Masaj de prostată și multe altele

Masaj de prostată și multe altele

 

Am fost în vizită la un masaj „special” timp de aproximativ un an, când lucrurile au devenit și mai distractive. Eve, așa cum își spunea ea, fusese recomandată de o prietenă online ca o femeie locală care oferea un masaj al prostatei uimitor. După ce ocazional iubita se juca cu fundul meu din când în când, devenisem din ce în ce mai interesat să experimentez un adevărat joc anal și prostatic. Deși nu am explorat-o cu adevărat, cred că aveam un pic de supunere în mine. Ideea ca o femeie să mă pătrundă era mai mult decât atrăgătoare, dar, desigur, nu era ceva ce se poate cere în mod normal.

Oricum, în sfârșit mi-am calmat nervii și am stabilit o întâlnire. Avea un studio privat de masaj în apartamentul ei și totul era mai bine decât mi-aș fi putut imagina. Eve era frumoasă, cu părul lung și castaniu, buze îmbucurătoare și o siluetă grozavă. Cred că are în jur de 40 de ani și este foarte dulce, încrezătoare și reconfortantă. Din start, ea a subliniat că masajul și eliberarea mea erau singurele lucruri din meniu. Nu căutam o prostituată, așa că era în regulă pentru mine. M-a condus la studio și m-a pus să mă dezbrac. Avea un covoraș gros și lat acoperit cu un cearșaf curat pe podea. M-am întins pe burtă și m-am acoperit cu un prosop așa cum mi-a spus ea. S-a întors în cameră într-un costum de baie foarte mic, explicând că i s-a părut mai plăcut pentru toți dacă era îmbrăcată sumar în timpul masajului. 

Pentru cea mai mare parte a următoarei ore, ea mi-a făcut un masaj minunat, lovind toate punctele dureroase de pe corpul meu. M-a pus să mă întorc și mi-a masat brațele, pieptul, picioarele și tălpile. Era evident că aveam o problemă, dar eram dincolo de griji și ea știa că vine odată cu teritoriul. Când eram la apogeul relaxării și emoției mele, ea m-a întrebat dacă sunt gata pentru masajul meu de prostată. Desigur, am spus că sunt. Mi-a spus să-mi ridic fundul de pe pat și mi-a așezat o pernă mare și fermă sub spatele meu. Fundul meu atârna pe ea. Când s-a întins și și-a pus o mănușă pe mâna dreaptă, mi-a spus să mă relaxez și să-mi ridic genunchii spre pieptul meu. Cu ochii pe jumătate închiși, am privit-o aplicând o porție generoasă de lubrifiant pe degetele ei înmănușate. La asta, penisul meu a crescut mai tare.

Eve, confirmând din nou că sunt gata, mi-a tras ușor prosopul de pe corp. Penisul meu picura lichid seminal. Eliberat de greutatea prosopului, a apărut drept în sus, o șuviță de lichid limpede a cuprins distanța de la capul penisului până la abdomen. Eram mai mult decât pregătit pentru asta. Ea a spus să mă relaxez (ca și cum ar fi fost posibil) și a început să-mi frece anusul cu degetele ei moi, acoperite cu lubrifiant. Ea s-a învârtit în jurul găurii mele, introducându-și degetul puțin mai mult la fiecare trecere. În cele din urmă, și-a alunecat degetul mijlociu în gaura mea, făcându-mă să gem. Am văzut-o zâmbind la asta în timp ce se bucura de puterea evidentă pe care o avea asupra mea. Timp de câteva minute, și-a pompat încet degetul înăuntru și afară, lăsându-mă să mă obișnuiesc cu intruziunea. Era convinsă că sunt gata, ea a introdus degetul adânc și am simțit-o că începe să traseze cercuri adânc în interiorul corpului meu. Timp de multe minute, ea mi-a sondat fundul, frecându-mi prostata din ce în ce mai ferm. Lichidul seminal îmi curgea și am început să gem mai tare. Devenind îngrijorată, Eve a întrebat dacă sunt bine.

Am zâmbit și am oftat:

– Sunt perfect. 

Ea a spus să o anunț dacă simt vreo durere sau disconfort. În schimb, am întrebat dacă pot face o cerere.

