Mâini vindecătoare

Mâini vindecătoare

Semnul din vitrina magazinului scria: MASAJ DE CUPLU – REDUCERE 75%.

– Asta-i un chilipir! spuse Sarah, apucându-mă de încheietura mâinii ca să mă târască spre reclamă. M-am împiedicat după ea, încercând din răsputeri să nu scap cele trei pungi de haine, două perechi de pantofi noi și sortimentul de bijuterii scumpe pe care le cumpărase în ultimele cinci ore.

Desigur, toate îi aparțineau.

– Iubitule, uită-te la asta! spuse Sarah, arătând unul dintre degetele ei lustruite cu platină. Este chiar mai ieftin decât prețul unui singur masaj.

– O sută de dolari pe oră, am citit cu voce tare, simțindu-mi acut durerea din umeri și spate. A trebuit să recunosc, după ce am fost redus la a fi cărăușul prietenei mele, un masaj pe tot corpul suna ca o idee fantastică.

Cu câteva luni în urmă, i-aș fi râs în față la o asemenea cerere și aș fi forțat-o să-și care propriile haine stupide. Nu că aș fi mers la cumpărături cu ea în primul rând. Locul ei în relația noastră fusese acela al supusei, al prințesei îmblânzite. La sugestia unui masaj, aș fi forțat-o să se dezbrace în chiloți și să danseze pentru mine, ca concubina unui rege antic. Poate că i-aș fi ordonat să-mi maseze ea însăși corpul gol. De ce să plătești un profesionist când ai acasă o prietenă perfectă?

Așa trebuia să funcționeze relația noastră. Așa eram obișnuit.

E amuzant cât de repede se schimbă lucrurile.

– Sună ca o afacere bună, am recunoscut.

Sarah dădu din cap veselă. 

– Nu-i așa? Și, din moment ce am plătit pentru prânzul și micul dejun astăzi, ca să nu mai vorbim de chiria de luna aceasta, cred că este mai mult decât corect ca tu să plătești masajul.

Mi-am înăbușit dorința de a geme. Cu un an în urmă, eram superiorul lui Sarah la McCarthy & Smith, câștigând aproape de două ori mai mult decât ea. Cumpărarea de mese scumpe, haine și tratamente de înfrumusețare a fost fundamentul relației noastre.

Probabil crezi că sunt un idiot pentru că mă bazez pe bani pentru a câștiga afecțiunea unei fete. S-ar putea sa ai dreptate. Dar pe atunci aveam mai mult decât suficient de făcut, iar luxurile care i-au înmuiat comportamentul aspru nu reprezentau nimic mai mult decât niște mărunțiș.

Era, de asemenea, un fel de de provocare personală. Sarah avea reputația de a fi ca o prințesă de gheațăi. Ea era considerată pe scară largă ca fiind de neatins, indiferent cât de atractivi, bogați sau extravertiți păreau a fi pretendenții ei. Nu a ajutat cu nimic faptul că avea unul dintre acele trupuri de fată proaspăt ieșită din facultate: slabă, cu sâni plini de viață și un fund mare, dar remarcabil de tonifiat. Felul în care mergea a atras atenția tuturor bărbaților: umerii trași pe spate, bărbia înaltă, călcând repede în tocuri zgomotoase. La farmecul ei s-au adăugat trăsăturile delicate ale feței și părul îngrijit meticulos și acel parfum ușor floral care stăruia pe oriunde trecea.

Privind-o din biroul meu, am știut că trebuie să o am. Să o cuceresc.

Și am avut răbdare să o fac. Nu am fost îngrijorat de competiție. Îmblanzisem mai multe femei decât partea echitabilă de la facultate, de la bimbo-uri aerisite la atlete înflăcărate, până la feministe cu părul roz. Și concurența mea a fost și mai rară la locul de muncă. A ajutat faptul că am avut mai multă grijă de corpul meu decât majoritatea colegilor mei bărbați.

După săptămâni de flirt subtil, tot ce aveam nevoie pentru a încheia afacerea era momentul potrivit: închiderea unui caz mare, o petrecere la birou, câteva sticle de șampanie. Am intrat cu putere pe Sarah, dar i-am permis să facă prima mișcare. Când a râs la una dintre glumele mele mărunte inspirate de alcool și și-a apăsat șoldul de coapsa mea, amândoi am știut că era timpul.

Ne-am tras-o în acea noapte ore întregi. Asta era cheia pentru a câștiga inima unei femei, așezând țeava cu prima șansă pe care o ai. Ochii de cățeluș pe care mi i-a dat în dimineața următoare mi-au spus tot ce trebuia să știu. Sarah era a mea.

Nu a durat mult să am prințesa de la birou la degetul meu mic. În decurs de o săptămână, a fost prietena mea stabilă. Imaginați-vă încântarea mea, să am cea mai dorită fată de la serviciu care aducă bere în timp ce mă întindeam pe canapeaua mea de designer, cu picioarele desfăcute, penisul așteptând. Nu numai că am îmblânzit-o, ci am și antrenat-o. La pocnetul degetelor mele, ea se lăsa în genunchi, cu gura deschisă, cu limba picurând saliva, exact așa cum am învățat-o. Uneori, o puneam să facă toată treaba, făcându-mi plăcere în timp ce sorbeam o bere și mă bucuram de joc.

Viața era al naibii de bună.

Apoi economia a intrat în scădere. Firma a fost nevoită să-și reducă și să concedieze jumătate din personal. Cei mai bine plătiți angajați au fost primii pe blocul de tocat. Ghici cine s-a aflat în fruntea listei?

Sarah, care lucrase direct sub mine într-un rol de asistent, și-a păstrat slujba. Ea a primit chiar și o promovare înaltă. Asta m-a rănit într-un mod personal. Petrecusem toate acele luni nu doar trăgându-mi-o în draci de ea, ci și învățând-o tot ce știam. Pentru cei mari de la M&S, acordarea ei a vechii mele poziții a fost cursul natural al acțiunii.

Cum aș fi putut să știu că avea șefii la degetul ei mic?

Câteva luni mai târziu, ea câștiga mai mulți bani decât o făcusem eu vreodată.

– Bine? a spus Sarah. Nu sta acolo ca un idiot.

