Cariera lui Saraj în masaj

 Cariera lui Saraj în masaj

 

A început destul de nevinovat. Sarah a devenit terapeută de masaj  dintr-o pasiune de a ajuta oamenii să se îmbunătățească prin atingere. A fost remarcabilă în școală și a terminat în fruntea clasei. În cazul în care majoritatea oamenilor mergeau la muncă într-un loc precum Massage Envy, Sarah era mai pricepută la afaceri și a decis să-și înceapă propria afacere. Cel mai ușor loc pentru a face asta a fost pe site-urile cu anunțuri. Bineînțeles, a avut partea ei de nenorociți care cereau un final fericit, dar asta a venit odată cu afacerea. Încălcarea sau plecarea era mult mai ieftină și îi făceau mult mai mulți bani decât închirierea unui loc sau munca pentru cineva. Ea excela la meseria ei și avea un iubit care i-a susținut alegerea carierei din toată inima.

Un lucru pe care lui Sarah i-a plăcut la masaj a fost senzualitatea acestuia. Îi plăcea în secret să vadă câte erecții i-ar putea oferi unui tip în timpul masajului și să îl tachineze la nesfârșit și nu a fost dezamăgită niciodată. Oricât de mult îi plăcea, nu a mers niciodată mai departe și, dacă se înfierbânta, ceea ce o făcea de obicei, fie își folosea vibratorul în mașină, fie venea acasă și făcea sex cu iubitul, Taylor, pentru a se ușura. Taylor era un tip înalt, arătos. Îi plăcea să aibă grijă de Sarah, fie în pat, fie cumpărând flori sau cadouri pentru ea și curățând casa înainte de a veni acasă de la serviciu. Îi plăcea să îi facă pe plac și avea o latură supusă care se potrivea perfect cu personalitatea ei dominantă. Sarah i-a spus mereu cât de mare era penisul lui și cât de perfect era pentru păsărica ei în timp ce o făceau. De obicei, ea avea orgasm călărându-l, punând acel penis perfect în formă în unghiul corect și măcinat până când se prăbușea din orgasmul ei intens. Penisul lui Taylor era în medie de aproximativ 12 cm, nu prea subțire sau prea gros și curbat ușor în sus. Lui Taylor i-a plăcut cât de excitantă au făcut-o masajele pentru că a putut să culeagă beneficiile.

Sarah avea rareori clienți de sex feminin și spunea nu numai bărbaților care erau ridicoli sau înfiorători. Îi plăcea să ofere oamenilor masaje și să câștige o mulțime de bani făcând asta. După cum am spus, totul a început destul de nevinovat.

Sarah termina un masaj suedez de 90 de minute cu un tip care l-a lăsat într-o stare atât de aprinsă încât penisul i-a tresărit sub prosop în ultimele 30 de minute fără oprire. Avea un zâmbet plin pe față în timp ce se spăla pe mâini știind că el se va termina singur de îndată ce a părăsit camera. I-a lăsat puțin timp în plus pentru ca el să se poată îmbrăca și să o plătească. Ea știa că tachinarea băieților înseamnă, de obicei, mai mult bacșiș și mai multe sesiuni, ceea ce înseamnă, desigur, mai mulți bani în buzunarul ei și acesta fiind al treilea masaj al zilei, buzunarele ei erau pline. Sau bineînțeles că a rămas puțin udă din cauza lui, dar avea vibratorul în mașină și era mai mult decât dispusă să îl folosească înainte de a pleca. În timp ce și-a uscat mâinile, s-a uitat la telefonul de la serviciu și a văzut un mesaj.

– Bună ziua. Numele meu este Congo. Am văzut anunțul tău și mă întrebam dacă ești disponibilă pentru un masaj în seara asta sau mâine seară?

Taylor a trebuit să lucreze toată ziua astăzi, astfel încât să nu fie acasă ore întregi, ceea ce a lăsat-o pe Sarah liberă să facă un ultim masaj. Ea a răspuns: 

– De fapt, tocmai am terminat cu un masaj și sunt liberă pentru restul nopții. Vrei incall sau outcall?

