Tot ce voiam era un masaj thailandez

Tot ce voiam era un masaj thailandez

 

Sunt un bărbat de 60 de ani care a jucat fotbal la facultate și apoi patru ani de fotbal profesionist în Italia. Din cauza unor leziuni sportive vechi, am decis să adaug câteva masaje thailandeze la antrenamentele mele și la exercițiile de întindere. Recunosc că am mers de câteva ori în locuri de masaj pentru un final fericit, dar nu era chiar treaba mea și căutam un masaj profesionist care să ajute acest bătrân corp de fost sportiv.

Aici nu lipsesc locurile de masaj thailandez de calitate. Locul pe care l-am ales după o căutare pe internet părea că e ce trebuie. De asemenea, am observat că fac publicitate pentru masaje pentru cupluri, carduri cadou și carduri pentru clienții fideli pentru un masaj gratuit – mai multă dovadă că trebuie să fie un loc legitim. Corect?

Am ajuns pentru masajul meu de 90 de minute și am fost întâmpinat de o femeie dulce și minionă, care arăta în jur de 35-40 de ani. De asemenea, era foarte drăguță, ceea ce nu ar trebui să conteze, dar nici nu mă deranja. Nici fundul ei cu aspect foarte dulce din pantalonii ei de yoga nu mă deranja

– Bună, Greg, mă numesc Katie. Mă bucur să te cunosc, a spus ea într-un mod foarte dulce.

– Bună. Ce mai faci astăzi?, i-am răspuns. M-am străduit din greu să-mi ascund plăcerea de a-mi primi masajul.

– Oh, sunt foarte obosită astăzi. Multe masaje astăzi și chiar bacșișuri bune de la doamne, ceea ce nu este întotdeauna cazul, a spus ea chicotind.

Chiar atunci au ieșit câteva cliente și li s-a servit ceai în timp ce s-au așezat și au plătit. Celelalte două maseuze au ieșit și mi-au aruncat o privire bună, care a fost puțin amuzantă. Bănuiesc că le plac bărbații caucazieni de peste 1.80 m înălțime și în formă. Amândouă au zâmbit și i-au spus ceva în thailandeză lui Katie, care a zâmbit și a roșit în timp ce toate chicoteau.

Când Katie mi-a arătat camera, ea a întrebat dacă trebuie să folosesc mai întâi toaleta, ceea ce am făcut. Nu m-am putut abține să nu observ că eram puțin întărit și am zâmbit. 

– Ai grijă acolo cowboy. Acesta este un loc legitim, mi-am spus.

În timp ce mă întorceam în camera desemnată, Katie acoperea podeaua și perna cu prosoape de pluș.

– Mă întorc imediat. Tu începe și scoate-ți toate hainele și întinde-te cu fața în jos cu acest prosop peste corp, te rog, mi-a dat, de asemenea, un zâmbet timid când a ieșit.

Am observat un miros plăcut și o muzică blândă care venea împreună cu o saltea grozavă încălzită prin pardoseală. De îndată ce m-am întins, m-am simțit deja confortabil și relaxat și nici nu începuse masajul.

Curând am auzit o bătaie ușoară și ea a deschis repede ușa. Dacă aș fi fost sub prosop, cu siguranță m-ar fi văzut în întregime și m-am întrebat dacă asta era intenția ei sau erau gândurile mele obraznice.

– Deci, Greg, cum ți-ar plăcea masajul tău astăzi? Presiune medie sau fermă? Întindere sau mai mult stil suedez?

– Îmi place mediu, fără întindere azi. Așa că suedez, te rog.

– Ok. E grozav, așa cum am spus că sunt puțin obosită de toate masajele cu presiune fermă de astăzi.

A început cu o presiune medie asupra corpului meu pentru a-mi încălzi mușchii. Am auzit că masajele thailandeze fac un pic de masaj pe fund și ea a confirmat-o. Recunosc că mi-a plăcut și felul în care mâinile ei au fost poziționate, degetele ei au fost ușor pe marginea crăpăturii mele și făcând această mișcare circulară. A fost puțin erotic.

– Oh. Mmm, am lăsat să scape accidental într-un mod stins. S-a simțit uimitor.

– Ești bine? Pot să spun că ești foarte rigid în partea inferioară a spatelui și în fund.

– Oh, da. E grozav.

– Presiunea mea este ok?

– Perfectă până acum.

– Îți mulțumesc că mi-ai spus, spuse ea dulce.

Masajul a continuat și după o oră a trebuit să-mi ceară de două ori să mă întorc pentru că eram aproape adormit. Ea a continuat cu masajul și a-și avea mânuțele pe coapsele mele a fost puțin periculos, dar din fericire m-am reținut.

Avea un fund ferm, care era chiar lângă capul meu și doar implora pentru puțină atenție, dar m-am controlat. Simțeam că masajul se termina.

– Bine. Mulțumesc Greg, am terminat. Ne întâlnim afară. Vrei niște ceai sau apă?

– De amândouă, te rog, am spus, în timp ce ea a dat din cap cu un zâmbet.

Pe măsură ce m-am îmbrăcat, mi-a fost greu să nu mă gândesc la acel fund ferm și la zâmbetul drăguț.

– Iată ceaiul tău și apa, Greg.

I-am întins cardul meu de credit și m-am așezat.

– Vrei un card de fidelitate? Pentru fiecare zece masaje primești o oră gratuită de masaj, a spus ea zâmbind și și-a ridicat sprâncenele într-un mod drăguț.

