Masaj de privare senzorială

 Masaj de privare senzorială

 

– Așadar, a spus Sally, avem un masaj nou foarte special. Vrei să încerci?

– Ce este? am întrebat. Cu siguranță m-a interesat orice ar descrie ea drept „foarte special”.

Sally mi-a întins o foaie de hârtie pe care era tipărit „Masaj de privare senzorială”. Am înțeles de ce nu a vrut să spună asta cu voce tare, Sally are dificultăți în a pronunța niște cuvinte mai mari. Nu o aleg pentru asta, ea este mult mai bună în limba mea decât aș fi eu în a ei.

De fapt, nu știu de unde este Sally, dar este o tânără drăguță care se află de obicei în spatele ghișeului de la recepție la un mic salon de masaj la care merg la fiecare două sau trei săptămâni. M-am întrebat ce mai pot face ca să facă un masaj „special”.

Ca și în majoritatea acestor saloane, personalul este tot feminin, dar spre deosebire de majoritatea dintre ele combină cele două lucruri ale mele preferate într-un masaj. Ele fac un masaj foarte bun și oferă „servicii suplimentare”.

„Serviciu suplimentar” poate fi orice, de la un handjob cu „final fericit” de treizeci de dolari până la un „serviciu complet” de șaizeci de dolari. Am apelat la opțiunea „serviciu complet” de două ori în ultimele mele trei vizite și, în funcție de cine era disponibil, mă gândeam să fac asta din nou de data aceasta. Toate fetele pe care le văzusem lucrând acolo arătau bine, dar unele erau foarte sexy.

OK, ar fi bine să explic puțin despre mine. În scopul acestei povești, mă voi numi Dave și am douăzeci și patru de ani. Sunt un profesionist ocupat, care este în formă, înalt și când încerc, nu am probleme să găsesc fete cu care să-mi împart patul.

Deci, de ce plătesc pentru sex la un salon de masaj când pot să-l iau pe gratis afară?

Două motive defapt. Primul este faptul că sunt un profesionist ocupat. Muncesc şaizeci până la şaptezeci de ore pe săptămână, încercând să mă consolidez în cariera pe care mi-am ales-o, iar prietenele pe care le-am avut în trecut vor un tip care să petreacă mult mai mult timp cu ele decât am la dispoziţie. Din păcate, adesea sunt prea epuizat după o zi intensă la serviciu pentru a trece prin întâlnirile, spectacolele, cina etc. a unei relații.

Al doilea motiv este Giselle. Giselle a fost ultima mea iubită, iar relația mea cu ea a fost o lună de pregătire, șase săptămâni de sex uimitor și apoi șapte luni de groază din cauza diferitelor ei nesiguranțe. Îmi pare rău, chiar nu vreau să intru în detalii aici, este suficient să spun că nu caut o altă relație cât timp acea încercare dureroasă este încă proaspătă în minte.

– Ce este „Masajul cu privare senzorială”? am întrebat.

– Nu vezi, nu auzi, nu mirosi, nu prea atingi, doar simti. Foarte bine, spuse Sally. 

Suna foarte ciudat, dar am învățat să am încredere în acest loc, așa că m-am gândit că ar trebui să încerc. Am zâmbit.

– Cât, am întrebat, întinzându-mi mâna după portofel.

– Depinde de tine, a spus Sally, special pentru o oră, o doamnă, o sută, sau extra special cu totul o sută şaizeci. Două doamne dublu, patru doamne triplu. Patru doamne foarte, foarte bune.

Am experimentat anterior un masaj cu sfârșit fericit la „patru mâini” cu două doamne de acolo și asta a fost foarte bun, așa că gândul la „opt mâini” a fost intrigant. Banii nu au fost o problemă, îi făceam mai repede decât puteam să-i cheltuiesc, așa că m-am hotărât să merg la faliment.

– Patru doamne, cu tot, am spus, scoțând cinci bancnote de o sută de dolari din portofel. De multe ori aș fi cheltuit atât de mult pe cină și un spectacol în trecut, oricum fără garanția unui „rezultat” pentru seară.

Sally a zâmbit, mi-a luat banii și mi-a dat restul.

– Vino cu mine, a spus ea și m-a condus într-o sală de masaj din spatele magazinului pe care nu o văzusem până acum.

