Luna îmi face un masaj

Luna îmi face un masaj

Când am ajuns la salonul de masaj erotic, am găsit-o pe Luna stând în lounge, practic în întuneric în ceea ce presupun că este poziția Lotus. Am găsit-o des făcând yoga goală, dar primul lucru pe care l-am observat a fost că sfarcurile ei erau neobișnuit de erecte. Nu era frig în cameră, așa că mi s-a părut puțin ciudat, dar am presupus că era relaxată și că avea gânduri nepotrivite cu privire la ceea ce urma. 

În fața ei era așternută salteaua și era acoperită cu un prosop mare.

– Întinde-te în față cu picioarele de fiecare parte a mea, a ordonat ea.

Odată ce am fost în poziție și m-am întins confortabil, am simțit că mi se toarnă ulei cald peste spate, apoi, cu o atingere fermă, dar senzuală, Luna a început să-mi maseze spatele până la umeri. Când a ajuns până la umerii mei, i-am simțit sfarcurile erecte atingîndu-mă de-a lungul spatelui. A început treptat să-mi maseze mai jos pe spate până a ajuns la fesele mele. Ea a continuat să-mi maseze fiecare fesă și apoi a mers mai departe spre vârful picioarelor mele. Trecându-și mâinile pe partea superioară a coapselor mele și lăsând degetele să-mi atingă scrotul.

După câteva minute, a revenit să-mi maseze fesele. Mi s-a turnat mai mult ulei peste fese în așa fel încât mi-a picurat pe crăpătura fundului și s-a adunat în jurul anusului meu. Folosind ambele mâini, Luna a început să frământe fiecare fesă în parte și să le despartă. Din când în când își folosea degetele mari pentru a-mi masa anusul, asigurându-se că este bine lubrifiat și apoi trecea ușor un deget de-a lungul crăpăturii dintre fesele mele. Până acum eram complet relaxat și începusem să devin puțin entuziasmat.

Fără avertisment, am simțit un deget sprijinit de anus și apoi a început să apese spre interior. Era atât de multă lubrifiere încât, chiar dacă aș fi vrut, eram neputincioasă să reziste la intrarea inexorabilă a degetului Lunei. Încet, a împins înăuntru și a început să simtă în jurul pereților interiori ai rectului meu până când a intrat în contact cu prostata mea. Singura dată când cineva m-a atins acolo a fost când am fost examinat de un medic, așa că presiunea ușoară pe care a exercitat-o ​​Luna a fost un pic o surpriză, dar a fost extrem de plăcută.

Luna a continuat să-mi maseze ușor prostata. Pe măsură ce strălucirea excitării s-a răspândit, m-am trezit frecându-mi erecția de patul pe care eram întins. De îndată ce Luna a observat mișcările subtile, și-a scos degetul și mi-a dat o lovitură puternică pe fesa stângă.

– Vom avea mai puțin din asta, a poruncit ea. Dacă nu poți să stai nemișcat și să te bucuri de ceea ce fac, va trebui să venim cu un alt plan.

Apoi și-a împins ușor degetul înapoi în anusul meu și a reluat masajul. Nu eram sigur cât timp voi putea să stau acolo și să mă bucur de experiență.

După un timp am simțit că cealaltă mână a Lunei începea să îmi maseze testiculele. În încercarea de a o încuraja, mi-am mișcat cu grijă picioarele, astfel încât mi-am ridicat șoldurile de pe pat, permițându-i să-și alunece mâna mai departe sub mine și să-i permită să-mi maseze penisul deja încântat. I-am simțit degetul mișcându-se în jurul vârfului penisului meu, am fost pe punctul de a ejacula, dar Luna a fost foarte atentă să nu mă împingă prea departe.

Deodată, și-a scos degetul din anus și și-a luat mâna de sub mine.

– Întoarce-te, a poruncit ea.

Odată ce m-am întors și m-am simțit confortabil, Luna s-a așezat pe șoldurile mele. Când s-a așezat, am simțit ceva solid apăsat pe carnea mea. Când m-am uitat în jos, suspiciunea mea anterioară a fost confirmată. Am putut doar să văd baza vibratorului ei de sticlă îngropată adânc în interiorul ei. Pe măsură ce se mișca, a alunecat înăuntru și în afară atât de ușor.