– Bineînţeles că voi plăti, iubito, am spus printre dinţi, făcând calcule în cap. Peste cele două conturi curente, mi-au mai rămas câteva sute de dolari. Asta însemna că trebuia să o tratez pe Sarah cu cea mai mare politețe și respect. Fata îmi acoperea integral partea din chirie, deși am jurat că îi voi plăti înapoi odată ce mă voi pune pe picioare. Nu că i-aș fi cerut să plătească pentru ceva când s-a mutat prima dată.

Ferească Dumnezeu să mă lase de izbeliște. Ar trebui să mă mut cu părinții mei, iar ei locuiau în provincie. Nu aș putea niciodată să-mi găsesc un nou loc de muncă.

– Ești cel mai bun, iubitule! spuse Sarah, ridicându-se pe degetele de la picioare să-mi dea un sărut. 

Pe obraz, desigur. Nu mi-a dat un sărut adevărat de săptămâni întregi. Săruturile noastre frecvente și neglijente se simțeau ca o amintire îndepărtată.

Sarah s-a lipit de brațul meu când am pășit în salonul de masaj. Iluminatul slab portocaliu părea să înăbuşe pereţii şi scaunele palide. Muzică clasică blândă cânta dintr-un difuzor nevăzut. Designul era prea simplu, ca și cum ar fi fost configurat recent. Mi-a luat o clipă să observ blonda înaltă, statuară, care stă în spatele tejghelei. Purta o rochie chinezească imaculată cu un guler scurt mandarin. Mai vizibil, bustul ei greu s-a încordat de materialul alb mătăsos.

Cu coada ochiului, am observat-o pe Sarah aruncându-i fetei o privire severă. Întotdeauna a devenit puțin geloasă în preajma fetelor mai „bine înzestrate”. Cu atât mai mult când eram prin preajmă. Poate de asta avea nevoie Sarah ca să o înmoaie față de mine. Puțină competiție.

– Bine ați venit la Vip Zone, a spus blonda, cu un ușor accent scandinav. Am încercat tot posibilul să nu mă uit în timp ce ea și-a plecat capul în jos, cu sânii clătinându-i pe sub rochie. Nu părea că purta sutien. Zâmbind, s-a ridicat și a vorbit cu Sarah în loc de mine.

– Ești interesată de masajul cuplului nostru de astăzi? Am văzut că ai observat semnul nostru afară.

– Părea doar o afacere atât de bună, a spus Sarah, scoțând niște râsete false care nu ar fi păcălit nici măcar un copil. Nu ne-am putut abține să nu intrăm și să aruncăm o privire!

Știam că iubita mea fierbinte de gelozie. Deși fața lui Sarah era subțire și frumoasă, ea fusese întotdeauna conștientă de dimensiunea bustului ei mai mică decât media. Părul ei brunet era strălucitor și moale, rezultat al nenumăratelor tratamente de înfrumusețare frecvente, dar nu se putea compara cu aura unei blonde naturale. Nu a ajutat că maseuza s-a înălțat deasupra ei. Cu felul în care se comporta Sarah, poate că nu ar fi trebuit să plătesc pentru un masaj până la urmă. Deși îmi doream foarte mult mâinile acelei blonde peste picioarele și spatele mele…

– Numele meu este Astrid, s-a prezentat blonda, îndreptând perechea de împletituri aurii care îi atârna de umerii ei largi. 

Cu coada ochiului, am observat zvâcnirea sprâncenelor prietenei mele. 

– Sunteți ultimii noștri clienți ai zilei, așa că vă rog să mă urmați înăuntru!

Sarah își ținea bărbia sus în timp ce Astrid ne conducea printr-o ușă cu perdele. În timp ce mergeam pe hol, m-am uitat la tavan, pereți, podea – oriunde, în afară de blonda înaltă din fața mea. Fundul ei nu era doar mare, ci și puternic. La fel și coapsele ei musculoase, trăgându-se de tivul rochiei cu fiecare pas lung. M-am minunat de faptul că țesătura subțire albă ar putea conține un corp atât de atletic. Era o prezență impunătoare pentru fata cu care nu eram obișnuit. Ea a dominat camera și atenția mea.

Chiar mai mult decât un motiv să nu mă uit direct la Astrid. Dacă Sarah m-ar fi surprins uitându-mă, aș dormi cu vagabonzii în parcul din apropiere.

Camera în care ne-a băgat Astrid era mai mare decât mă așteptam pentru un salon de masaj dintr-un centru comercial. Am pus sacoșele de cumpărături ale lui Sarah în colț în timp ce mă uitam în jur. Un sortiment de becuri roșii de Crăciun aliniau pereții, simulând pâlpâirea moale a luminii lumânărilor. O pereche de mese de masaj paralele stăteau în centru, separate de un despărțitor de hârtie subțire de orez.

– Pentru ce, Astrid? întrebă Sarah pe un ton tăios. 

Încercarea ei de a prelua controlul asupra situației.

– Doar ca să-ți dau puțină intimitate, scumpo, răspunse dulce Astrid.

– Nu văd rostul, spuse Sarah. Acesta este un masaj de cuplu, nu?

– Studiile au arătat că oamenii își pot relaxa mai bine mușchii atunci când simt că mai puțini oameni urmăresc. Este mai bine pentru corpul și sănătatea ta. 

Simțind ezitarea lui Sarah, Astrid continuă: 

– Nu este transparent, dar este foarte subțire. Vei ști imediat dacă… cum te numești, dragă?

– David, am spus, ținându-mi ochii pe masa de masaj.

– Vei ști imediat dacă David al tău a plecat undeva, spuse Astrid.

Sarah și-a aruncat părul pe spate și a zâmbit ca o școalăriță. 

– Oh, acesta este ultimul lucru de care sunt îngrijorată. Dacă iubitul meu ar fugi, nu mi-ar lua mult să-mi găsesc unul nou. Într-un fel, mi-ar face o favoare!

Cele două au râs în timp ce eu îmi țineam limba în gură. Apoi, în timp ce Sarah continuă să râdă cu ochii închiși, am surprins-o pe Astrid aruncându-mi o privire apreciativă. Ea și-a lins buzele roz, groase. Privirea ei pofticioasă era pură electricitate sexuală. Mi-a venit un impuls incomensurabil de a-mi trece limba peste gura, nasul, obrajii ei. Să o ling ca pe o linguriță de înghețată de vanilie…

Am simțit că mă înțepenesc în pantaloni.