Amenajarea era neobișnuită prin faptul că în capul unei mese largi de masaj se afla o cutie, împărțită în jumătate. Erau o serie de cabluri și tuburi care mergeau spre ea. Masa avea peste ea cearceaful obișnuit, dar avea o gaură mare în ea și sub orificiul din zona inghinală era un prosop. Erau și niște cătușe scurte la colțurile mesei, evident pentru brațele și picioarele mele. M-am uitat la ele agitat.

– Nu îți face griji, e foarte bine, m-a asigurat Sally când mă văzu ezitând. În primul rând, scoate-ți toate hainele și pune portofelul aici, a spus ea, arătându-mi o pungă în interiorul cutiei care se închidea pe velcro, apoi pune capul aici, a explicat ea, arătând partea de jos a cutiei care avea un gaură pentru cap căptușită în ea la înălțimea mesei. Apoi pune înapoi cutia peste, a continuat ea, arătându-mi cum jumătățile mergeau împreună și se închideau. Partea de sus avea o pernă care să-mi susțină capul când mă întorceam, ceea ce mi s-a părut inteligent.

– Când ești gata să suni de trei ori și doamnele intră, mi-a explicat Sally, arătându-mi o mică sonerie de bicicletă pe partea laterală a mesei. Oricand vrei sa nu mai sune clopotelul de trei ori. Doamna bate jos de trei ori apoi e timpul sa intorci. Ele ajută la intoarcerea casetei, OK?

– Hm… OK, cred… am spus.

– Bine, a spus Sally, doamnele bat de trei ori apoi masează. 

Și cu asta a părăsit camera.

M-am pregătit așa cum spusese ea, punându-mi obiectele de valoare în geantă, dezbrăcându-mă și apoi întinzându-mă cu fața în jos pe masă și băgându-mi capul în cutie. Când am pus partea superioară a cutiei surprinzător de ușoară, a pornit un mic ventilator, care furnizează aer proaspăt, iar în interiorul cutiei a început să se audă niște muzică de relaxare. Era absolut întuneric și nu puteam vedea sau auzi nimic în afara cutiei. Cutia era foarte confortabilă și gâtul meu era drept, ca și cum aș fi întins pe o masă de masaj normală. Am adunat nervos cele două jumătăți ale cutiei și am bâjbâit în jurul valorii de a căuta soneria. Am încercat să sun de trei ori, dar bineînțeles că nu auzeam nimic, așa că m-am gândit să aștept puțin și să încerc din nou dacă nu se întâmplă nimic.

Când am simțit mâna atingându-mă pe spate, am tresărit surprins, apoi m-am relaxat. Apoi două mâini au apucat fiecare dintre încheieturile și gleznele mele și cătușele au fost prinse.

Apoi a început. Masajul a început de fapt cu patru masaje simultane pe mâini și picioare și am înțeles imediat de ce un masaj de la patru doamne deodată ar putea fi mult mai bun decât unul sau două.

Nu auzeam nimic, nu puteam atinge mult, nu simțeam nimic, dar simțeam totul dintr-o dată. Cutia pentru cap era îngrădită, dar nu incomodă, iar aerul proaspăt părea să reducă orice senzație de a fi închis sau blocat. Am închis ochii și m-am lăsat dus de val.

Doamnele au fost extrem de bine coordonate. Masajul mâinilor și picioarelor mele a fost fericit și părea să dureze veacuri. La început a fost foarte blând, apoi s-a dezvoltat încet într-un masaj foarte ferm al punctului de presiune, apoi s-a înmuiat din nou. După un timp, și toate în același timp, doamnele au început să-mi urce pe membrele mele, folosind ulei cald. Mi-au făcut gleznele și încheieturile (în jurul cătușelor înguste), gambele și antebrațele, apoi brațele și picioarele. Ca și în cazul mâinilor și picioarelor mele, masajul pe fiecare zonă a început ușor și a devenit din ce în ce mai ferm, ajungând în cele din urmă la moale din nou înainte de a trece în zona următoare.

Oricum am ochii închiși de cele mai multe ori în timpul unui masaj, așa că nu mi-a lipsit priveliștea, dar chiar am observat lipsa sunetului. Nu auzeam stropul de ulei din sticlă, sunetele mișcării de masaj sau respirația doamnelor, iar asta a fost cu adevărat deconcertant pentru început. Aveam și aer proaspăt, așa că nu simțeam mirosul uleiului și mirosurilor sălii de masaj, ceea ce era destul de ciudat.

