Salonul de masaj și spa pentru cupluri

 Salonul de masaj și spa pentru cupluri

Jaime a fost întâmpinat de o aromă relaxantă când a pășit în hol înaintea lui Sarah. Salonul de masaj era situat în ceea ce fusese cândva un atelier, dar fusese complet transformat în interior. În timp ce exteriorul îi dăduse la început rezerve lui Jaime, interiorul i-a calmat toate aceste temeri. Era mult mai luxos decât părea de pe stradă, cu podelele de marmură și mobilierul elegant.

O femeie mică brunetă a ieșit din spatele unei perdele cu un zâmbet și o tavă în care ținea două pahare. Părea mult prea tânără pentru a fi proprietara unității, dar a vorbit cu încrederea unui proprietar.

– Trebuie să fiți domnul și doamna Spencer, v-am notat pentru un masaj de cuplu?

– Asta e corect, a afirmat Jaime. 

Se întoarse către Sarah și zâmbi. O parte a buzei ei s-a ghemuit într-un zâmbet neconvingător în timp ce îi strânse mâna în a ei.

Au fost câteva zile stresante. La șase luni după ce s-au căsătorit, au decis să ia și să se mute în țară pentru a se stabili acolo și a o lua de la capăt. Ceea ce ar fi trebuit să fie o nouă aventură incitantă a fost deraiat de un mic Uhaul înghesuit cu cauciucuri care probabil nu fuseseră schimbate de ani de zile. Cel puțin cei doi care au apărut în călătorie nu o făcuseră. Un drum de 15 ore s-a transformat într-un drum de 25 de ore fără somn și mai multă luptă decât a văzut relația dintre Jaime și Sarah în ultimii 5 ani la un loc.

Din fericire, noua lor casă se afla chiar lângă un „Spa pentru cupluri și salon de masaj”. Micul semn care se legăna pe verandă era singura modalitate de a identifica că era chiar o afacere, iar Jaime a trebuit să plătească la telefon, deoarece nu exista un site web. În ciuda potențialei schițe ale rezervării unui masaj într-o casă veche, posibilitatea fusese ca o rază de soare care străpungea călătoria întunecată furtunoasă. Sarah a fost în cele din urmă de acord că ar fi o modalitate grozavă de a-și începe viața într-un oraș nou.

– Fantastic, numele meu este Annabelle și sunt aici să vă ajut dacă aveți nevoie de ceva. Avem majoritatea informațiilor dvs. din momentul în care ați făcut programarea, dar va trebui să completați aceste formulare finale înainte de a începe. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să întrebați!

Annabelle i-a condus pe Jaime și Sarah pe o canapea cu două locuri în lateral și le-a întins lui paharele cu ceea ce s-a dovedit a fi apă cu lămâie și castraveți și câte o foaie. Apoi a dispărut în spatele perdelei din care ieșise inițial, lăsându-i pe Jaime și pe Sarah singuri.

Jaime a citit lista de opțiuni pe care le puteți marca. Ce tip de tămâie ai vrea în cameră? Ce ulei de masaj parfumat ai vrea să folosești? Ce coloană sonoră ambientală ți-ar plăcea să fie redată pe fundal? Nimic de care să-i păsa cu adevărat. Singurul lucru pe care dorise să se asigure a fost că are o maseur de sex masculin. Mutarea acelui mobilier și a acelei cutii îi lăsase picioarele incredibil de rigide. Avea nevoie de o mână puternică pentru a frământa nodurile. Din păcate, nu a văzut posibilitatea de a alege.

– Huh, gândi el. Trebuie să depind doar de personalul disponibil.

Ceea ce a putut să decidă a fost zona de focalizare. Era dureros și să stea pe canapea, așa că nu a fost să se gândească mult pentru a scrie picioarele/coapsele. Jaime s-a întors apoi către Sarah, care se uita atent la cearșaf și bifa căsuțele foarte hotărât.

– Hai să fim înțeleși. Nu-mi pasă cu adevărat de nimic din aceste lucruri, așa că spune-mi ce pui tu și eu voi face la fel.

– Bine, iubitule, spuse Sarah fără să ridice privirea. Odată ce a terminat, i-a întins lui Jaime foaia pentru ca el să o copieze. Parfum de lemongrass și lavandă cu o coloană sonoră de plajă oceanică. Suna bine.

Ambianța relaxantă din hol era deja liniștitoare pentru Jaime și Sarah și au intrat într-o conversație liniștită. Jaime simțea deja că orice resentimente care se formaseră în călătoria lor dispăreau. Annable s-a întors și a strâns hârtiile înainte de a îi conduce la o ușă pe care nu o observaseră chiar lângă canapea. Nu observaseră asta, pentru că era perfect la nivelul peretelui și nu avea mâner.

Annabelle deschise ușa și îi conduse în camera lor de masaj. Luminile erau stinse și a durat o secundă pentru ca ochii lui Jaime să se adapteze. Chiar și așa, era foarte întuneric și greu de deslușit multe. Putea să vadă că camera era mult mai mare decât se așteptase. Un oval uriaș cu două mese în mijloc. Coloana sonoră a valurilor oceanului era deja redată, iar Jaime a simțit mirosul de lemongrass și lavandă dintr-un difuzor ascuns undeva. Un bărbat și o femeie stăteau lângă mese cu mâinile încrucișate la spate.