Zâmbind, ea a spus:

– În limitele raționale.

Mi-am făcut curaj și am spus:

– Poți folosi două degete?

Ea a zâmbit mai larg și apoi am simțit că mi-a întins fundul mai departe. I-am împins degetele înapoi când au început să mă tragă, frecându-mi prostata de fiecare dată când au intrat în gaura mea. Nu știam că se poate simți mai bine și apoi i-am simțit mâna pe penisul meu dur ca oțelul. Tandru, dar ferm, Eve a început să-mi mângâie penisul care picura. Ea mi-a spus:

– Bine, iubitule. Eliberează-te. Ai permisiunea mea. Bucură-te de asta.

Nu știu cine se mișca mai mult; Eve îmi mângâia penisul și mă freca cu degetele sau eu gâfâiam și încercam să-i trag mâna și să-și împingă degetele invadatoare. Indiferent, nu a durat mult. Am avertizat-o că voi ejacula și ea mi-a dat din nou permisiunea să-mi dau drumul. Aproape țipând, i-am împușcat fluxuri groase de spermă peste mâna ei, peste abdomen și piept și chiar am dat prima sau a doua lovitură în bărbie.

Un mic sentiment de mândrie a apărut când Eve a spus:

– WOW! N-am mai văzut un bărbat cum să ejaculeze atât de mult de la masajele mele. 

Nu eram sigur dacă spune asta „tuturor băieților” sau nu, dar mi-a plăcut.

Eve a scos mănușa și apoi a folosit un prosop cald și umed pentru a mă curăța. Mi-a spus să mă relaxez și să mă îmbrac doar când sunt gata. Am plecat de la prima întâlnire, dar știam că nu va fi ultima mea. Vizitele mele au mers așa timp de multe luni și, în decurs de un an sau mai mult, m-am simțit foarte confortabil cu Eve. Încă nu căutam mai mult, deși era frumoasă, sexy și incredibil de erotică. În timpul discuțiilor noastre pre și post-masaj, am menționat de mai multe ori dorința mea de a întâlni o fată care să se simtă confortabilă cu masajul la prostată și nu numai. Într-o noapte, deși a spus că nu-i place să lucreze cu clienți în stare de ebrietate, m-a lucrat noaptea târziu, după o petrecere de companie. În acea seară, mi-am recunoscut dorința de a fi dominat și de a fi penetrat cu un strap-on. Eve a fost foarte cool în privința asta și a spus că multor bărbați le-ar plăcea asta dacă ar putea să-și deschidă mintea și să elimine asociațiile „gay” din asta. După cum am spus, Eve a fost și este o femeie incredibil de deschisă la minte. Am învățat cât de tare la cea mai recentă vizită a mea de acum câteva săptămâni.

Am sunat pentru a stabili o altă întâlnire și i-am spus că o merit, deoarece se va întâmpla de ziua mea, la aniversarea celor  33 de ani. Ea a râs, știind că nu am avut niciodată nevoie de un „motiv” pentru vizitele mele. Oricum, ea a spus că va face tot posibilul să se asigure că mi-a plăcut masajul. Am ajuns târziu după-amiaza de ziua mea de naștere și m-a întâmpinat în halat, așa cum face uneori. M-am dezbrăcat în studio și mi-am lăsat cu grijă hainele deoparte. Am încetat de mult să-mi mai folosesc prosopul în fazele inițiale ale masajelor mele și pe Eve nu părea să o deranjeze niciodată. Ea a spus că nu are alți clienți care să vină în acea zi și că își poate petrece timpul cu mine. Masajul general al corpului a fost lent și senzual. Mi-a frecat gâtul, umerii, brațele, picioarele, tălpile și fundul până m-am simțit ca o pată relaxată. Ea își scoase halatul și era într-un bikini foarte mic de data aceasta. Sfârcurile ei erau dure și mă înnebuneau. Ca întotdeauna, penisul meu picura de îndată ce m-a pus pe spate.

După un masaj lung și lent al pieptului, brațelor și picioarelor mele (evitând întotdeauna penisul meu tare evident), ea a spus că avea o surpriză pentru mine. Curios (și sincer emoționat), am întrebat ce este. Mi-a spus să închid ochii și să nu-i deschid. Modul sever în care a spus asta m-a făcut mai curios și, cu dorința mea declarată de a fi controlată de o femeie, m-a entuziasmat. Am închis strâns ochii, întrebându-mă ce ar putea fi. O auzeam mișcându-se prin studio, dar habar n-aveam ce urmează.

Mi-a spus să-mi țin ochii închiși și apoi am simțit-o strângându-mă ușor de șolduri, așa cum făcea în mod normal, pentru a mă face să ridic perna pe care mi-o punea sub spate. Încă în întuneric, mi-am ridicat șoldurile și într-adevăr am simțit perna intrând sub mine. Covorașul gros s-a mișcat în timp ce ea se poziționa între picioarele mele. Îmi ridicasem genunchii așa cum făceam de obicei, dar, în mod ciudat, am simțit vârful coapselor lui Eve pe fundul meu. Niciunul dintre celelalte masaje nu a avut vreodată acest tip de contact cu corpul, așa că muream de nerăbdare să știu care este treaba. Urmând ordinele, însă, nu m-am uitat.

Oricum, eram acolo, cu ochii închiși, întins pe spate cu picioarele trase în sus, picioarele lui Eve în contact ferm cu ale mele… apoi am simțit ceva tare, gros, alunecos și greu căzând pe penisul meu erect. Înainte să mă pot gândi la asta, am deschis ochii și m-am uitat în jos. Eve era între picioarele mele desfăcute, „în picioare” în genunchi. Bikiniul ei era încă pe ea, dar purta și un penis cu curele. Penisul ei era înfășurat într-un prezervativ și uns cu lubrifiant. Un zâmbet era pe chipul ei, dar o întrebare părea să fie în ochii ei. Ea a spus: 

– Știu că ai făcut aluzii despre asta din când în când și, fiind ziua ta, nu am putut rezista. Nu am nicio problemă să folosesc acest înlocuitor mecanic pentru masajul tău de prostată astăzi, dar știi regulile.

 Fiind atât de aproape de cele mai ascunse dorințe ale mele, aș fi fost de acord cu orice.

Cocoșul avea probabil 20 cm lungime și era gros. 

– Spune-mi oricând dacă simți o durere reală sau ai nevoie să mă opresc. Îți pot efectua întotdeauna masajul așa cum o fac de obicei.

I-am spus să nu-și facă griji, ci să meargă încet. Această solicitare a implicat că eram îngrijorat de mărime, dar, dacă trebuie să fiu sincer, am vrut ca acest lucru să dureze cât mai mult posibil. Ea s-a tras puțin înapoi, lăsându-mi propriul penis lipicios și moale cu lubrifiantul de la penisul fals. Am gemut când am simțit capul la fundul meu. Mi-a spus să mă relaxez de parcă aș încerca să folosesc baia. În mod ciudat, acest lucru a permis ca capul penisului cu aspect real să intre în interiorul meu destul de ușor. Am gemut și apoi am gâfâit „DA”. Ea a râs. Eve, după o clipă sau două ca să mă obișnuiesc cu intrusul, a început să-și alunece membrul în mine. I-am cerut din nou să meargă încet, deși cred că știa că de data aceasta încercam să trag asta. În cele din urmă, i-am cerut totuși să meargă mai repede. 

– Eve, te rog trage-mi-o mai tare! 

Nu m-am putut abține. Deși nu îmi atinsesem propriul penis, picura un flux din ce în ce mai mare de lichid seminal pe abdomenul meu.

Mergând cu acest set unic de evenimente, Eve a intrat și ea în rolul ei. 

– Îți place asta, nu-i așa? Să o pun în fundul tău? Spune-o!

 Bineînțeles că îmi plăcea și am fost de acord cu orice cerea ea de la mine. La un moment dat îmi amintesc că am întrebat dacă puteam să mă întorc și ea a permis. Odată ce am fost în patru labe, ea mi-a tras-o cu lovituri dure și lungi. M-am întins pentru a-mi simți propriul penis și Eve a cerut:

– Nu te atinge!

 Eu, desigur, m-am supus.