După un timp, părțile superioare și inferioare ale masajului s-au împărțit. Brațele mele erau terminate în timp ce doamnele care îmi făceau picioarele încă lucrau pe coapsele mele, iar cele două doamne care îmi lucraseră brațele au început să-mi maseze fesele, câte una pe fiecare parte. Acest lucru a devenit interesant atunci când și-au coordonat mișcările, astfel încât amândouă s-au împins una spre cealaltă dintr-o lovitură și apoi au tras invers în următoarea. Când mi-au despărțit fesele, am putut să o simt pe unul dintre ei suflându-mi crăpătura și peste fundul meu. S-a simțit uimitor și penisul meu anterior flasc s-a întărit imediat, ceea ce a fost destul de inconfortabil când eram întins pe el.

Doamnele care îmi făceau picioarele au început să-mi mângâie interiorul coapselor și să-mi atingă testiculele, ceea ce pur și simplu a înrăutățit situația mea, iar eu m-am zvârcolit puțin pentru a încerca să-mi fac loc erecției. Pentru că nu puteam vedea sau auzi nimic, nu m-am jenat, căutam doar alinare.

Cele două doamne încă lucrau la fundul meu, dar dintr-o dată, am simțit doar una care îmi face picioarele. Nu sunt sigur cât de mult mi-a luat să observ, pentru că aproape imediat am simțit că masa de sub vintre mi-a dispărut și, în timp ce ea a scos prosopul, penisul meu complet erect atârnând brusc sub masă. Ușurarea a fost imensă și am gemut de plăcere, chiar dacă doamnele probabil nu m-au auzit.

Apoi lucrurile s-au încins cu adevărat. Le-am simțit pe cele două doamne despărțindu-mi din nou fesele, dar de data aceasta, în loc să sufle ușor, am simțit al treilea deget de doamnă frecându-mă ușor peste fundul meu. Chiar în acel moment, o gură caldă mi-a înghițit penisul palpitant și am fost în rai.

De acolo am avut o doamnă care mi-a făcut un blowjob pe sub masă, în timp ce celelalte trei se jucau cu coapsele mele interioare, cu fundul, testiculele și toate zonele sensibile dintre ele.

Îmi simțeam cum se construiește orgasmul, dar nu voiam să ejaculez prea repede și am încercat să-l amân. Doamnele trebuie să fi avut aceeași idee pentru că s-au oprit din ceea ce făceau și le-am simțit mâinile alunecând peste corpul meu. M-am simțit ca și cum se rotesc, apoi mi-am dat seama că au luat poziții noi și o gură nouă s-a înfășurat în jurul penisului meu și mâinile au început din nou.

Habar nu am cât timp a durat asta, dar s-au mai rotit de două ori, astfel încât toate patru au avut o tură să-mi sugă penisul, în timp ce celelalte trei m-au stimulat.

Când mi-am dat seama că o să esperma, am bătut pe masă pentru a le anunța, iar doamna care mă sugea în acel moment mi-a înghițit penisul cât de adânc a putut și i-am tras flux după flux de esperma direct în gâtul ei. M-am simțit atât de bine încât aproape că am leșinat.

Pe măsură ce coboram încet de la înaltul sexual, masajul pe fund și pe picioare a continuat. Penisul meu a fost curățat bine și apoi partea de masă a fost împinsă încet înapoi în sus. Aveam o vagă îngrijorare că partea „extra” a masajului s-a terminat, dar nu prea credeam că este cazul. Poate că pur și simplu înlăturau restanța, ca să se asigure că voi rezista mai mult data viitoare? Asa speram oricum.

Masajul a revenit să fie foarte profesionist, iar pentru o lungă perioadă de timp cele patru doamne au oferit un masaj senzațional de țesut profund pe fese, spate și umeri.

Pentru că eram atât de relaxat încât m-a cuprins și am încetat să mai încerc să identific mișcările fiecărei doamne și m-am bucurat de experiența de peste tot. A fost incredibil.