Luna s-a aplecat ușor înainte ca să poată începe să-mi maseze pieptul. În același timp, pentru a mă face mai confortabil, a întins mâna în spatele ei și mi-a poziționat penisul astfel încât să se odihnească între fesele ei. În timp ce mă masa pe piept, ea a continuat să-și miște partea inferioară a corpului în sus și în jos, continuând astfel să se stimuleze cu vibratorul și să-mi mențină penisul stimulat.

În timp ce Luna a luat uleiul de masaj pentru a-mi continua masajul, mi-am întins mâinile. Realizând ce plănuisem, ea a turnat o cantitate generoasă peste ele. Așa că, în același timp în care Luna îmi masa pieptul, i l-am putut masa pe al ei. M-am asigurat că acord o atenție considerabilă părților laterale și superioare a sânilor ei și nu mă joc doar cu sfarcurile ei erecte. Cu toate acestea, a fost dificil să rezist tentației, mai ales că, cu cât le acordam mai multă atenție, cu atât fundul ei se zvârcolea și se freca mai mult de penisul meu apăsat, care acum devenea disperat să se elibereze de stimularea constantă care avea loc asupra a ceea ce părea ca ore.

Mi-am mișcat mâinile pe corpul ei, astfel încât să-i pot masa acum părțile inferioare. Din cauza felului în care stătea pe mine, am avut acces foarte limitat la regiunile ei inferioare, dar am putut să iau contact cu clitorisul. În timp ce l-am masat ușor, Luna a încetat să-mi maseze pieptul și a început să se aplece pe spate. Acest lucru mi-a permis un acces mai mare și chiar mi-a permis să mișc ușor vibratorul, singurul dezavantaj a fost că penisul meu era acum îndoit într-un unghi oarecum inconfortabil. Pe măsură ce Luna s-a apropiat de orgasm, a început să se leagăne din ce în ce mai mult, crescându-mi disconfortul. Pe măsură ce orgasmul punea stăpânire pe Luna, s-a ridicat din nou și a început să-și împingă picioarele, astfel încât, pe lângă stimularea mea a clitorisului ei, să poată crește mișcarea vibratorului în și în afara vaginului ei. Nu cred că am văzut-o vreodată bucurându-se de un orgasm atât de mult. Nu a făcut prea mult zgomot în afară de respirația ei grea și un oftat de fiecare dată când vibratorul a reintrat în corpul ei.

În cele din urmă, Luna a început să se calmeze, din fericire pentru mine, schimbarea ei de poziție a redus frecarea penisului meu și încă nu am ejaculat.

– Ei bine, cred că este timpul să te terminăm și pe tine, dar nu intenționez să mă grăbesc cu nimic. Intenționez să te țin în această stare de excitare încă puțin, mi-a spus Luna.

Am început să-mi fac griji. Nu eram sigur că aș putea suporta mult mai multe tachinări, dar eram sigur că dacă aș încerca să împing lucrurile mai departe, ea va fi în continuare capabilă să controleze ceea ce se întâmplă. M-am resemnat cu soarta mea plăcută și m-am întins pe spate pe pat.

În această poziție, am putut ajuta și mișcându-mi șoldurile în același timp în care Luna îmi masa penisul în sus și în jos. Am sperat că eliberarea mea este în sfârșit iminentă. Nu a durat mult până să ajung la punctul culminant. Toată dorința reținută a fost eliberată într-un orgasm exploziv. .

Odată ce m-am liniştit, am urcat la etaj şi am împărţit duşul, săpunându-ne tandru unul pe altul pentru a spăla excesul de ulei. Evident, ne-am lăsat mâinile să hoinărească dar eram prea epuizați pentru ca contactul să fie mai mult decât senzual. Odată ce am fost curați și împrospătați, ne-am uscat și ne-am îndreptat spre pat unde ne-am ghemuit împreună, bucurându-ne de senzația corpului celuilalt.