Masaj relaxare vip-zone

Masaj relaxare la vip-zone. ro

masaj relaxare Experiențe senzuale la salonul de masaj erotic

masaj relaxare Vip Zone era al doilea salon de masaj erotic la care am fost vreodată. Locul anterior devenise plictisitor și voiam să încerc ceva nou. Panoul de mesaje pe care eram avea câteva recenzii bune pentru Vip Zone și am apăsat pe trăgaci. Serviciul și doamnele de acolo au fost atât de bune, de fapt, a fost singurul salon de masaj erotic la care am fost timp de vreo doi ani.

masaj relaxare De-a lungul timpului am avut finaluri fericite de la mai multe. De asemenea, am avut niște masaje decente fără joacă. Acest lucru este obișnuit uneori și vine odată cu teritoriul. Cu toate acestea, au fost trei acolo care au mers cu mult peste și dincolo. Aceste doamne vor fi punctul central al acestui capitol. Aceasta va fi o lectură lungă și mă voi concentra doar pe cele mai tari experiențe de care m-am bucurat acolo.

masaj relaxare Mary

Nu contează unde mergi, vei găsi întotdeauna o Mary. Este un nume pe care l-am întâlnit de mai multe ori decât pot număra. Mary a fost și numele primei mele experiențe la un salon de masaj erotic, dar această Mary a fost mult mai mult o experiență erotică decât prima. Am văzut-o pe această Mary masaj relaxare de mai multe ori și nivelul de slujire și succesiunea evenimentelor a fost întotdeauna aceeași. Foarte consecventă și a lăsat mereu un om foarte fericit.

masaj relaxare Lucky Foot Spa s-a cuibărit într-un mall și s-a amestecat cu celelalte unități. Vitrina magazinului avea ferestrele tipice înnegrite și imagini cu picioare în față. Îmi amintesc că eram nervos înainte să intru pentru că simțeam că aveam un semn uriaș pe frunte. masaj relaxare De parcă toată lumea știa ce fac. M-am plimbat pe uşă şi am intrat în intrarea slab luminată. Am fost întâmpinat imediat de Mary și Tina.

masaj relaxare Ambele doamne aveau peste 40 de ani și erau total opuse una față de cealaltă. Mary avea cam 5’6 și avea un corp foarte drăguț. Era cu siguranță o MILF chineză și era foarte drăguță. Părul ei era lung până la umeri, dar era într-o coadă de cal în acest moment. Tina era un BBW solid. La 1.75 m cu sâni uriași cupa D era o minunăție de femeie. Fundul ei era mare, dar era și foarte plat. De fiecare dată când am văzut-o pe Tina, părul ei era mereu strâns în coc. Cred că îi făcea fața să pară mai dolofană decât era probabil. Nu era cea mai atrăgătoare la față, dar era dulce, avea un zâmbet grozav și am învățat că nivelul ei de serviciu este uimitor.

Amândouă mi-au zâmbit și Mary m-a întrebat cât timp vreau. I-am spus că vreau un masaj de 90 de minute și mi-a spus să o urmez. M-a condus la jumătatea holului și într-o cameră din dreapta. Mi-a spus să mă dezbrac și mi-a spus că se va întoarce imediat.

Camerele de aici erau ciudate. Toate camerele aveau uși, dar aveau tavanul deschis. M-am întrebat cum va funcționa asta având în vedere activitățile care ar avea loc probabil. Am învățat de-a lungul timpului că nu va fi o problemă și adesea destul de distractiv.

M-am dezbracat si m-am intins cu fata in jos pe masa. Am luat prosopul și l-am așezat peste fese, astfel încât să fie abia acoperit. Mary a bătut și a întrebat dacă sunt gata și am răspuns cu un da. Ea a început masajul într-o formă tipică. Mi-a așezat prosopul pe lungime pe corp și a început să-mi frământe spatele și picioarele. După aproximativ 15 minute, a alunecat prosopul în jos, astfel încât aproximativ jumătate din fundul meu să fie acoperit.

Apoi am auzit sunetul loțiunii de masaj fiind pompat în mână. A început masajul și mâinile i s-au simțit uimitor. Brațele mele atârnau pe lângă pat și, în timp ce ea se mișca, ea se atingea de ele. Pe măsură ce masajul a coborât, ea a îndepărtat complet prosopul. Acum, întins pe deplin expus, a început din nou să pompeze mai mult ulei în mâini.