Moțăiam când mi s-a dat semnalul de întoarcere și cred că s-ar putea să-l fi ratat la început, pentru că aveam o amintire vagă că mi-au bătut pe fund când s-a întâmplat din nou. Mi-am mișcat brațele și picioarele pentru a vedea că cătușele fuseseră eliberate și apoi m-am întors, cutia de cap fiind întoarsă cu mine, și m-am așezat înapoi pe perna încorporată în timp ce cătușele au fost reatașate. Cutia a fost foarte bine concepută, pentru că, deși capul meu s-a mișcat puțin când se sprijinea pe partea de pernă, încă nu pătrundea lumină. Mi-am dat seama că ceva s-a schimbat și cu cătușele picioarelor, când eram pe fată, picioarele fuseseră distanțate destul de mult, dar acum, când eram pe spate, picioarele mele erau mult mai apropiate.

Apoi totul a început din nou, dar de data aceasta au fost mișcări lungi și blânde, care mergeau de la umărul meu la piciorul din partea stângă și piciorul până la umărul din dreapta. După senzația asta, doamnele se plimbau în jurul mesei și își trăgeau degetele de-a lungul corpului meu. Din nou, au fost atât de multe senzații încât a devenit o neclaritate și m-am predat sentimentelor. Curând, au început să facă mișcări suplimentare pe măsură ce continuau, alunecându-mi o mână peste coaste și pe piept sau în sus pe interiorul piciorului meu.

Încet, penisul meu a început să răspundă din nou.

În cele din urmă, doamnele s-au oprit din mișcare și au început din nou să facă mișcări mai puternice, două pe picioarele mele și celelalte pe piept și pe burtă. Masajul ferm a durat o vreme și apoi a devenit din ce în ce mai ușor până când doamnele au folosit doar mișcări ușoare ale degetelor.

Apoi toate mi-au trasat încet o linie de-a lungul pielii până la vintre și am sărit din nou în timp ce prima mână de acolo mi-a înconjurat ușor penisul semi-erect și s-a mutat până la vârf. Înainte să-mi dau seama ce se întâmplă, mâna a doua făcea același lucru, apoi a treia și apoi a patra. Până când s-a terminat, prima doamnă mai făcuse o lovitură de la punctul ei de pornire și, fără un decalaj, totul a început din nou.

Cu mâinile mergând continuu pe penisul meu, a durat doar câteva momente înainte să fiu din nou la rigiditate maximă, iar ei au continuat să-și frece mâinile pe penisul meu pentru o scurtă perioadă de timp.

Următorul lucru pe care l-am simțit au fost contacte multiple în altă parte pe pielea mea și mi-am dat seama că toate doamnele își frecau sânii goi pe pielea mea și îmi frecau penisul, iar mintea mea se învârtea brusc cu imaginile erotice pe care le producea imaginația mea. Aceasta a fost o experiență cu adevărat intensă.

Apoi mișcările cu vârful degetelor s-au schimbat în mișcări ale limbii, pe măsură ce fiecare doamnă și-a trasat drumul spre, și în sus, penisul meu cu limba și buzele ei și, la scurt timp după aceea, au început ceea ce aș putea numi doar o frenezie de hrănire, unde, din simțirea ei, toate patru îmi lingeau și ciuguleau deodată penisul. Crezusem cu câteva momente mai devreme că penisul meu este complet dur, dar asta l-a făcut să găsească ceva în plus.

După un timp de acest tratament, acțiunile s-au schimbat din nou, iar doamnele au revenit la mișcări largi cu mâinile, terminând uneori la penisul meu, unde îl apucau de bază și îl mișcau puțin. Uneori îmi apucau testiculele cu blândețe, iar uneori își treceau mâinile în sus sau în jos pe penisul meu. Adesea, astfel de lucruri se întâmplau toate deodată.

Nervii îmi erau stimulați atât de mult încât creierul meu era supraîncărcat. Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că una dintre fete îmi sugea din nou penisul și apoi mi-a luat și mai mult să realizez că nu era o gură în jurul penisului, ci o păsărică. Cum aș fi putut să nu-mi dau seama că se întâmplă?

M-am întrebat pentru scurt timp despre un prezervativ, dar știam că acest loc era foarte strict în ceea ce privește mesajul doar pentru sexul sigur. Ele făceau blowjob fără pereche, dar un prezervativ trebuia întotdeauna pus pentru sex. Pur și simplu nu puteam să îmi dau seama când mi-a fost pus, pur și simplu nu observasem.

Fata care mi-o trăgea trebuie să fi fost foarte puternică și flexibilă. Nu am simțit-o deloc urcându-se pe mine, nici picioarele sau mâinile ei nu le-am simțit, era doar această păsărică alunecând în sus și în jos penisul meu. Ea mergea doar la jumătatea drumului și eu nu simțeam niciun păr pubian sau alt contact. Era doar această păsărică fără trup care îmi mângâia în sus și în jos penisul.

