Fantezie îndeplinită la salonul de masaj

Fantezie îndeplinită la salonul de masaj

 

Era aproximativ 21:00 într-o seară rece de toamnă târzie, când conduceam pe bulevard. Avusem o săptămână stresantă la serviciu și am decis că trebuie să mă relaxez puțin. Ochii mei au început să scruteze bulevardul în căutarea unor saloane de masaj deschise. În cele din urmă, am zărit un salon care părea a fi deschis într-o zonă relativ liniștită de pe acest bulevard. Am decis să întorc mașina și să trag la acest salon de masaj. Am parcat, am coborât din mașină și am intrat. Am sunat la sonerie din față și au ieșit două femei simpatice.

Una dintre femei se apropie și a întrebat: 

– Oh, salut. Ce faci? Vrei masaj?

I-am răspuns: 

– Da. Cu siguranță da. A fost o săptămână agitată și mi-ar plăcea să mă relaxez.

– Bine. Urmează-ne, spuse prima doamnă. 

Apoi m-au condus pe un hol scurt și într-o cameră de masaj mare, dar confortabilă, cu o masă mare și cântând muzică liniştitoare. Am fost apoi instruit să mă dezbrac complet și să mă întind pe masă după ce plătesc taxa casei. Mi-am scos toate hainele în câteva secunde. Cele două doamne mă priveau cu zâmbete pe fețele lor frumoase. Păreau să se bucure de vederea corpului meu atletic și a penisului meu mare.

Cele două doamne s-au prezentat apoi. Prima doamnă care a vorbit cel mai mult s-a identificat drept Lillian. Ea părea să aibă 40 de ani, cu părul lung și negru și trăsături exotice. Purta o ținută neagră. A doua doamnă s-a identificat drept Carmen și părea să aibă în jur de 50 de ani, dar într-o formă excelentă pentru vârsta ei. Avea părul închis până la umeri și era o milf foarte drăguță. Purta un tricou alb și pantaloni scurți foarte scurti. Am vrut să-i ating și să-i gust păsărica doar privind-o. Au continuat să se holbeze și să se bucure de silueta mea și de penisul meu.

M-am întins apoi pe masă cu fața în jos. Cele două au început prin a-mi masa partea superioară a spatelui și a gâtului. Acest lucru a durat aproximativ cinci minute, dar a fost suficient pentru a mă lăsa liber și confortabil. Lillian a început să-și treacă degetele pe șira mea într-un mod tentant. S-a simțit grozav și mi-a trezit cu adevărat corpul. Carmen a încetat să-mi maseze gâtul și s-a apropiat și a început să-mi maseze fundul. S-a simțit atât de bine. Apoi a apucat mai mult ulei și a început să-mi frece ischiochimbiolarele și gambele, în timp ce Lillian continua să se joace cu coloana vertebrală și partea inferioară a spatelui. S-a simțit grozav. Acum am fost instruit să mă întorc. Am făcut-o fără ezitare.

După întoarcere, era îndreptat cu fața în sus cu penisul complet erect și dorea atenție. Penisul meu picura în lichid seminal în acest moment. Spre surprinderea mea, Lillian a început să-și scoată toate hainele. Ea a dezvăluit sâni drăguți cupa C cu sfârcuri mici și maro. După ce și-a scos chiloții, am văzut o păsărică parțial rasă. Penisul îmi pulsa!

– Carmen, nu ți-ar plăcea să fii goală? am întrebat cu o voce foarte rugătoare.

– Da, vreau să fiu goală. Dar trebuie să merg mai întâi la baie. Nu sunt sigură ce am mâncat. Este atât de jenant, a explicat Carmen pe un ton foarte stânjenit.

În mintea mea, mă gândeam că mereu am vrut să văd o doamnă drăguță. Mai ales cu noi doi goi și cu mine primind mulțumiri sexuale când am privit-o făcând ceva atât de natural și atât de primordial. Am oferit apoi o soluție.

– Carmen, nu trebuie să-ți fie rușine. Cred că e grozav. De asemenea, nici nu trebuie să părăsești camera. Întotdeauna a fost fantezia mea să mă uit la o doamnă drăguță. Te rog ajută-mă să-mi îndeplinesc fantezia, am implorat.

Carmen a părut la început ezită. Dar apoi m-a privit seducător și cu dragoste și a întins mâna să-mi sărute buzele. Apoi și-a scos cămașa, dezvăluind sânii cupa B cu sfârcuri drăguțe. Apoi și-a descheiat pantalonii scurți și i-a lăsat să cadă drept pe picioare. Apoi și-a lăsat și chiloții albi să cadă. Acum stătea complet goală, dezvăluind o păsărică frumoasă fără păr și un fund frumos. O doream atât de tare.

Nu a pierdut timpul sărind pe masă și s-a ghemuit chiar deasupra feței mele. Fundul ei frumos era la doar câțiva centimetri de ochii mei. Am început să simt câteva picături de urină caldă curgându-mi pe piept. Apoi a mai ieșit puțin. Acest lucru s-a simțit CERESC. Penisul mi-a sărit cu emoție. Apoi, înainte ca cineva să poată spune ceva, am văzut un jet brun frumos, ferm și bine în formă, ieșind în tăcere din fundul ei frumos. Am deschis larg când mi-a alunecat direct în gură. Hum! Nu numai că am fost martor la defecarea ei, dar chiar m-a lăsat să gust din rahatul ei natural, primar și împuțit.

Am gustat și am început să-l devorez pe loc. Carmen s-a uitat înapoi la mine și a zâmbit. Lillian a început să-și introducă degetele în rectul meu și a început să-mi facă un masaj de prostată. Carmen și-a ținut fundul drept în fața mea, ca să pot să-i privesc fundul în timp ce a început să mă masturbeze cu autoritate. Am continuat să-i devorez mâncarea împuțită și încântătoare în gură.

Combinația dintre fantezia mea împlinită împreună cu prostata mea fiind futută, precum și penisul meu fiind mângâiată în timp ce vedeam și miroseam un fund frumos m-a trimis peste margine. Am ejaculat mai tare decât oricând. Mi-au zburat mai multe stropii din penis și pe abdomen și pe corpul frumos al lui Carmen. Toți am râs de mizeria pe care am făcut-o cu toții.

Carmen s-a dat jos de pe mine și a luat hârtie pentru a-și șterge fundul împuțit chiar în fața noastră. Lillian mi-a șters sperma de pe abdomen cu un prosop fierbinte. Lillian a dus apoi prosopul murdar și șervețele mirositoare ale lui Carmen în baia de pe hol. Până acum devorasem fiecare bucată din mâncarea împuțită a lui Carmen. Mi s-a părut atât de minunat să fi mâncat excrementele naturale de la o femeie frumoasă, de vârstă mijlocie, cu aspect matern. Spre surprinderea mea, ea m-a sărutat în ciuda a ceea ce tocmai terminasem de mâncat. S-a urcat pe masă și ne-am sărutat cu pasiune și am făcut dragoste adânc în noapte.