Massage a Trois

Noapte de masaj la salonul de masaj erotic VIP-ZONE

Massage a Trois

Înainte de nunta noastră, logodnica meu și cu mine ne-am cumpărat un apartament și ne-am mutat din complexul de apartamente, unde studioul terapeutului meu de masaj era situat la etajul sub noi. Deși mi-am schimbat locul de muncă de la mutarea noastră, încă lucrez lângă studioul meu de masaj și programez ședințele noastre regulate de 90 de minute după ce plec de la serviciu. Îi spun soției mele în dimineața ședințelor mele, astfel încât dacă încearcă să-mi sune mobilul după serviciu și constată că merge direct în mesageria vocală, ea știe unde sunt.

Am primit un masaj cu ulei în luna noastră de miere și, de asemenea, în vacanța noastră de sărbătorire a aniversării unui an. În luna noastră de miere, nu era nici un cearșaf care mă acoperea – terapeuta m-a pus să port o lenjerie de corp transparentă, de unică folosință, care era practic un tanga în față cu un șnur în jurul taliei. Un an mai târziu, terapeuta a ținut cearceaful în aer în timp ce mă întorceam de pe burtă spre spate și aveam o vedere frontală completă a penisului și a testiculelor mele. Când m-am trezit în timpul masajului coapsei mele stângi, mi-am simțit penisul ieșind de sub cearceaful îndoit. Ea a reajustat prompt cearșaful pentru a-mi ascunde erecția.

Înapoi acasă, căzusem într-o rutină confortabilă – un fetiș ritualizat? – cu masajul meu obișnuit. Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Ori de câte ori schimbăm e-mailuri, există un ton subtil de flirt, cu fețe zâmbitoare care fac cu ochiul. Ea știe, fără să întrebe, că vreau să ascult CD-ul cu sunetele oceanului în timp ce mă freacă cu loțiune. Reglez singur înălțimea suportului feței înainte ca ea să intre în cameră. Recent, am observat unghiile proaspăt vopsite pe picioarele ei goale prin deschiderea din leagănul confortabil al pernei, o culoare diferită în fiecare lună – roșu ca focul, bronz cafeniu…

În timp ce se plimbă în jurul corpului meu, apăsând scurt asupra mea la diferite intervale, ea își înfige în mod obișnuit pumnul închis în fesele mele. Când ea trage înapoi cearceaful, expunându-mi partea superioară a corpului până la talie, încerc să simt cât de mult din fundul meu gol și expus. Mi se sparge pliul de sub partea de sus a fundului? Abia mai face un efort să-mi bage cearceaful sub corp când stau întinsă pe burtă.

Concentrarea ei inițială în fiecare seară este partea stângă jos a spatelui meu, dar aceasta a devenit din ce în ce mai mult o șansă pentru ea să-mi exploreze fesa. Se pare că depune puțin mai mult timp și efort în fiecare lună pentru a-mi masa mai mult fesa. Recent, am început să mă joc, de parcă acesta ar fi un schimb fizic tăcut sau un joc între noi, văzând cine va merge mai departe, deoarece pare să-i facă plăcere să-mi atingă fesele și îmi face plăcere să simt că penisul începe să se întărească de masa de masaj în timp ce ea mă freacă.

În timp ce îmi masează profund partea de sus a fesei stângi, nu mai este interesată să se miște pur și simplu în jurul taliei mele. Ea continuă să meargă în jurul exteriorului coapsei mele, mai aproape de capătul fesei mele stângi. Încearcă doar să-mi simtă fundul în fiecare lună? Jocul de pe această parte a corpului meu este scurtat, în timp ce ea se mișcă spre capul meu pentru a-și aluneca mâinile date cu loțiune pe șira spinării. Ea ajunge cât de departe poate, aplecându-se peste corpul meu, mâinile ei exercitând presiune până deasupra crăpăturii fundului meu, cu fiecare mână despicând-o pentru a bâjbâi fesa respectivă, înainte de a relua un masaj profesional al spatelui meu. .

Când ea se mișcă să se concentreze pe partea dreaptă jos a spatelui meu, jocul nostru de-a pisica și șoarecele cu fesele este reînnoit și intensificat. Cearșaful se simte ca și cum s-a mutat mai departe în fundul meu, cu mai mult din fundul meu crăpat și fesele expuse. Mâinile ei explorează și mai mult fesa mea dreaptă decât a făcut-o cu cea stângă. Devine ea mai curajoasă, cu cât am fost mai mult timp în fiecare sesiune respectivă sau cu cât am fost clientul ei obișnuit? Sau asta este doar în imaginația mea?

