Masaj surpriză

Jurnal de masaj erotic din cadrul salonului de masaj erotic Vip Zone.

Masaj surpriză

Paul a ajuns la clădirea către care îl îndrumase supervizorul său, se simțea suprasolicitat în ultima vreme. Spatele, gâtul și umerii îi fuseseră extrem de tensionați în ultima săptămână, începea să-i afecteze performanța la serviciu. A oftat și a intrat înăuntru: 

– Sunt aici pentru programarea mea, i-a spus recepționistei.

Tamika stătea la tejghea zâmbind, sperând că programarea ei va veni la timp. Banii fuseseră puțini în ultima vreme și avea nevoie de bani în plus. Zâmbi când văzu un bărbat intrând. Avea o constituție frumoasă și nici nu arăta prea rău. Trebuia să recunoască față de ea însăși că s-ar putea să-i placă asta. Deși se îndoia că avea vreo idee despre ce îi pregătea. 

– Bună, sunt Tamika.. Bănuiesc că tu ești Paul? a intrebat ea.

– Da, sunt aici pentru masajul meu de la ora 16, a răspuns Paul.

Zâmbind dulce, ea verifică programările. 

– Bine, domnule, urmați-mă. Vă voi arăta camera dvs. și acolo vă puteți dezbraca, sunt prosoape disponibile pentru dvs. și apoi voi veni și eu.

– Ok, mulțumesc, a spus Paul în timp ce o urmărea pe femeie pe hol.

Ieșind din spatele tejghelei, ea a mers pe hol și l-a condus la o cameră din capăt. Paul era primul ei client pe care îl avea de când și-a început munca aici și spera că va fi mulțumit de masajul său din această după-amiază. Oprindu-se la ușă, se uita la el. 

– Am ajuns.

 – Mulțumesc, a spus Paul în timp ce a pășit înăuntru și a privit în interiorul camerei în care avea un duș și o masă cu un teanc de prosoape albe pufoase și un suport pentru agățat hainele. Și-a scos cămașa și s-a uitat din nou în jur, îi amintea mai mult de un spa, decât de un salon de masaj.

Aşteptând câteva minute în faţa uşii, Tamika bătu uşor: 

– Paul, eşti gata? a intrebat ea.

Paul și-a scos boxerii și a apucat un prosop și l-a înfășurat în jurul taliei. 

– Da, doar o clipă, strigă el în timp ce lega prosopul. A deschis ușa și a intrat.

Tamika nu și-a putut împiedica ochii să rătăcească sau gura să-i lase apă. Să vadă un exemplar atât de superb în fața ei era ceva la care nu se așteptase. Abia acum putea vedea cât de bine tonifiat era corpul lui. Ochii ei se plimbau în sus și în jos pe corpul lui în timp ce își lingea ușor buzele. Apoi revenind brusc la realitate, ea ridică privirea spre el și zâmbi încet. 

– Bine, lasă-mă să-ți arăt unde vom face masajul.

Tamika se îndreptă pe holul din spate către una dintre camere. Toate erau goale, așa că a decis să meargă în preferata ei. Era cea mai mare cameră de la etajul acela. Decorațiile erau liniștitoare, dar puțin pe latura erotică a lucrurilor. Sperând că această cameră i s-ar fi potrivit, ea deschise ușa și l-a invitat înăuntru.

– Mulțumesc, a spus Paul în timp ce a pășit în cameră pentru a vedea erotismul subtil din cameră, picturile erau aproape indecente când s-a întins pe masă.

Zâmbind încet, Tamika se apropie de tejghea și își scoase inelele și restul bijuteriilor. 

– Dacă mă scuzați pentru o clipă, trebuie să mă spăl pe mâini înainte de a începe, domnule, a spus ea.

– E în regulă pentru mine, spuse Paul în timp ce încerca să se simtă confortabil, dar gâtul și umerii îi erau atât de încordați încât nu putea să stea nemișcat.

Tamika părăsi camera pentru câteva clipe. Când s-a întors, părul ei era aranjat cu grijă pe spate și se schimbase într-una dintre uniformele ei de lucru, care consta pur și simplu dintr-o fustă mini și un maiou frumos. Scopul aici era să mulțumească și astfel, la rândul lor, managerii au simțit că fetele care arată puțină piele nu fac nimic rău. Întorcându-se în cameră, se îndreptă spre masa la care stătea întins Paul. După ce și-a încălzit mâinile, a luat o sticlă de ulei de masaj încălzit și a început să-l maseze încet pe spate. 

– Cum se simte asta…? l-a întrebat pe bărbat cu amabilitate. 

Îi era greu să-și desprindă privirea de la corpul lui uimitor.

– Mă simt grozav, gemu el.

În timp ce continua masajul, simțea tensiunea dintre umerii lui și pe spatele lui. Avea noduri pe spate și ea nu putea înțelege ce făcea pentru a avea atâta tensiune și stres în mușchi. Curiozitatea o cuprinse și, deși trebuia să-l țină relaxat, nu se putu abține să nu întrebe. 

– Paul, ai mult stres în viața ta? Întrebă ea în timp ce lucra la frământarea unuia dintre nodurile de pe spatele lui.

– Nu, doar că munca mea mă ține foarte ocupat. Sunt pompier, este greu să găsesc suficient timp să mă relaxez, a spus el în timp ce mâinile ei alunecau pe spate, uleiul care i se scufunda în piele.

Ascultând cu atenție ce avea de spus, a fost puțin surprinsă când i-a spus că este pompier. Muşcându-şi buzele pentru a nu mai spune nimic, ea a continuat să-i maseze spatele în speranţa că asta îi plăcea. Gemu în timp ce degetele lucrau magic asupra mușchilor lui încordați. În cele din urmă, după o jumătate de oră de lucru, Tamika a decis că era timpul să se întoarcă pe spate. Zâmbind în sinea ei, s-a uitat în jos: 

– Ok Paul, voi ține prosopul și apoi am nevoie să te întorci pe spate. 

Paul s-a gândit că asta era puțin diferit, nu că ar mai fi avut vreodată un masaj profesionist. Se ridică de pe bancă și se întoarse pe spate. Se simțea mult mai puțin tensionat acum.

Zâmbitoare, Tamika a pus prosopul înapoi acolo unde îi era locul. Luând mai mult ulei de masaj în mâini, a început să-i frece pieptul. Îi simțea mușchii pulsand sub ea și i-a trebuit tot controlul din lume pentru a nu sări pe el chiar atunci și acolo. Dar știa că asta nu face parte din slujba ei, așa că știa unde trebuie să tragă limita. Dar asta nu însemna că nu voia.

A gemut în timp ce uleiul care încălzește i-a fost răspândit pe piept, se lăsă pe spate pe bancă. Acesta era raiul, ar fi trebuit să rezerve un masaj mai demult, cu siguranță ar fi ajutat la eliberarea tensiunii pe care a acumulat-o.

Tamika a continuat să-i maseze pieptul și apoi brațele și mâinile până la gambe și picioare. Apoi, când a terminat toate zonele de bază, a scos prosopul și a început să-i maseze coapsele.

Paul se bucura enorm de masaj până când a simțit o smucitură de talie în timp ce prosopul era tras. Era prea șocat pentru a spune ceva, dar uleiul îi gelificase toți mușchii. Nu se putea mișca dacă voia, mișcările ei continue pe mușchii coapsei lui erau cerești. Trebuia să se întoarcă aici altădată.

În timp ce Tamika simțea mușchii picioarelor lui relaxându-se, una dintre mâinile ei i-a îmbrățișat penisul și a început să-l mângâie în sus și în jos, în timp ce cealaltă îi masa testiculele.

Paul icni în timp ce ea îi prinse penisul într-o mână și începu o mișcare atentă de mângâiere. El gemu în timp ce ea îl mângâia. Niciodată în viața lui nu se aflase într-o situație atât de neobișnuită.

Tamika a continuat să-și lucreze mâinile așa cum ar fi trebuit să facă până când l-a făcut să ejaculeze. Nu era sigură cât va dura asta, dar acesta era pachetul special.

Gemu, o mulțime de senzații l-au cuprins. Nu-i venea să creadă că o astfel de zeiță îi mângâia penisul așa cum o făcea ea în timp ce el stătea practic imobil pe masă. Cealaltă mână a ei care îi mângâia testiculele trimitea mai multe valuri de plăcere care îl inundau. 

Tamika și-a continuat masajul pe testicule, în timp ce mâna care îi mângâia penisul a început să se miște mai repede. Privind în sus, ea a zâmbit încet: 

– Este totul în regulă? întrebă ea încet.

A gemut lung și a mormăit: 

– Bine.. e.. totul bine.

Zâmbitoarea Tamika a continuat să lucreze mai repede și cu mișcări mai lungi, concentrându-se pe capul penisului său, în timp ce cealaltă mână a continuat să-i manipuleze testiculele. Lingându-și buzele, a înghițit în sec și și-a continuat treaba.

Respirația i s-a accelerat constant, pe măsură ce restul corpului său se simțea extrem de relaxat, penisul îi pulsa și îl durea din cauza mâinilor diavolești de pe el. Gemu din nou în timp ce plăcerea năvăli prin el.

Simțindu-i penisul tremurând în mâinile ei, ea a continuat să miște din ce în ce mai repede.

El și-a aruncat capul pe spate și a strigat în timp ce penisul îi pulsa încă o dată înainte ca orgasmul să-l cuprindă și să explodeze în strânsoarea talentată a mâinilor ei. El a gemut în timp ce mâinile ei îl mulgeau și s-a prăbușit de masă în timp ce orgasmul i-a dispărut.

Zâmbind când a terminat, Tamika s-a dus la chiuveta din cameră și s-a spălat pe mâini. Luând un prosop încălzit, s-a întors la masa pe care era întins și l-a șters, astfel încât să fie drăguț și curat. 

– Gata, Paul. A fost totul la înălțimea așteptărilor tale? a intrebat ea.

– Wow.. mai mult de atât, nimeni nu mi-a spus că asta înseamnă „special””, gâfâi el

Tamika se uită la el puțin confuză și apoi făcu un pas înapoi. 

– Oh, domnule, îmi cer scuze atunci. Credeam că știi.

– Nu, nu, e în regulă. Probabil că unul dintre colegii mei de la serviciu s-a gândit că ar fi amuzant să-mi faci o glumă de genul ăsta, să nu-ți fie rușine că ți-ai făcut doar treaba, a asigurat-o el.

Tamika a dat din cap și apoi a zâmbit încet, 

– Este un halat atârnat pe ușă pentru tine… Atunci poți folosi facilitățile de la duș. Să ai o zi minunată, i-a spus bărbatului înainte de a părăsi camera. 

Nu fusese niciodată atât de stânjenită în toată viața ei! Dar se distrase. Spera că viitorii ei clienți erau la fel de arătoși ca tipul acela.