În căutarea unui masaj de prostată excelent

 În căutarea unui masaj de prostată excelent

 

Prima mea experiență a început cu mine stând în afara unui salon de masaj asiatic după o experiență slabă cu un furnizor individual. Era o femeie de vârstă mijlocie care lucra din propria ei casă într-un cartier de lux. În anunțul ei de pe internet, ea specifica clar că era specializată în masajul prostatei și că le cerea clienților să rămână neacoperiți pe tot parcursul masajului. Chiar dacă eram nou la asta, mi s-a părut că sună cool. Ea a spus că dacă te acoperi cu un prosop ar întrerupe cursul masajului ei. 

Am crezut că a fi gol cu ea îmi va crește automat libidoul, dar se dovedește că nu a fost așa. Am nevoie de mai multă interacțiune decât atât…

Ea a făcut un masaj foarte profesionist, când termină ești atât de relaxat încât te întrebi dacă mai ai oase în interiorul corpului tău. Ea a folosit un dispozitiv care mi-a fost introdus în fund și conceput să mă frece pe prostată. Inițial a avut succes în stimularea prostatei și, prin urmare, a penisului. Cu toate acestea, tehnica ei de masaj nu a fost atât de provocator de sexy și, prin urmare, nu a funcționat pentru a mă stimula suficient. Nu este întotdeauna suficient să fii gol și descoperit.

În povestea inițială, m-am dus apoi la un salon de masaj, care mi-a zguduit lumea. M-am întors de încă zece ori. 

Mai exact, îmi amintesc ultima fată cu care am fost, pe nume Rachel. Ea era frumoasă. Avea 1.70 m, era blondă, cu un corp uimitor. Chiar dacă era atât de drăguță, am început să fiu puțin dezamăgit de ea. Purta acest costum strâmt care arăta mult decolteu, dar și-a apăsat sânii atât de mult încât am presupus că erau foarte lăsați. Cu toate acestea, când ea și-a dat jos hainele, s-au ridicat arătând mândri – și erau uimitori. Și sexul a fost uluitor. Din păcate, localul s-a închis la scurt timp după aceea și nu am mai văzut-o pe Rachel.. .

Așa că înapoi la furnizorul individual… Dacă ai citi prima poveste, ți-ai aminti că mi-a tras penisul timp de cinci minute, înainte ca eu să ejaculez. Cine știa că ai putea de fapt să ejaculezi fără a fi în erecție… În general, întregul masaj a fost ok, în afară de jena totală.

Ceea ce nu am împărtășit este că m-am întors de câteva ori. Eram încă intrigat din cauza masajului de prostată – (un mesaj pentru toți bărbații heterosexuali — Credeți-mă, băieții gay înțeleg un lucru. Senzațiile de la prostată sunt atât de intense încât vei crede că penisul este pe cale să explodeze. Este uimitor, dacă este făcut corect)

Recent am căutat-o ​​din nou. Ea s-a mutat într-un orășel aflat la aproximativ 30 de km în afara orașului. Încă face masaj din casa ei. Este puțin mai publică despre asta. Când căutați pe google adresa ei, o arată de fapt ca un spa de masaj. Am rezervat din nou cu ea. Când am apărut, ea nu și-a amintit de mine.

Ea mi-a arătat camera de masaj. Prima dată când am văzut-o, am început să mă dezbrac în timp ce ea îmi arăta camera. M-am gândit că ea a spus că masajul era 100% neacoperit, nu credeam că dezbracarea în fața ei este o problemă. M-am înșelat. Ea m-a oprit. Am încercat să mă dezbrac cu ea în cameră de câteva ori după aceea, dar nu am reușit până acum. Dacă citești celelalte postări ale mele, îți vei aminti că pentru mine o mare parte din asta este doar să fiu gol cu aceste femei.

Am vizitat-o ​​acum câteva săptămâni, aveam un record de 500 de orgasme grozave. Cu toate acestea, la această vizită a fost un final mixt…

M-a condus în cameră. Am mers imediat în zonă să-mi las hainele, în timp ce ea îmi dădea instrucțiuni ce să fac, mi-am dat jos pantofii și am început să-mi desfac pantalonii în timp ce ea îmi dădea instrucțiuni. Apoi a dat să plece, iar eu i-am spus:

– Apropo, îmi plac pozele tale de pe instagram. 

