Masaj-Experiențele mele de masaj

Masaj erotic in bucureti! Vip-zone.

Experiențele mele de masaj

Experiența mea cu terapeuții de masaj!

Nu stiu de ce, dar mi-au placut mereu terapeuții de masaj si se pare ca și ei mă placeau. Poate pentru că este un cadru atât de intim sub pretextul unui serviciu profesionist. Adică gândește-te. Stai acolo gol sub un cearșaf subțire și terapeutul te atinge aproape peste tot folosind ulei sau loțiune. Evident, profesioniștii nu îți ating organele genitale, dar masează sefele și picioarele, ceea ce este destul de plăcut și poate fi erotic.

Întotdeauna am fost timid și poate puțin incomod, așa că întâlnirile cu fetele nu a fost niciodată punctul meu forte. Am descoperit că nu am făcut niciodată o primă impresie grozavă. Sunt un tip mare, așa că poate a intimidat și fetele. Cine știe? Tocmai am descoperit că, cu terapeuții de masaj, aș putea să mă relaxez, să nu vorbesc prea mult, chiar deloc, și să las natura intimă a actului să lucreze în favoarea mea. Unul dintre lucrurile în favoarea mea a fost că eram bine construit din anii de antrenament. Era pur și simplu stânjenitor, cred.

Prima mea experiență cu un terapeut de masaj a fost când aveam 24 de ani. Tocmai obținusem primul loc de muncă adevărat care avea beneficii. Unul dintre aceste beneficii a fost terapia prin masaj. M-am gândit că aș putea la fel de bine să profit de asta și să fac niște cercetări despre terapeuții locali.

Nu știam ce caut, dar am descoperit că majoritatea clinicilor aveau site-uri web destul de bine făcute, cu fotografii și descrieri ale terapeuților. Acum, asta poate să mă facă să par ca un idiot superficial, dar evident că am ales-o pe cea mai drăguță fată pe care am văzut-o. Aceasta a fost o greșeală. Terapeutaa fost foarte drăguță. Avea aproximativ 1.60 m și 50 kg, păr blond, ochi albaștri, sâni drăguți cu un fund ferm. Cu toate acestea, ea a fost, de asemenea, destul de încordată și nu foarte prietenoasă. I-am menționat la începutul întâlnirii noastre că zonele mele cu probleme erau șoldurile, fesierii și ischio-jambierii pentru că ridicam greutăți, dar și stăteam mult pe scaun la muncă. Practic, a trecut peste asta și a făcut un masaj suedez foarte simplu, fără să meargă nicăieri în apropierea șoldurilor, fesierii sau ischiogambierilor mei. Am fost destul de dezamăgit, dar știam că trebuie să fiu mai inteligent în ceea ce privește modul în care continuam.

Am făcut cercetări mai bune în continuare. Am citit mai multe despre calificările lor și am citit și recenzii. Am căutat părerile colegilor mei despre cine au văzut. In sfarsit, dupa aproximativ o luna, mi-am facut inca o programare. De data aceasta a fost cu o fată pe nume Kat. Am citit că era foarte nouă, dar era destul de bună. Ceea ce îi lipsea în experiență, a compensat cu tehnica și munca grea. Multe dintre recenzii au menționat cât de puternică era pentru o fată mică. Nu eram sigur că vreau să o încerc din cauza primei mele experiențe, dar am decis să continui. Am făcut o programare cu ea într-o vineri după muncă. În mod normal, mă antrenam după muncă la sala de sport de la birou și mergeam acasă. De data aceasta, am făcut duș după antrenament, m-am schimbat în haine mai casual, deoarece nu voiam să am ulei de masaj pe hainele mele. Am luat o gustare rapidă și am mers spre clinică. Am ajuns devreme ca să pot face documentele și să stau de vorbă cu terapeuta mea înainte de a începe.

Am ajuns la clinică și i-am spus recepționistei că sunt acolo pentru întâlnirea mea cu Kat și ea m-a pus să completez formularele. Odată terminat, m-am așezat și am așteptat. În 5 minute, Kat a ieșit și mi-a luat formularele și a vorbit cu recepționera care a arătat spre mine. Kat a zâmbit și s-a apropiat de mine și s-a prezentat. I-am strâns mâna când m-am ridicat. Ea a întins capul pentru a face contact vizual și a spus: 

– Uau, ești un tip mare, nu-i așa?