– Sarah, maseurul tău de azi este Simon. Și Jaime, vei fi deservit de Hannah. Vă rog, scoateți-vă hainele la nivelul vostru de confort și așezați-le în spatele perdelei.

 Annabelle arătă către o perdea care abia se vedea în lateral. 

– Apoi întindeți-vă cu fața în jos sub prosop și Simon și Hannah se vor întoarce să înceapă.

– La naiba, gândi Jaime. Ar fi fost grozav să-mi relaxeze mușchii. 

Simon era mare, mai înalt decât Jaime, cu brațe mari și pectori vizibili. Părul lui blond închis era înnodat într-un coc în spatele capului, iar poloul și pantalonii scurti îi accentuau mușchii. Dar acel gând i-a ieșit repede din minte când Hannah a trecut pe lângă ea, în urma lui Annabelle.

Avea aproximativ 1.60 m, cu părul de culoare similară, care îi cădea chiar între omoplați. Primul lucru pe care l-a observat a fost chipul ei drăguț, nasul drăguț și ochii verzi strălucitori, care erau strălucitori chiar și în camera întunecată. Al doilea lucru pe care l-a observat a fost fusta ei scurtă, albă, plisată, care părea doar o atingere neprofesională, odihnindu-se la câțiva centimetri deasupra genunchiului. Era lejeră, ca o școlară, așa că Jaime nu putea să-i vadă curba în spate, dar, pe baza a cât de tonifiate erau picioarele ei, era greu de imaginat că o fustă mai strâmtă nu ar fi arătat un fund și mai ferm.

Până în talia fustei ei avea un polo la fel de alb, mult mai strâmt, care amenința să se desprindă de la încordarea sânilor. Jaime a ghicit că se află pe partea mai mare a lui C și nu a crezut că ar fi putut să închidă vreun nasturi pe baza sânilor ei și a mărimii tricoului. Probabil că nu va fi atât de rea, se gândi Jaime.

Topul descheiat arăta un indiciu de decolteu de la care Jaime părea că nu-și putea smulge privirea. Dar când a făcut-o, a mers direct la Hannah, care l-a străpuns ca un pumnal. El și-a simțit penisul înțepenindu-se ușor în timp ce ea a zâmbit cu bună știință și el a privit vinovat către Sarah. Din fericire, avea ochii îndreptați spre Simon, așa că nu observase nicio înroșire, privire sau zvâcnire care veniseră de la Jaime.

Odată ce maseurii au plecat, Sarah s-a îndreptat spre perdea și a început imediat să se dezbrace. Mai întâi și-a tras topul peste cap și apoi a început să-și desprindă sutienul. Jaime rămase încântat pentru o clipă, ceea ce l-a făcut doar să se simtă vinovat pentru că s-a uitat la Hannah.

Soția lui era superbă. Părul lung și castaniu și un corp strâns cu abdomen bine definit. Sânii ei nu erau la fel de mari ca ai lui Hannah, dar erau la fel de încântători. Și când s-a oprit la jumătatea camerei și s-a aplecat să-și tragă jos jambierele, Jaime nu s-a putut abține să nu-i admire păsărica fără păr între picioarele drepte și sub fundul ei ferm. Era întuneric și greu de spus, dar i s-a părut că vede o strălucire de umezeală de la păsărica ei.

Când s-a ridicat încet și și-a aruncat o privire peste umăr cu un chicot, penisul lui Jaime s-a zvâcnit din nou. Își dădea seama că era puțin încântat de faptul că era gol într-o cameră din afara casei lor și asta, la rândul său, l-a încântat.

Se dezbrăcă repede în timp ce Sarah urca pe masa ei și observă că era mult mai dur decât își dăduse seama.

– La naiba, a mormăit el pentru sine în timp ce închidea ochii și respira adânc în încercarea de a-și înmuia penisul.

Sarah chicoti din nou:

– Eu am făcut asta? l-a tachinat ea în timp ce stătea întinsă pe masa ei de masaj cu prosopul îndoit și acoperindu-și fundul de la jumătatea coapsei până la partea inferioară a spatelui. 

Era aplecată pe antebrațe, iar sânii îi erau amândoi apăsați de masă și strânși între coate. Și-a lăsat părul pe spate după urechi, dar a lăsat o parte să-i cadă pe față.

Când Jaime deschise ochii, orice progres pe care îl făcuse a fost stricat când a văzut zâmbetul lui Sarah prin părul ei și decolteul pe care îl prezenta. Penisul lui s-a ridicat instantaneu din nou și acum avea o erecție completă.

Sarah râse în timp ce își arunca hainele în spatele perdelei și încerca să se așeze pe masă. Penisul i-a fost ascuns pe abdomen și pe masă și a durat o secundă pentru a găsi o poziție confortabilă. Odată ce a inspirat adânc și a privit drept în jos prin tetieră, penisul lui a început să se așeze. De fapt, a ajuns într-un punct în care de fapt s-a simțit bine.

Și-a întins brațul în încercarea de a o apuca mâna lui Sarah, dar erau la mai mult de două lungimi de braț distanță. Acest lucru părea puțin ciudat pentru un masaj de cuplu, distanța dintre ei, dar Jaime a respins-o ca fiind o mai bună utilizare a spațiului într-o cameră atât de mare.

Ușa nu scoase niciun zgomot când s-a deschis, dar se auzeau pașii blânzi care veneau spre mese. Jaime mai trase adânc aer în piept pentru a încerca să mediteze  ca să-și îndepărteze excitarea. N-ar fi bine ca Hannah să găsească o erecție sub prosop când era timpul să se întoarcă. Meditația i-a fost tăiată ca un cuțit cald prin unt când a simțit o mână moale așezată ușor pe partea inferioară a spatelui, iar Hannah i-a șoptit încet la ureche.

– O să încep acum, domnule Spencer. Mai vreți să mă concentrez asupra picioarelor dumneavoastră?

Respirația caldă de pe ureche i-a făcut pielea de găină și i-a dat furnicături de la gât la penis. S-a adaptat ușor când și-a găsit penisul încă o dată înțepenit.

– Da… te rog… mormăi el prin respiraţii concentrate.

– Foarte bine, domnule. Voi începe pentru scurt timp cu umerii dumneavoastră și spatele înainte de a-mi petrece cea mai mare parte a timpului în jos pe… partea inferioară a corpului.

Ea și-a tras mâna din partea inferioară a spatelui lui, peste omoplați, în timp ce păși încet spre umărul lui drept. Jaime a auzit stropirea ei masând uleiul în mâinile ei, apoi împingând-o în culoarul lui și în jos peste omoplat. A început să se simtă mai relaxat și a închis ochii pentru a se bucura de atingerea ușoară, dar fermă. Ațipi scurt, în timp ce Hannah îi masa mai întâi umărul drept, apoi stângul și pe spate.

Când Hannah a terminat de ambele părți, a făcut un pas în jurul mesei, așa că stătea chiar în fața capului lui Jaime. Ea și-a pus ambele mâini pe gâtul lui și a început să-i maseze baza de unde începeau umerii lui. Jaime a deschis ochii și a văzut pantofii albi ai lui Hannah, chiar sub ochii lui.

Ochii lui au rătăcit în sus și i-a urmărit picioarele tonifiate până la tivul fustei. Mintea i s-a rătăcit și ea și a început să se întrebe ce chiloți purta Hannah. Totuși, de îndată ce acel gând i-a intrat în cap, Hannah și-a plantat mâinile pe ceafă și l-a împins ușor înapoi în tetieră.

– Vă rog să țineți capul în jos, domnule, îi şopti ea la ureche. 

Probabil că și-a ridicat ușor capul în timp ce ochii lui rătăciseră.

– Îmi pare rău, șopti el. 

Fără un alt cuvânt, Hannah și-a alunecat mâinile de pe gâtul lui Jaimes pe fiecare parte a coloanei vertebrale. Jaime nu a omis să observe că, atunci când a ajuns la mijlocul spatelui lui, i-a simțit sânii apăsând pe partea superioară a spatelui și a gâtului lui. Prin tricoul ei îi simțea sfârcurile dure apăsând asupra lui. Purta sutien?

Și-a dus mâinile până la gâtul lui și apoi înapoi puțin mai departe de fiecare dată. Jaime o auzi expirând liniștit în timp ce sânii ei se împingeau și mai mult de vârful omoplaților lui. Cu siguranță nu purta sutien. Și de ce îi erau sfârcurile atât de tari? I-a simțit alunecând pe gâtul lui pentru scurt timp în timp ce ea se ridică drept. Jaime nu a putut să nu încerce să arunce o privire pentru a confirma. A încercat să se ridice, prefăcându-se că devine mai confortabil, dar mâinile lui Hannah îi țineau din nou capul în jos.

– Domnule, dacă tot ridicați capul, va trebui să vă rețin, șopti Hannah, cu buzele cât de aproape de urechea lui, fără să se atingă. 

Jaime putea să spună că a spus asta zâmbind. Asta nu era o amenințare, flirta!

– Se pare că nu mă pot abține, spuse Jaime. De unde a venit asta? 

Hannah chicoti când se ridică și făcu un pas ușor înainte. Odată cu pasul înainte, ea și-a desfășurat picioarele puțin peste lățimea umerilor. Pelvisul ei, și în special păsărica ei, se sprijinea acum pe ceafa lui Jaime.

– Asta ar trebui să funcționeze bine, șopti ea suficient de tare pentru ca el să audă în timp ce îi ciupi încet urechea. 

Jaime avea o erecție completă în acest moment și a inspirat adânc. De data aceasta nu pentru a se relaxa, ci pentru a simți mirosul de păsărică. Mirosea dulce ca mierea, chiar și prin fustă și prin orice lenjerie sau dantelă pe care o purta dedesubt. Penisul îl durea pe abdomen în timp ce continua să devină din ce în ce mai tare.

De fiecare dată când Hannah i-a masat spatele, ea și-a legănat șoldurile, frecându-și păsărica de capul lui Jaime. Ea a coborât de fiecare dată și, în cele din urmă, a avut vârfurile degetelor mângâindu-i ușor fundul de la marginea prosopului. Sânii ei s-au împins cu putere de umerii lui, iar Hannah a gemut în liniște de fiecare dată când și-a așezat pieptul complet pe el. Gemetele au trecut prin sânii ei până la penisul lui și până la capul lui, unde a jurat că capul lui vibra suficient pentru a lucra clitorisul lui Hannah ca un vibrator.

Această buclă de vibrație a simțit că a durat pentru totdeauna, dar în același timp s-a încheiat mult prea devreme. Hannah făcu un pas înapoi și ocoli masa până la picioarele lui. Ea s-a asigurat că nu își ridică mâna în timp ce aceasta aluneca încet peste fundul lui și până la coapse. Acolo i-a stat mâna când a îngenuncheat și a coborât capul la nivelul lui Jaime. El întoarse capul și privi drept în ochii ei, care erau la mai puțin de câțiva centimetri distanță. El a privit în jos și a văzut decolteul atât de adânc și sf\rcurile ei împingându-se atât de proeminent pe materialul poloului ei, încât a putut să jure că acelea erau marginile superioare ale areolelor ei vizibile.

Când se uită înapoi, zâmbetul frumos al lui Hannah era încadrat de bretonul ei lateral care căzuse din coada de cal.

– Știu că ai vrut să mă concentrez pe picioarele tale, așa că voi începe acum cu partea inferioară a corpului tău, dar nu vreau să-mi iau prea mult timp înainte de a te ]întoarce. Cred că există alte zone care au mult mai multă nevoie de atenția mea. Este în regulă?

Jaime uitase complet de durerea lui și nu se putea gândi la altceva de spus decât:

– Este bine.

Hannah a zâmbit din nou și a făcut cu ochiul în timp ce se ridică și Jaime își băgă capul pe spate prin tetieră. A auzit din nou stropul de ulei, apoi a simțit presiunea mâinilor lui Hannah chiar deasupra gropilor genunchilor. Ea și-a mișcat mâinile ferm și larg, în sus, în sus, până la fundul prosopului. Nu a durat mult până când mâinile ei au trecut sub prosop și i-au mângâiat fără îndoială fundul. Testiculele i se zvâcniră în timp ce scoase un geamăt scăzut. A auzit un alt chicotit de la Hannah, în timp ce mâinile ei începură să se miște într-o mișcare mai eliptică. Sus pe ischiobial și jos în interiorul coapsei.

De mai multe ori, vârfurile degetelor ei i-au atinst ușor testiculele în timp ce făceau viraj și se îndreptau înapoi în jos. Pielea de găină i-a cuprins picioarele și Hannah a luat asta drept indiciu pentru a începe să-și folosească unghiile pentru a zgâria ușor în timp ce le urma în jos. Din penisul lui Jaime începu să curgă puțin lichid seminal. Jaime a început să-și strângă șoldurile și penisul de masă, în timp ce degetele lui Hannah au petrecut din ce în ce mai mult sub prosop.

Când Hannah termină cu ambele picioare, îi șopti din nou la ureche.

– Domnule Spencer, este timpul să vă întoarceți acum, ca să vă pot termina.

Jaime încremeni. Era atât de dur cum nu mai fusese niciodată și capul penisului lui strălucea probabil cu lichid seminal… și era pe cale să se întoarcă și să-i arate asta maseuzei sale. Nu avea de gând să țipe și să-l dea afară, nu-i așa? Nu era totul în capul lui, nu? A trecut rapid prin tot ce se întâmplase, dar știa deja că Hannah nu făcuse nimic în mod explicit care să justifice acest lucru. Dar ea își frecase păsărica de capul lui, nu-i așa? Poate că era un contact întâmplător pe care nici măcar nu-l observase? La fel și cu atingerea degetelor ei de testiculele lui. Dar ea nu purta sutien. Sau purta? De fapt, nu văzuse nimic. Și la naiba, soția lui era chiar lângă el.

Jaime nici măcar nu se gândise la Sarah de Dumnezeu știe cât timp și era pe cale să-i arate cât de tare îl făcuse această blondă mică cu sânii mari (aproape opusul soției sale).

– Domnule? Hannah șopti: Sunteți treaz?

 A inspirat adânc, a înghițit și s-a răsturnat cu ochii închiși. A auzit-o pe Hannah gâfâind și apoi a lăsat un chicot mic.

– Oh, și-a spus ea și a chicotit din nou. 

Jaime deschise ochii dureros și o văzu pe Hannah sprijinindu-se cu picioarele drepte, cu un cot pe masă și ochii ei din nou la câțiva centimetri de ai lui.

– Mă bucur că vă bucurați de masaj, domnule Spencer. Mă voi întoarce imediat la muncă, avem destul de mult de lucru, a spus ea cu un zâmbet și o privire jucăușă în ochi. 

Ea s-a ridicat din nou și Jaime a remarcat că CU SIGURANȚĂ nu purta sutien. Poloul ei fusese desfăcut cu ceva timp mai devreme și o fărâmă de piele între fusta și cămașă se vedea în întuneric.

– Ok, deci sigur nu era în capul meu, se gândi Jaime. 

Era întors de vreo 10 secunde, iar Sarah nu spusese nimic. Și-a întors încet capul cu respirația ținută adânc în plămâni pentru a se uita la soția lui. El a scos răsuflarea într-un oftat uriaș de ușurare când și-a văzut soția întinsă pe spate, cu un prosop de mână acoperit peste ochi. Nu văzuse nimic, slavă Domnului. Atunci Jaime a observat că prosopul lui Sarah era exact la fel ca și al lui. Începând de la coapsa superioară, chiar sub păsărică și terminând chiar în partea de jos a abdomenului. Asta era tot. Sânii ei erau pe deplin expuși, iar partea superioară a pieptului părea îmbujorată, chiar și în întuneric. Jaime se uită la Simon care îi masa picioarele lui Sarah, concentrat profesional doar pe munca lui.

Nu a avut timp să se gândească mai mult la asta, pentru că Hannah s-a ridicat și a îngenuncheat blocând vederea lui Jaime. Ea nu a coborât până la nivelul lui, ci a rămas în genunchi, astfel încât sânii ei să fie la câțiva centimetri de ochii lui în loc de verdele ei frumos. Sfarcurile ei întunecate vizibile prin poloul ei erau totuși la fel de pătrunzătoare.

– Domnule Spencer, acum am să vă acopăr ochii cu acest prosop. 

Jaime dădu din cap în timp ce îi privea sânii ridicându-se și coborând cu respirațiile ei adânci și măsurate, apoi se zguduia în timp ce ea chicotea din nou. El ridică privirea spre ea și ea făcu cu ochiul în timp ce îi punea prosopul peste ochi.

Pentru că îl văzuse pe Simon lucrând la picioarele lui Sarah, Jaime a presupus că Hannah va face la fel, dar în loc de asta a auzit pașii ei blânzi ridicându-se lângă capul lui. Ea a început să-i frece pieptul la fel cum îi făcuse spatele. Ea a apăsat ferm peste pectoralii lui până la abdomenul lui, fără a rata niciodată ocazia de a-i atinge sfarcurile. A simțit marginea tricoului ei atingându-i nasul, iar Jaime și-a dat seama că, dacă nu ar avea prosopul peste ochi, i-ar vedea pe sub tricou.

Fără să se gândească, clătină rapid, dar cu forță, din cap și prosopul îi căzu de pe ochi. A fost doar o privire trecătoare, dar el i-a văzut pe sub tricou în sus și a primit o priveliște de sub sân. Sfarcurile tari si presate pe material. Hannah icni și se trase înapoi, ducându-și o mână la piept.

– Domnule Spencer! a spus ea cu o agresiune falsă. 

Ca un profesor ce-l certa pe un copil care a spus ceva nepotrivit, dar amuzant.

– Va trebui să te reţin din nou? 

Ea a îngenuncheat și a luat prosopul și l-a pus înapoi peste ochii lui Jaime. Nu înainte să-i dea obrazul o palmă jucăușă și să își bage intenționat tricoul înapoi.

Mâinile lui Hannah au coborât înapoi pe piept și până la marginea prosopului. Dacă penisul lui Jaime ar fi fost în aceeași poziție ca atunci când era pe burtă (apasat pe abdomen) degetele lui Hannah i-ar fi atins capul așa cum au făcut-o cu testiculele cu 5 minute mai devreme. Dar stătea drept în sus și ținea prosopul suficient de mult până acolo unde marginea pe care o atingea Hannah abia îi atingea corpul. Jaime nu a așteptat mai mult decât prima ei întindere pentru a da din nou din cap și a scăpa prosopul. 

Hannah, fără să se tragă brusc înapoi de data aceasta, a îngenuncheat, astfel încât sânii ei să se apese ferm în fața lui Jaime. S-a oprit pentru o clipă pentru ca Jaime să-și scoată limba afară și apoi i-a scăpat înapoi, zgâlțâindu-și sânii și frecându-i peste limba lui. Când s-a ridicat, s-a uitat în jos, întâlnind un zâmbet uriaș pe chipul lui Jamie cu unul de-al ei.

– Ce am să mă fac cu tine? şopti ea timidă. Acest prosop evident nu stă pe loc, așa că va trebui să folosesc altceva.

Ea a scos un mic „hmmmm” în timp ce stătea în picioare cu un deget bătându-și colțul gurii și cu celălalt braț ținând cotul în sus, în timp ce se odihnea ca un raft sub sânii ei. Jaime nu putea să-i vadă sub tricou, dar avea o vedere frumoasă a mameloanelor ei încordate pe material, în timp ce sânii i se revărsau peste braț. Hannah s-a aprins de parcă un bec s-ar fi stins deasupra ei și s-a uitat înapoi la Jaime cu o sprânceană înclinată. Apoi a făcut un pas înainte și și-a ridicat fusta peste capul lui Jaime.

Jaime icni. Hannah stătea în picioare, cu picioarele întinse direct pe fața lui. Misterul legat de ce chiloți purta ea a fost dezvăluit instantaneu, în timp ce el se uita direct la o păsărică strălucitoare și rasă. Nimic nu acoperea fanta ei udă care practic îi picura suc pe interiorul coapselor. Jaime stătea cu gura căscată și apucă strâns masa, încercând să nu ejaculeze atunci și acolo. Mirosul dulce de miere i-a lovit puternic nările și a inspirat adânc din acel parfum înnebunitor. Atunci Hannah s-a sprijinit cu mâinile pe pieptul lui și și-a îndoit genunchii, împingându-și păsărica pe fața lui.