– Sigur. Voi reveni cu siguranță. Pot să fac o programare pentru aceeași oră săptămâna viitoare?

– Mi-ar face plăcere.

În timp ce a spus aceasta, una dintre celelalte fete a ieșit și mi-a zâmbit și i-a spus din nou ceva în thailandeză lui Katie, care a roșit puțin.

– La revedere Greg și mulțumesc. Ne vedem săptămâna viitoare.

– Ne vedem săptămâna viitoare, când ieșeam pe ușă.

Voi mărturisi că așteptam cu nerăbdare următorul masaj pe măsură ce zilele treceau. Când am ajuns pentru masaj, mă întrebam dacă Katie va purta acei pantaloni de yoga foarte strâmți și nu m-a dezamăgit.

Masajul a fost un duplicat față de săptămâna precedentă, dar ea a petrecut puțin mai mult timp pe fundul meu, ceea ce a fost foarte apreciat și am avut puțin mai multă discuție înainte și după. După masaj mi-am făcut încă o programare pentru saptamana urmatoare.

Când am ajuns săptămâna următoare, am observat că Katie avea puțin mai mult machiaj și avea părul frumos într-o singură împletitură care era răsturnată și fixată. Privirea ei dulce se transformase într-o privire mai sexy.

– Bună, Greg. Mă bucur să te văd.

– La fel și eu. Aproape că nu te-am recunoscut cu schimbarea părului.

– Îți place? Îmi place să îl fac așa uneori, a spus ea cu un zâmbet timid.

– Arată grozav, i-am spus realizând că s-ar putea să fi fost puțin prea entuziast, dar se pare că ei chiar îi place aprobarea mea.

M-am dezbracat si m-am băgat sub prosop și am așteptat ca mica mea prințesă sa bata la usa.

– Iată-mă, Greg, când ea bătea și intră.

Eram cu fața în jos, dar mi-am dat seama că a coborât intensitatea luminilor puțin mai jos decât în ​​mod normal. Acum mintea mea superficială masculină are gânduri superficiale.

– Îți mulțumesc că m-ai lăsat să-ți fac programarea mai tărziu. Avem o fată bolnavă. De asemenea, în acest fel nu ne grăbim prea mult la masaj.

Acum mă gândesc că mă tachinează sau poate este puțin seducătoare? Masajul a continuat ca de obicei până a ajuns la fundul meu. Mi-a tras prosopul mai jos pe fund decât de obicei și mi-a făcut un masaj grozav. M-am înrăutățit mai ales când ea masează cuta în care piciorul și fundul meu s-au unit. Respiram adânc și a trebuit să observe.

– Este totul în regulă? Presiunea mea este bună?

– Da. Se simte grozav.

– Anunță-mă doar dacă trebuie să schimb. Vreau să te bucuri de masaj.

Exact atunci mâinile ei s-au întors pe fundul meu cu mai multă intenție și degetele ei au fost în margini și apoi ușor în fisura mea. Cu siguranță îmi plăcea asta și ea știa asta. Mă întrebam ce urmează.

Nu m-am putut abține și, instinctiv, șoldurile mele s-au ridicat puțin și ea mi-a atins testiculele de câteva ori, dacă ar fi vrut să mă testeze. Mișcările ei au fost ca și cum ar putea să nege și să spună că i-a alunecat mâna dacă eu obiectam. După câteva minute, sunt complet tare și îmi cere să mă întorc.

Mi-a ținut prosopul peste abdomen, dar era evident cât de excitat eram. S-a uitat la mine zâmbind. Katie stătea în genunchi lângă mine, dar s-a întors în picioare. Ea a tras ușor prosopul și a început să-mi maseze picioarele și zona de deasupra penisului meu tare. Ea a luat uleiul cald și a stors mai mult în cerc în jurul penisului meu și a început încet să-mi maseze testiculele și penisul. În timp ce făcea asta, mi-am pus mâna pe fundul ei perfect și l-am frecat și strâns. Mi-am pus chiar și degetele pe fundul ei și aproape până la păsărică, dar ea s-a îndepărtat suficient.

Curând, respiram greu, când ea mi-a făcut un handjob uimitor. Cealaltă mână a ei mi-a atins pieptul cu unghiile. După alte câteva minute nu am mai putut rezista și am lăsat să iasă lovitură după lovitură de sperma–pe mine, pe mâinile și brațul ei. Când ieșeam de la orgasm, ea mi-a luat o parte din sperma și mi-a frecat-o între vârfurile degetelor ca și cum ar fi testat-o. Apoi mi-a zâmbit, dar nimic altceva.

Tocmai atunci a venit o voce de cealaltă parte a ușii î și Katie a spus un „Bine” rapid și m-a sărutat pe obraz în timp ce mă curăța. Ea a zâmbit din nou.

– Se apropie de ora de închidere, a spus ea.

În timp ce mă îmbrăcam, nu-mi venea să cred că s-a întâmplat asta. Femeia asta părea atât de dulce și nevinovată. Dar părea să mă placă și mă întrebase dacă îmi plac sushi-ul, filmele și drumețiile la începutul masajului. A fost aproape ca un indiciu de a fi întrebat.

Când am plătit, ea nu a făcut practic niciun contact vizual din cauza faptului că încă una dintre fete era și ea în față. I-am spus că voi suna în câteva zile pentru a-mi face următoarea întâlnire.