Am râs și am spus: 

– Sper că asta nu va fi o problemă.

Ea a zâmbit și mi-a spus să nu-mi fac griji și să o urmez. Am fost bucuros să mă supun. Eram deja destul de impresionat, era drăguță, amuzantă și avea fundul mare. Era micuță, în jur de 1.60 m și nu trebuie să cântărească mai mult de 50 kg. Era fundul perfect și pantalonii ei de yoga făceau lucruri magice pentru ea. Purta un maiou mulat, care îi prezenta destul de bine sânii mici. Nu am știut că aveam preferințe până nu am cunoscut-o pe Kat. Cine știa că mi-ar plăcea brunetele cu sânii mici și plini de viață? Până atunci, majoritatea iubitelor și prietenelor mele fuseseră numai picioare, ceea ce, desigur, era în regulă. Privind-o pe Kat mergând în fața mea, mișcându-se perfect cu fundul rotund, a trezit ceva în mine și mi-am dat seama că, pe cât de mult iubesc sânii, pe atât de mult iubeam fundurile.

Am intrat în sala mică de tratament din spatele lui Kat și am râs cât de mică era. Ea mi-a cerut să iau un loc ca să putem veni cu un plan. A trebuit să trec pe lângă ea pentru a ajunge la masa de masaj. Evident, nu m-a deranjat asta și trupurile noastre s-au atins pentru scurt timp și i-am inhalat parfumul. Nu era parfum, dar era destul de drăguț. Trebuie să fi fost o combinație de șampon, loțiune de corp și deodorant. Oricum, era mirosul meu preferat la acel moment. M-am bucurat foarte mult că făcusem un duș după antrenament pentru că într-o cameră atât de mică aș fi fost destul de grosolan altfel.

Kat mi-a pus întrebări despre zonele care mă deranjează și am făcut tot posibilul să explic că combinația dintre antrenament și stat pe scaun toată ziua mă făcea să mă simt încordat și dureros în zona șoldurilor și a feselor. Kat a dat din cap și a spus că asta era destul de obișnuit și că ea ar putea să se ocupe de asta pentru mine. Ea a făcut câteva notițe și s-a ridicat.

– Du-te înainte și dezbracă-te și urcă-te pe sub cearșafurile de pe masă, o să bat când mă întorc, spuse ea zâmbind.

Am dat din cap și am așteptat ca ea să plece și m-am dezbrăcat observând că penisul meu nu era în întregime adormit. L-am strâns de câteva ori și m-am întins, asigurându-mă că mă acoper corect.

Kat s-a întors în cameră câteva minute mai târziu și a întrebat dacă mă simt confortabil. I-am spus că da și ea a pus niște muzică relaxantă și a început. Nu știu la ce mă așteptam după prima mea experiență teribilă, dar acesta a fost un lucru cu totul nou. Kat era puternică! Mult mai puternică decât părea. M-a făcut să gem cu presiunea ei. M-am simțit atât de bine, dar și oarecum rănit. M-a întrebat dacă vreau să se retragă, dar i-am spus nu. Mi s-a părut prea bine și corpul meu avea nevoie de ea. Abia am vorbit pe parcursul întregului masaj, cu excepția faptului că ea m-a întrebat dacă presiunea este în regulă și eu am gemut în unele momente dureroase.

Kat mi-a lucrat mai întâi partea superioară a corpului, ceea ce evident avea nevoie de ea înainte de a coborî pe picioarele mele. Ea a ajustat cearșafurile astfel încât întregul meu picior până la șold să fie expus, dar cearceaful acoperea tot restul. A fost destul de impresionant cât de profesional s-a mișcat. Masajul pentru partea superioară a corpului a fost grozav, dacă nu puțin dureros. Masajul pe picioarele mele a fost cu totul altceva. A început să facă mișcări lungi și puternice, începând de la glezne până la șolduri. Ea nu a intrat niciodată în contact cu niciunul dintre locurile intime, dar Doamne, s-a apropiat și respirația mi s-a intensificat. S-a simțit uimitor. Senzația mâinilor ei pe picioarele mele până la fund și spate era liniștitoare, dar revigorantă. Simțeam că mă întăresc. Penisul meu era prins sub burtă și asta nu era foarte confortabil. În timp ce ea se ocupa cu cearșafurile pentru celălalt picior, mi-am strecurat discret mâna sub corp și mi-am împins penisul în jos, astfel încât să fie între picioarele mele.