Ea se legăna înainte și înapoi în timp ce îi ciupi sfârcurile și scotea gemete mici. Jaime și-a băgat limba în gaura ei și a bătut cât de mult a putut din sucul care ieșea din ea. Apoi și-a scos limba din păsărica ei și i-a băgat nasul înăuntru. El i-a lucrat clitorisul cu limba în timp ce i-a tras păsărica cu nasul. Ea se legăna din ce în ce mai tare până când el și-a închis buzele, a supt și și-a învârtit limba în jurul clitorisului ei. Trebuie să fi fost la fel de încântată și gata să sufle ca și el tot masajul, pentru că nu a durat mult până când picioarele ei au început să tremure și apoi să-și strângă coapsele strâns în jurul capului lui Jaime. Unghiile ei s-au înfipt în pieptul lui când i-a trecut peste gura și fața, zvâcnindu-se și genunchii înclinându-se în timp ce și-a frecat păsărica și clitorisul de nasul lui de încă două ori. Ea și-a îndreptat încet picioarele și s-a oprit o clipă, fără să se îndepărteze imediat și să-i descopere fața. Jaime își dădea seama că respira greu.

Când în cele din urmă s-a îndepărtat, nu s-a dus direct înapoi, ci în direcția care îi împiedica pe Jaime să privească spre Sarah. A fost recunoscător, pentru că nu avea chef să se uite la soția lui imediat după ce i-a provocat un orgasm maseuzei lui. Era, de asemenea, mai excitat decât fusese vreodată și hotărâse că nu avea de gând să spună nu la nimic în acest moment. Să-și vadă soția și apoi să ejaculeze de mâna altcuiva era mai greu decât să-și acopere ochii.

Când Hannah și-a ridicat fusta peste capul lui Jaime, el i-a văzut sânii frumoși în plină forță. Își scoase tricoul și acum nu purta altceva decât fusta ei albă plisată. Se ridicară în sus și în jos, cu respirația ei arătând mult mai mare dezvelită decât se strânseseră sub poloul strâmt. Hannah își freca și ciupea sfârcurile bucurându-se de orgasmul ei uriaș. Avea un zâmbet plin pe față și sprânceana ei era încă înclinată.

Ea a îngenuncheat pentru a ridica prosopul și și-a scăpat mamelonul stâng în gura lui Jaime în timp ce făcea asta. El supse și ciuguli pentru o secundă înainte ca ea să se aplece, cu prosopul în mână. Nu s-a pedepsit lăsând mamelonul drept neumezit. Și-a ridicat sfârcul drept în mână și i-a tras gura lui Jaime ca și cum ar alăpta un copil. Jaime gemu în liniște prin mamelon și a fost întâmpinată de un geamăt al lui Hannah. Ea și-a scos sfârcul și apoi i-a mai zâmbit Jaime înainte de a-i pune prosopul înapoi peste ochi. De data aceasta, a tras panglica în care fusese legată coada de cal și a prins prosopul. Cu siguranță nu va cădea de data asta.

A auzit mai mulți stropi de ulei, precum și trei pași rapizi de la cap spre partea inferioară a corpului. Penisul i se zvâcni în așteptare. Cu atingerea fermă, dar moale, pe care o folosise toată sesiunea, una dintre mâinile lui Hannah prinse testiculele lui Jaime, în timp ce cealaltă îl apucase pe ciocan. Într-o mișcare fluidă, Hannah a pompat penisul lui Jaime de trei ori în timp ce îi masa testiculele. După ce s-a întâmplat în ultimele câteva minute (sau ore?), asta a fost tot ce a fost nevoie pentru ca penisul lui Jaime să explodeze cu cel mai puternic orgasm pe care l-a simțit vreodată. Întregul corp i s-a încordat și masa a scârțâit în timp ce el se cutremură și a descărcat ceea ce trebuia să fie găleți de spermă în aer.

Ca ploaia, și-a simțit sperma cum cădea pe abdomen, pe coapse și a presupus că și pe mâinile Hannei, în timp ce ea a continuat să-i pompeze metodic penisul pe tot parcursul expulzării. Când și-a simțit corpul relaxat și respirația normalizată, a simțit că s-a slăbit strânsoarea de masă. La cât de tare a ejaculat, a trebuit să fi înghițit masa cu degetele. Strânsoarea lui Hannah asupra penisului lui s-a slăbit, de asemenea, în timp ce ea și-a încetinit handjob-ul și, în cele din urmă, i-a dat drumul penisului.

Următorul lucru pe care l-a simțit Jaime a fost un prosop cald care îi ștergea abdomenul și coapsele în timpul a ceea ce trebuia să fie faza de curățare a masajului. Deși a fost cel mai emoționant și mai mare orgasm pe care l-a experimentat vreodată, Jaime nu s-a putut abține să nu se simtă nemulțumit. După atâtea preludiu, primise un handjob scurt.

