Un alt fel de masaj

 Un alt fel de masaj

 

A fost prima dată când am vizitat un salon de masaj. Nu fusesem niciodată un fan al ideii. În general, nu sunt suficient de încrezător pentru a-mi dezgoli corpul în fața străinilor, cu atât mai puțin să fiu atins de aceștia. Partenera mea mi-a recomandat acest loc după ce am început să am probleme cu spatele. Ea a crezut că este legat de stres și că acest loc va ajuta cu siguranță. M-am hotărât fără tragere de inimă să fac o încercare după ce ea mi-a rezervat o întâlnire.

În ziua masajului, eram un pachet nervi. Nu știam ce se va întâmpla și nu voiam să mă simt prea expus. Am continuat să mă gândesc la asta și m-am trezit într-o frenezie anxioasă. Am încercat să renunț la masaj în ultimul moment, dar partenera mea a spus că sunt ridicolă și că exagerez. Adevărul era că nu aveam nicio dorință să mă dezbrac în fața nimănui și cu atât mai puțin dorința de a avea mâinile peste mine.

Pe drumul acolo, am continuat să verific detaliile la ce ar trebui să mă aștept. Ar trebui să fiu gol? Ar trebui să îi spun ce vreau să fac? Unde ar face masaj? Cu exasperare, ea a încercat să mă liniștească spunând că trebuie doar să fac ceea ce îmi spune ea să fac, să-mi țin mâinile lângă mine în orice moment și să nu fiu prost. Când am coborât din mașină la locul de desfășurare, ea a adăugat: 

– Dacă ai ocazia să faci un duș, fă. Se merită!

I-am aruncat o privire întrebătoare la acest comentariu final ușor ciudat și apoi am privit-o plecând.

Cu sfatul ei răsunând în urechi, m-am îndreptat pe ușa din față. Clădirea avea un aspect tipic de club de sănătate. Curat și simplu, cu o ușoară senzație de clinică. M-am dus la birou și am fost condus pe un coridor lateral până la o ușă.

Mi s-a spus că terapeuta mi se va alătura în cameră în 10 minute și că ar trebui să mă dezbrac, să mă acopăr cu un prosop și să mă relaxez până sosește ea. În acest moment, inima îmi batea de anxietate. Am dat din cap și am intrat. Camera era foarte curată și simplă. Era un spațiu pe podea unde era așezat un covoraș și un prosop. În mod clar, unde trebuia să mă întind. Pe fundal se reda muzică simplă, iar iluminarea de nivel scăzut crea atmosfera cu niște lumânări aprinse. Camera era menită să se simtă liniștitoare, totuși, nu am simțit nimic de genul. Mi-am dat jos pantofii, așezat pe o băncuță mică de lemn de la marginea camerei.

În acest moment, maseuza a intrat. Era slabă, la mijlocul treizeci de ani și atrăgătoare. Purta o uniformă simplă. O rochie scurtă. Nu este cea mai practică ținută, deoarece nu exista masă de masaj și trebuia să lucreze pe podea. Ea nu a zâmbit și atitudinea ei a fost dură de la început.

– Nu ești pregătit, a spus ea. Te rog, fii rapid și dezbracă-te. Nu vreau să rămân în urmă. 

Am simțit că eram respins, ceea ce nu a făcut nimic pentru nervii mei. Mi-am dat tricoul jos și l-am așezat pe bancă, în timp ce ea se întoarse cu spatele, pregătindu-și echipamentul. Sperând că va pleca, am început să-mi desfac blugii. I-am dat jos,i i-am împăturit și i-am pus pe bancă. M-am întors, pregătindu-mă să merg să mă întind, și am văzut că se uita la mine

– Totul, te rog, spuse ea cu exasperare. 

Cuvintele soției mele au răsunat în capul meu. Fă ce ți se spune. M-am întors și am auzit-o din nou ocupată. Mi-am dat jos pantalonii și, în starea mea de anxietate, penisul mi se strânsese. Frica mea de a fi expus și de a mă simți umilit îl făcea mai mic cu fiecare secundă.

M-am uitat în jur și am văzut că ea era cu fața în altă parte. M-am aruncat repede pe podea și m-am întins. Am luat un prosop și l-am aruncat peste partea din spate expusă. Mi-am pus mâinile sub cap și am așteptat.