Ea se crede fotograf.

Este o fotografă extraordinară. Pozele sunt toate provocatoare. Fie femei în lenjerie scurtă, fie oameni goi care abia acoperă părțile bune. I-am explicat că fotografiile ei erau uimitor de provocatoare. Chiar erau.

Era implicată în conversație, așa că am menținut-o în timp ce mi-am scos cămașa. Ea nu m-a pedepsit, așa că am forțat nota și mi-am scos pantalonii. Acum stau acolo în tricou și boxer. Ea a continuat să-mi vorbească, așa că mi-am dezbrăcat tricoul și m-am lăsat în boxerii sport strâmți. Am vorbit câteva minute așa. Apoi și-a dat seama că trebuie să continuăm, așa că a reintrat complet în cameră și mi-a cerut să-mi scot lenjeria și să mă culc.

Am început masajul și a fost grozav. Atingerea ei părea foarte senzuală. Ea începea cu umerii mei și avea mâinile ei să se ridice pe fundul meu, sau între picioarele mele, frecându-mi testicule. După câteva minute, ea își încheia fiecare lovitură pe spate sau pe picioare, cu mâna pe dedesubt și mângâindu-mi penisul. Ea a ajuns în punctul în care ajungea dedesubt, în timp ce eu mă ridicam de pe pat. Mă mângâia de 4 sau 5 ori doar pentru a mă menține la limita orgasmului.

După aproximativ cinci minute, mi-a uns fundul și și-a introdus dispozitivul. Acest lucru ar duce senzația la următorul nivel. Acum speram să nu termin înainte de a mă întoarce. Cu toate acestea, ceva a mers prost.

M-am întors pe spate la partea de 45 de minute. Mi-a fost greu să mă îndrept spre tavan. Cu toate acestea, atingerea ei părea să devină mai puțin senzuală. Ea continua un masaj grozav, dar nu mă mai mângâia. După câteva minute fără nicio stimulare am început să devin moale. M-a prins la timp, și a început să mângâie, dar paguba era făcută, m-am întărit, dar nu complet. M-a dat jos în câteva minute, dar pur și simplu nu mi s-a părut bine.

În drum spre casă mi-am dat seama că ceea ce lipsea era că nu mă atingeam de ea. În timpul celei mai reușite ieșiri ale noastre, ea și-a tras topul în jos și și-a pus sânii în față. Acolo mi-am dat seama că aceasta este o componentă importantă pentru mine. Mă voi asigura că orice oportunitate pe care o am de a face acest lucru din nou va include atingerea reciprocă.

Avansam rapid până acum șase luni. Am găsit un furnizor individual care oferea și un masaj de prostată. Ea a oferit și pegging. A trebuit să caut acel cuvânt, iar când am făcut-o, a sunat interesant. Nu sunt gay, dar înțeleg senzația de la prostată. În fotografiile de pe site-ul ei, ea s-a arătat purtând un dildo mare negru. Nu cred că este gay, dacă se face cu o femeie – asta este raționalizarea mea și mă țin de ea…

De asemenea, ea a subliniat că sesiunea va începe și se va încheia cu un duș reciproc. Așa că părea că vor exista o mulțime de atingeri reciproce.

Am rezervat o oră cu ea. Am apărut a doua zi la ora stabilită, când în cele din urmă mi-a dat adresa ei. M-a întâlnit la ușă purtând doar o cămașă lungă de mătase cu nasturi. Primele mele impresii au fost că avea o față foarte drăguță, sânii ei erau mai mari decât mă așteptam și, din păcate, fotografiile trebuie să fie vechi, pentru că era mai grasă decât în ​​fotografiile ei.

Nu era slabă în fotografii, dar era mai mare în viața reală. Trebuia doar să mă concentrez pe sânii și pe fața ei. Probabil că era prea grasă ca să fac sex cu ea cu succes, dar asta oricum nu era în plan.