A început pe celălalt picior și s-a simțit la fel de glorios. De asemenea, am putut să mă relaxez mai mult acum că erecția mea nu mă mai rănea. Kat și-a mai făcut treaba ei pentru o vreme și m-am simțit ca o ciupercă. În cele din urmă, a fixat cearceaful peste mine și l-a ținut la depărtare, privind în altă parte și mi-a cerut să mă întorc pe spate. Nu mă așteptam la asta pentru că prima meu terapeută nu m-a întors. Am ezitat să mă gândesc la erecția mea, dar nu aveam de ales, așa că m-am întors încet și ea m-a acoperit din nou. Am vrut ca penisul meu să coboare, dar bineînțeles, nu a făcut-o. Eram tare și făceam un cort frumos.

Am închis ochii și am sperat că ea nu va observa sau măcar am sperat că nu se va supăra și nu mă va da afară. Cred că Kat a simțit că sunt inconfortabil pentru că mi-a pus o mână pe piept și s-a aplecat și mi-a șoptit: 

– Hei, relaxează-te, este o reacție normală și nu ai greșit cu nimic.

Am respirat adânc după ce am auzit-o și am deschis ochii. I-am zâmbit mic și i-am spus: 

– Mulțumesc! Nu poți înțelege cât de incredibil de stânjenit sunt. Îmi pare rău.

Masaj. Kat a zâmbit și nu a spus nimic. Mi-a masat gâtul, umărul și brațele înainte de a se muta din nou la picioarele mele. Ea mi-a desfăcut piciorul stâng, trăgând cearceaful strâns de picioarele mele pentru a se asigura că nimic nu se scurge afară. Desigur, acest lucru a avut efectul neintenționat de a-mi contura și mai mult penisul. Dacă a observat, nu a spus nimic. Ea s-a concentrat asupra piciorului meu și am închis din nou ochii. Atingerea ei pe picioarele mele a fost magică în timp ce se mișca din nou în sus. Se simțea terapeutic, dar și atât de erotic. Penisul meu era mai tare ca niciodată. Știam că trebuie să observe asta pentru că de fapt zvâcnea și cearceaful se mișca în continuare. Habar nu aveam de ce eram al naibii de excitat, dar nimic nu m-a ajutat. S-a mutat pe celălalt picior și și-a făcut treaba. Tot timpul penisul meu a rămas tare și chiar a început să curgă lichid seminal. Acum era un loc umed destul de proeminent pe cearșaf și voiam să mor. Știam că asta nu se va termina bine. Ea ar termina masajul și probabil că nu va mai rezerva niciodată cu mine, crezând că sunt un pervers.

Masaj. Ea a terminat cu picioarele mele și mi-a tras cearceaful peste tot corpul. Ea s-a mutat în spatele meu și a început să-mi maseze gâtul, ceea ce s-a simțit uimitor și mi-am simțit în sfârșit corpul meu relaxat și penisul mi s-a dezumflat puțin. Ea a încheiat ședința cu un masaj al capului foarte plăcut. Mi-a șoptit că a terminat totul și că ar trebui să mă îmbrac. Mi-a spus că se va întoarce în câteva minute după ce se spală pe mâini și putem vorbi despre sesiune pentru feedback.

Eram mortificat, dar m-am îmbrăcat repede și repetam cum mi-aș cere scuze lui Kat când a bătut și a venit înapoi. Trebuie să fi părut vinovat pentru că înainte să pot spune ceva, ea și-a întins mâinile și a spus: 

Masaj. – Uite, pot să-ți spun. Ești jenat, dar vreau să știi că nu sunt supărată și că a fost o reacție firească. Așa că te rog să nu te simți jenat.

Mi-am deschis gura să spun ceva, dar am închis-o și am rânjit și i-am spus: 

– Ei bine, vreau doar să știi că ești minunată și că nu m-am simțit niciodată mai bine. Masaj  

Ea a zâmbit și a spus într-o manieră tachinatoare: 

– Oh, pun pariu! Păreai de parcă te simți destul de bine.

Masaj. Probabil că mi-a căzut falca pentru că a început să râdă și m-am alăturat ei. Am întrebat-o dacă o pot vedea din nou. Ea a răspuns: 

– Aș fi insultată dacă nu ai face-o.