Nimic din asta nu s-a simțit relaxant. M-am simțit îngrozitor de expus și vulnerabil și, până acum, am simțit că voia avea necazuri pentru comportament greșit. După câteva minute întins acolo, ea a venit și a îngenuncheat lângă mine.

– Mâinile lângă tine, a poruncit ea. 

Mi-am mișcat brațele în jos, astfel încât mâinile să fie înfipte în șolduri. Am simțit cum se ridică ușor prosopul și inima mi-a sărit în gât. A ajustat prosopul astfel încât să-mi acopere bine fundul.

– Ai rezervat astăzi o ședință de masaj. Stai întins complet nemișcat și mișcă-te doar când îți spun eu. 

Nimic din tonul ei nu era liniştitor. A fost brusc și la obiect. Am închis ochii și am sperat că totul se va termina curând.

Ea a început prin a-mi aplica ulei pe gambe și a lucra ferm. Am început să mă relaxez pe măsură ce m-am obișnuit cu senzația, ascultând muzică și începând să mă destind. Ea s-a mișcat încet în sus pe picioarele mele, ajungând în partea de sus a coapselor mele și, cu intermitențe, i-am simțit degetele pur și simplu sub partea de jos a prosopului. De fiecare dată mă încordam. Apoi s-a mutat pe partea inferioară a spatelui meu și a lucrat cu ulei proaspăt.

Când ajunse la jumătatea drumului, ea făcu o pauză. Următorul lucru pe care îl știu e că ea își înclinase piciorul și acum se întindea pe spatele meu. Gambele ei îmi țineau mâinile în lateral. 

Eram în totală confuzie. Era asta normal? Ea a continuat masajul pe spatele meu și pe umeri. Îi simțeam coapsele pe corpul meu și chiar și lenjeria ei atingându-mi pielea. Acest lucru nu părea normal, dar mă simțeam total neputincios. Am rămas întins acolo țeapăn ca o scândură, dorind doar ca încercarea să se încheie.

Apoi s-a întors și a început să lucreze partea inferioară a spatelui. Acum stătea cu fața către picioarele mele. Și-a pus mâinile mai jos pe coloana mea și din nou degetele ei au invadat ușor zona mea acoperită cu prosopul, de fiecare dată coborând peste fundul meu. Ea a evitat crăpătura mea, dar mâinile ei au început să dispară sub prosop. Degetele ei împingându-mi cu putere în fesieri.

După câteva minute de tensiune, și-a balansat piciorul peste și de pe mine și a fost din nou în genunchi lângă locul unde zăceam eu. Ea a ridicat prosopul și a spus „pe spate”. Am înghețat. Nu știam cât de mult va fi în stare să vadă. Gândul că se uită în jos la penisul meu mic m-a umplut de groază.

– Acum, porunci ea.

M-am întors și i-am văzut ochii privindu-l. Ea nu a reacționat și a pus prosopul înapoi peste rușinea mea.

A început din nou la gleznele mele și a mers în sus. Anxietatea mea creștea. Va urma ea același tipar? Mi-am spus să țin ochii închiși.

A ajuns la coapsele mele și din nou degetele ei au alunecat ușor sub prosop. Degetele ei au trecut pe interiorul coapsei mele și s-au întins până la șolduri. În acest moment, am simțit prima lovitură. Acesta era ultimul lucru de care aveam nevoie pentru a-mi scădea nivelul de anxietate. Ea repeta acțiunea și de fiecare dată simțeam că penisul începea să se miște. Prosopul mic era suficient pentru a-l ține jos, dar mișcarea începea.

Înainte ca el să se poată trezi pe deplin, mâinile ei au fost îndepărtate și ea a ajustat prosopul înapoi în poziția corectă.

Cu ochii ferm închiși, i-am simțit piciorul balansându-se. Din nou mâinile mele erau prinse. Îmi dădeam seama că era cu fața la capul meu. Și-a uns mâinile și a început să-mi lucreze pieptul. Forțându-mă să nu mă uit, m-am pregătit în timp ce ea își muta masajul pe pieptul meu. Ea și-a mișcat picioarele în sus pe corpul meu și din nou am devenit foarte conștient de picioarele ei atât de aproape de mine. Ochii mi s-au deschis involuntar. Văzând o altă doamnă călărindu-mă, mi-a transmis o undă de șoc de nervi și vinovăție prin sistemul meu. În momentul în care ochii mei erau deschiși, i-am văzut picioarele de fiecare parte și cum îi stătea rochia. Ochii mei s-au întâlnit cu ai ei ei. I-am închis instantaneu.