M-a condus pe scările ei până la dormitorul matrimonial de la etajul doi. Odată ajunși acolo, a început imediat să mă dezbrace. Odată ce mă dezbrăcă, își scoate cămașa și ne îmbrățișăm. Apoi mă conduce la baie, unde facem un duș fierbinte. Ea continuă să-mi săpunească spatele. Mă joc cu fundul meu când a ajuns acolo. Se întindea în jur și îmi mângâia penisul ori de câte ori avea ocazia.

În cele din urmă, ea mi-a cerut să mă întorc. Ea mi-a săpunat trunchiul cu o mână și s-a jucat cu penisul și testiculele mele cu cealaltă. A fost de fapt foarte plăcut. Când a terminat, mi-a dat săpunul și mi s-a permis să o săpunesc la fel de bine așa cum mă curăța ea. M-am concentrat în principal pe sâni și a fost foarte distractiv.

Ea a închis dușul, m-a uscat și m-a condus la masa de masaj. Masajul a fost de fapt grozav, avea o tehnică grozavă. De asemenea, a lăsat ca fiecare lovitură de spate sau de picioare să îmi frece penisul și testiculele.

După 30 de minute eram destul de relaxat. Apoi s-a dus după mărar. S-a jucat puțin cu el la marginea fundului meu, apoi l-a strecurat înăuntru. A fost ca o zguduire electrică. Dispozitivul era subțire, neted și lubrifiat. Mi-a intrat foarte ușor și a mers direct la prostată. Electric.

După câteva minute, m-a pus să mă întorc pe spate și să-mi ridic genunchii. Tot timpul ea a continuat să mângâie înăuntru și afară. Acum mi-am dat seama că lucra la dispozitiv cu mâna și nu avea o curea. Din anumite motive m-am simțit dezamăgit.

Cu toate acestea, nu pentru mult timp, ea și-a menținut tempo-ul sus și a început să alterneze un handjob și un blowjob. Nu am rezistat cinci minute înainte de a-mi sufla încărcătura în mâna ei, pe pieptul ei și pe pieptul meu. A fost un orgasm puternic. Din nou oricăror heterosexuali de acolo. Dacă o face o femeie, nu este gay și se simte incredibil.

Am mai făcut un duș, m-am asigurat că sânii ei sunt curați și am plecat.

Fac masaje erotice de aproximativ opt ani și este un hobby care caută constant să treacă la nivelul următor. În ultimele șase luni am căutat o altă maseuză care să ofere un masaj interesant al prostatei. Am găsit unul în Ileana. Avea o reclamă online, cu un link către celelalte rețele sociale ale ei.

A fost un knockout. 25 de ani, femeie superbă, cu un set grozav de sâni, o talie subțire și un fund grozav. Am stabilit întâlnirea pe care am presupus că va fi la apartamentul ei.

Ea a acceptat intervalul de timp și mi-a dat adresa. Odată ce am ajuns acolo, a avut o serie de alte indicii criptice care să mă ducă la ușa ei. Ea nu a trimis un mesaj cu numărul. Bănuiesc că a vrut să minimizeze urmele. Aș putea aprecia discreția.

Când am ajuns la ușa ei, a deschis-o într-un bikini. Era format din două pete mici peste sânii ei mari. S-a înfășurat în jurul corpului ei de câteva ori până ajungea la un G-String relativ mic.

Era foarte atentă. M-a condus în dormitorul ei și s-a întors imediat și mi-a pus un sărut uriaș pe buze. A fost o surpriză. De obicei, fetele îți vor suge penisul înainte să te sărute. Avea o mână în spatele capului meu, iar limba ei aproape pe gâtul meu. Apoi mâna ei a coborât pe pieptul meu până a ajuns la penisul mea. Ea a continuat să-mi mângâie penisul cu o mână, în timp ce mi-am dat seama că îmi atingea trunchiul. După ce a terminat să-mi atingă pieptul, s-a dus în spatele meu și a început să mă frece pe spate. Atunci mi-am dat seama că se asigura că nu port microfon. Acest lucru m-a făcut să mă simt mai bine știind că nici ea nu era polițist. Pentru a fi de două ori sigură, a început repede să-mi scoată hainele.