– Și cum te cheamă, dragă? a întrebat-o Astrid pe Sarah.

– Domnişoara Jones e în regulă, spuse Sarah, de parcă micul lor schimb de râsete nu ar fi însemnat nimic pentru ea. 

Aproape că m-am înfiorat la comentariu. Sarah putea fi o adevărată cățea când voia.

Dar Astrid a luat-o cu grijă, făcând semn către o măsuță cu un teanc de foi de hârtie și pixuri. — Domnişoară Jones, David, vă rog să completați aceste chestionare. Mă întorc în cinci minute cu partenerul meu. În timp ce Sarah se uită la chestionar, Astrid mi-a făcut cu ochiul diavolesc. 

– Vă promit că o să vă placă masajul nostru!

– Sunt sigură că ne va plăcea, Astrid, spuse Sarah, respingând-o pe blonda înaltă. 

Mi-am strecurat mâinile în buzunarele pantalonilor, încercând să ascund cortul în poală. În momentul în care Astrid a ieşit din cameră, zâmbetul lui Sarah a dispărut. 

– Locul ăsta este un rahat total! Îți vine să crezi tupeul acelei nesimțite?

Mi-am ținut respirația. Oare observase toate semnele pe care mi le trimitea Astrid?

– De ce zici asta? am întrebat nevinovat.

– A avut curajul să îți spună dragă! a spus Sarah. Și de față cu mine.

Am răsuflat uşurat. 

– Sunt sigur că nu a vrut să spună nimic prin asta.

Sarah m-a privit în sus și în jos. 

– Ai dreptate. Sunt sigur că nu a făcut-o. 

Zâmbind, s-a așezat lângă masă și a început să completeze unul dintre chestionare. 

– Hai să terminăm cu asta. Prima întrebare. Ai vreo…

Făcând tot posibilul să-mi stăpânesc iritația, m-am așezat vizavi de Sarah și am început să scriu răspunsuri. Dacă aș fi știut că relația noastră ar fi ajuns aici, nu aș fi luat-o niciodată pe Sarah. Din felul în care s-a mișcat blonda, știam că are un corp ireal învelit în acea rochie chinezească. Sarah își făcea partea ei bună de cardio, dar nicio cantitate de exerciții nu îi putea oferi forma unei zeițe nordice.

– DAVID! spuse Sarah, întinzându-mi mâna să-mi ciupească lobul urechii. 

Am tresărit, șocat că și-a luat astfel de libertăți cu mine. De parcă aș fi copilul ei neascultător! 

– Mă asculți măcar?

– Desigur, dragă, am mințit, tresărind de durere.

– Uneori nu știu de ce te suport, a spus Sarah, dându-mi drumul urechii pentru a-și încrucișa brațele. În fine. Unde este blonda aia care să-mi facă masaj?

Sarah a sărit surprinsă când am auzit o bătaie la uşă. O secundă mai târziu, Astrid a intrat cu pași mari în cameră, urmată de o chineză mică și zâmbitoare. Avea părul în cozi și își legăna pumnii în timp ce mergea. În ciuda staturii ei, picioarele ei păreau robuste și puternice, antebrațele dense și bine definite. Ea stătea cu picioarele depărtate la lățimea umerilor, de parcă ar fi fost gata să dea cu piciorul în fundul cuiva. Chiar și eu m-am trezit puțin intimidat, în ciuda diferenței noastre mari de dimensiune.

– Trebuie să fii domnişoara Jones! spuse chinezoaica, pășind în spațiul personal al lui Sarah. Poți să-mi spui Mei Ling. Sunt maseuza ta personală astăzi. Acum, ridică-te ca să pot vedea cu ce trebuie să lucrez. 

Sarah se ridică țeapănă în timp ce Mei îi smulgea hârtia din mâini. 

– Voi avea mult de lucru la picioare, iar tu ai probleme cu partea inferioară a spatelui? Bănuiesc că este normal pentru o femeie de vârsta ta.

Sarah făcu o mutră îngrozită. 

– Ce vrei să spui cu o femeie de vârsta mea!

– Hai, hai, domnișoară Jones, a spus Mei Ling, luând-o pe Sarah de degete și conducând-o spre masa de masaj. Îmbătrânirea nu este ceva de care să-ți fie rușine. Scoate-ți hainele și întinde-te cu fața în jos. Mei Ling te va repara imediat.

– Să mă repari? De parcă aș fi un fel de… se bâlbâi Sarah, clătinându-se după micuța chineză. 

Fața ei era strânsă de indignare, dar, în loc să o certe pe maseuza, și-a strâns buzele și a început să deschidă nasturii bluzei ei scumpe. 

– Presupun că tu ești expertul aici. Am încredere că știi ce faci.

Aproape am rămas cu gura căscată. Puternica Sarah Jones, marea regină a firmei, redusă la o fetiță ascultătoare. Și în doar câteva secunde! Mi-a luat săptămâni întregi să scot un zâmbet din ea!

– Oh, domnișoară Jones, a spus Mei Ling bosumflată, te mișcă prea încet! Chiar ai nevoie de acest masaj! 

Fața lui Sarah a devenit și mai roșie când Mei Ling a alunecat în spatele ei. 

– Poftim, lasă-mă să te ajut.

Sarah a încercat să se întindă înapoi pentru a o opri, dar chinezoaica i-a plesnit mâinile, chicotind ușor. 

– Pot să mă dezbrac foarte bine dacă ai doar…

– Stai pe loc! 

Mâinile minuscule ale lui Mei Ling au pornit la treabă. În ceea ce păreau câteva secunde, avea fusta și bluza lui Sarah într-o mână, iar pantofii ei scumpi cu toc în cealaltă. Tot ce îi mai rămăsese Sarah era lenjeria ei intimă de satin. 

– Totul gata! a ciripit Mei Ling, aruncând hainele scumpe sub masă, în timp ce Sarah își încrucișa brațele pe pieptul gol.Acum întinde-te pe masa de masaj, cu brațele în lateral, cu fața în leagăn. Ești o fată bună…”

– Ce părere ai despre partenera mea? mi-a șoptit Astrid la ureche. 