– Mi-ar plăcea outcall dacă nu te superi.

– Sigur. Pot veni chiar acum 🙂

– Genial 🙂 Ne vedem curând!

După ce Sarah a făcut bagajele, și-a luat banii și s-a dus la mașină. Imediat ce a ajuns acolo, a întins mâna spre poșetă, a scos vibratorul de buzunar și și l-a strecurat pe sub fustă, atingându-și clitorisul, înainte de a apăsa butonul de pornire doar pentru a-l găsi fără baterii. 

– La dracu! și-a spus înainte de a îl arunca pe podea și de a pleca la următoarea întâlnire.

Când a ajuns, primul lucru pe care l-a observat a fost cât de mare era casa. Mercedes nou-nouț în față, grădină impecabil. Și-a luat masa și geanta de masaj și a sunat la uşă. Când se dădu înapoi, auzi încuietoarea fiind descuiată și ușa s-a deschis. În fața ei stătea un bărbat înalt care era foarte musculos.

El a zâmbit și a spus: 

– Bună, trebuie să fii Sarah. Ești chiar mai frumoasă decât în poza din anunțul tău.

Sarah părea puțin intimidată pentru că oamenii înalți o cam speriau. Avea o chestie cu „oamenii copacilor”. Era chiar la marginea acelei înălțimi. Sarah doar a zâmbit înapoi și a spus: 

– Mulțumesc. Da, eu sunt Sarah. Tu trebuie să fii Congo.

– Lasă-mă să arăt unde trebuie să te instalezi, a spus el în timp ce a deschis ușa și a condus-o înăuntru. 

În timp ce ea l-a urmat, nu a putut să nu blesteme vibratorul pentru că nu funcționa, deoarece era încă udă. După ce a pregătit masa, Congo sa întors într-un halat.

– Deci ce tip de masaj cauți?

– Ei bine, am văzut în anunțul tău că faci masaj lomi lomi. Întotdeauna mi-am dorit să încerc asta. Deci 90 de minute din asta?

– Ok, sigur. Există anumite zone pe care trebuie să ne concentrăm?

– În ultimul timp îmi simt încordate coapsele și gambele, așa că poate petreci puțin timp în plus acolo.

– Sună bine. Ei bine, mă duc să mă spăl pe mâini. Doar dezbracă-te sub cearșaf și mă întorc într-un minut.

Când s-a întors, s-a dus la geantă să apuce un prosop și și-a dat seama că mai avea doar unul curat. 

– La dracu! se gândi ea. Desigur că aș fi excitat și în această situație. 

Și-ar fi dorit ca Taylor să nu lucreze și să fi putut să facă sex cu el înainte de a lua această ședință. 

– Ei bine, fii profesionistă!

Și-a pus centura de masaj peste fustă și și-a dat pantofii jos înainte de a ieși din baie. Ea a intrat înapoi în cameră și l-a văzut pe Congo pe masă, cu cearşaful deasupra lui. Sarah a început încet să-i frământe spatele și picioarele, simțind punctele tensionate. În timp ce se ridica la capul lui, apucă cearceaful și îl trase încet până la talie. Ea a început de la capul lui și i-a lucrat scalpul senzual trăgându-l ușor de păr în timp ce ea freca peste tot. S-a coborât pe spatele lui sculptat, turnând mai mult ulei fierbinte pe spatele lui și alunecându-și mâinile peste mușchii lui tari. Când a terminat spatele cu ulei, a apucat prosopul și l-a pus peste fund peste cearșaf. 

– Sper că este suficient de mare, gândi ea în timp ce punea o mână pe prosopul de deasupra spatelui lui și trăgea cearceaful în jos pe lângă fundul lui. Prosopul abia i-a acoperit crăpătura fundului și ea a observat că scrotul lui i se vedea sub prosop, așa că l-a tras ușor în jos pentru a-i acoperi scrotul, lăsând partea de sus a crăpăturii fundului lui expus.

– Îmi pare rău, am lucrat toată ziua și ăsta era singurul prosop curat care mi-a mai rămas… a explicat ea.