Am râs amândoi din nou și cu tensiunea eliberată am ieșit împreună și am plătit masajul și am plecat de la clinică simțindu-mă extraordinar pentru că corpul nu mă mai durea deloc. Ei bine, aproape tot corpul meu. Penisul meu era evident puțin frustrat. M-am dus acasă, am luat cina și am știut că trebuie să am grijă de penisul meu înainte de a face altceva. Nu aveam de gând să ies în noaptea aceea, așa că am pus niște porno, dar lucrurile obișnuite care îmi plăceau nu făceau prea mult pentru mine. Mi-am dat seama că mi-o imagineam pe Kat în capul meu. Chiar atunci pagina mea de Facebook avea o notificare care spunea că am o nouă cerere de prietenie. Am dat click pe ea și am fost plăcut surprins să văd că este de la Kat! Am acceptat rapid cererea ei și am verificat pagina ei. Era plină de poze cu ea făcând diferite lucruri, dar preferatele mele erau cu ea antrenându-se sau făcând yoga. Nici nu mi-am dat seama că îmi mângâiam penisul în timp ce mă uitam la aceste poze. Cele mai multe erau doar poze normale, dar unele dintre ele erau puțin obraznice. În timp ce continuam să derulez, era o poză cu ea cu mâinile și genunchii ei îndreptați spre cameră, așa că fundul ei era focalizat și privind înapoi cu un zâmbet. Îmi mângâiam penisul foarte tare acum uitându-mă la fundul ei perfect în patru labe și înainte să-mi dau seama că am aruncat o încărcătură uriașă peste tot.

Când am făcut curățenie și m-am așezat din nou, am observat că am dat click pe fotografia ei de prea multe ori și arăta că mi-a plăcut. „Uh Oh”, m-am gândit. Aceasta era o poza de anul trecut. Acum o să știe că îi urmăream pozele. „O, Doamne”, m-am gândit. Acesta este motivul pentru care sunt atât de ratat. M-am deconectat rapid și am decis că am făcut destule lucruri ciudate astăzi. Mă simțit destul de bine fizic, totuși cu masajul și după ce m-am masturbat. M-am întins în pat și am adormit de fapt la 8 seara și am dormit până a doua zi dimineața până pe la 9 dimineața. Nu aveam idee că am nevoie de somn. M-am trezit simțindu-mă uimitor.

Nu aveam planuri pentru ziua respectivă, așa că m-am relaxat acasă și m-am conectat din nou la Facebook ca de obicei. Am văzut că am un mesaj de la Kat. Inima mi s-a oprit când l-am deschis nervos. Nu ar fi trebuit să-mi fac griji, cred. Doar că mă saluta și că îi făcuse plăcere să mă întâlnească ieri și abia aștepta să mă revadă. M-am relaxat și am decis că mai bine rezerv cu ea din nou în curând. Un lucru despre beneficiile mele a fost că erau destul de generoase. Se părea că majoritatea oamenilor de la locul meu de muncă abia profitau de asta, dar dacă voiam, puteam să merg să-mi fac un masaj o dată pe săptămână și ar fi acoperit complet. De fapt, din moment ce începusem mai târziu în cursul anului, puteam să merg de două ori pe săptămână și tot ar fi bine. Am decis că vreau să o văd pe Kat mai des și acesta era modul meu de a face asta. Am sunat la clinică și am aflat că ea lucrează luni și era disponibilă seara. Am rezervat-o și i-am trimis un mesaj rapid pe Facebook în care spuneam: „Sper că nu te vei sătura de mine, dar te-am rezervat luni. Ești o magiciană cu mâinile tale și mă simt extraordinar. Îți mulțumesc si ne vedem curand.”

Am primit un răspuns de la ea mai târziu în acea zi. Spunea: „Oh, sunt atât de fericită să aud asta. Mă mândresc cu munca mea și clar ai avut nevoie de un masaj. Întregul corp era prea strâns. Ne vedem luni!”.

A venit ziua de luni și nu prea m-am gândit la masaj pentru că eram atât de ocupat cu munca. Ziua a zburat și înainte să-mi dau seama, era timpul să plec. Mi-am făcut antrenamentul obișnuit la sala de sport. Am tras foarte tare de greutăți știind că oricum voi merge cu mușchii antrenați la Kat. În plus, cred că în subconștient am vrut să o impresionez cu corpul meu. Știam că n-o să o impresionez cu personalitatea mea, oricât de stânjenit eram. Am făcut un duș, petrecând mai mult timp asigurându-mă că sunt curat. M-am uitat în jos la mine și am văzut că pubisul meu era mai lung decât în ​​mod normal, dar încă destul de tăiat. Evident, nu îmi puteam rade testiculele la serviciu, așa că mi-am făcut o notă mentală să mă bărbieresc acasă.