Am simțit-o ridicându-se ușor și îndepărtându-și mâinile. În cele din urmă, acest lucru se apropia de sfârșit. Ea nu s-a mișcat însă. Am simțit mâna ei mișcându-se aproape de locul în care pieptul meu și zona ei inghinală se întâlneau și apoi lichidul cald mi-a atins pielea. Acest lucru nu se simțea la fel ca uleiul pe care îl folosise. Acest lucru se simțea mai subțire. A început din nou masajul în jurul umerilor mei. Eram străin de ceea ce se întâmplă acum.

Ea se ridică și se întoarse cu fața în cealaltă parte. S-a așezat pe pieptul meu, a folosit din nou loțiunea originală pentru a începe să lucreze pe abdomenul meu. Eram sigur că trebuie să se termine în curând și speram că, măcar de data aceasta, ea va evita zona mea acoperită. După un minut pe burtă, am ridicat o pleoapă. Am închis ochii instantaneu speriat. Vederea pe care o aveam acum era cea din spatele ei. Rochia se ridicase și am putut vedea lenjeria gri pe care o purta. Arăta ca un slip de bărbat.

Începea să-și miște mâinile în jos sub prosopul de pe părțile exterioare ale picioarelor mele. Am deschis din nou ochii. Când s-a aplecat înainte ca să coboare pe coapsa mea, am putut vedea zona picioarelor și țesătura gri care o acoperă. Părea umedă cu loțiunea pe care mi-o aplicase.

Degetele ei au început să se închidă, mișcându-se de la coapsa mea exterioară, spre interior la fiecare lovitură. Prosopul era poziționat astfel încât picioarele mele să fie la vedere și tot ceea ce era acoperit era penisul meu încă semi-erect. Și-a mișcat mâinile astfel încât degetele mari să coboare cât mai aproape de vintrele mele, fără să le atingă. Penisul meu creștea până la dimensiunea sa mică.

În acel moment, capul ei s-a întors și mi-a întâlnit privirea. Am închis ochii instantaneu întâlnindu-i privirea. Se oprise și încă aplecată în față se ridică. În sfârșit, totul s-a terminat. Ochii mei s-au deschis, era aplecată în față, am privit cum mâna ei îi trăgea lenjeria gri și umedă deoparte. Din nou am înghețat, dar am ținut ochii deschiși. Uimit, am văzut-o apoi cum ea elibera un mic strop de urină pe pieptul meu înainte de a-și lăsa lenjeria să cadă la loc și să se coboare pe locul umed.

– Vă rog, ne putem opri acum? 

Era tot ce puteam să spun într-o asemenea situație.

– Nu, vom termina. Sau vrei să-i spun soției tale despre erecția ta jalnică.

Mâinile ei au început din nou să-mi maseze coapsele. De data asta a început să se miște în sus pe corpul meu. De fiecare dată când își întindea picioarele înapoi pe pieptul meu și partea din spate se închidea în mine. Am încercat să-mi țin ochii închiși, dar de frică s-au tot deschis. Deși mă simțeam terorizat, încă îmi simțeam penisul dur ascuns doar de prosop.

Ea mă masase aproape tot și am simțit că trebuie să se termine în curând. Nu mai avea unde să se întoarcă. Acum era așezată pe pieptul meu. Ea a îngenuncheat și s-a îndepărtat mai mult.

A întins mâna pe corpul meu, până la coapsele mele și la marginea prosopului. Într-o tragere lungă, și-a dus mâinile în sus, peste abdomenul meu și spre pieptul meu. În timp ce făcea asta, și-a mutat partea din spate spre fața mea.

Mi-am mișcat instinctiv capul. S-a întors și mi-a prins fața, întorcând-o înapoi în picioare. Din nou, ea a coborât până la coapsele mele și apoi a revenit în sus. Zona ei inghinală a coborât apoi pe fața mea. Țesătura mi s-a împins pe nas și pe gură. Îi simțeam mirosul pe lenjerie. A ținut-o acolo și apoi a repetat toată mișcarea de câteva ori. Acum era poziționată astfel încât de fiecare dată când ajungea la pieptul meu să fie așezată pe fața mea, împingându-se pe mine.

Din nou s-a aplecat înainte și am folosit această ocazie pentru a încerca să protestez.

– Te rog, putem termina? Acest lucru nu este normal sau corect. Nu ai voie să faci asta. Lenjeria ta este murdară!

Acestea păreau a fi cuvintele magice. S-a ridicat și a coborât. M-am simțit gata să fug pe ușă. Cu sau fără haine.

Din păcate, acesta era sfârșitul. Și-a prins degetele în lenjerie și mi-a aruncat-o pe față. Mâna mea s-a mișcat să o dea la o parte.

– Nu îndrăzni, omuleţ ingrat. 

Am văzut cum rochia i s-a desprins lăsând-o goală.

În timp ce a îngenuncheat pe spate peste abdomenul meu, a spus ea:

– De data aceasta cu fața la mine. Te prefaci că nu vrei asta, dar micul tău penis este acum tare. Ce ar spune soția ta? Vei termina asta și vei face exact ce ți se spune.

S-a ridicat ghemuită, așa că s-a ghemuit deasupra mea. Folosindu-și degetele pentru a-și deschide buzele, ea a țintit și a picurat, apoi mi-a stropit un jet pe abdomen.

– Acum, pe ce drum vrei să merg? Sus sau jos? a întrebat ea în batjocură.

– Vreau doar să te oprești și să mă lași în pace.

Protestul meu a fost ignorat și s-a mutat în sus, așa că era peste pieptul meu. Din nou ghemuită peste mine, s-a întins astfel încât să poată trimite un alt jet de lichid cald și înțepător pe pieptul meu. 

– Nu vreau asta. Te rog, lasă-mă să plec.

– Deci vrei să cobor, nu? a întrebat. 

S-a mișcat în jos, așa că a îngenuncheat peste coapsele mele și singura mea zonă acoperită stătea în fața ei. Ea și-a pus mâna deasupra.

– Simți că unele părți din tine se bucură de acest omuleț murdar.

A luat prosopul și l-a scos. Aruncându-l în lateral și lăsând penisul neacoperit și îndreptat spre mine.

– Asta e? 

Ea s-a apucat de axul lui și l-a strecurat de mai multe ori între mâna ei.

S-a mișcat astfel încât vulva încă umedă să fie deasupra lui. Dar abia îl atingea. L-a mișcat astfel încât capul să-i treacă peste buze. Apoi și-a ridicat șoldurile și a trimis un alt flux de urină. Acoperându-mi penisul în lichidul ei cald.

– Asta este dezgustător, am protestat.

– Nu, tu ești dezgustător. Prefăcându-te că nu te bucurați de asta în timp ce micuțul tău se ridică. Uita-te la el. Atât de jalnic.

S-a mutat pe corpul meu și și-a poziționat genunchii lângă capul meu și s-a așezat astfel încât fundul ei să fie pe pieptul meu.

Ești gata atunci. S-a ridicat în genunchi, ducându-și șoldurile și vintrele peste fața mea. Coborându-și buzele asupra mea. Mișcându-se așa că m-a înăbușit sub păsărica ei udă. Ea s-a mișcat pentru a se asigura că totul fusese acoperit în timp ce eram paralizat.

Apoi se ridică în picioare. Stând ghemuită deasupra pieptului meu, ea și-a deschis din nou buzele. Mi-am întors capul într-o parte. Iute ca fulgerul, ea era asupra mea. Întorcându-mi capul înapoi. Se ridică din nou ghemuit și își desfăcu buzele. Pentru o clipă nu s-a întâmplat nimic. Apoi un pârâu s-a prelins pe pieptul meu. Ea s-a oprit și, mișcându-și șoldurile mai aproape de mine, a trimis un alt strop, de data aceasta, pe fața mea. Șocul m-a lovit instinctiv pe mine și pe mâna mea, s-a ridicat din partea mea și mi-a înfășurat penisul tare. Fluxul ei se oprise deja și s-a lăsat din nou pe fața mea. Forțându-i părul care picura pe buzele și nasul meu.