– Este în regulă. Știu că a fost în ultimul moment și am auzit că lomi lomi folosea oricum o acoperire minimă. N-o să spun dacă nu o faci, a spus el chicotind..

În mod normal, o astfel de remarcă ar fi făcut-o să plece, dar fiind pornită și deja acolo, a decis că este în regulă. Așa că a picurat ulei pe piciorul lui drept și a început să-l maseze în mișcare mai sus, până când și-a trecut mâinile peste fundul lui ferm. Ea a trecut pe cealaltă parte și s-a îmbrăcat cu ulei înainte de a începe mișcările întregului corp. Și-a trecut mâinile pe sub corpul lui, abdomenul strâns și pieptul alunecos pentru o mișcare mai bună în timpul lomi lomi. Ea lovea toate părțile potrivite și nu o deranja să-i admire corpul ferm. Ea s-a coborât spre ischiochimbiolarele lui și el a tresărit.

– Îmi pare rău că sunt foarte încordate. Doar fii blândă, te rog.

Sarah a început încet și nu a obținut prea multă influență, așa că i-a tras unul dintre picioarele în lateral și l-a întins în sus, făcându-i fesele să se deschidă și mișcând prosopul în jos, arătând puțin mai mult din crăpătura lui, lăsând aproape nimic acoperit. în afară de testiculele lui. În timp ce a masat ischiobigiolarul, ea a observat că penisul îi curgea pe celălalt picior și inima i-a tresărit, deoarece nu era sigură cum ar putea să-i facă celălalt picior fără a-l expune. În timp ce se gândea la asta, ea si-a mișcat încet pe interiorul coapsei, mergând mai sus decât ar fi făcut în mod normal, iar mâna ei dreaptă i-a atins bilele ras.

– Oops, îmi pare rău, a spus ea și i-a mutat piciorul la loc.

– Este în regulă. Doar m-am gândit că va trebui să plătesc în plus pentru asta.

– Lol, a spus ea stânjenită.

În timp ce se deplasa la celălalt picior al lui, s-a gândit în sinea ei: 

– Sunt o profesionistă. Pot să fac asta!

Ea a început pe celălalt picior al lui, aceeași strângere. La naiba, se gândi ea. Ea nu putea să-i vadă penisul din acest unghi, dar știa că era lung și nu putea atinge prea sus fără să-l atingă. În timp ce făcea tot ce putea pe spate, știa că era timpul să lucreze celălalt picior. În timp ce i-a ridicat piciorul și l-a mutat în lateral, a apărut cel mai mare penis pe care îl văzuse vreodată. Ea a pus piciorul într-o parte, fără să-și ia ochii de la penisul lui.

Era tulburată și i-a spus lui Congo: 

– Voi muta acest prosop pentru a-ți acoperi penisul. Data viitoare o să aduc un prosop mai mare ca să te pot acoperi corespunzător.

– Atâta timp cât atunci când terminăm tensiunea mea dispare, poți face ce vrei.

Ea a scos prosopul din crăpătura lui și a așezat-o peste cei cel puțin 20 cm, apăsând ușor prosopul în jos, simțindu-i duritatea groasă dedesubt. Fundul și testiculele lui erau complet expuse, dar cel puțin ea avea acel penis uriaș acoperit. Doamne, era udă acum. Chiloții ei erau înmuiați și sucurile începeau să curgă pe coapsă. Ea s-a întors la lucru la piciorul lui, întinzându-l și masându-l în timp ce anusul îi făcea cu ochiul. Și-a mutat piciorul până la fundul lui și neștiind de ce, i-a lăsat piciorul într-un unghi tot timpul aruncând priviri la prosop, văzând că se mișcă ușor din când în când. Apoi i-a mutat celălalt picior înapoi în poziția de broască și s-a ridicat pe masă la picioarele lui Congo, total expus. Șoldurile ridicate, fundul desfășurat în timp ce doar prosopul de 23 cm îi dădea vreo modestie doar pe penis. Sarah se ridică pe masă, aşezându-se în genunchi de fiecare parte a membrului lui îngrădit. Privind în jos, îl vedea arătând spre păsărica ei fierbinte și umedă. Ea a atins apoi încet ambele picioare, masându-le în sus și în jos, mișcându-se în sus spre fundul lui. A luat uleiul și și-a picurat puțin pe mâini, lăsând să cadă puțin pe crăpătură. Uleiul acela i-a căzut chiar pe anus, ceea ce l-a făcut să tresară.