Am ajuns la clinică cu ceva timp liber și am așteptat în mașină cu aer condiționat pentru a mă asigura că eram răcorit înainte de a intra. Am intrat în sfârșit și am văzut-o imediat pe Kat. Era în spatele tejghelei și și-a ridicat privirea și mi-a zâmbit drăguț, arătând spre spate, spunând că este gata pentru mine. I-am zâmbit și am început să o urmez. Dacă credeam că arăta fierbinte data trecută, azi era și mai bine. Încet-incet mi-am dat seama că purta aceiași pantaloni de yoga ca cei de pe Facebook-ul ei care mi-au plăcut prostește. Trebuia să fie o coincidență, mi-am spus când am intrat cu ea în cameră.

Ea a stat de vorbă cu mine timp de câteva minute, întrebând din nou ce simțeam și dacă aveam nevoie de anumite zone pe care să le lucreze. I-am spus că mi-au rămas multe dintre beneficiile mele, așa că s-ar putea să vin doar să o văd pentru relaxare și nu doar din cauza unor probleme. Ea a zâmbit și părea să fie perfect mulțumită de asta. A spus că aș putea oricând să încerc și alți terapeuți la clinică, dar am respins ideea. I-am spus că e preferata mea cu un zâmbet.

– Mă dor picioarele de la antrenamentul de azi, dar altfel poți să-mi faci ce vrei, am spus zâmbind. 

Kat și-a înclinat capul spre mine și a zâmbit: 

– Oh, chiar? a întrebat ea. 

Probabil că m-am înroșit și am început să bâlbâi pentru că ea a râs și a spus: 

– Este atât de ușor să te incomodez.

Am zâmbit și am spus: 

– Trebuie să fie combinația de a fi într-o cameră mică cu o fată atât de frumoasă.

Ea a zâmbit în timp ce păream și mai tulburat. Serios, ce era cu mine? Am făcut semn către masă și am spus că mă voi pregăti. A fost milostivă și a ieșit să-mi dea intimitate. M-am dezbrăcat și m-am băgat sub cearșafuri și am așteptat. Kat s-a întors și a început imediat. Înainte să-mi dau seama, corpul meu era în mâinile ei, iar eu gemeam de plăcere când ea a lovit locurile potrivite. Eram într-o stare pe jumătate treaz, pe jumătate adormit, când ea a început pe picioarele mele. Mi-am simțit penisul zvâcnind și fără să mă gândesc, mi-am desfășurat picioarele mai larg ca să mă simt mai confortabil.

Chiar dacă eram oarecum în afara acestor lucruri, îmi dădeam seama că ceva era diferit. În primul rând, când mi-a desfăcut piciorul, nu a fost la fel de strâns cu el. Ea s-a aplecat și a spus: 

– Ești în regulă dacă nu te acopăr complet? Durează atât de mult și este greu să obții un flux bun.

Am spus într-un mod foarte neobișnuit pe un ton încrezător:

– Nu, deloc, mă simt destul de confortabil cu corpul meu, așa că poți folosi cât de puțin drapaj pe cât ești de acord.

Acestea fiind spuse, ea mi-a ridicat cearșasul complet de pe partea inferioară a corpului și mi-a sprijinit-o deasupra fesierilor, astfel încât întregul meu corp să fie expus. Acest lucru m-a scos puțin din reverie, când mi-am dat seama că îmi putea vedea fundul și penisul și testiculele pe care le-am împins între picioare. Ca să nu mai spun că îmi desfăcusem picioarele mai larg, așa că trebuie să fie complet vizibile. M-am încordat pentru scurt timp, dar am decis să mă las dus de val și m-am relaxat din nou.