Toate lucrurile bune trebuie să se încheie și prima mea experiență cu strap-on a trebuit, de asemenea. Eram din nou pe spate, acum picioarele pe umerii Evei. Acest lucru i-a permis să intre în mine mai adânc decât oricând. Transpira și, uneori, se bucura la fel de mult ca mine (sau vreau să cred cel puțin așa). 

– Roagă-mă să ejaculez.

A fost o comandă simplă și una pe care am fost mai mult decât bucuros să o îndeplinesc. 

– Te rog, Eve, lasă-mă să ejaculez. Te rog mângâie-mi penisul. Voi face orice dacă mă lași să trag.

Eve și-a îngropat penisul adânc în fundul meu și mi-a prins penisul. Cu o mână fermă, ea mi-a mângâiat penisul și eu am țipat și am ejaculat într-un minut. Cantitatea de spermă, care mi-a aruncat peste abdomen și piept a fost incredibilă. N-am ejaculat NICIODATĂ atât de mult. Era peste tot, inclusiv peste tot pumnul Evei care încă îmi înconjura penisul. Dildo-ul era încă adânc în mine și încă eram în mâinile ei. 

– Ți-a plăcut să ai penisul meu în tine?

Am gemut că da și că îmi plăcea să fiu sub controlul ei. Înainte de a mă gândi, am adăugat:

– Mi-a plăcut să fiu curva ta.

Eve a râs când și-a îndepărtat mâna acoperită de spermă de pe penisul meu încă tare. Încă gâfâind cu ochii închiși, am fost surprins când am simțit ceva alunecat pe buze. Mi s-au deschis ochii și am văzut și am gustat degetele Evei.

– Ai făcut mizerie și ar trebui să o cureți. 

Șocat, dar emoționat încă o dată, gura mea s-a deschis și i-a permis degetele ei care picurau în gura mea. 

– Băiat bun, a fost tot ce a spus ea, iar și iar.

I-am curățat cu grijă degetele și, odată ce s-a terminat, ea și-a tras penisul din anusul meu acum dureros. Eve și-a scos prezervativul și apoi și-a folosit capul pentru a împinge sperma pe pieptul meu fără păr într-o piscină. Obținând cât a putut din esperma mea pe vibrator, Eve mi-a adus penisul la buze. Fără o clipă de ezitare, buzele mele s-au întredeschis și penisul ei a intrat în gura mea. Din nou și din nou, ea a făcut asta până când sperma mi-a dispărut aproape de pe piept și din corp. La ultima inserție, ea mă apucă de spatele capului, trăgându-mă spre picioarele ei, îngropându-și penisul adânc în gura mea. 

În cele din urmă, ea mi-a scos membrul din gură. 

– Băiat bun. Te poți îmbrăca când vrei. 

Eve s-a ridicat și și-a îmbrăcat halatul când a ieșit. Odată ce respirația mi-a revenit la normal, mi-am tras hainele. Eve s-a întors în studio, acoperită în halat. Știam că mai am un penis dur, dar nu era nicio urmă de a ei sub halat. 

– La mulți ani. Sper că acesta a fost lucrul potrivit de făcut astăzi, dar te rog să ști că acesta a fost singura dată. Dacă îți faci o altă programare și sper că o faci, va fi ca de obicei.

I-am spus că am înțeles perfect și cu siguranță voi reveni. I-am mulțumit din plin și i-am dat bacșiș mai mare decât făceam de obicei. Când am ajuns acasă în acea noapte, am reluat fiecare moment în mintea mea. În timp ce îmi mângâiam penisul dureros, m-am gândit la toate. Chiar m-am jucat cu anusul meu, strecurând un deget în mine. Când m-am trezit apropiindu-mă de ejaculare, mi-a trecut prin minte o idee. Am alunecat puțin pe pat și mi-am răsturnat picioarele peste cap, sprijinindu-le pe tăblia patului. Astfel, am putut să-mi îndrept penisul care țâșnește spre fața mea. Am ejaculat așa de câteva ori în ultima săptămână sau două de la ziua mea. Sper să primesc un alt cadou de la Eve anul viitor dar, chiar dacă nu, am amintirile.