Penisul meu este complet tare pe masă. Fundul meu este ușor ridicat pentru a face loc erecției mele, ceea ce împinge cearceaful și mai mult de pe fundul meu gol. Când ea se deplasează în partea stângă a mesei și se întinde să lucreze pe fesa mea dreaptă, petrece câteva clipe apăsând în centrul spatelui, chiar deasupra fundului meu. Îmi mișc fundul atât de ușor în aer împotriva presiunii mâinii ei. Apoi își mișcă mâna pe partea exterioară a fesei mele drepte, în jos pe partea exterioară a coapsei și înapoi în jurul fesei drepte. Îmi mișc fundul cu mâna ei, mișcându-mi fesa spre ea, dorind ca ea să vadă și să exploreze mai mult. Ea mă trage de trup, ca și cum ar vrea să-mi ridic partea dreaptă a corpului de pe masă, iar eu îmi mișc fundul cu ea. Jocul durează mai mult pe partea dreaptă, dar din nou, ea se mișcă spre capul meu pentru a-și aluneca mâinile date cu loțiune pe coloana vertebrală, înainte de a începe să lucreze pe partea dreaptă a spatelui meu.

Ea nu pare la fel de dornică să-mi exploreze fesele când lucrează la picioarele mele în timp ce mă întind pe burtă. Înainte să-mi dau seama, îi aud vocea joasă și mătăsoasă spunându-mi că este timpul să mă întorc.

Au fost câteva surprize pe parcursul sesiunilor noastre până acum. Anul acesta, terapeuta meu de masaj a renunțat la slujba ei de zi cu zi și a început să se concentreze pe masaj cu normă întreagă. Preda si la scoala de masaj unde era atestata. În timpul unei ședințe, când îmi masa brațele superioare, a încercat o nouă tehnică prin care mi-a ținut brațul inferior de sânii ei, ceea ce s-a simțit minunat. Îmi doream atât de mult să-mi mișc mâna și să simt dacă sfarcurile ei erau tari sau nu.

Vara trecută, soarele strălucea pe fereastra studioului când m-am întors pe spate. Mi-a observat ochii închiși strâmbându-mă și a întrebat dacă aș prefera să port masca ei de noapte peste ochi, ceea ce am spus că o voi face. Acest lucru mi s-a părut destul de pervers – se putea simți acum liberă să se uite la cortul pe care îl formează inevitabil penisul meu în cearșaf când îmi masa picioarele și să nu se teamă că voi deschide ochii și o voi vedea. A plănuit ea să facă asta?

O altă schimbare care a rezultat din faptul că a devenit profesor de masaj a fost încorporarea masajului abdominal ocazional în sesiunile noastre din acest an. M-a întrebat dacă m-aș simți confortabil cu ea să facă acest tip de muncă cu mine, lucru pe care l-am acceptat, spunând că am avut probleme digestive în trecut. M-a asigurat că cearșaful va rămâne așezat peste abdomenul meu. Adăugarea ei de a atinge această zonă a corpului meu a fost foarte stimulativă și extrem de intimă. Anticipam apropierea mâinilor ei de penisul meu. Într-adevăr, când ea îmi lucra intestinul inferior, pentru că am ceva ca o burtă de bere, degetele ei erau la câțiva centimetri de vintre. Mișcarea suplimentară a cearșafurilor în timp ce ea se învârte în jurul abdomenului meu se adaugă la această plăcere. Acest masal al abdomenului avea loc, de obicei, fie după ce termina de lucrat pe fața mea, fie după ce termina de lucrat la brațele mele, dar întotdeauna înainte de a începe să-mi lucreze picioarele, care este momentul în care eu în mod obișnuit am o erecție. Câteva luni mi-a lăsat abdomenul în afara ședinței noastre.

În martie anul trecut, când eram în vacanța mea anuală fără soție, vizitând-o pe sora mea în sud-est, după ce m-am relaxat prin oraș, am decis să mă răsfăț și să fac un masaj. Știam că niciuna dintre fetele de la facultate nu va alege un tip cu o formație de nuntă! Sora mea avea să fie legată de muncă pentru câteva zile, așa că am făcut câteva cercetări în spa-urile locale pe computerul colegei ei de cameră. Am căutat pe site un spa pe lângă care am trecut pe jos în timp ce mă plimbam. În partea de jos a listei de „Terapii de masaj” pe care le oferă se afla „Massage a Trois”. Site-ul lor a descris experiența ca fiind „un masaj intensiv efectuat de doi terapeuți care sincronizează un masaj relaxant și profund purificator. Este profund relaxant și profund purificator”.

Doi terapeuți!!

Vai. Era listată o opțiune de 50 de minute și o opțiune de 80 de minute. Pe pagina lor de introducere, răspunsul la întrebarea „cu ce ar trebui să mă îmbrac în timpul tratamentului?” a fost că „majoritatea tratamentelor corporale se simt mai bine fără îmbrăcăminte”. Am sunat și am făcut o programare pentru opțiunea de 80 de minute, fantezând despre cât de profund ar fi experiența asta. Am cerut în mod special două femei terapeute.

Iubitul surorii mele m-a sunat în dimineața zilei în care îmi programasem masajul, așa că m-a lăsat la ușă înainte de a merge la serviciu. Am glumit că primesc un masaj de la un bărbat. L-am rugat să nu-i spună surorii mele despre masajul meu. Nu i-am spus că urmează să primesc un „Massage a Trois”.

Salonul de masaj mi-a oferit un halat, prosoape și chiar și sandale. Mi-am depozitat lucrurile într-un dulap și mi-am petrecut puțin timp bucurându-mă de baia lor de aburi înainte de „Massage a Trois”.

Relaxându-mă în halat și sandale în zona de așteptare, am completat un scurt formular despre istoricul meu medical. Am observat că nu există niciun limbaj care să menționeze în mod explicit că acest masaj este „non-sexual”, așa cum făcea formularul terapeutului meu obișnuit.

M-am întâlnit apoi cu cele două terapeute ale mele. Le-am spus că fac des masaj, ca să se simtă libere să lucreze în profunzime asupra corpului meu. M-au condus în camera lor și au plecat în timp ce m-am dezbrăcat și m-am pus pe masă cu fața în jos. Terapeuta blondă lucra la partea superioară a corpului, în timp ce bruneta lucra la partea inferioară. Inițial am crezut că vor fi paralele una cu cealaltă, astfel încât ambele să lucreze pe partea superioară a corpului sau pe picioarele mele în același timp, dar nu a fost cazul.

Terapeuta blondă a menționat că a fost instruit la aceeași școală cu terapeutul meu obișnuit de acasă. Ea a îndoit jumătatea de sus a cearșafului până în fundul meu. Între timp, terapeuta brunetă a îndoit cearceaful pentru a-mi expune piciorul stâng. Cu toate acestea, în loc să-mi bage cearceaful sub partea stângă a taliei mele, ca în toate masajele mele anterioare, ea mi l-a îndoit peste fund, expunându-mi complet fesa stângă!

Nu m-am simțit niciodată atât de expus – și mi-a plăcut!!

Terapeuta brunetă mi-a strâns cearceaful în jurul testiculelor. M-am simțit de parcă primea câteva senzații bune de la testiculele mele în acest proces. Cearșaful îmi acoperea practic doar piciorul drept și fesa dreaptă. Terapeuta blondă, care fusese instruită la aceeași școală cu terapeutul meu obișnuit, lucra foarte profund mușchii din partea dreaptă a spatelui meu, cu mișcări familiare, dar cu ulei cald în loc de loțiune. Nu sunt sigur unde s-a antrenat bruneta terapeut, dar mișcările ei erau mai ușoare, mișcându-se rafinat încet în sus pe piciorul meu stâng, pe lângă coapsă și pe toată lungimea fesei mele stângi, cu mâinile ei unse într-o singură mișcare lungă și continuă. Mi-am imaginat că terapeutului meu obișnuit i-ar plăcea probabil să-mi acopere doar jumătate din fund și să se poată juca cu toată fesa meu expusă. La puțin timp în „Massage a Trois”, terapeuta blondă a întrebat cum mă simțeam. Am spus ca sunt in rai!!

Terapeutele au făcut schimb de locuri, în timp ce blonda s-a concentrat pe partea stângă a spatelui meu, iar bruneta mi-a expus întreaga fesă dreaptă, strângând cearceaful sub testiculele mele, lăsându-și mâna să mi le cuprindă de câteva ori în acest proces. Apoi a venit timpul să mă întorc pe spate. M-am întrebat cât de mult ar expune bruneta?

