Acea noapte

Acea noapte

S-a așezat pe burtă și m-am lăsat în genunchi lângă canapea. Am început să-i masez umerii și să frec pe spatele lui, încercând să rezolv fiecare nod. Eram absorbită privindu-mi mâinile albe pline de ulei frecându-se adânc în spatele lui negru. 

Gemea plăcut cu fiecare nod pe care îl slăbeam. Mi-am băgat degetele mari în mușchii gâtului lui, până la baza cheliei. Mi-am frecat mâinile pe lungimea coloanei lui. Mi-am pus mâinile adânc în partea inferioară a spatelui lui, pentru că știam că aceasta este o zonă care îi provoca multă durere. 

Purta doar o pereche de pantaloni scurți negri. I-am muncit din greu în partea inferioară a spatelui, apoi i-am apăsat coloana vertebrală și am auzit un zgomot audibil și el a oftat ușurat. 

– Mă dor și coapsele și gambele. Poți să le freci? a intrebat el. 

Am luat câte un picior. Mai întâi i-am lucrat coapsa cu ambele mâini, frământând mușchiul. Apoi am coborât până la gambele lui. 

Deodată s-a întors pe spate. Nu am îndrăznit să mă uit la pantalonii lui pentru că aveam o bănuială. 

– Te rog, continuă să-mi freci picioarele. Mă simt bine, a spus el. 

Am început cu celălalt picior și mi-am pus mâinile în mușchiul coapsei lui și apoi în jos până la mușchiul gambei. Am mers înainte și înapoi între ambele picioare. 

Apoi m-a prins de mână. A pus-o chiar deasupra pantalonilor lui. Am început să-i masez umflătura groasă prin pantalonii scurți. Și-a băgat mâna în pantaloni scurți și a scos cel mai mare penis pe care l-am văzut vreodată, cu excepția filmelor porno și a internetului. 

Îmi era deja destul de greu când mi-am pus mâna în jurul penisului, doarece nu puteam să îl cuprind cu degetele. Mi-a mutat mâna în jos, la baza penisului lui. 

– Strânge bine, dar nu pompa prea tare, a explicat. 

Nu eram obișnuită cu un bărbat cu un penis necircumcis. Sunt obișnuită să pot pompa chiar din start. Aparent, printr-o atingere atentă, obțiii vârful penisului frumos și umed, suficient încât să poți trage apoi preputul înapoi și să începi să pompezi. Din greseală, am început să pompez prea repede și el a smucit. 

– Ai grijă, poți rupe pielea, a explicat el. 

Mi-am cerut scuze pentru greșeala mea și am decis că gura mea îi va uda penisul și mai repede. Mi-am umplut gura cu salivă și mi-am coborât încet buzele până la vârful acestui penis. Încet și încet am început să-i ling și să-i sug ușor vârful penisului tare. Mi-am înfipt limba în jos între cap și prepuț, udând încet pielea pentru a putea ușura lubrifierea. 

Încet, din cauza salivei mele și a umezelii lui, am putut începe să-mi pompez mâna. Am simțit pielea penisului lui alunecând înapoi și capul a ieșit umed și roz. Apoi am început să-mi pun adevăratele talente de la gură să lucreze asupra lui. Am aplicat aceeași sucțiune pe care am folosit-o anterior pe limba lui. 

Urăsc să disting între un penis mic sau mare, pentru că sunt foarte mulțumită de orice mărime, dar acest bărbat era destul de bine înzestrat la propriu. Sunt sigură că am băgat doar aproximativ 1/3 din penisul lui în gură, poate nici măcar atât. Ceea ce lipsea din gura mea, l-am compensat cu mâna, deși, cu adevărat, gura mea era încă întinsă la limită doar pentru a-mi înconjura buzele. L-am supt cât de bine am putut și mi-am învârtit limba în jurul capului lui care pulsa și l-am lăsat să gâdilă chiar sub creastă, unde capul se întâlnește cu axul. 

Am început să cobor ritmul, să sug și să pompez, mâna întâlnindu-se cu gura. Cu cealaltă mână am început să-mi folosesc unghiile în jurul coapselor lui și între picioarele lui. I-am mângâiat testiculele și am început să-i caut locul secret. 

Am aflat recent că penisul unui bărbat coboară de fapt în corp, astfel încât, dacă apeși chiar în spatele testiculelor, poți găsi penisul său interior. Am împins și am găsit axul înăuntru și am început să mângâi și acolo.

În timp ce îl lucram, îl auzeam gemând și spunând „la naiba” de câteva ori. Am început să-mi pun gura pe a lui și el s-a ridicat și m-a întâlnit cu un sărut. I-am arătat limbii aceeași atenție pe care tocmai i-am arătat penisului.

Am început să-l pompez încă o dată cu gura și mâna, în timp ce cealaltă mână îi mângâia picioarele și testiculele. Din când în când, se întindea în jos și se apuca de sânii mei, răsucindu-i între degete.

A încercat să-mi suge sânii în timp ce îl pompam, dar am continuat să merg în sus și în jos, ceea ce îmi făcea sânii greu de prins. L-am sărutat și apoi i-am mușcat buza trăgând puțin de ea. S-a încordat pe spatele și s-a prins tare de canapea și am știut că era aproape de orgasm.