Am tremurat de căldura respirației ei. Când se apropiase atât de mult de mine? Înainte să pot da un răspuns, i-am simțit mâna pe obrazul meu stâng. Ea a strâns tare. Posesiv. 

– Nu vorbi. Scoate-ți hainele și întinde-te cu fața în jos pe masă. Acum.

Mei Ling a chicotit ca o adolescentă, trăgând de centura chiloților mari ai iubitei mele. 

– Aceștia sunt pentru bătrâne, domnişoară Jones! Ea a lăsat centura să se rupă, iar Sarah a țipat de durere. Fată proastă, nu pot să-ți fac un masaj dacă porți ăștia!

Sarah părea îngrozită. Avea treizeci de ani și vârsta era o îngrijorare constantă pentru ea. Suma de bani pe care o cheltuia pe produse de înfrumusețare în fiecare an ar fi putut hrăni un sat din Africa. În apărarea ei, ea obișnuia să poarte lenjerie mai sexy, înainte ca relația noastră să se înrăutățească.

Spre surprinderea mea, în loc să o certe, Sarah a început să plângă și să-și ceară scuze. 

– Presupun că m-aș putea duce să cumpăr o pereche nouă, a spus ea. Sau i-aș putea scoate, dacă asta m-ar ajuta.

– Aici nu este genul ăsta de instituţie, domnişoară Jones! a avertizat-o Mei Ling. 

Am observat cum mâna ei se sprijinea atât de nevinovat pe interiorul coapsei stângi a lui Sarah, cu unghiile mușcând carnea. 

– Suntem maseuze profesioniste. Crezi că, pentru că sunt chineză, ofer astfel de servicii?

– Nu! Nu insinuam deloc asta! a plâns Sarah.  Vreau să spun doar că nu am niciun…

Mei Ling a plesnit fesa stângă a lui Sarah, chicotind răutăcios. 

– Bănuiesc că se mai întâmplă. Toată lumea face greșeli. Domnișoara Jones poate împrumuta perechea lui Mei Ling.

Mei Ling întinse mâna spre chiloții lui Sarah și îi trase pe lângă coapse, gambe, glezne. Sarah și-a îngropat capul în leagănul feței și a scâncit, încercând să-și ascundă rușinea. Apoi Mei Ling întinse mâna sub rochia ei roșie. Și-a mișcat șoldurile dintr-o parte în alta în timp ce a coborât pe podea o pereche de chiloți roz.

Erau genul de lenjerie la care te-ai aștepta de la o fată de optsprezece ani. Bumbac alb și roz strălucitor, cu o întindere subțire de țesătură care trecea prin fundul fetei. Mai mult drăguț decât sexy. Lenjeria pe care o purta Sarah era matură și provocatoare. Nici într-o sută de ani nu ar fi purtat o pereche atât de juvenilă.

Ce fel de masaj era acesta?

– Mei Ling, a spus Sarah, nu cred că este potrivit pentru tine să…

– Acest tip de lenjerie este mai bună pentru masaj, a întrerupt-o Mei Ling. Deci, știi, este un tanga cu dungi roz și albe. Asta te va ajuta să te simți din nou tânără, domnișoară Jones.

Sarah s-a zvârcolit neputincioasă pe masa de masaj, în timp ce Mei Ling și-a strecurat tanga pe picioarele lui Sarah. Când a ajuns la fundul prietenei mele, a tras sfoara adânc în crăpătura fundului ei. 

– Așa. E mai bine. Pot să te masez corect acum.

– Mei Ling! protestă Sarah, mișcându-și fundul mare.

– Despre ce te plângi acum, domnişoară Jones?

– Chiloții ăștia, ei bine, se simt puțin umezi.

Mei Ling și-a coborât mâna pentru o altă lovitură puternică, pedepsindu-i de data aceasta obrazul drept al lui Sarah. 

– Domnișoară Jones, sper că nu vă veți plânge pentru tot masajul! Și eu care mă așteptam să-mi mulțumiți că v-am împrumutat această pereche. Nu am făcut niciodată asta pentru niciun alt client, știți!

– Mei Ling, sunt…

Mei Ling a apucat părul castaniu al lui Sarah și i-a tras capul de pe leagănul feței. 

– Acționează conform vârstei și privește-mă în ochi când îți ceri scuze.

Spre uimirea mea, fața lui Sarah era roșie aprinsă și obrajii îi erau udați de lacrimi. 

– Ai dreptate, recunoscu Sarah. Îmi pare rău, Mei Ling. Nu ar fi trebuit să-ți vorbesc pe acel ton al vocii. Sper că mă vei ierta.

Mei Ling ciufuli părul lui Sarah. Ea a împins fața puternicei avocate înapoi în suportul pentru față și a râs. 

– Nu trebuie să plângi din cauza asta!

– Nu m-ai auzit? şuieră Astrid în spatele meu.  Am spus să-ți dai jos hainele.

Fără să piardă timpul, mi-a apucat tivul tricoului și mi l-a tras peste cap. Dându-l deoparte, ea mi-a întins mâna în jurul pieptului și mi-a ciupit fiecare sfarc. Odată ce s-au întărit, ea i-a ciupit pe amândoi deodată și m-a târât spre masa de masaj.

– Asta doare, știi, am șoptit eu, încercând să nu arăt vreo reacție. 

Parțial pentru a părea puternic, dar mai mult pentru a mă ascunde de Sarah. Felul în care Astrid mi-a ciupit sfârcurile mi-a trimis valuri de plăcere în fund și în picioare. Niciodată nu am avut o femeie care să le atingă atât de puternic. Ce mi-a făcut această zeiță nordică?

– Întărește-te, a spus Astrid, întorcându-mă înainte de a mă împinge înapoi de masă. 

Am căzut într-o poziție așezată, uitându-mă la sânii ei care se legănau ușor. Apoi blonda a căzut în genunchi, cu fața la câțiva centimetri de picioarele mele. Puteam aprecia forma ei deplină acum, felul în care șoldurile ei se curbau și puțina grăsime din jurul abdomenului ei. Îi simțeam și mirosul de citrice și lavandă pe pielea ei. Un parfum apăsător, era suficient de ascuțit și dulce încât să-mi facă capul să învârtească. 

 

Astrid mi-a desfăcut catarama curelei și mi-a dat pantalonii jos. 

– Iubitule? începu să spună Sarah, la auzul acestui sunet. 