A fost minunat.

Între timp, celelalte fete încă îmi mângâiau trupul și se jucau cu testiculele mele și mă frecau ușor în fund. Șoldurile mele au început să se ridice pentru a întâmpina mișcările în jos ale fetei care mi-o trăgea, dar a reușit să păstreze un contact minim pentru o lungă perioadă de timp. A fost extraordinar de frustrant.

Apoi aveam câte un sân în fiecare mână, dar aveau dimensiuni diferite. Cel din mâna mea dreaptă era mai mare, iar cea din mâna stângă avea un mamelon mult mai proeminent. Am strâns ușor o vreme, dar apoi totul s-a oprit. Pasarica a dispărut, la fel și sânii și toate mângâierile au încetat, dintr-o dată. Am vrut să urlu de frustrare în timp ce secundele de golire bruscă treceau, simțindu-se ca niște minute.

Apoi o mână mi-a apucat penisul și l-a susținut în timp ce păsărica s-a întors. Dar mi-am dat seama repede că era o altă păsărică. Ultima devenise foarte alunecoasă în timp ce mi-a tras penisul, iar aceasta era mai uscată și a prins mai mult. Mâinile s-au întors și apoi sânii, dar acum era unul mai mare în mâna mea stângă, dar amândoi se simțeau diferit. Tocmai se schimbaseră cele două sau erau două fete diferite? Se schimbase doar una?

Îmi era foarte dor de priveliștea mea, pentru că mi se întâmplau lucruri pe care nu le puteam înțelege clar. Îmi era foarte dor de auzul meu, pentru că știam că vor fi zgomote erotice. Știi, plesnirea cărnii, gemetele de plăcere și respirația zdrențuită care însoțește eforturile sexuale. Îmi era foarte dor și de mirosurile femeilor excitate. De asemenea, Îmi era foarte dor să pot urmări cu degetele pe corpul lor. Dar, în absența tuturor acestor senzații, imaginația mea s-ar putea dezlănțui. Femeile puteau să arate, să sune și să mirosească așa cum îmi doream eu. Aveam o pânză în mare parte goală pe care o puteam picta exact așa cum îmi doream. A fost o experiență cu totul nouă și senzațională.

Am început să simt doar cea mai slabă gâdilătură de păr, în timp ce fata care mi-o trăgea a făcut acțiunea să meargă suficient de bine încât să-mi ia aproape tot penisul. Am pompat în timp ce ea împingea în jos, iar eu mă trăgeam în timp ce ea trăgea înapoi. Ritmul a fost rapid, dar nu agitat, și m-am întrebat dacă voi rezista suficient de mult pentru toate patru. Chiar am sperat, dar am simțit că orgasmul începe încet să se dezvolte. M-am bucurat atât de mult de eliberarea orală anterioară, încât cu siguranță a ajutat să facă această parte a experienței să dureze mult mai mult.

A existat o altă schimbare de călărit și o schimbare a țâțelor de simțit. Încă nu puteam identifica clar care erau, dar acum nu îmi mai păsa. Pasarica de pe penisul meu, mainile de pe corpul meu și sanii din mâinile mele s-au estompat intr-o experienta masiva care m-a uluit complet. Nu aveam nici un sentiment al timpului, nici al altceva decât contactele de la femeile care se combinau pentru a-mi oferi ceea ce a fost de departe cea mai uimitoare experiență sexuală din viața mea.

Eram aproape acolo când s-au schimbat din nou și am presupus că cea de-a patra era acum urcată pe mine și se scufunda încet în jos, în timp ce păsărica ei se adapta la grosimea mea. Dar aceasta era a patra? Era una pe care o luasem mai devreme? Habar nu aveam, dar de data aceasta mi-am dat seama că jucau jocul final. A început încet și ușor, dar în curând a crescut ritmul. Sexul, mângâierea și strângerea, toate s-au dezvoltat treptat într-un ritm frenetic și apoi, după o perioadă intensă, în cele din urmă mi-am împins penisul cât de tare am putut și am explodat.