– Îmi pare rău din nou, nu am vrut să se întâmple asta! spuse ea în timp ce instinctiv întinse mâna să-l curețe și doar freca uleiul și mai mult. 

– Mmm, a spus el în timp ce ea era mortificată realizând că tocmai îi freca anusul și fesele pe interior acum.

– Îmi pare rău! Nu ar trebui să te ating aici, spuse ea în timp ce își tragea mâinile.

Ce faci Sarah! Adună-te! Ești o profesionistă. Gata cu masajul când ești excitată!

– Ei bine, dacă vrei să mă tachinezi cu asta, poate poți curăța cu un prosop.

– Sigur, a spus ea în timp ce întindea mâna spre prosop și îi strânse penisul uitând că este acolo. La naiba. 

Ea îl ridică de pe penisul lui, lăsându-l din nou complet expus.

– Mmm până acum cel mai bun masaj din toate timpurile, din mai multe motive, chicoti el.

Sarah începu să-i tamponeze fundul și să-l frece încercând să-l usuce puțin. El și-a împins fundul spre ea de fiecare dată când ea îi atinge gaura și ea se trezește apăsând înapoi prin pânză. După ce pune prosopul înapoi peste penisul lui și îi alunecă mâinile peste fesele lui, în sus, până la umerii lui strălucitori, aplecându-se peste el, aproape zdrobindu-și sânii în fundul lui. Ea repetă mișcarea și de câteva ori se gândește la modul în care i-a amintit asta de când l-a masat pe Taylor acea dată. Încet, Taylor coboară de pe masă, lăsându-l complet expus. Ea merge la piciorul lui stâng și îl pune încet înapoi drept. Încă uitându-se la acest penis masiv, care acum curge lichid seminal pe masă, Sarah merge încet spre piciorul drept și îl ridică și îl pune înapoi pe membrul său și mută prosopul înapoi în fundul său.

Păsărica ei este în flăcări când ia cearceaful de pe podea și acoperă corpul lui Congo. Ea mai face câteva mișcări relaxante pe picioarele lui, încercând să risipească tensiunea sexuală înainte de a ridica pătura și a-i cere să se întoarcă. În timp ce o face, Sarah pune cearceaful înapoi și observă că nu există nicio umflătură unde ar trebui să fie penisul lui. 

– La naiba, stă drept jos.

Ea misca cearceaful in jos incet pana ajunge unde ar trebui sa fie parul lui pubian. Încă excitată, ea trage cu nebunie cearșaful în jos până când îi vede baza penisului. Inima lui Sarah sare în timp ce sprijină cearceaful și începe să-i ungă abdomenul și pieptul. Ea se trezește ciupindu-i sfarcurile. Odată ce partea superioară a corpului lui este alunecoasă, ea apucă cârpa de spălat și o pune peste cearșaf. Ea își pune mâna la baza penisului lui, ținând cârpa, în timp ce cealaltă mână trage cearceaful.

Penisul lui Congo stă întins pe mijlocul mesei sub prosop. 

– Doamne, asta e mai mare decât al lui Taylor și nu este nici pe departe sculat.