Deși s-a înmuiat odată cu orgasmul, penisul său încă era îndreptat direct spre tavan și s-a înțepenit din nou până la o erecție tare ca piatra, când Hannah i-a șters ușor penisul și testiculele cu prosopul cald.

A auzit un alt scârțâit, unul puțin mai puternic decât a avut în timpul orgasmului său convulsiv, dar acesta venea de la ceea ce suna ca masa lui Sarah. Oftând, Jaime și-a dus mâinile la ochi pentru a-și scoate prosopul, dar spre surprinderea lui a simțit singur atingerea blândă a mâinilor lui Hannah.

– Domnule Spencer, o să am nevoie să păstrați asta pentru tot timpul nostru astăzi. Nu ați terminat încă. 

Șoapta ei suna a seducție în timp ce buzele ei umede îi zdrobeau urechile în timp ce vorbea.

Ea și-a strâns buzele în jurul lobul urechii lui și și-a învârtit limba în jurul lui într-un mod care amintește de limba lui Jaime în jurul clitorisului ei, dându-i din nou fiori pe corp până la penis și gândul la ceea ce s-ar putea întâmpla cu (sau în) soția lui i-a părăsit complet mintea. Jaime a zâmbit când și-a așezat din nou mâinile lângă el și i-a auzit pașii mergând încet la picioarele mesei, stropind din nou ulei de masaj din sticla cu pompă.

Simți că masa ceda ușor și curgea încet încă o dată când trupul lui Hannah alunecă între picioarele lui. Sânii ei îi atingeau capul penisului în timp ce se legănau direct deasupra vintrei lui. Hannah a prins mâinile lui Jaime și le-a așezat ușor pe părțile laterale ale fiecărui sân. Sânii ei erau mari, dar mâinile lui erau încă suficient de mari pentru ca vârfurile degetelor lui să se strângă în sânul ei lateral și palmele lui să-i acopere sfarcurile. Era rândul lui să-i maseze și, în timp ce-i frământa carnea moale, a simțit sfarcurile ei întărindu-se pe fundul palmelor lui. El a auzit-o gemând și i-a simțit degetele înfipte în coapsele lui în timp ce ea și-a îndepărtat mâinile de pe ale lui.

Ea s-a coborât încet și a alunecat penisul lui Jaime între sânii ei. Probabil că și-a lubrifiat decolteul cu mult ulei pentru masaj, pentru că penisul lui a alunecat cu ușurință în crevasa strânsă. Se simțea la fel de fermă și umedă ca cea mai umedă păsărică pe care o simțise vreodată. Hannah nu s-a mișcat și i-a permis lui Jaime să-și lucreze penisul cu sânii ei. I-a frământat împreună, ia ridicat în sus și în jos, alunecându-i peste penis și, în cele din urmă, i-a ținut neclintiți în timp ce își mișca șoldurile. A naibii de sânii uriași ai lui Hannah în timp ce ea îi strângea coapsele, înfipându-și unghiile în picioarele lui. Ea a gemut suficient de tare pentru a-i vibra penisul prin sânii ei, dar nu suficient de tare pentru a putea auzi oricine altcineva.

Jaime s-a simțit aproape de a ejacula din nou și, pe măsură ce s-a apropiat, a început să se încurce mai tare. Atât de tare și adânc încât și-a simțit penisul ieșind din vârful decolteului ei. Odată cu cantitatea de ulei care îi lubrifia capul, iar lichidul seminal picurând din el și amestecându-se cu uleiul, aerul rece al salonului de masaj era aspru. Și apoi deodată nu a fost aerul rece în care a ieșit penisul lui, ci oaza caldă și umedă care era gura lui Hannah. 

Limba ei s-a înfășurat în jurul capului penisului lui și buzele ei i-au aspirat penisul în timp ce el a lăsat sânii și ea a urmat șoldurile lui până la masă. Jaime s-a oprit și a venit rândul lui Hannah să-i lucreze penisul în sus și în jos. Ea îi prinse testiculele cu o mână în timp ce își mișca metodic capul în sus și în jos, coborând de fiecare dată. Jaime și-a simțit penisul atingându-i partea din spate a gâtului și fiecare înclinare a capului ei l-a împins mai adânc în jos. L-a supt ușor de fiecare dată, dar nu a încetinit până când Jaime nu și-a împușcat a doua încărcătură în gât. El a apucat-o instinctiv de cap când a ejaculat și și-a așezat șoldurile pe buzele ei, lăsând ruj în jurul bazei penisului.

Sarah a urât întotdeauna când îi ejacula în gura, pentru că asta însemna că ejacula prematur în timpul preludiilor. Dar Jaime nu a simțit nicio presiune asupra mâinilor lui în timp ce a ținut capul lui Hannah în jos și a vărsat sperma în gâtul ei. El a simțit de fapt o presiune asupra vintrei, în timp ce ea a încercat să-i ia penisul cât mai adânc posibil din punct de vedere fizic.

Ea a înghițit de trei ori în succesiune rapidă, masând ultimii stropi de esperma din penisul lui, înainte de a-i da drumul. Gâfâi după aer când blocajul din gât a fost în sfârșit eliberat. Se sufocase cu penisul lui Jaime de mai bine de un minut și disperarea ei după aer a dovedit-o.