Kat mi-a spus să mă relaxez în timp ce a început să-mi maseze picioarele în mișcări lungi și puternice, mergând de la glezne până la fesieri și în partea inferioară a spatelui. Nu i-a lipsit mare lucru din corpul meu când făcea asta. În timp ce înainte era foarte atentă să nu se apropie deloc de organele genitale mele, de data aceasta a fost mai puțin atentă și am simțit atingerile tot atât de blânde ale degetelor ei pe testiculele și interiorul coapselor mele în timp ce își făcea treaba. A fost sincer cea mai erotică experiență din viața mea. Mi-am desfășurat picioarele și mai larg și fără să mă gândesc la asta mi-am ridicat șoldurile în timp ce mâinile ei veneau spre șoldurile mele. De fapt, i-am auzit respirația devenind puțin mai zgomotoasă în timp ce continua. În timp ce ea a urcat pe piciorul meu și mi-am ridicat din nou șoldurile de pe masă, mâna ei a alunecat în interiorul coapsei mele și mâinile ei mi-au cuprins penisul și testiculele de data aceasta și a continuat drumul în sus peste fundul meu înainte de a coborî din nou.

Acest lucru m-a scos în cele din urmă din starea mea de vis și mi-am dat seama că asta era real și trebuia să-l valorific. Mi-am ținut șoldurile în mișcare cu mâinile ei și de fiecare dată mâinile ei deveneau mai îndrăznețe pe măsură ce îmi atingea mai mult penisul și testiculele. A început chiar să-și treacă mâinile printre fesele mele. A fost un fior pentru că nu aveam idee că se va simți atât de bine. Gemeam destul de regulat acum, în timp ce ea continua să mă maseze. În cele din urmă, ea a renunțat la pretenția de a-mi masa picioarele și a pus mâinile între picioarele mele și a început să-și folosească mâinile unse pentru a-mi mângâia, strânge și masa penisul, testiculele și fundul. Mă simțeam ca în rai! Nu ne spusesem un cuvânt unul altuia. Știam că asta i-ar putea face multe probleme cu clinica, dar îmi plăcea atât de mult încât am lăsat-o să preia conducerea.

S-a jucat cu penisul și testiculele mele timp de 10 minute bune. Penisul meu curgea lichid seminla aproape fără oprire acum și nici măcar nu avea nevoie de mai mult ulei pentru a-și menține mâinile lubrifiate. Am murmurat în cele din urmă: 

– Te superi dacă mă întorc?

Mâinile lui Kat s-au oprit și le-a smuls de pe penisul meu în timp ce se bâlbâia: 

– O, Doamne, îmi pare atât de rău! Nu știu ce m-a apucat. Te rog, nu spune nimănui. O să am atât de multe probleme. O Doamne!

Mi-am dat seama că intră în panică, așa că m-am întors repede și am văzut că se îndepărta de  mine. M-am ridicat și am început să încerc să o consolez când cearșaful a căzut și stăteam în fața ei complet gol cu ​​o erecție. Ne-am uitat amândoi la penisul meu care se legăna în sus și în jos și am început să râdem.

Mi-am întins mâna și ea a luat-o.

– Nu știu ce am făcut pentru a merita asta, dar acesta a fost cel mai uimitor și erotic lucru pe care l-am experimentat vreodată. Te rog să nu te simțiți prost. Sper că vei lua în considerare să faci asta din nou, pentru că nu îmi pot imagina că nu voi experimenta iarăși acest lucru. Am terminat.

Ea s-a uitat la mine și a dat din cap, spunând:

– Pot fi concediată pentru asta, dar există ceva despre tine pe care îl găsesc irezistibil și ai un fund frumos! Întinde-te pe spate, trebuie să termin masajul.

 

Nu-mi venea să cred ce noroc aveam când mă întorceam în grabă pe masă, cu cearceaful uitat pe podea. Kat s-a apropiat și a început să pună mai mult ulei pe mâini când s-a uitat la ceas.

– Oh, nu, au trecut deja 50 de minute din oră, nu vom putea termina întregul masaj, spuse ea încruntată.

-Ei bine, dacă cineva nu ar fi petrecut 20 de minute mângâindu-mă în fund, atunci poate că nu am fi în mizeria asta, am spus râzând.

Kat mi-a dat un pumn pe umăr și a spus zâmbind, 

– Deci ce ar trebui să terminăm în restul de 10 minute?

Am zâmbit și nu am spus nimic, mi-am arătat doar penisul care era încă dur.

Kat a început să râdă și a spus: 

– Bine, nu te pot lăsa așa. Ar fi rău.

Mi-am gemut aprecierea în timp ce mâna ei s-a înfășurat în jurul penisului meu. Era atât de mică încât până și lungimea mea oarecum medie se simțea mare în mâinile ei. Mi-am închis ochii în timp ce ea a început să mă mângâie, mâinile mele căzând în jos și cuprinzând instinctiv fundul ei magnific.