Sarah începe din nou pe picior. Îl trage în sus și din nou în lateral. Pânza cade puțin, dar ea o apucă înainte ca întregul lui penis să fie expus. Începe să crească puțin pe măsură ce ea începe să-i maseze coapsa. Mișcându-se încet mai sus, până când ea poate simți căldura din vintre pe dosul mâinii ei. Penisul lui începe să devină mai tare și să se ridice puțin, iar greutatea îi face să se miște pe celălalt picior. Ea continuă să maseze mai aproape, trecând peste movila lui pubiană și rămânând la doar câțiva centimetri de prosop. În timp ce urmărește penisul lui Congo care se umple de sânge sub pânză, bucăți mici continuă să fie expuse. Mai întâi, capul violet iese la vârf în timp ce penisul lui stă întins lateral. Ea își apasă mâna în baza penisului lui în timp ce reajustează prosopul. Penisul lui Congo continuă să se umfle și în cele din urmă se mișcă, lovind mâna lui Sarah la baza penisului. Ea o ține acolo în timp ce cârpa de spălat este întinsă pe piciorul lui și simte acest penis uriaș atingându-i mâna. Cealaltă mână a ei alunecă în sus pe pieptul lui și îl strânge în timp ce ea începe încet să-și miște mâna dreaptă sub greutatea acestui penis masiv.

Chiar atunci ea simte o mână sub fusta chiar pe păsărica ei udă. 

– Se pare că cineva se bucură de activitatea sa, spune Congo în timp ce mâna lui apasă pe chiloții ei umezi, frecându-i clitorisul.

– Îmi pare rău Congo. Acesta nu este un masaj de atingere reciprocă. Ai putea te rog să îți iei mâna?

 El continuă să-i frece păsărica și fundul. După câteva secunde Sarah trebuie să-și ia mâna liberă de pe pieptul lui și să-l îndepărteze brațul.

Ea este cuprinsă de poftă când simte lungimea pe dosul mâinii. Alunecându-și încet mâna pe abdomenul lui, ea simte că penisul îi zvâcnește și o plesnește pe mână. Își întoarce mâna și prinde cel mai mare penis pe care l-a simțit vreodată. Încet, ea simte venele și se întinde să-i apuce testiculele uriașe, cântărindu-le în timp ce cealaltă mână ajunge la capul penisului lui. Congo gâfâie acum și își arcuiește șoldurile pentru a-i întâlni strânsoarea. Începe încet să mângâie de la bază până la cap. Ambele mâini lasă încă o treime neatinsă.

– Cât de mare este? întreabă Sarah cu poftă.

– Puțin peste 23 cm. 

El zâmbește uitându-se la această fată sexy jucându-se cu penisul lui. 

– Văd că ești curioasă.

 Îi face cu ochiul. 

– Penisul meu arată atât de sexy în mâinile tale mici.

– Hei! Sunt pe jumătate nativă, spune ea timidă și îi plesnește penisul. Iubitul meu are cam jumătate din mărimea ta.

– Săraca fată. Ei bine, dacă vrei să încerci vreodată penisul unui bărbat, ai unul dispus în mâinile tale chiar acum.

– Mhmm, își linge ea buzele.

– Mi s-a spus că are și un gust bun, Congo face cu ochiul.

Sarah se uită la el în timp ce îl mângâie lung și încet. 

– Îmi pare rău, singurul penis pe care îl sug este al iubitului meu, chicotește ea.

– Ei bine, nici nu mă așteptam la asta, așa că nu mă plâng.

Sarah se uită la el și doar dă din cap.

– Mmm fată bună. Ridică-te pe masă între picioarele mele și mângâie-mă. Vreau să-ți văd fața când ejaculez.

Sarah face exact ce i s-a spus și urcă.

– Călărește-mă pe picior în timp ce te joci cu penisul meu.

Ea face asta cu nerăbdare uitând că are doar chiloții ei înmuiați sub fustă. Ea isi macina pasarica pe piciorul lui in timp ce incepe sa-i pompeze penisul cu ambele maini. Ea lucrează bine la piciorul lui încercând să-i facă penisul să stropească în timp ce ea încearcă să aibă orgasm. Ea îi trage penisul spre ea concentrându-se pe jumătatea de sus aproape până la un orgasm.

– La naiba, ești o curvă excitată, spune el în timp ce îi trage fusta în sus și o lovește. Fă-mi penisul să ejaculeze pentru tine. Mai repede, iubito.