Niciodată nu am ejaculat atât de tare în viața mea, iar orgasmul meu am simțit că a durat aproximativ zece minute. În cele din urmă, m-am prăbușit înapoi și păsărica în care fusesem îngropat, chiar până la capăt, s-a ridicat încet de pe mine, în timp ce o mână mi-a prins baza penisului. Întregul corp îmi tremura și furnica și m-am relaxat încet în timp ce coboram din punctul meu culminant incredibil.

În timp ce mă relaxam, am avut o scurtă viziune asupra acelei scene de orgasm din Scary Movie, în care fata este tencuită în tavan de un flux masiv de esperma. Sper cu siguranță că celelalte fete se țineau de fata care era pe mine în timp ce eu m-am răsucit și m-am zvârcolit în eliberare, pentru că presiunea pe care am eliberat-o brusc s-a simțit formidabilă și ea nu s-a ținut de mine în timp ce am sărit de capătul reținerii mele.

Mâinile s-au întors și, în timp ce penisul meu era șters din nou, mișcările de masaj ferme pe corp și pe picioare s-au reluat și mi-au ajutat să mă răcoresc, frământându-mi cu grijă și liniștindu-mi mușchii încordați și readucându-mă la starea de relaxare în care fusesem înainte de sesiunea de sex intens. Încet, respirația mea greoaie a revenit la normal și a fost ca și cum valul s-ar retrage, luând tot stresul și grijile cu el. M-am simțit mai calm și mai relaxat decât fusesem de când eram copil. 

Am lăsat senzațiile să mă cuprindă, încă o dată, neîncercând să identific mișcările individuale, ci doar bucurându-mă de senzațiile plăcute.

În cele din urmă, mâinile blânde s-au schimbat în prosoape umede calde în timp ce fetele îmi ștergeau uleiul de pe corp și, cu tristețe, mi-am dat seama că această experiență unică se apropie de sfârșit.

Pentru a elimina cât mai mult ulei mi-au eliberat mâinile și picioarele, iar curățarea s-a schimbat ulterior în niște întinderi blânde. Apoi a venit semnalul pe care nu-l doream, deoarece toate fetele m-au bătut de trei ori. Se terminase.

Cu un oftat, m-am întins încet și am eliberat prinderile de pe cutia de cap, iar cu grijă am ridicat partea de sus. Fetele dispăruseră și, deși sala mică de masaj era slab luminată, ochii mei erau atât de obișnuiți cu întunericul, încât încă părea aproape prea strălucitor. Dar primul lucru care m-a lovit cu adevărat a fost mirosul. Eram aproape copleșit de mirosurile de sex și ulei și transpirație. Mi-am dat seama că ceea ce mă confruntam ar fi doar o versiune mai intensă a mirosurilor normale după un masaj cu „serviciu complet”, dar în loc să se dezvolte încet aromele pe parcursul sesiunii, ele m-au lovit dintr-o dată. M-am întrebat dacă cei care făceau curățenie în camere după o ședință sunt maseuzele, sau alte persoane. Dacă ar fi alții, atunci ar avea această experiență olfactivă tot timpul.

Am șters cu prosoape bucățile pe care fetele nu reușiseră să le atingă, apoi m-am îmbrăcat încet, mi-am luat obiectele de valoare și m-am dus în zona de recepție relativ luminoasă, clipind rapid în timp ce ochii mei se adaptau.

– Aici, spuse Sally, care se afla în poziţia ei obişnuită în spatele tejghelei, trebuie să bei multă apă după masaj. Mi-a dat o sticlă de apă.

– Mulțumesc, am spus și mi-am dres glasul.

– Deci, a întrebat ea cu un rânjet obraznic, ți-a plăcut?

 Am zâmbit mulțumit.

– A fost uimitor, am răspuns, și cu siguranță o voi face din nou în curând.

Sally a zâmbit larg și, când m-am uitat la ea, i-am văzut o ușoară strălucire de transpirație pe fața ei și, de asemenea, părea puțin îmbujorată. M-am întrebat brusc dacă ea era una dintre fete. Aproape am întrebat-o, dar apoi am decis să păstrez misterul. 

– Sună și rezervă mai întâi, a spus ea, întinzându-mi una dintre cărțile de vizită ale salonului, să mă asigur că lucrează destule fete. 

Am dat din cap.

– O voi face, am promis, și mulțumesc.

Ne-am luat rămas bun și am plecat. Mă simțeam de parcă plutesc deasupra aleii, nu merg pe ea și mintea mea își făcea deja planuri pentru când mă voi întoarce pentru următorul meu masaj special de privare senzorială.