– Ce a fost asta? Jaime o auzi pe Sarah spunând prin respirații sacadate. 

A auzit un mormăit de la Simon, dar a fost distras de Hannah încă o dată când s-a urcat complet pe masă și s-a urcat călare pe Jaime. Mâna ei i-a prins penisul, încă udat în salivă din gât, dar curățat de tot de sperma. Ea înghițise fiecare picătură. Se înmoaie după două orgasme uriașe, dar Hannah i-a masat mingile și a pompat încet în sus și în jos folosind scuipatul ei ca lubrifiant, l-a adus înapoi din nou.

Nu-i venea să creadă că putea fi totuși dur, dar iată-l, din nou tare ca un diamant. Hannah și-a așezat corpul pe al lui, sânii la piept și abdomenul la abdomen. Ea a continuat să-i treacă penisul prin picioare, dar capul penisului lui se sprijinea acum de crăpătura fundului ei.

— Mai avem doar câteva minute, domnule Spencer, și o să am nevoie să mai ejaculezi o dată, îi şopti ea la ureche.

Jaime dădu din cap și ea chicoti în urechea lui, înainte de a-i săruta obrazul și de a se ridica. Ea i-a poziționat penisul la intrarea păsăricii ei și a alunecat încet pe toată lungimea până când a fost îngropat complet în interiorul ei. Spre surprinderea lui Jaime, Hannah i-a smuls prosopul de pe ochi și și-a plantat mâinile pe pieptul lui, împingându-și sânii împreună și a început să sară în sus și în jos pe penisul lui. Ochii lui s-au concentrat asupra ei și a văzut extaz pur pe fața ei, cu gura căscată, respirând greoi și cu ochii mijți, cu sprâncenele ridicate.

Fusta fusese abandonată la un moment dat, iar trupul ei strâmt, gol, fără păr, măcina asupra lui cu un ritm metodic, care îi făcea corpul să tragă de electricitate. Privirea lui a coborât pentru scurt timp de la fața ei la sânii ei care săeau înainte ca capul lui să se întoarcă spre masa lui Sarah.

A fost întâmpinat cu aceeași expresie de extaz și surpriză care a fost evidentă pe cont propriu. Sarah și ochii lui s-au blocat în ceea ce au fost, evident, primele câteva secunde de eliberare de la ochi. Simon era, de asemenea, complet gol și făcea sex cu Sarah într-un ritm furios. El stătea la picioarele mesei lui Sarah, care fusese la înălțimea perfectă pentru ca el să-și pompeze penisul în ea. Picioarele lui Sarah erau peste umerii lui Simon și mușchii lui străluceau în timp ce șoldurile îi plesneau de fundul ei. Capul penisului nu a ieșit niciodată din păsărica ei, dar axul lui complet de 20 cm intra și ieșea în același ritm în care Hanna sărea în sus și în jos pe penisul lui Jaime (al cărui cap, de asemenea, nu simțea niciodată aerul exterior).

Înfățișarea fiecăreia dintre fețele lui Jaime și Sarah s-a schimbat în succesiune rapidă de la surpriză, la înțelegere, la entuziasm și, în sfârșit, la extaz pur. Cu ochii lui Jaime și Sarah închiși, Simon și-a aruncat capul pe spate, iar Hannah și-a înfipt unghiile în pieptul lui Jaime. Simon și-a îngropat penisul o ultimă oară cât de adânc ar fi putut ajunge și a scos un țipăt profund, gutural în tavan. Hannah și-a trântit fundul repede pe șoldurile lui Jaime, forțându-i penisul cât de adânc a putut, în timp ce ea a scos un țipăt ascuțit. Jaime și Sarah și-au întâlnit volumul cu țipete ale lor, deoarece toți patru au ejaculat în același timp. Toți au rămas nemișcați și în tăcere, singurul sunet fiind respirația lor grea și singura mișcare ridicarea și coborârea pieptului.

Hannah și Simon au spart aerul liniștit mișcându-se în același timp. Hannah a îngenuncheat, lăsând penisul moale al lui Jaime să-i cadă din păsărică, în timp ce Simon s-a scos din Sarah. Într-o singură mișcare pricepută, o ridică pe Sarah, o așeză cu spatele pe masă, astfel încât picioarele să nu-i atârne de margine și se aplecă în urechea ei.

Hannah se aplecase lângă Jaime și îi șoptise: 

– Îți mulțumim că ai ales salonul de masaj și spa pentru cupluri. Sperăm că ți-a plăcut vizita și sperăm să ne revedem curând.

Ea i-a sărut obrazul înainte de a se ridica, oferindu-i un ultim zâmbet, adunându-și hainele de pe podea și urmându-l pe Simon pe ușă.

Jaime și Hannah au stat în tăcere câteva secunde înainte de a se uita unul la altul. Expresia de pe fiecare dintre fețele lor era una de ușurare completă, relaxare și dragoste. Au zâmbit unul altuia, au chicotit scurt, au scos un oftat reciproc și s-au ajutat unul pe altul să se îmbrace înainte de a ieși mâna în mână din salonul de masaj.