Petreceri private

Sunteti in cautarea locului perfect pentru o petrecere privata??
Contact:: +4 0734.33 77.83

 

PETRECERI PRIVATE

Petrecerile private se organizeaza in salonul nostru Vip Zone, aflat in inima Bucurestiului, in apropierea parcului Cismigiu, intr-o vila cu 2 etaje si 2 terase exterioare.

Salonul nostru poate gazdui un numar mare de participanti la o petrecere privata. Frumoasele noastre domnisoare reprezinta ingredientul perfect pentru a incalzi o petrecere de neuitat, indiferent ca este vorba de o petrecere aniversara, o onomastica, o petrecere corporate sau pur si simplu celebrarea unui eveniment important din viata dumneavoastra.

Cu un design special pentru crearea unui mediu propice unor petreceri private, Vip Zone devine cadrul perfect al evenimentului de succes pe care dumneavoastra il organizati in cadrul salonului nostru.

Misiunea Vip Zone este garantia succesului petrecerii dumeavoastra! Quality time reprezinta deviza Vip Zone, pentru a descrie ambianta gasita in salonul nostru.

Echipa noastra are viziune si participa cu pasiune la organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

Cei ce ne-au calcat pragul, au fost martorii a numeroase povesti superbe, unice si memorabile.

Vip Zone reprezinta spatiul in care patrundeti intr-o lume de vis, atunci cand apelati la noi pentru o petrecere privata.

Credem cu tarie ca este foarte important in viata sa petrecem, cel putin la fel de important cum este sa muncim .

Vip Zone este locul de intalnire, locul unde ne sarbatorim unii pe ceilalti. Este de asemenea locul unde noptile devin mai lungi, muzica si designul evocativ reprezentand scena pe care se desfasoara secvente mirifice din viata.

Pe perioada verii va punem la dispozitie si o terasa superba, cu o ambianta calda si cu un mediu propice, la etajul superior al vilei, cu o capacitate de 40 persoane.

In ambianta intima oferita de salonul nostru, va puteti relaxa admirand prestatia animatoarelor noastre, iar daca va veti simti incinsi, nu este o problema, o sedinta de masaj erotic va face ca fanteziile dvs erotice sa prinda contur.

Adaugam o varietate larga de bauturi alcoolice, cocktaiul-uri preparate special pentru dumneavoastra de barmanitele noastre, muzica de petrecere si voie buna si iata ingredientele pentru reusita unei petreceri.

Va garantam ca pe toata perioada vizitei dumneavoastra in salonul de  masaj erotic, atmosfera va fi incinsa, iar dvs veti simti provocarea.

Locatia va fi decorata in functie de tematica pe care dvs o alegeti impreuna cu organizatorul nostru.

Ce fel de petreceri private puteti gasi la noi?

Petreceri ale burlacilor/burlacitelor
Petreceri tematice: Halloween party, Bond party, seri venetiene, Vestul Salbatic, Hawaii party, role play party, etc
Petreceri corporate
Aniversari
Swing party
Evenimente de lansare sau promovare
Dineuri si baluri

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la tipurile de petreceri private, va facem invitatia sa programati o vizionare sau pentru a primi o oferta de servicii personalizata nu ezitati sa ne contactati.

Vip Zone este locul potrivit.

1. Oferta

Vip Zone va ajuta sa organizati o petrecere de neuitat, intr-una dintre cele mai luxoase locatii din Bucuresti, in compania celor mai frumoase domnisoare.
Servicii de inalta calitate, la preturi  decente.
Salonul nostru este ingredientul perfect pentru a incalzi o petrecere nebuna, fie ca este vorba de o aniversare, onomastica, o petrecere a burlacilor sau a burlacitelor, o petrecere corporate, o sarbatoare legala sau celebrarea unui eveniment marcant din viata dvs.

 

2. Locatie

Petrecerile se organizeaza in Salonul Vip Zone, situat intr-o vila luxoasa din inima Bucurestiului, pe bulevardul Mihail Kogalniceanu nr 20.  
Va punem la dispozitie toata vila de 250 mp, cu 7 camere sau numai un living cu o capacitate de pana la 60 de persoane.
Quality time este cuvantul cheie pentru a descrie ambianta regasita in salonul nostru.
Va puteti bucura in oricare zi a saptamanii, impreuna cu grupul dvs de prieteni, de intimitatea mult ravnita pentru a petrece departe de forfota orasului si de ochii curiosilor.

 

3. Servicii

Va oferim posibilitatea de a inchiria integral sau partial locatia noastra (inclusiv DJ si barmanita).
Puteti alege dintre mai multe tipuri de masaj (simplu, dublu), dansuri private, striptease (toate acestea oferite de catre 20 de profesioniste in arta masajului si a erotismului).
La toate aceste evenimente se pot adauga in functie de dorintele dvs: tort, prajituri, catering, baloane inscriptionate, etc.
De asemenea, puteti sa comandati orice mancaruri si bauturi va doriti, iar noi le vom procura si vi le vom oferi la pret de producator sau depozit en-gros.
Clientii care doresc sa organizeze petreceri in salonul nostru, sunt rugati sa ne anunte in prealabil programul pe care doresc sa il aiba, pentru a le putea face oferta de pret personalizata pentru intreaga seara.


Pentru ca noi sa organizam o petrecere reusita unde nu va va lipsi nimic si pentru ca dvs sa petreceti clipe de neuitat in salonul nostru, va trebui sa ne furnizati urmatoarele informatii:

1. Numarul total al participantilor
2. Bugetul aproximativ (pentru maseuze, mancare, bautura, etc)
3. Maseuzele alese (numele de scena)
4. Comanda de mancare si bautura (cantitati, numele produselor daca este cazul)
5. Playlist muzical, in cazul in care aveti anumite preferinte.

De asemenea, va rugam sa ne anuntati in prealabil cum ati dori sa se desfasoare petrecerea, in cazul in care aveti anumite preferinte.