sERVCII 2

Salon masaj erotic VIP ZONE

SALON MASAJ EROTIC VIP ZONE

 Salonul Vip Zone oferă servicii de masaj erotic la prețuri diferite în funcție de:

  • aspectul și experiența maseuzelor;
  • disponibilitatea acestora de a participa la campaniile noastre promoționale.

Prețul fiecărei maseuze pentru o ședința de masaj erotic este afișat:

  • în profilul maseuzei din galeria foto cu prezența în timp real;
  • la prezentarea maseuzelor în salon;

30 minute / o maseuză – prețul afișat al maseuzei minus 50 lei (o finalizare)

Masajul erotic încorporează diferite tehnici de masaj.

Acest masaj se concentrează asupra mișcării senzuale și asigură o relaxare completă, o oprire a rutinei obișnuite. O infuzie caldă de ulei natural intră în porii tăi pe măsură ce maseuza îndepărtează stresul fizic și tensiunile. Explorați senzațiile care curg prin centrul corpului dvs. și care vă fac să intrați într-o zonă de relaxare profundă. Experimentați puterea atingerii și simțiți-vă răsfățați de o maseuza frumoasă, nud.

Ședința de masaj durează 60 minute. La alegerea dvs, puteți beneficia de una, două sau nicio finalizare. Finalizări se realizează prin tehnici de masaj erotic, cu părți ale corpului maseuzei.

60 minute / două maseuze  – suma prețurilor afișate ale maseuzelor (două finalizări)

60 minute / o maseuză – prețul afișat maseuzei plus 100 lei (două finalizări)

  • 60 minute / o maseuză – 2 x prețul afișat al maseuzei (o finalizare / persoană)
  • 60 minute / doua maseuze –  suma prețurilor afișate ale maseuzelor   (o finalizare / persoană)

REDUCERI

25% reducere pentru grupuri de 4 prieteni

Oferta 25% reducere: Toate grupurile de 4 prieteni primesc o reducere de 25% din pretul total. 

*Oferta este valabila indiferent de intervalul orar si de zi.

* Oferta este valabila si pentru multiplu de 4 client.

Inainte sau dupa o noapte in oras sau inaintea plecarii in club, salonul de masaj erotic din Bucuresti VIP ZONE va astepta cu o reducere de 25% aplicata grupurilor de patru prieteni. Va garantam ca timpul petrecut alaturi de fetele noastre si de prietenii dumneavostra vor genera amintiri placute ce nu vor fi uitate prea repede!

HAPPY HOURS 14: 00-18: 00 – 20% discount

De luni pana vineri, in intervalul 14:00- 16:00, pentru orice orice serviciu ales care are valoarea mai mare de 250 lei, beneficiati de o  reducere de 20% din pretul final.

Fie ca sunteti intr-o pauza in programul de serviciu, fie ca sunteti intre diferite drumuri, fie aveti de asteptat pe cineva sau pur si simplu doriti cateva minute de relaxare pentru a va deconecta, in salonul de masaj erotic  din Bucuresti VIP ZONE va asteptam cu aceleasi servicii de calitate, masaj de relaxare, masaj body-senzual si masaj erotic cu doua finalizari, la care aplicam o reducere de 20%.

 

 

DESPRE NOI

Nu există un răsfăț mai mare decât un masaj erotic realizat într-un salon din București. 

Te energizează, te scoate din fluxul cotidian, îți oferă o oază de liniște și îți redă echilibrul. În concluzie, te duce la o stare de armonie fizică și mentală. 

Vip Zone este un salon de masaj erotic situat în centrul Bucureștiului, un loc în care rafinamentul, luxul și senzualitatea sunt prezente la fiecare pas. 

Toată lumea își dorește să se simtă ca un V.I.P.  Dar, în același timp, cu toții dorim să ne păstrăm intimitatea.

În consecință, salonul de masaj erotic VIP ZONE pune mare preț pe discreție. 

Aici vei putea să dai frâu liber imaginației. Poți să faci orice îți trece prin cap. Maseuzele noastre se vor asigura că tu nu vei fi cuminte și astfel, orice inhibiție va dispărea. 

Așa cum îi spune și numele, acest salon este o zonă a Vip-urilor. 

Salonul se află într-o vilă elegantă din zona parcului Cișmigiu. A fost proiectat ca un spațiu simplist și elegant, perfect pentru a se adapta oricărui tip de eveniment. În consecință, veți găsi un spațiu scandinav, neîncărcat, colorat în mov, alb și roșu. Ușile celor nouă camere de masaj erotic au culoare wenge, una dintre cele mai elegante culori. Designul a fost creat de către designeri profesioniști, iar rezultatul este unul ce inspiră rafinament, eleganță și lux. 