Dar Mei Ling a certat-o și i-a dat o palmă rapidă pe fund. Erecția mea a fost încordată de boxerii mei în tot acest timp, aproape că mi-a întins-o pe maseuza în față. Spre surprinderea și încântarea mea, Astrid a început să-mi traseze arborele prin țesătură, trecându-și vârfurile degetelor ferme de la vârful penisului până la testicule. Acolo le cuprinse strâns, posesiv, rostogolindu-le în palmă.

– Nu-i rău, spuse ea încet.  Totuși, nu este cel mai mare pe care l-am văzut.

La îndoiala privind mărimea mea, partea animală, primordială a mea a început să preia controlul. Eram la doar câteva secunde să mă dezbrăc și să-mi îndes toți cei douăzeci de centimetri ai penisului pe lângă acele buzele frumoase roz ale ei. Să îi frec de limba ei. Să îmi scufund întreaga bărbăție adânc în gâtul ei. Să-i simt împletiturile aurii pălmuindu-mi coapsele în timp ce o făceam să plângă. Să mă simt ca omul care eram.

Cu degetele tremurând, am întins mâna spre talia boxerilor mei pentru a-mi elibera bărbăția. 

Astrid mi-a plesnit mâinile. 

– David, a spus ea cu severitate, profesionist, te rog să te întinzi cu fața în jos pe masa de masaj.

Aproape că am prins împletiturile lui Astrid în pumni și am făcut drumul meu cu ea, dar din expresia aspră a blondei mi-am dat seama că nu glumește.

– Ești bine acolo, iubito? spuse vocea înăbușită a lui Sarah, tremurând ușor.

– Uh, da, dragă, am răspuns, uitându-mă adânc în ochii albaștri cristalini ai lui Astrid. Cu inima bătând cu putere, m-am întins pe piept, întinzându-mi mâna între picioare pentru a-mi îndrepta penisul în jos, spre masa de masaj. Măcar ar putea să-mi facă plăcere dacă ar vrea.

– Astrid o să-mi înceapă masajul acum.

– Asigură-te doar că ea nu face nimic… 

Vocea lui Sarah se întrerupse cu un sunet undeva între un geamăt și un țipăt. Punctuându-l au fost câteva sunete puternice de sorbire. Simțindu-mă puțin îngrijorat, mi-am eliberat capul din leagăn pentru a privi, urmărindu-le formele prin peretele hârtiei de orez. Mei Ling stătea călare pe picioarele lui Sarah, cu ambele mâini frământând carnea feselor ei bine formate. Mei Ling era totuși aplecată, iar fața ei părea inconfortabil de aproape de fundul lui Sarah. Destul de aproape pentru ca coada ei să se atingă de fesele lui Sarah. Aproape că am spus ceva, dar Astrid m-a împins de umăr cu o singură mână.

– Îmi pare rău, domnişoară Jones! spuse Mei Ling. Fesele tale au multe noduri adânci. Va trebui să le lucrez mai mult. Te rog să fii o fată mare și să încerci să-ți ții vocea jos.

– Da, desigur, Mei Ling, s-a scâncit Sarah. Doar te rog, nu atât de… ooh… atât de adânc!

– Și acum e rândul tău, șopti Astrid, ciugulind același lob al urechii pe care Sarah îl ciupise mai devreme. L-a lăsat să-i scape de pe buze cu un sunet. Mi-am dat seama că trupul îmi tremura când îmi puneam fața în suport. M-a trezit sau mi-a fost frică de această femeie? Sau amândouă?

Am gâfâit când un strop de ulei mi-a aterizat pe spate. Într-o clipă, mâinile lui Astrid alunecau peste mine, mângâind uleiul în cercuri înainte de a-l freca pe umeri. Degetele ei mi-au atins pielea, aproape tachinându-mă, dar coborând cu greu să-mi maseze gâtul. Apoi a coborât în ​​centrul spatelui meu, apăsând cu podul palmelor, sprijinindu-se de mine cu greutatea ei corporală. Uleiul a început să se încălzească, iar mâinile ei și-au răspândit căldura pe sub brațele mele, pe părțile laterale și pe șolduri. Am putut simți că tot stresul meu începe să se disipeze. Gândurile mele au început să se îndrepte spre neant, iar mâinile lui Astrid au devenit întreaga mea lume. S-a simțit minunat.

Pe partea opusă a peretelui de hârtie de orez, Sarah țipă pasional. Se auzi zgomotul pălmuirii cărnii. Mei Ling a chicotit. Sarah mormăia și gemea. Era imposibil de spus dacă se distra sau suferea.

Am început să îmi ridic fața din suport. 

– E bine?

– Sunt sigură că domnişoara Jones este îngrijită, spuse Astrid, împingându-mă înapoi. 

Acum își folosea lungimea antebrațelor ca pe sucitoare, apăsând uleiul fierbinte în mușchii mei. 

– Nu-i așa, Mei Mei?

– Oh–oh–oh da! a ciripit Mei Ling. Corpul domnișoarei Jones este atât de ferm, atât de încordat. Prea mult stres. Trebuie… să merg… mai adânc…

Sarah a țipat și mai tare, iar Astrid a profitat de ocazie pentru a băga mâna sub mine și a-mi strânge sfârcurile. Am convulsionat de durere, dar Astrid a râs doar. 

– Mă bucur că ai venit astăzi, mi-a șoptit ea la ureche. Tu și prietena ta micuță trebuie să eliberați puțină tensiune, la fel și eu.

Și cum ai de gând să faci asta? Am vrut s-o întreb, dar cu fața în suport, era imposibil să vorbesc fără ca Sarah să mă audă. Mâinile lui Astrid mi-au trecut încă o dată pe spate, doar că de data aceasta mi-a tras boxerii de pe talie și mi-a dezvăluit fundul gol. I-a tras pe lângă gleznele mele și am auzit-o aruncându-i deoparte. Apoi i-am simțit mâinile uleioase masându-mi fesele. Și-a trecut degetele pe partea exterioară a picioarelor mele înainte de a-mi urmări interiorul coapselor, ajungând la câțiva centimetri de testicule. Apoi s-a îndepărtat și a repetat procesul din nou.

Mai aproape, m-am gândit. Doar puțin mai aproape.