A durat aproximativ două minute până am simțit mâinile ei uleioase mângâindu-mi interiorul coapselor. Mâinile ei se atingeau de testiculele mele și penisul meu a prins viață. S-a mișcat încet în sus și în jos pe picioarele mele. Presiunea ei scăzuse considerabil și acum își folosea unghiile pe interiorul coapselor mele. Am scos un geamăt blând în timp ce mi-a găsit testiculele și ea a întrebat: 

– Îți place?. 

I-am spus că da și ea a spus:

– Mulțumesc.

I-am simțit piciorul atingându-mi brațul atârnând pe lângă pat și am început încet să-i mângâi piciorul.

În acest moment, ea a început să-mi mângâie testiculele și șoldurile mele s-au înălțat drept în sus. Mâna ei s-a întins dedesubt și s-a înfășurat în jurul penisului meu. Mângâindu-mi încet și strângând penisul pe măsură ce a prins viață. Mâna mea s-a deplasat între coapsele ei până când i-am simțit căldura păsăricii. În timp ce ea îmi mângâia penisul, am început să-i trag mâna. În timp ce mâna mea i-a frecat păsărica prin pantalonii ei de yoga, ea mi-a apăsat mâna. Acest du-te vino a continuat un minut și apoi ea s-a oprit. Ea a părăsit camera și a luat niște prosoape fierbinți pentru a îndepărta uleiul. Odată ce am fost curățat, ea m-a pus să mă mut pe spate.

Întors, ea mi-a observat penisul stând drept în sus și i-a dat o lovitură jucăușă. A chicotit când a sărit și apoi m-a acoperit cu prosopul. În timp ce îmi masa fața și brațele, atingerea ei m-a făcut să mă desprind și penisul a început să se relaxeze. Când am început să mă topesc, ea s-a urcat pe masă și s-a așezat călare pe fața mea. Era încă îmbrăcată complet și asta era nou. N-am avut niciodată o doamnă care să se încalece pe capul meu după ce m-am întors pe spate. Ea se apleca în față și acum îmi masează pieptul și abdomenul. Mâinile ei alunecau sub prosop și îmi atingeau penisul. Pasarica ei era la câțiva centimetri deasupra feței mele și nu m-am putut abține să nu o miros. Mirosul ei era dulce și ușor mosc. Un parfum care sigur nu m-a deranjat. Am încercat să mă abțin să nu fiu prea îndrăzneț, dar a fost foarte greu de făcut.

Ea s-a dat jos de pe fața mea și s-a mutat pe partea laterală a mesei. Mary a zâmbit, apoi a apucat prosopul și l-a aruncat în colț. În timp ce o făcea, ea a exclamat 

– Ohhhhh!. 

Am râs amândoi și apoi mâna ei mi-a prins penisul. 

– Dai un bacşiş bun? a întrebat ea. 

Am dat din cap cu un da mare și i-am făcut cu ochiul. Mâna ei a început să-mi mângâie încet penisul. În acest moment, am avut mai multe finaluri fericite la locul anterior. Nu prea împinsesem niciodată plicul, dar aveam sentimentul că aș putea cu ea.

În timp ce ea îmi mângâia penisul, mi-am mutat mâna până la sânii ei. Fără să o întreb măcar, ea și-a ridicat cămașa și și-a tras sutienul deasupra sânilor. Sânii ei erau uimitori și avea o cupă C plină. Pentru vârsta ei, erau încă foarte înflăcărați. Acele areole mici cu sfarcurile de mărimea unei radiere cerșeau să fie supte. Mi-am pus mâna pe spatele ei și ea s-a aplecat și mi-a dat mamelonul să-l sug. În timp ce mâna ei îmi pompa penisul, i-am ciugulit sfarcul în timp ce ea gemea.

Acum îți amintești că am spus că nu a existat un plafon mai devreme? În timp ce stăteam acolo, bucurându-mă de momentul în care pot auzi sunetele din alt loc în salon. Era sunetul inconfundabil al sexului. Gemetele înăbușite și scârțâitul unei mese de masaj mi-au făcut să știu că cineva era futut. A fost o experiență destul de erotică și am observat-o amândoi.

