Masaj cu final neașteptat

Masaj cu final neașteptat

Am venit pentru prima dată la tine pentru un masaj acum vreo doi ani. Primele mele masaje cu tine au fost cu adevărat soft, îmi amintesc că m-ai pus să încep cu fața în sus pe masă și ai terminat mereu sesiunea lucrând pe spate. Cred că ți-a plăcut să mă vezi atunci și continui să faci asta. Am fost întotdeauna foarte vorbăreț în timpul sesiunii. Și ai păstrat întotdeauna lucrurile foarte profesionale între noi.

Cred că ești absolut sexy, de multe ori mi-a plăcut de tine și de mai multe ori m-am întrebat cum ar fi să fiu sufocat de sânul tău neted cupa D. Ochii tăi mă înnebunesc când stai deasupra mea lucrând la cap și gât. 

La un moment dat în ultimul an, relația noastră s-a schimbat oarecum, am început să împărtășim cât de plictisitoare erau propriile noastre vieți sexuale. Ai spus că ai scris niște povești erotice și că erai nerăbdătoare să le transformi în realitate. Dar totuși era doar o discuție și eu eram încă singur și acoperit pe masă.

Apoi, săptămâna trecută, în ultima clipă, te-am sunat devreme într-o dimineață pentru a vedea care este disponibilitatea ta pentru mai târziu în acea zi. Păreai foarte agitată la telefon, de parcă te-aș fi prins masturbându-te. Când ți-ai recăpătat calmul și ai spus că ai planuri, dar hai să o facem în câteva ore, am devenit foarte amețit și entuziasmat.

Am ajuns la salonul la care lucrezi la ora stabilită și, ca de obicei, arătai fenomenal în pantalonii negri strâmți și topul decoltat pe care îi porți adesea. M-ai îmbrățișat rapid și mi-ai spus să mă urc pe masă și să mă pregătesc. Te-am auzit strecurându-te în cameră, fața mea era ferm plantată în suport și în timp ce ți-ai pus mâna pe spatele meu și ai urcat lângă mine, nimic nu părea neobișnuit. Te auzeam vorbind și simțeam după mirosul tău că ești proaspăt ieșită de la duș. Picioarele tale abia se vedeau sub pătură. Am simțit atingerea familiară a mâinilor tale pe spatele meu când ai început să pui uleiul pe spatele meu și am auzit sunetele îndepărtate ale muzicii tale preferate de pe CD. În timp ce mi-ai lucrat corpul cu imensa abilitate pe care o ai, am simțit că te miști la picioarele mele și începi pe fundul meu și pe interiorul coapselor, ceea ce mă înnebunește întotdeauna, dar nu duce niciodată nicăieri. Părea că ai petrecut o eternitate în acea zonă. Când ai spus că trebuie să cobori puțin capătul mesei cu suportul pentru față, am rămas pe loc. Am simțit mișcarea ta familiară de a apăsa un picior pe capul meu pentru mai multă pârghie, dar lucrurile s-au simțit diferit de data aceasta.

Nu am simțit materialul pur al pantalonilor tăi strâmți. Am simțit o piele netedă și caldă. Și când ai început să lucrezi din nou la fundul meu, de data aceasta, am simțit degetele mișcându-se mai adânc în zonele pe care masajele tipice nu le ating. Mai mult, am simțit acest puseu imens de căldură emanând chiar de deasupra capului meu. Și pentru prima dată am auzit un mic oftat, nu, a fost un geamăt scăpat de pe buzele tale.

M-ai lucrat așa câteva minute înainte de a mă întreba dacă vreau din nou legătura pentru ochi astăzi? Am spus că da și, în timp ce m-am ridicat, am simțit cum m-ai ajutat să o pun. Eram acum cu fața în sus și nu mă puteam decide dacă tocmai am avut un vis extrem de erotic pe masa ta sau dacă asta se întâmpla cu adevărat!

M-am gândit că mai am doar cincisprezece minute de la masaj și ți-am sugerat că, dacă ești de acord, am putea merge un pic mai departe astăzi. Încă o dată ai început de la degetele de la picioare și ai urcat până la interiorul coapselor, la fel ca de obicei. Apoi mi-ai târât un deget în sus pe abdomen, peste piept și ai început de sus în jos. Ți-am simțit corpul din nou, nu am simțit îmbrăcămintea familiară care să mă atingă ușor. Am simțit căldura și o anumită strălucire uleioasă a pielii tale atingându-mă și încă simțeam un ușor parfum de săpun pe superba ta piele. Simțurile mele limitate mă țineau departe de orice indiciu dacă acesta era un vis sau nu. Dar în acel moment am simțit ceva trecând pe lângă buzele mele, era tare și moale și se simțea ca sfarcul tău, apoi a trecut din nou. În timp ce stăteam pe masă, deschid puțin gura și s-a întâmplat din nou. Acum eram foarte excitat și mi-am simțit penisul ridicându-se. Mi-am deschis gura și mai mult și am simțit sfarcul tău pe buzele mele și apoi apăsat în gură.

Am crezut că am simțit o greutate adăugată la masă. Și apoi am simțit pielea de ambele părți ale capului. Câteva secunde mai târziu am simțit din nou acea căldură imensă și miros de săpun, în timp ce ceva mai moale îmi trecea pe nas. Ți-am simțit mâinile mergând pe burta mea până la penisul care se întărea din ce în ce mai mult. În același timp, o păsărică proaspăt rasă era coborâtă la gura mea. Am rămas blocați așa, cu ea sugându-mi penisul și masându-mi tdsticulele. În timp ce limba mea lucra la clitorisul ei și o mână îi masa fundul. Îi tot spuneam că voi ejacula, dar propriul ei punct culminant era mult prea intens pentru ca ea să mă audă. În timp ce penisul meu a erupt și a fost surprinsă cu garda jos, am simțit cum mă stropește pe abdomen.

Te-ai reajustat încet, astfel încât penisul meu moale să fie acum pe sânii tăi, asta mi-a dat prima mea șansă să-mi smulg legatura de pe față. Am putut să văd păsărica ta netedă uitându-se la mine și am putut simți cum îmi masezi foarte ușor penisul înapoi la viață. Până acum nu m-ai privit în ochi, dar asta era pe cale să se schimbe. 

Nu am mai suportat și tocmai când am crezut că voi exploda din nou, te-ai oprit și te-ai răsucit și ai început să îmi masezi din nou penisul. Abia așteptam să te apleci înainte ca să pot sărut buzele acelea și să mă uit în acei ochi frumoși. Nu am putut rezista unui sărut și, în timp ce te-ai ridicat din nou și mi-ai luat penisul cu ambele mâini, ai început să miști în sus și în jos. Fierbinte și acoperit de transpirație, trebuia să ejaculez din nou. 

Cred că de acum înainte voi încerca să te văd dimineața.