Și Astrid s-a apropiat, doar că nu acolo unde mă așteptam. Degetele ei au început să alunece pe crăpătura fundului meu, unghiile gâdilându-mi baza testiculelor pentru cele mai scurte momente. Și-a încetinit mișcările lungi în timp ce degetele ei au început să-mi înconjoare fundul. Spatele mi s-a arcuit involuntar la atingere și am scos un geamăt ușor.

– Ești bine, iubitule? strigă Sarah cu o voce îndurerată.

– Sunt bine, am reușit să icnesc, în timp ce unul dintre degetele lui Astrid înțepa intrarea în bobocul meu de trandafir virgin.  Acum începe cu partea inferioară a spatelui. O să…

Astrid și-a îndepărtat degetul și mi-a întins fesele larg. Am strâns din dinți în timp ce degetele ei au înțepat la intrarea în gaura mea. Respirând greu, mi-am simțit degetele de la picioare ondulandu-se, degetele strângând părțile laterale ale mesei de masaj. Șoldurile mi s-au îndoit ca răspuns la tachinarea lui Astrid, iar ea a râs. Asta m-a făcut să mă înroșesc de rușine. Știam că ar fi trebuit să o opresc. Nu trebuia să las o femeie sau pe nimeni să mă atingă acolo!

În loc să mă ridic și să închei masajul, singurul protest pe care l-am putut face a fost mișcarea ușoară a șoldurilor. Apoi am încercat să-mi încordez fesele, ferindu-mi prețiosul anus de degetele iscoditoare ale lui Astrid.

– Fără ascundere, spuse Astrid. 

Una dintre mâinile ei uleioase mi-a alunecat pe fesă și pe coapsă. Apoi i-am simțit degetele ei uleioase și mătăsoase cuprinzându-mă perfect în jurul testiculelor mele. 

– Oh, bună ziua, David. 

Ea a dat bijuteriilor familiei mele o mică strângere de mână. 

– Mă bucur să te cunosc în sfârșit.

Mi-am relaxat fundul, simțindu-mă brusc vulnerabil. Slab.

Acestea erau testiculele mele.

Cea mai prețioasă parte a unui bărbat.

Ținute, la propriu, în palma mâinii unei femei ciudate.

Ea le-a tras departe de corpul meu, de parcă ar fi vrut să se uite mai bine la anus. Vârful degetelor ei mi-a atins partea de dedesubt a penisului, masându-l ușor, acum complet erect, douazeci de cm. Fața mi s-a încordat de frustrare. De ce nu a acordat penisului meu atenția pe care o merita? Nu era impresionată de mărime, acum că o văzuse în sfârșit?

În ciuda dificultății mele, m-am trezit disperat după aprobarea lui Astrid.

Am simțit-o urcându-se pe masă, călare pe picioarele mele. Prezența corpului ei pe al meu se simțea bine. Se simțea corect. Dacă eram un bărbat în deșert, Astrid era un pahar cu apă cu gheață. Și îmi era al naibii de sete.

I-am simțit respirația fierbinte și grea pe piciorul meu drept. Căldura s-a strecurat mai mult, mai aproape, până când i-am simțit dinții mușcându-mi fesa. Am scârțâit surprins, abia reușind să mă rețin. Am ascultat reacția lui Sarah, dar ea se pierduse în propriul masaj, în toate palmele și gemetele, contrastate gemetele încântătoare ale lui Mei Ling.

Astrid chicoti. Respirația ei s-a mutat acum în anusul meu. Era frustrant de aproape. Am simțit ceva fierbinte picurând între crăpătura mea, dar nu era ulei. Ea… saliva în anusul meu?

Respirația mi s-a oprit, înlocuită cu ceva mic și ferm. Vârful degetului ei. M-am plâns ca o cățea în călduri, cu spatele arcuit, cu trupul disperat și tremurând, în timp ce unul dintre degetele ei a plonjat pe lângă bobocul meu de trandafir. Șoldurile mi s-au zburlit din cauza intruziunii fierbinți și alunecoase. M-a străbătut puțină durere, dar nu a fost rău. Totuși, mi-am simțit fața roșie picurând de sudoare, de rușine. Nu lăsasem niciodată o femeie să mă atingă acolo înainte. La naiba, nici măcar eu nu încercasem.

– Iubitule?! spuse Sarah, între micile ei mormăituri staccato. Aa-ești bine?

– Da, am reușit să icnesc. 

Astrid și-a îngropat degetul până la capăt în interiorul fundului meu, în timp ce am încercat tot posibilul să îi răspund prietenei mele. 

– Sunt… total… bine…

– Nu trebuie să vă faceți griji, domnișoară Jones, a spus Astrid, în timp ce își răsucea degetul în cercuri, simțindu-mi interiorul în timp ce mă masa încet. Doar că sunt puțin dură cu el, asta e tot. Pentru a scăpa de toată tensiunea.

– O-oh, bine… a gemut Sarah ca răspuns, urmată de acel sunet uleios, pălmuit și chicotitul imatur al lui Mei Ling. Asta m-a îngrijorat. Dacă Astrid își lua astfel de libertăți cu mine, ce îi făcea demonul ăla iubitei mele?

Aproape că m-am împins să mă uit prin peretele hârtiei de orez. Aproape am exprimat un fel de protest.

În schimb, mâinile mele s-au înfipt în părțile laterale ale mesei de masaj, în timp ce Astrid mi-a strecurat un al doilea deget în fundul meu, răsucindu-și mâna înainte și înapoi în timp ce îmi explora interiorul. Se mișca îngrozitor de încet, împingând doar câțiva centimetri pe rând.

Nu conta Sarah. Aveam propriile mele probleme de care să-mi fac griji!

Spre ușurarea mea și ușoara dezamăgire, Astrid și-a scos degetele din fundul meu. Am simțit că aerul rece îmi atingea interiorul fierbinte. Apoi i-am văzut umbra mișcându-se sub masa de masaj. Unghiile ei roz de la picioare au apărut direct sub fața mea.

Mi-a dat o palmă puternică la fund.

– Întinde-te pe spate, spuse Astrid. Este timpul să începi următoarea parte a masajului.

Respirând adânc, mi-am scos fața din suport. Aerul se simțea la fel de rece ca o zi de iarnă pe fața mea roșie și transpirată.

Astrid stătea lângă masă. M-am uitat la pieptul ei care se ridica, la acei sâni ei cărnoși și la țesătura subțire care îi ținea departe de mine. Ea mi-a zâmbit, arătând înmulțumită. De parcă ea știa ceva ce eu nu știam. M-am ascuns de ea fără să mă gândesc, ca o adolescentă speriată în noaptea balului. Nu m-am simțit niciodată atât de mic și slab în fața unei femei.

Astrid dădu ușor din cap. 

– Continua.

M-am întors pe spate, gâfâind greu. Privind peretele din hârtie de orez, mi-am dat seama că silueta lui Mei Ling se întindea pe fundul iubitei mele. Mâinile ei masau umerii lui Sarah în timp ce șoldurile ei se înclinau înainte și înapoi. Nu mai văzusem niciodată un masaj ca ăsta. Sarah gâfâia puternic, deși capul ei rămânea strâns în suportul pentru față. Părea că făcea tot posibilul să nu scoată niciun sunet. Mei Ling, însă, a scos mici scârțâituri din cauza efortului.

– Ascultă-mă cu atenție, David, spuse Astrid, făcând un pas în jurul mesei, astfel încât să stea direct deasupra mea. 

Voiam să mă plâng de ce i-a făcut anusului meu, dar blonda era șocant de frumoasă, chiar și pe dos. 

– O să-ți fac un masaj foarte special acum, așa că este important să te relaxezi cât mai mult posibil. Nu vreau să te rănesc din greșeală. S-ar putea să nu te simti bine la început, dar promit că va începe să-ți placă, dacă faci ceea ce spun eu. Păstrează-ți mintea deschisă și fii cuminte și relaxat. Înțelegi?

M-am uitat în ochii ei albaștri perfecti. După ce-i făcuse fundului, știam că orice urma să fie altceva decât un masaj normal. Sinele meu mai tânăr nu ar fi visat să lase o femeie să mă atingă în felul în care a făcut-o Astrid. Dar Sarah mă schimbase în ultimele luni, rupându-mi stima de sine și mândria. Aveam nevoie de această zeiță și de intimitatea ei. Trebuia s-o las să mă folosească în orice fel îi plăcea.

– Cred că sunt gata, Astrid.

Astrid mi-a mângâiat obrazul cu dosul degetelor, zâmbind cu căldură. Priveliștea mi-a făcut inima să se topească. M-am simțit din nou ca un adolescent, dornic să fiu atins pentru prima dată. 

– Ridică-te puțin spre mine. Acum lasă-ți capul pe spate peste margine.

M-am supus, ridicându-mă pe masă și aplecându-mi capul pe spate. M-am uitat la respirația mea grea atingând materialul rochiei ei. Eram la câțiva centimetri de șoldurile ei, coapsele ei, picioarele ei…

– Cel mai bine este să închizi ochii pentru această parte, a spus ea.

În momentul în care am închis ochii, am simțit mâinile lui Astrid închizându-se în jurul gâtului meu, masând ușor. Am auzit-o mergând înainte, am simțit căldura corpului ei aproape de fața mea. Țesătura subțire a rochiei ei mi-a gâdilat nasul și i-am respirat parfumul de citrice-levănțică. Numai că mai era un miros dedesubt. Diferit de multele femei pe care le mirosisem înainte. Și-a apăsat buzele păsăricii de nasul meu, doar că era mai mare decât orice păsărică pe care o simțisem înainte. O umflătură grea, cărnoasă, care se sprijinea confortabil de buzele mele.

Am simțit-o pe Astrid eliberându-mi gâtul cu una dintre mâinile ei. Degetele ei au alunecat între umflătura ei și gura mea.

Inima a început să-mi bată repede.

Astrid făcu un pas înapoi, gemând în liniște. Am auzit zgomotul unui fermoar, apoi am simțit ceva fierbinte și cărnos împingându-mi fruntea, nasul, buzele mele. Astrid a înaintat pentru a-mi pune carnea peste bărbie, în timp ce un sac moale și fără păr îmi înăbușea nările. Mirosul era îmbătător.

Atunci mi-am dat seama.

Astrid avea un penis.

Un penis uriaș!

Groaza m-a cuprins. Să se joace cu fundul erat un lucru, dar să-mi pună un penis pe toată fața era prea mult. Am întins mâna să o împing pe Astrid, dar ea mi-a prins încheieturile cu mâinile ei puternice și le-a prins de șolduri. 

– Ține-ți mâinile aici, David. Ține-te bine.

Cu carnea ei testiculelor ei acoperindu-mi nările, nu am avut de ales decât să respir pe gură. Astrid a profitat de ocazie pentru a-mi împinge vârful ca de ciupercă al penisului pe lângă buzele mele. Capul bulbos mi-a întins gura până la limite. L-am simțit strângându-mi pe lângă obrajii, limba și cerul gurii, înainte de a-și găsi adevărata țintă: intrarea în gât.

Făcând tot posibilul să-mi țin gâtul închis, am apucat-o de șoldurile lui Astrid și am încercat să o împing. Am țipat să se îndepărteze de mine, dar cuvintele mele au ieșit înfundate pe penisul ei. Ea părea să confunde rezistența mea cu încurajarea. Înainte să pot protesta în continuare, i-am simțit coapsele mătăsoase înfășurându-mi urechile și obrajii, strângându-mă ușor. Eram prins în capcană.

– Chiar aveam nevoie de asta, șopti Astrid, mângâindu-mă cu dragoste pe obraz, în timp ce cealaltă mână ei mă prindea de gât. Am încercat să o împiedic să împingă mai mult, dar scrotull ei neted și transpirat îmi cuprinsese complet nasul. În clipa în care mi-am aspirat aerul prin gură, Astrid și-a mutat greutatea înainte, scufundându-mi mai mult din feminitatea ei grozavă adânc în gâtul meu. I-am cuprins și am înghițit carnea, atingând disperat cu limba. Lupta mea i-a făcut coapsele să tremure.

-Tu faci–ah–bine–ah–acolo–o, Doamne, iubitule? întrebă Sarah.

– Se descurcă minunat, a răspuns Astrid în locul meu, gemând în timp ce vârful penisului ei se strângea de papilele mele gustative. Acum îi fac un masaj special. Nu-i așa, David?

