Masaj obișnuit?

Jurnal de masaj erotic din cadrul salonului de masaj erotic Vip Zone.

Masaj obișnuit?

Vinerea trecută am decis să mă răsfăț cu un masaj. A trecut foarte mult timp de când nu am făcut un masaj obișnuit, terapeutic, iar gâtul meu era foarte încordat. Am găsit un anunț de la un salon de masaj erotic care era localizat la mai puțin de 5 minute de biroul meu. Am sunat și am făcut programare pentru acea după-amiază. Am ajuns la salon, am bătut la uşă şi am fost întâmpinat de o brunetă foarte înaltă şi voluptoasă, care purta o rochie sexy. A spune că avea un decolteu adânc ar fi un eufemism.

M-a condus sus la camera ei de masaj și mi-a spus să mă dezbrac și că va intra imediat. M-am uitat în jur și erau diagrame de anatomie și toate lucrurile obișnuite pe care te-ai aștepta să le vezi la orice studio de masaj. Se auzea muzică plăcută, iar masa avea un prosop mic pe care să-l folosesc. Când m-am întins, am fost foarte încântat să constat că masa era încălzită. . . Iubesc asta.

Mi-am acoperit fundul cât am putut de bine cu prosopul și am respirat adânc pentru a încerca să-mi las corpul să se relaxeze. Ea a intrat în cameră și m-a întrebat ce fel de presiune îmi place, i-am spus că îmi place foarte fermă și că am nevoie de puțin mai multă atenție la gât și în partea superioară a spatelui. Tehnica ei era foarte bună și exact ceea ce aveam nevoie. Ea chiar a lucrat pe spatele meu și am simțit că se relaxează, că mi se eliberează tensiunea. Mi-a lucrat puțin picioarele și, pe măsură ce s-a ridicat până la fesieri, a scos prosopul și a lucrat bine la fundul meu cu cotul. I-am menționat că mulți oameni nu fac asta și răspunsul ei simplu a fost 

– De aceea sunt specială.

Din acest moment nu am mai vorbit aproape deloc.

Mi-a lucrat interiorul coapselor și se apropia foarte mult de testicule fără să le atingă, simțeam că devin tare. Când mi-a terminat spatele, mi-a spus să mă întorc și să mă cobor puțin pe masă. Când m-am întors, ea a plecat (am presupus că pentru a aduce un prosop) și s-a întors cu o pernă pentru cap. Spre surprinderea mea, nu mi-a acoperit bărbăția pe jumătate erectă și a început să lucreze la pieptul meu. Era în capul mesei, așa că sânii ei uriași erau aproape în fața mea, în timp ce lucra la pieptul și umerii mei. Până acum eram tare ca stâncă și penisul meu se balansa în sus și în jos, de parcă ar fi spus „Sunt aici!” Apoi, ea s-a dus la marginea mesei și mi-a frecat zona abdomenului, acționând de parcă nici nu ar fi observat penisul meu încordat. În timp ce a coborât și mi-a masat partea superioară a coapselor, ea s-a atins foarte ușor de penisul meu, atât de ușor încât nu am putut să-mi dau seama dacă a fost intenționat sau nu. Am zâmbit și am scos un gemăt ușor, ca să știe că am aprobat.

Spre dezamăgirea mea, ea s-a întors și a mers în partea cealaltă a camerei și am crezut că asta însemna că masajul s-a terminat, deoarece timpul nostru era aproape expirat. Era cu spatele la mine când a deschis un dulap, iar când s-a întors, am văzut că avea ceva în mână. S-a apropiat de masă și a ridicat încet sticla de lubrifiant și a ținut-o peste penisul meu și nu a spus niciun cuvânt. M-a privit drept în ochi de parcă ar fi întrebat „vrei?” Am dat din cap că da și ea a turnat lubrifiant pe tot penisul și testiculele mele.

Și-a înfășurat ambele mâini în jurul meu și m-a mângâiat încet cu o mișcare de răsucire care mi s-a părut fantastică. Mi-am exprimat aprobarea și ea doar a zâmbit și a spus „acesta este ceea ce mă face deosebit de specială” După câteva minute, a continuat să mă lovească cu o mână în timp ce îmi masa testiculele cu cealaltă (la naiba, îmi place asta!) Savuram momentul și îmi plăcea, această fată știa cu adevărat ce face.

Ea a variat viteza mișcărilor și a adăugat cel puțin o dată mai mult lubrifiant. La un moment dat, ea a deschis gura și a pus-o chiar deasupra capului penisului meu și a suflat aer pe el.

Mă tachina și mi-a plăcut. I-am spus:

 „Continuă” 

Iar ea mi-a răspuns:

– Nu sunt atât de specială astăzi și este timpul să îți dai drumul pentru mine.

 Asta era tot ce aveam nevoie să aud, până atunci ea mă mângâia de aproximativ 20 de minute și m-am lăsat dus de val . . . . Am ejaculat 3 sau 4 jeturi, a fost cu adevărat puternic și mă simțeam atât de bine să fiu răsfățat așa.

Ea a dat din cap în semn de aprobare și încet a continuat să mă mângâie, iar senzația de gâdilat m-a înnebunit. A chicotit în timp ce mă ștergea cu un prosop fierbinte. M-a condus la duș și mi-a dat un prosop proaspăt. La iesire i-am lasat un bacsis frumos . . . . .

Acesta a fost un răsfăț neașteptat care a venit la momentul perfect.