Mi-am alunecat mâna până la talia ei și i-am tras pantalonii de yoga. Ea a răspuns alunecându-i până în genunchi împreună cu chiloții. Mi-am strecurat mâna între coapsele ei și i-am simțit umezeala. Nu era bărbierită, dar nu avea deloc mult păr pubian. Am strecurat un deget în ea și ea a gemut și mi-a strâns mâna între picioarele ei. În același timp primeam un handjob, sugeam un sfârc, o atingeam cu degetul pe această doamnă și auzeam pe altcineva făcând sex. A fost foarte suprarealist și am decis să merg mai departe.

M-am ridicat și apoi m-am mutat pe marginea mesei. Mary s-a uitat la mine oarecum surprinsă. Am reluat să o masez cu degetul și să-i sug sfarcul. Mâna ei îmi mângâia penisul mai repede în timp ce pantalonii ei de yoga cădeau pe podea. Mi-am scos degetul din păsărică și am prins-o de șolduri. Tragând-o mai aproape în timp ce capul penisului meu i-a atins mormanul de păr pubian. Ea a zâmbit și a început să se zbată de penisul meu în timp ce îl  tachina. Mary mi-a spus să mă ridic și apoi a căzut în genunchi.

M-am uitat în jos șocat în timp ce ea îmi înghițea penisul. Gura ei se simțea al naibii de uimitoare. Ea îmi mângâia testiculele în timp ce îmi lua penisul în gură. Am prins-o de ceafă și am ținut-o în timp ce mă lăsa să-i intru în gură. Mi-am dat seama că ea mi-a pus un prezervativ la un moment dat și că sexul oral încă se simțea grozav.

 

Deodată am auzit-o pe Tina vorbind în chineză. Mary a răspuns și au vorbit înainte și înapoi. Amândoi chicoteau și Mary se uita la mine și se înroșa. Habar n-am ce spuneau totuși. Mary a luat niște prosoape de hârtie pentru a scoate prezervativul. M-a pus să mă întind și m-a sărutat pe frunte și a spus: 

– M-am întors. Prosop fierbinte. 

A reluat conversația cu Tina și au continuat să râdă. Chiar nu știam ce să cred, dar nici nu aveam idee ce spuneau.

Mary s-a întors, m-a șters și apoi a părăsit camera ca să mă pot îmbrăca. La ieșire, atât Mary, cât și Tina m-au îmbrățișat și mi-au spus să mă întorc curând. Am continuat să o văd pe Mary și de fiecare dată era de obicei la fel, dar întotdeauna distractivă.

Tina 

Tina este una pe care am evitat-o ​​o vreme când am început să merg aici. O vedeam mereu pe Mary și era în principal pentru că știam nivelul de serviciu pe care îl voi primi. Într-o seară anume am intrat și Mary m-a salutat. M-a condus într-o cameră și mi-a spus că o va trimite pe Tina pentru că un client o aștepta într-o altă cameră. Am fost puțin dezamăgit, dar am fost de acord și m-am dezbrăcat.

Acum, când te-ai stabilit într-un salon de masaj ca obișnuit, va fi mai bine să renunți la acoperirea cu un prosop. Aceasta este, de asemenea, o mișcare îndrăzneață pe care o puteți face la un nou salon de masaj erotic dacă doriți să testați apele. Dacă doamna te acoperă prompt, sunt șanse să fie doar un masaj. Dacă te lasă gol sau te mângâie în fund în timp ce te acoperă, ești Pony Boy de aur.

Tina a intrat în cameră și când a început masajul, oh doamne. Era foarte puternică și a trebuit să-i spun să meargă mai ușor cu mine. Cu toate acestea, presiunea pe care a folosit-o în masaj a fost bună și s-a simțit uimitor. Totul a fost tipic până când a ajuns să-mi maseze fundul. În timp ce mâinile ei îmi frământau fesierii, am simțit-o că începe să-mi deschidă fesele. Degetul ei a început să-mi atingă anusul încrețit și s-a simțit bine. Nu m-au deranjat niciodată niște tachinări ușoare, dar ea a vrut mai mult.