Salon masaj erotic VIP ZONE București pune la dispoziție spații adecvate pentru masaj erotic dar și zonă de club pentru petreceri private.

Salonul nostru de masaj erotic este un partener de încredere pentru toate evenimentele memorabile din viața dvs.

 

PETRECERI PRIVATE

A venit vremea să pășiți într-o atmosferă senzuală, provocatoare și în același timp încărcată de mister. 

În primul rând, în salonul VIP ZONE, puteți beneficia de ședințe de masaj erotic cu finalizare, individuale, în cuplu sau la dublu.

În al doilea rând, este spațiul perfect pentru a organiza o petrecere privată. Petrecerea burlacilor, petreceri swing, petreceri tematice.

Divele care au aprins imaginatia a milioane de barbati din București, le poți întâlni acum în salonul nostru. 

Aveți grijă, acestea te vor fermeca și vor pune stăpânire pe gândurile și pe simțurile tale. În concluzie, sunt experte în arta erotismului.

Pentru a te convinge, intră și vezi o parte din ele cu un simplu click pe butonul din meniu ‘’foto maseuze’’. Pozele dar și profilele domnișoarelor sunt 100% reale.

Toate maseuzele din salonul de masaj sunt calificate în arta masajului erotic. Prin atingerile lor vei avea posibilitatea să te desprinzi de realitate și să te lași purtat de val. Nu vei regreta că ai făcut acest lucru. 

De masaje obișnuite, la alte saloane de masaj, poți să  ai parte în fiecare zi sau noapte, dar de un masaj erotic făcut ca la carte de o profesionistă plină de dăruire, poți avea parte doar la VIP ZONE - Salon masaj erotic în București unde arta erotică se împletește cu profesionalismul.

Maseuzele noastre parcă s-au născut ca să îți ofere doar servicii de calitate. Astfel, vei înțelege ce înseamnă cu adevărat masajul erotic.

Masajul erotic Bucuresti Vip Zone nu are nicio legătură cu masajul normal. Este menit să stârnească simțurile și pasiunea, iar în final să se termine cu o satisfacție explozivă.

Îți vei simți trupul cum va zvâcni de plăcere. Vei avea impresia că trăiești într-o lume feerică. Garantat îți vei aduce aminte multă vreme de această experiență de masaj erotic. Vei dori să te reîntorci și să retrăiești clipele de plăcere alături de maseuzele noastre.

Obiectivul principal al unui masaj erotic București este să contribuie la îmbunătățirea percepției asupra propriilor sentimente sexuale. Creează și stimulează plăcerile senzuale. Revigorează libidoul latent la bărbați.

O ședință de masaj erotic reprezintă uneori și o terapie sexuală. Va stimula libidoul și cu siguranță va îmbunătăți stimulii senzuali. Vă puteți gândi la ședința de masaj ca la un preludiu prelungit.

Salonul nostru de masaj erotic București vă pune la dispoziție o gama diversificată de servicii erotice și de divertisment adult. 

Aveți posibilitatea să vă configurați ședințele de masaj după preferință. Același lucru este valabil și în cazul petrecerilor private pe care le organizăm.

Ne adaptăm fiecărui gust și nevoie, ducând la îndeplinire dorințele dvs. erotice. Pentru toate ședințele de masaj erotic București, clienții beneficiază în mod gratuit de: duș asistat, gel de duș, cearșaf de unică folosință, free bar și catering.

Oferim servicii atât domnilor, cuplurilor, cât și doamnelor și domnișoarelor. 

 

SERVICIILE NOASTRE

În cazul în care doriți, se pot face deplasări și la domiciliul dumneavoastră sau la hotel. Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați pagina “MASAJ LA HOTEL”

Vă alegeți de pe site domnișoara dorită, apoi sunați și alegeți serviciile noastre.

Cu siguranță veți avea parte de răsfăț și intimitate în confortul camerei dumneavoastră.

În maximum 30 minute de la efectuarea și confirmarea comenzii, maseuzele pot ajunge la locația dvs.

Programul de funcționare este Non Stop. Ne găsiți pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr.20, în fiecare zi, inclusiv în zilele de sărbători.

Dacă ți-am trezit un pic interesul și ți-am stârnit curiozitatea despre această lume minunată a masajului erotic și a serviciilor destinate bărbaților și cuplurilor, te așteptăm cu drag!

SERVICIILE PREZENTATE SUNT REZERVATE EXCLUSIV PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI.