecându-se de asprimea pieptului tău păros, făcându-le tari ca pietrele. De la clitorisul și păsărica mea care se freacă de penisul tău rigid în timp ce alunec în sus și în jos. Din fundul meu, unde mâinile tale îmi strâng și îmi frământă fesele, degetul tău tachinându-mi anusul.

Alunec mai mult în sus, astfel încât vârful penisului tău este acum la intrarea mea și îți șoptesc:

– O, Doamne, iubire, te vreau atât de mult în mine. 

Mâna ta se mișcă între noi, ghidându-l înăuntru în timp ce alunec peste el. El alunecă în mine atât de perfect ca o sabie care intră în teacă. Pasarica mea se contracta in jurul penisului tau in timp ce ma bucur să te simt in mine.

Mă ridic și încep să te călăresc. Ridicându-ți mâinile până la sânii mei, le strâng peste ei. Înțelegi sugestia mea și începi să îi frămânții și să îi masezi. Gem și păsărica mea pulsează peste penisul tău tare. Te călăresc tare, penisul tau mă ține în țeapă. Buzele mele umflate îl învăluie în timp ce te călăresc în sus și în jos. Mai tare și mai rapid. Sus si jos. Îmi măresc ritmul pe măsură ce îmi simt corpul încordându-se pe punctul de a-și elibera punctul culminant. Încerc din greu să opresc orgasmul. Vreau să te aștept… să ejaculezi cu tine. Dar una din mainile tale imi lasa mamelonul pentru a merge la clitoris si in timp ce il ciupesti.. îl ruleazi intre degete, nu ma mai pot controla. Corpul meu se convulsează când orgasmul se revarsă din mine… păsărica îmi pompează sucul.

Senzația te face să pierzi și tu controlul și să-ți împuști sămânța adânc în mine. Sucurile noastre se combină și se toarnă de la mine peste tine. Mă prăbușesc în brațele tale, cu respirația tare, cu inima bătând cu putere. Penisul tău acum moale se odihnește în mine în timp ce mă ghemuiesc în brațele tale.

– O, Doamne, iubito, ești atât de bună cu mine.. dragostea ta este atât de bună… mă faci să ejaculez atât de tare.. mă faci să ejaculez atât de des. Mulțumesc iubire, îmi șoptești în timp ce mă privesc în ochii tăi zâmbind.