A început să-mi maseze penisul și testiculele și mi-a cerut să mă așez în genunchi. Chiar ar fi trebuit să mă gândesc la asta pentru că următorul lucru pe care îl știu e că are un deget înfipt adânc în fundul meu în timp ce îmi mângâie penisul. M-a simțit uimitor, dar a devenit puțin agresivă și mă lovea destul de bine cu degetul. Am rugat-o să se oprească și apoi s-a dus și a luat niște prosoape fierbinți pentru a mă curăța.

După ce m-am întors pe spate, ea a sărit peste orice altceva și mi-a prins penisul. I-am făcut semn către sânii ei și ea și-a scos prompt cămașa și sutienul. Sânii ei erau absolut uriași. Erau plini, dar cu siguranță erau puțin lăsați. Se odihneau pe burta ei rotundă și areolele ei aveau un diametru bun de doi până la trei centimetri și mameloanele ei erau uriașe. Trebuiau să aibă aproape un centimetru lungime și grosime. Și-a apăsat sânii în fața mea și m-a înăbușit. În timp ce Mary era mai subtilă, Tina era pur și simplu agresivă și mergea pentru tot ce își dorea.

În timp ce îi sugeam sânii, m-am dus să-i ating fundul și am fost surprins când am găsit carne goală. Ea își scoase deja pantalonii și avea picioarele desfăcute pentru mine. Mâna mea s-a mișcat între coapsele ei și păsărica ei rasă a fost una dintre cele mai moi și mai umede pe care le-am găsit în orice salon de masaj erotic. Am strecurat două degete în ea și, în schimb, ea mi-a înghițit penisul. Gura ei era atât de moale și limba ei era magică. Tina mi-a făcut cel mai bun blowjob pe care l-am primit vreodată în toți anii de mers la saloane de masaj erotic. De asemenea, top 3 din toate timpurile, inclusiv toate experiențele mele.

Tina m-a surprins cu următoarea ei mișcare când a urcat pe masă. masaj relaxare  Ea și-a coborât păsărica pe fața mea și am început o sesiune de 69 de zile.

Avea un gust foarte dulce și clitorisul ei era absolut uriaș. Șoldurile ei se zdrobeau în fața mea și simțeam fiecare parte din greutatea ei. Mâinile ei îmi masau penisul și mingile în timp ce erau acoperite de saliva ei. Mi-a strecurat un deget în fund și a început să-mi maseze prostata. Ea a fost mult mai blândă de data asta și m-a făcut să mă zvârcolesc. Următorul lucru pe care îl știu e că am un orgasm violent și am izbucnit în gura ei în timp ce a înghițit tot ce aveam în mine. Singurul lucru care mi-a reținut gemetele a fost păsărica ei udă de pe fața mea.

Am auzit-o pe Mary vorbind și răspunsul Tinei aproape că a sunat furios. masaj relaxare Orice ar fi spus o făcea pe Mary să izbucnească în râs. Tina a coborât și penisul meu era încă tare. M-am așezat pe masă și am fost sărutat instantaneu de Tina. Ea si-a cuprins bratele in jurul meu si ma saruta profund. Sărutul a fost exact opusul agresivității ei de mai devreme. Acesta a fost un sărut pasional și a fost uimitor. Ne-am sărutat și ne-am bâjbâiat. Am rezistat cât am putut, dar am ejaculat la scurt timp după aceea. Orgasmul meu a fost mai tare decât mi-am dorit să fie și am auzit-o pe Mary și pe cealaltă doamnă chicotind. Sesiunea mea de 90 de minute se terminase cu mult timp în urmă și a meritat atât de mult.

Tina a luat niște prosoape fierbinți și m-a curățat și apoi pe ea însăși. La ieșire, Mary mi-a dat o îmbrățișare mare și un sărut pe obraz. Tina m-a îmbrățișat și ea și mi-a dat încă un sărut înainte să plec. Am ieșit pe ușă cu sticla mea de apă și am auzit mai multe râsete când am plecat. Am văzut-o Tina aproape exclusiv după această noapte. S-a ajuns la punctul că, dacă mă vedea cineva de acolo, o suna imediat. Fața ei se însenina de fiecare dată și ne distram mereu. De îndată ce ușa se închidea, ne aflam unul peste altul. Avea penisul meu în gură în câteva minute. Era foarte pasională și cu siguranță dovada că nu trebuie să judeci niciodată o carte după coperta ei.