– Ți-a plăcut asta? a întrebat.

– Nu, am răspuns cu blândețe. Gustând-o în timp ce vorbeam.

– Atunci de ce ți-ai mișcat mâinile? Ți s-a spus să le ții lângă tine.

S-a ridicat și s-a întors, astfel încât fundul ei să se îndrepte spre fața mea. Ea l-a împins înapoi spre mine în timp ce s-a aplecat cât mai mult înainte, prinzându-mi încheieturile de partea mea. anusull ei era chiar lângă fața mea și s-a lăsat pe spate și l-a împins în mine. Mișcându-și șoldurile pentru a-și șterge păsărica și fundul pe toată fața mea.

Lăsându-și încheieturile pe lângă mine și mergând în patru picioare, ea s-a poziționat astfel încât să fie deschisă și păsărica ei să se așeze peste fața mea. Deschizându-și buzele, ea a lăsat mai întâi o picurare, apoi încă una, apoi toată forța urinei ei pe fața și pe pieptul meu. Golindu-și complet vezica urinară pe mine. Când era goală, s-a împins înapoi pe fața mea.

Am simțit umilința curgând prin mine și am crezut că nu se poate mai rău. Ea a spus apoi. 

– Scoate-ţi limba.

Mi-am deschis gura cu tentativă, limba mi s-a extins încet și ea s-a împins asupra mea. Mai întâi cu păsărica ei udă. Apoi, mișcându-se astfel încât gaura ei să fie pe gura mea. Sub vraja autorității ei, am lins-o. Mi-am mișcat limba înainte și înapoi până când ea a gemut. Folosindu-și șoldurile pentru a mă ghida acolo unde își dorea ea. Curând, ea a gemut mai adânc și, pe măsură ce a obținut orgasmul pe care și l-a dorit, s-a forțat din nou pe fața mea, sufocându-mă.

– Acum pot să plec? am întrebat în timp ce ea s-a ridicat.

– Nu încă. Întinde-te în față și îți voi termina masajul.

Am început să protestez, dar ea mi-a poruncit din nou repede.

M-am întins din nou în față și măcar puteam să-mi ascund penisul erect și palpitant.

Mi-a picurat ulei pe fund și a început să-l pună peste fese. Tot timpul insultându-mă, disprețuindu-mă și ordonându-mi.

Ea mi-a împins picioarele mai departe în timp ce stăteam întins acolo, în piciorul ei. A pus uleiul între picioarele mele și în jurul fundului meu. Apoi, împingând încet un deget pe el. Adăugând mai mult ulei, a început să intre în mine.

– Pune-te pe mâini și genunchi, ordonă ea.  Împinge fundul ăla mic în sus.

Mi-a prins penisul tare prin picioare, adăugând: 

– Nu prea am de ce să mă țin. 

A început din nou să-mi tachineze gaura cu degetul. Împingându-l mai adânc. Apoi am simțit un nou sentiment. Acesta era mai mare decât degetul ei. Foarte încet, noul obiect a fost împins în mine. Adăugând mai mult ulei și alunecându-l înainte și înapoi, l-a împins din ce în ce mai mult înăuntru.

În cele din urmă, a pătruns până la capăt. Ea l-a împins înainte și înapoi cu mâna.

Ridicându-se din nou, s-a adus în fața mea. Întinsă pe spate, cu genunchii în sus, și-a afișat păsărica. A înaintat și folosindu-și mâinile mi-a împins fața pe ea. Am deschis gura și am început să o ling din nou. Folosindu-și piciorul, ea s-a împins de gaura fundului meu, de fiecare dată împingând obiectul mai adânc.

În cel mai scurt timp, eram gata să ejaculez și, în timp ce îmi arcuiam spatele, i-am auzit orgasmul. Cu ultimele lovituri, am ejaculat amândoi. Odihnită pe spate, ea s-a îndepărtat. Își ridică hainele și se îndreptă spre uşă. Am întrebat: 

– Pot măcar să fac un duș?

S-a întors și s-a uitat la mine pentru ultima oară și a spus: 

– Îmi pare foarte rău, domnule, dar nu avem nici un duș aici. 

Și cu asta, ea a plecat.