Am gemut în carnea ei de fetiță, în timp ce i-am pălmuit șoldurile groase, ca un luptător care iese dintr-o supunere. Dacă nu respiram curând, eram sigur că m-aș fi sufocat de moarte cu penisul ei în gât. Eforturile mele le-au lăsat pe Astrid și pe Mei Ling să tremure de râs.

– Nu te agita atât de mult, a spus Astrid, trăgându-mă de sfârcurile mele în timp ce se târâia înapoi. Cu precauție minuțioasă, și-a scos penisul din gâtul meu. Am sorbit și am gâfâit după aer în timp ce membrul ei s-a eliberat, aruncându-mi salivă fierbinte peste tot pe piept și pe gât. Astrid mi-a lăsat loc, eliberându-mi capul de coapsele ei și nasul de scrotul ei neted.

Cu fața roșie și gâfâind, m-am uitat în sus la zeița de aur care stătea acolo zâmbindu-mi.

– Ești gata pentru mai mult? întrebă Astrid.

Dintr-un motiv necunoscut, am dat din cap în semn de acord.

Radiând, Astrid mi-a prins bărbia cu două degete. Și-a plesnit penisul care picura de obrazul meu stâng, de cel drept, apoi mi-a uns fruntea. Apoi mi-a adus vârful la buze. De data aceasta, ea mi-a folosit limba ca pe un tobogan pentru a-mi arunca toată feminitatea în gâtul meu. Testiculele ei mi-au sufocat nasul și ochii, umplându-mi vederea. I-am lins penisul cu pasiune, neglijent, nesigur dacă încercam să ripostez sau să-i fac plăcere. Când am simțit că penisul ei nu se poate scufunda mai adânc, mi-am simțit buzele pe pelvisul ei, sărutându-i baza penisului.

Astrid gemu deschis acum, suna ca o vedetă porno, savurând fiecare bucățică de plăcere pe care o scotea din corpul meu. Ea a început să-și legăne șoldurile înainte și înapoi, făcându-mi încet gâtul. Dar, din cauza mărimii ei a și a testiculelor, era imposibil să respir. I-am pălmuit coapsele, șoldurile, fundul. Ea a guturat ca răspuns, întinzându-se să-mi ciupească și să-mi bată sfârcurile.

Am țipat în penisul lui Astrid. Singurul răspuns pe care mi l-a dat a fost un sunet profund și mulțumit. Așa că am supt tare, cu disperare, savurând carnea ei neglijentă și sărată. Simțeam fiecare venă care pulsa cu limba mea dureroasă. Nevoile mele nu mai contau, am înțeles în sfârșit. Viața mea valorează mai puțin decât plăcerea lui Astrid. Supraviețuirea mea depindea în întregime de dacă zeița dickgirl era mulțumită de performanța mea sau nu.

Nu sunt sigur cât timp am stat pe spate cu penisul ei pe gât. După ceea ce mi s-a părut cincisprezece minute, dar ar fi putut fi treizeci de secunde, ea m-a prins de gât ca pe o lanternă și și-a dezvelit penisul din gâtul meu. Testiculele ei transpirate mi s-au desprins de pe nas și de pe ochi. Am tremurat la vederea penisului ei, plutind la centimetri deasupra mea. Ea a prins pumnul ei, smucindu-se pe toți cei douăzezi de centimetri din penisul ei neglijent, picurând lichid seminal și saliva pe toată fața mea.

– Te rog, Astrid, m-am sufocat, cu pieptul umflat. Fără masaj special.

– Nu-i place! spuse Mei Ling. Dar micuței Sarah îi place masajul meu special. Nu-i așa?

– Da, madame Ling, răspunse imediat Sarah. Ești cea mai pricepută și frumoasă maseuza din lume. Micuța Sarah era o fată atât de proastă și imatură încât să se îndoiască de tine.

M-am uitat la Sarah prin peretele din hârtie de orez, șocat. Când începuseră să-și spună una alteia pe nume diferite?

Astrid și-a pus mâna pe fața mea, trăgând absent de nasul meu, buzele mele. Ca și cum gura mea ar fi fost doar o jucărie pentru ea. 

– Cea mai pricepută și frumoasă, Mei Mei? Serios?

Mei Ling a râs. 

– Oh, Astrid, nu fi geloasă! Nu am ce face dacă clienții preferă serviciile mele!

Ochiul lui Astrid tresări. 

– Presupun că va trebui să încep masajul special numărul doi. 

Am privit-o cum se încruntă în timp ce înconjura masa de masaj. Profitând de ocazie, am încercat să mă ridic și să evadez. Dominanta mea blondă era pregătită pentru mine. Ea m-a sufocat cu o mână, în timp ce cealaltă mi-a apucat testiculele, strângându-le cu ineluarul și degetul ei mare. M-a lăsat înapoi pe masa de masaj și m-a ținut cu ambele brațe.

– Din nou pe piept, David, spuse Astrid, de data aceasta, pe un ton profesionist. Este timpul să-ți termini tratamentul.

– Da, Astrid, am răspuns fără să mă gândesc, întorcându-mă pe piept. 

De ce o ascultam atât de ușor? Ce se întâmpla cu mine? Apoi i-am simțit mâinile pe ischiochimbiolarele mele, ținându-se strâns pentru echilibru, în timp ce se cățăra pe masă. Și-a băgat genunchii între coapsele mele și mi-a desfășurat picioarele.

– Domnișoară Astrid, am spus, bucurându-mă de sunetul numelui ei pe limba mea. Pot să fac o cerere?

– Ce este? răspunse Astrid, părând nerăbdătoare.

– Pentru acest următor masaj special, am spus răsuflat, te rog să fii blândă cu mine.

Astrid a râs cu poftă, de parcă i-am spus o glumă cu adevărat hilară. Și-a coborât mâna pe fundul meu, cu greu. Durerea era ascuțită și nu mi-am putut înăbuși țipătul. 

– Nu pot deveni bun și profund dacă sunt blândă, a explicat ea. Vreau să simți asta mâine. Și-a adus buzele lângă fața mea, sorbind la intrarea în urechea mea. Să-ți amintești de mine toată viața.

Astrid m-a ciugulit de gât înainte de a se îndepărta. Am auzit foșnetul țesăturii. Apoi rochia ei a zburat, aterizat pe podea în fața mea.