Lisa 

O mai văzusem pe Lisa și a fost un masaj fără evenimente. Nu a fost bine, iar finalul fericit a fost mai puțin entuziast. Am ajuns să o revăd pe Lisa pentru că nici Tina, nici Mary nu erau acolo. Când a spus că e singura disponibilă, aproape că am plecat. Cu toate acestea, condusesem deja 45 de minute într-o furtună puternică pentru a ajunge acolo și era mult mai cald înăuntru decât afară. Ea a întrebat cât timp și am primit un masaj normal de 90 de minute. 

Lisa părea să aibă vârsta de 40 de ani. Era simplă în aparență, dar cu siguranță nu era neatrăgătoare. Avea în jur de 165 cm și nu putea cântări mai mult de 55 kg. Lisa purta o pereche de pantaloni foarte scurți și un maiou roz care îi accentua sânii mici. Un lucru care mi-a plăcut întotdeauna la Lisa a fost că avea un fund grozav. Doar un mic fund drăguț care se potrivește perfect cadrului ei. Sânii ei erau foarte mici și nimic mai mult decât o cupă B și aveau o slăbire clară.

Lisa m-a condus înapoi în cameră și m-a lăsat să mă dezbrac. Primul lucru pe care l-am observat a fost că a adăugat un scaun pentru masaj pentru picioare în cameră. Acestea sunt într-adevăr mai mult ca un pat, dar aveau un spătar mic, astfel încât să puteți fi ușor vertical în timp ce faceți masajul picioarelor. M-am dezbracat si m-am intins pe masa de masaj si am asteptat sa se intoarca Lisa.

Lisa a intrat și m-a găsit întins neacoperit și complet nud pe masă. Mi-a dat o lovitură ușoară peste fund și apoi a sărit direct în masaj. Masajul ei de data aceasta a fost de fapt destul de bun. Ea a lucrat cu toate nodurile de pe spatele meu și a folosit cantitatea perfectă de presiune. Nu au fost prea multe tachinari, dar masajul a meritat din plin drumul și am fost destul de mulțumit de el.

Pe spate, Lisa mi-a masat capul, fața și umerii. Totul a fost foarte standard și a fost un masaj grozav, dar asta era pe cale să se schimbe. Mi-a pus un prosop de mâini peste ochi și a început să-mi maseze brațele. În timp ce făcea asta, mi-a poziționat brațul în așa fel încât palma mâinii mele să se sprijine pe sânul ei. Am acceptat invitația ei și am început să-i mângâi ușor sânii. Mâinile ei mângâiau încet în sus și în jos lungimea brațului meu și îmi masau mușchii. S-a mutat în partea dreaptă unde mi-a pus din nou mâna pe sânul ei. De data asta i-am tras cămașa în sus și mi-am strecurat mâna sub sutienul ei.

Acest masaj a fost o îmbunătățire drastică față de prima dată și am putut simți că penisul începe să-mi crească. Mâinile ei au continuat să-mi maseze brațele în timp ce mă jucam cu mamelonul ei. Lisa s-a mutat apoi la pieptul meu, unde a aplicat exact cantitatea potrivită de presiune pe pectoralii mei. Având în vedere timpul petrecut recent în sală, acest lucru a fost foarte binevenit. Mâna ei a început să alunece pe pieptul meu până la abdomen. Mâinile ei s-au mișcat în cerc când presiunea ei a început să se slăbească. Mâna mea dreaptă îi freca acum fundul mic prin pantalonii scurți.

Lisa mi-a scos prosopul de pe față și mi-am ridicat privirea și i-am văzut zâmbetul răutăcios.

– Vrei să te joci azi? a spus ea în timp ce mi-a apucat penisul și l-a tras. 

I-am răspuns dând din cap da și zâmbind. Apoi mi-am alunecat degetele pe sub pantalonii scurți și pe păsărica ei păroasă. Lisa a zâmbit și a spus: 

– Dai un bacșiș bun și nu-i spune prietenei tale. 

Am râs amândoi pentru că știu că vorbea despre Tina. Doamnele astea vorbesc și știu ce face toată lumea. Dacă ești respectuos, dai bacșiș și îți construiești o reputație bună la salonul de masaj erotic, nivelul serviciului pe care îl primiți se va îmbunătăți foarte mult.