Mi-am dat jos pantofii în timp ce ea a început să-mi descheie cămașa. Când m-a dezbrăcat până la boxeri și-a dat seama că nu purtam microfon. Apoi m-a întors și a început din nou să stea cu mine. A fost prima dată când am simțit-o. Mi-am strecurat mâna sub micile petice pe care le avea peste sânii ei și s-au simțit grozav. I-am eliberat sânul stâng și mi-am pus gura direct pe el. Păreau foarte sensibili. Sfarcurile erau foarte dure și ea gemea destul de tare. Măcar făcea un spectacol bun.

Așa că iată-ne, alternând între sărut și simțit-o. Și-a pus mâna dreaptă pe penisul meu, frecând-o prin lenjeria mea. Și în mâna stângă, își mângâia PENISUL!

M-am uitat în jos și am înghețat. Ea avea un penis monstru. Nu l-am putut procesa. Era o femeie fierbinte, cu un corp grozav și un penis uriaș.

M-am încordat și ea m-a întrebat ce e în neregulă. Nu am putut să răspund. Ea a spus:

– Știai că sunt trans, nu-i așa?

Am spus că nu, iar ea a spus:

– Ce crezi că înseamnă TS lângă numele meu?

Nu am răspuns. Cred că trebuie să lucrez la limbajul meu modern.

Apoi mi-a luat mâna dreaptă de pe sânul ei stâng. L-a alunecat pe abdomenul ei ferm, până când mâna mea s-a sprijinit pe penisul ei. Nu m-am dat înapoi și nu m-am îndepărtat. Am început să-l frec. Este singurul penis pe care l-am atins vreodată. Dar s-a simțit ok. Mintea mea încă încerca să echivaleze o fată frumoasă și un penis lung și gros.

L-am frecat un minut sau cam asa ceva, in timp ce ea l-a frecat pe al meu mai energic, apoi a rupt imbratisarea. M-a pus pe spate pe perne și m-a făcut să cred că o să mi-o sugă. Și-a pus gura pe penisul meu și mi l-a mângâiat de câteva ori în timp ce a îngenuncheat lângă mine. M-am relaxat, încercând să procesez ceea ce se întâmpla și ce avea să se întâmple în continuare. Începea să fie o sugere grozavă, apoi s-a oprit. S-a târât mai aproape de capul meu. Mi-a prins capul și l-a înclinat spre penisul ei!

Am spus:

– O, deci ajungem aici!?!

M-a prins de cap și a spus:

– Penisul meu nu se va suge singur, apoi mi l-a înfipt în gură. Mă așteptam să mor chiar acolo, dar nu am făcut-o.

Nu m-am așteptat niciodată să fac o muie înainte, dar m-am gândit că trebuie să joc. Din nou, mintea mea încă îmi spunea că este o femeie extrem de atrăgătoare. Aveam una dintre mâinile mele atașată permanent de unul dintre sânii ei, ca o pătură de securitate, ce ar putea merge prost.

Am apucat penisul și am încercat să o smucesc în timp ce lucram doar cu gura pe cap. Ea mi-a tras mâna și și-a băgat penisul în gâtul meu. Nu cred că am un penis mic, deși sunt de origine irlandeză. Pot măsura 15 cm atunci când sunt cel mai bun. Și nu am avut niciodată plângeri. Dar am păleam comparație cu monstrul pe care îl avea această femeie. Avea cel puțin 20 cm lungime și atât de gros încât abia îmi încăpea în gură. (Nu m-am gândit niciodată că voi spune asta…)

Nu pot explica de ce, dar mă distram. Am încercat activ să-i fac un sex oral. Ea a ținut asta timp de câteva minute, când mă lăsa să controlez în mod activ, apoi mă apuca de cap și mă lua cu fața. Aceasta a alternat de câteva ori până când ea a fost complet tare.

După câteva runde de asta, ea s-a întrerupt și am fost în genunchi față în față. Am profitat de ocazie pentru a începe să o simt din nou trezită. Într-un minut sau cam așa ceva, mi-am pus mâna stângă pe sânul ei drept și ne-am mângâiat unul pe altul cu mâinile drepte.

Acum era complet dură și tot ce mi-am putut gândi să spun este:

– Trebuie să folosim prezervative, nu?