Se aplecă în față pentru a obține mai multă pârghie, lăsându-și gura deschisă la doar un centimetru de cap. Fața ei este plină de poftă în timp ce se uită la acest penis uriaș din mâinile ei la doar câțiva centimetri de fața ei. Congo profită de această ocazie pentru a-și împinge șoldurile și capul alunecă direct în gura ei udă deschisă. Ea nu-și mișcă capul. Nu se retrage și nu coboară. El își ține șoldurile arcuite doar cu capul în gura ei. Sarah își închide instinctiv buzele și gustă lichid seminal, în timp ce el scoate, apoi împinge capul înapoi înăuntru. Ea doar se freacă mai tare pe piciorul lui în timp ce capul îi umple gura.

– Da, iubito, înghite-mi sabia. Fii o fată bună și gustă-mi sperma.

Chiar atunci Sarah începe să tremure în timp ce orgasmul ei preia controlul și își arcuiește spatele țipând și Congo îi apucă penisul, îndreptându-l spre fața ei. Pe măsură ce începe să țipe, Congo începe să pompeze o încărcătură uriașă pe fața lui Sarah și gura deschisă. Ea stă acolo pe piciorul lui, în timp ce sperma iese din nou și din nou din penisul său uriaș; acoperindu-i fata, camasa, fusta si mainile. Odată ce își revine, se uită doar la acel penis care acum devine moale, întins pe picior.  Ea strânge ultimul strop de spermă pe degetul ei și Congo îi ghidează degetul în gură în timp ce îl gustă.

– Mmm, asta a fost, fetiță fierbinte. Arăți atât de sexy acoperită de sperma mea.

Sarah se uită în jos. 

– Hainele mele sunt acoperite de sperma ta. Cum o să explic asta?

– Este și în părul tău și în gură, îi făcu el cu ochiul. Mai bine te dezbraci cand ajungi acasa ca iubitul tau sa nu vadă mizeria pe care am făcut-o. Scoate-ti chilotii. Vreau sa-ti curat fata cu ei.

Ea se ridică și îi alunecă în jos. El îi șterge sperma de pe fața și părul ei, asigurându-se că îi întinde sperma pe buze, apoi îi dă înapoi.

– Pune-i înapoi și vreau să faci ceva când ajungi acasă. Mmm ești o fată atât de bună. Cu siguranță primești un bacșiș mare. La aceeași oră săptămâna viitoare, iubito?

– Cum aș putea să spun nu? făcu ea cu ochiul.

– Bine acum ia-ți lucrurile și pleacă. Trebuie să dorm. Când ajungi acasă, ține minte, am câteva instrucțiuni pentru tine…

Înainte de a ajunge acasă, Sarah i-a trimis un mesaj lui Taylor să se dezbrace și să aștepte pe canapea, legat la ochi și cu cătușe. A făcut imediat și s-a așezat pe spate pe canapea. Când a ajuns acasă, l-a găsit-o pe Taylor cum l-a instruit. Ea s-a dezbrăcat imediat și i-a înfipt penisul în păsărica ei udă și i-a băgat chiloții în gură.

– Am așteptat asta toată ziua, șoptește ea. Gustă cât de umedă m-a făcut gândul la penisul tău. Fiecare masaj de astăzi m-a lăsat să-mi doresc să fii tu, iar ultimul m-a făcut să fiu cea mai excitată. Am fost udă toată ziua, după cum poți gusta.

– Mhmm, este tot ce poate spune înăbușit de chiloții uzați.

-Ultimul tip avea cel mai mare penis pe care l-am văzut vreodată. 

Sarah geme în timp ce sare pe penisul lui visând la monstrul lui Congo. Trebuie să fi fost de două ori mai mare decât al iubitului ei.

Lui Taylor îi plăcea să audă despre masajele ei în timp ce făceau sex. Știind că s-a ocupat atât de mult de ei doar ca să vină acasă și să ajungă pe penisul lui.

– Vrea să mă vadă și săptămâna viitoare. Poate că mă voi juca puțin cu el când o voi face.”

Ea geme în urechea lui înainte de a țipa în extaz tremurând pe penisul lui Taylor, făcându-l să-și împuște mica încărcătură în interiorul păsăricii ei bine îmbibate.