Am tresărit când terapeuta blondă a îndoit cearşaful pe lângă abdomenul meu. Niciun alt masaj acoperit nu mi-a expus vreodată pieptul sau abdomenul până acum. Blonda mi-a pus o cârpă fierbinte pe față și a continuat să-mi maseze pieptul gol și abdomenul cu ulei. Bruneta mi-a descoperit piciorul stâng și și-a început alunecarea lentă pe piciorul meu stâng cu mâinile ei uleioase.

Blonda mi-a scos prosopul de pe față, apoi mi-a ridicat capul și a început să-mi întindă gâtul în moduri asemănătoare cu un chiropractician. Această metodă neobișnuită m-a distras oarecum de la progresul glacial al mâinilor terapeutei brunete către coapsa mea stângă.

Blonda mi-a mutat cearceaful înapoi peste abdomen și piept, punând pietre fierbinți sub fiecare dintre palmele mele, sub cearșaf. În timp ce terapeuta blondă lucra la brațele mele, terapeuta brunetă trecuse la piciorul meu drept. Am simțit că penisul începe să se întărească, deoarece eram mai concentrat pe mișcările brunetei de pe piciorul drept decât eram când ea era concentrată pe stânga mea.

În timp ce mâinile ei au ajuns la interiorul coapsei mele drepte, mi-am îndoit penisul tare pe cearșaf. Am auzit o discuție abia audibilă între terapeute. Au observat penisul meu tare? Cu siguranță!! Erau fericite că mi s-a sculat?

Bruneta și-a îndreptat atenția către piciorul meu, în timp ce blonda mi-a terminat brațul și mâna dreaptă.

„Massage a Trois” se terminase. Am acceptat un pahar de vin roșu de la brunetă în timp ce stăteam în sala de așteptare, îmbrăcat în halat, care, bineînțeles, a fost adăugat la factura mea.

M-am întors acasă entuziasmat de întoarcerea mea la terapeutul meu obișnuit. Nu i-am spus despre „Massage a Trois”.

Asta a fost acum două luni. În timpul masajului din această lună, când eram pe spate, maseuza mi-a oferit din nou masca ei de noapte, în timp ce soarele se revărsa pe fereastra studioului. Am acceptat cu bucurie, încântat de restul sesiunii, pentru că era a doua oară când aveam să port masca.

Penisul meu era extrem de tare când și-a terminat munca pe coapsa mea dreaptă, la câțiva centimetri de cortul din cearșaf. Ea a lucrat pe piciorul meu drept, apoi mi-a acoperit piciorul drept. Am presupus că masajul s-a încheiat, la fel ca toate sesiunile noastre anterioare.

Apoi s-a întâmplat.

S-a mutat în partea dreaptă a mea și și-a pus ambele mâini pe burta mea.

Avea de gând să lucreze la abdomenul meu – după ce a lucrat la picioarele mele, și în timp ce aveam o erecție furioasă ca un catarg în mijlocul cearșafului!!

Mâinile ei au stat nemișcate pe burta mea timp de câteva minute, simțindu-mi abdomenul mișcându-se în sus și în jos cu fiecare respirație. Se uita ea la penisul meu? Cu siguranță ar fi putut, din moment ce purtam masca ei de noapte.

Apoi a început să-și învârtească mâinile în jurul abdomenului meu, cu mai multă mișcare decât în sesiunile anterioare. Cearşaful a alunecat peste tija mea umflată.

Apoi am simțit că ceva se lovește de capul penisului meu.

A fost mâna ei? S-a întins și l-a atins?

Sau a fost antebrațul ei, o atingere accidentală în timp ce lucra pe abdomenul meu?

Trebuia să îl fi văzut acolo, îmi împingeam penisul în aer sub cearșaf, flexându-l în timp ce ea îmi masa abdomenul. Nu cred că s-ar fi putut ciocni accidental de el. Ea a continuat să lucreze pe abdomenul meu, de parcă nu tocmai ar fi intrat doar în contact cu capul penisului meu prin cearșaf.

Apoi s-a terminat. Ea a încheiat sesiunea la picioarele mele trăgând cearșaful de corpul meu, ca de obicei. Se uita din nou la erecția mea?

Mi-a spus încet să respir adânc, apoi să expir și că suntem gata pentru azi și că mă va aștepta afară.

Era în procesul de a se muta cu iubitul ei și de a-și muta studioul de masaj într-o nouă locație luna viitoare.

Ce se va întâmpla în următoarea noastră sesiune? Va avea noul studio multă lumină solară, permițându-mi să-i port din nou masca? Îmi va masa din nou abdomenul la sfârșitul ședinței și va atinge penisul meu tare, chiar dacă doar „întâmplător”?