Ea a sărit puțin, fără să se aștepte să o ating, dar am zâmbit și i-am spus: 

– Hei, așa este corect și am fantezii despre fundul tău de când te-am văzut ultima dată!

Ea nu a spus nimic și și-a accelerat ritmul de mângâiere în timp ce cealaltă mână a întins mâna și mi-a frecat testiculele într-un mod ferm, dar blând, care s-a simțit uimitor. Și-a alunecat mâna și mai jos și a început să-mi frece fundul și unul dintre degetele ei a aterizat pe fundul meu.

Ea m-a privit în ochi și a spus: 

– Lasă-mă să bag un deget! Îți promit că o să-ți placă.

Nu am spus nimic, doar am dat din cap în timp ce mi-am pus mâna deasupra pantalonilor ei de yoga și i-am împins în jos. S-a uitat la mine dar nu a spus nimic. Am început să-i masez fundul și mi-am alunecat mâna mai jos până când degetele i-au atins păsărica. Am putut simți cât de udă și fierbinte era păsărica ei. Am început să-mi mișc ușor degetele înainte și înapoi pe clitorisul ei în timp ce mă smucea. Până acum, mi-a introdus ușor unul dintre degete în fund. Nu am experimentat niciodată asta și eram cam nervos, dar nu ar fi trebuit să fiu. S-a simțit al naibii de uimitor. Știam că nu voi rezista mult în aceste condiții, așa că am început să-mi mișc mâna mai repede încercând s-o fac să aibă orgasm în același timp cu mine.

Ne-am masat unul pe celălalt în același timp pentru ceea ce mi s-a părut mult timp, dar au trecut doar aproximativ 5 minute până mi-am tras puțin mâna înapoi, așa că încă îi frecam clitorisul, dar degetul mare se sprijinea pe bobocul ei de trandafir. Masaj. Am sondat-o ușor și mi-am împins degetul mare în fundul ei. Acest lucru a fost prea mult pentru ea, când și-a prins coapsele în jurul mâinii mele și a început să ejaculeze. Masaj când a avut orgasm, mâna ei s-a prins sălbatic pe penisul meu și nici eu nu m-am putut abține. Am explodat cu sperma zburând direct în aer cu un arc ușor și aterizând pe umărul ei, cu al doilea și al treilea jet care a aterizat pe abdomenul meu. Amândoi am respirat greu în timp ce ne-am revenit și ne-am retras ușor mâinile unul de pe celălalt.

Am crezut că va intra în panică din nou, dar era gata treaba, deoarece și-a tras repede masaj pantalonii de yoga și a luat niște prosoape fierbinți pentru a ne șterge pe amândoi într-un mod foarte rapid și profesionist. Mi-a făcut chiar și un masaj uimitor al capului, în timp ce stăteam acolo, fără să mă pot mișca.

Timpul nostru s-a terminat în sfârșit și ea a întins mâna și mi-a dat un pupic pe buze spunând: 

– Nu știu ce mi-ai făcut, dar nu am făcut asta niciodată cu nimeni. Te rog să nu spui nimănui despre asta.

Am asigurat-o că este secretul nostru și că nu voi rosti niciodată un cuvânt nimănui. M-am îmbrăcat și m-am întâlnit cu ea în hol. Ea mi-a zâmbit din nou și m-a întrebat dacă aș vrea să rezerv pentru data viitoare. I-am zâmbit înapoi și am întrebat-o dacă era disponibilă miercuri. Ea a menționat că lucra până târziu miercuri și că mai avea ultimul loc disponibil la ora 20.00. Mi-am simțit inima strânsă când îmi imaginam posibilitățile dacă clinica ar fi goală. Am rezervat rapid acel timp la ea și am plecat după ce i-am mulțumit pentru un masaj excelent.

În timp ce conduceam acasă, m-am ciupit ca să mă asigur că nu visez. De fapt, tocmai primisem un handjob uimitor cu un deget în fund, în timp ce eu, la rândul meu, îi masam păsărică și fundul. Am avut amândoi orgasm și acum rezervasem să o văd peste 2 zile seara, cand avea să se închidă, astfel încât clinica să fie goală în afară de noi.

Am avut multe de făcut ca să mă pregătesc pentru această întâlnire viitoare.