Ea a spus desigur și a coborât din pat să-și ia unul. S-a întors pe pat și m-a lăsat pe spate. S-a târât între picioarele mele, în timp ce punea prezervativul pe monstrul pe care îl avea între picioare. M-a întrebat dacă vreau să fac poppers cu ea. I-am spus imediat:

– Nu, trebuie să conduc până acasă.

Ea a spus să nu-mi faci griji pentru asta. Am căutat informații după ce am plecat. Ele par să slăbească în mod special mușchii fundului. Ar fi trebuit să mă gândesc la asta.

Mi-a uns anusul mult și apoi mi-a luat picioarele și le-a pus pe umeri și a încercat să-și bage penisul în fundul meu. Nu avea cum să se potrivească. Ea a continuat să spună lucruri precum:

– Vrei primul tău penis, nu?

Am tot spus că nu intră. Doare. Întotdeauna am întrebat soluția la problemă:

– Funcționează cel mai bine cu mine pe spate?

Ea a spus că ar fi cel mai bine pentru senzație. Ea a tot încercat să intre, dar nu a reușit să ajungă departe. De obicei, în aceste situații încerc întotdeauna să controlez scena. De data asta, evident, am renunțat la asta. Cu toate acestea, ca o ultimă șansă de a schimba scena, am sugerat:

– Poate că ar fi mai bine dacă aș fi în genunchi?

 Adică, dacă avea de gând să mi-o tragă în fund cu penisul ei, cel puțin aș putea să găsesc o modalitate de a mă bucura de el.

Ea a cedat și m-a pus să mă ridic în genunchi. Ea a ajuns imediat în poziție și a încercat să-l împingă. Cu siguranță nu arăta să fie blândă sau iubitoare. A fost nevoie de trei sau patru lovituri înainte ca ea să atingă fundul.

Prostata îmi trimitea șocuri electrice în josul penisului. A fost foarte intens. Ea a ținut ritmul rapid de a mă lovi în fund timp de câteva minute. În tot acest timp, ea a avut mâna pe penisul meu. Penisul ei era atât de mare, încât a durut când a ajuns la fund. Apoi ea s-a tras și a spus: 

– Întoarce-te pe spate. 

Nu a fost o cerere.

Mi-a pus picioarele pe umerii ei și și-a împins penisul înapoi înăuntru. Se potrivea mai bine acum că eram slăbit. Avea dreptate, sentimentul era mai intens. Totuși, acum, în timp ce mă bătea în fund, mă masturba și pe mine. Am rezistat doar două minute și am ejaculat peste mâna ei.

Eram epuizat. M-am întins pe pat în timp ce ea mă curăța. Am stat acolo, pe patul ei, vorbind cu ea vreo 10 minute, înainte de a fi capabil să mă ridic și să mă îmbrac. M-am uitat la ceas și mi-am dat seama că totul s-a întâmplat în 30 de minute.

M-a sărutat din nou și a spus:

– Poate data viitoare ar trebui să facem mai întâi un masaj pentru a te relaxa. 

Am fost de acord și am terminat de îmbrăcat și am plecat.

M-am împleticit până la mașina mea încercând să procesez ceea ce tocmai se întâmplase. Nu mă așteptam și nici nu mi-aș fi putut imagina vreodată asta. Dar am fost doar dezamăgit că am terminat în 30 de minute și nu într-o oră. Era cu adevărat atrăgătoare și îmi place să stau gol cu femei atrăgătoare goale. Chiar dacă au penisuri, cred.

De fapt, am ajuns acasă și i-am trimis un mesaj. I-am spus:

– Încerc să procesez prima dată când am avut penisul altcuiva în mână. Și orice penis în gură sau în fundul meu. A funcționat doar pentru că ești atât de frumoasă și că ai un corp incredibil. Aș vrea să încerc din nou, dacă putem petrece mai mult timp să ne relaxăm și să mă pregătesc. Să-ți am penisul în gură a fost mult mai interesant decât credeam că ar fi. Aș vrea să încerc asta din nou… Îți voi urmări postările pe internet. 

Ea a spus doar:

– Perfect.