Maseuze

Galerie foto maseuze și recenzii salon masaj erotic

Fotografii și descrieri 100% reale și de actualitate!

Bine ați venit în galerie foto maseuze sexy VIP ZONE!

Suntem mândri să vă prezentăm o selecție atrăgătoare de maseuze nud, profesioniste, pregătite să vă ofere o experiență de răsfăț total.

În căutarea unei experiențe senzuale și neconvenționale? Explorați profilurile din galerie foto maseuzele. Fiecare profil transmite eleganță și rafinament, evidențiind frumusețea și tehnicile acestor maseuze sexy și talentate.

Doriți să adăugați un element de provocare și mister în experiența dvs.? Descoperiți și lista de servicii opționale ce vă vor stârni imaginația și vor întări anticiparea întâlnirii dvs. cu aceste frumuseți.

La Salonul VIP Zone înțelegem că fiecare client are preferințe și nevoi unice. De aceea, în galeria foto maseuze, toate profilurile de maseuze nud includ informații detaliate.  Găsiți informații complete despre despre serviciile disponibile, prețuri și descrieri care vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dvs.

În plus, suntem mândri să vă oferim recenzii salon masaj erotic reale din partea clienților noștri, în proporție de 99%, satisfăcuți. Citiți părerile lor sincere și să vă faceți o idee despre experiența VIP Zone.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei ședințe de relaxare sau a unei aventuri îndrăznețe, suntem aici. Vă vom satisface fiecare dorință și vă vom oferi o experiență de neuitat.

Intrați în lumea noastră de rafinament, plăcere și satisfacție, prin galerie foto maseuze, și alegeți-vă maseuze sexy.

RECOMANDĂRI

Pentru ca ședința de masaj erotic să fie o experiență plăcută, unică și cu încărcătură erotică majoră:

  • vă recomandăm să alegeți în salon sau chiar din galerie foto maseuze, maseuze care:
    • Vă zâmbesc încă de la prezentare
    • Au bifate pe afiș sau în profilul din galeria foto maseuze, servicii, tehnici și fantezii de masaj erotic, precum și permisivități pe care le apreciați
    • În final, verificați și rating-ul general al maseuzelor, ușor de identificat prin numărul de stele de pe afiș/ profil
    • Beneficiați de dușul inițial asistat, unde maseuza aleasă vă va spăla din exteriorul căzii pe tot corpul
    • Comunicați cu maseuza aleasă, spuneți-i ce vă place și ce vă deranjează

BONUSURI / TIPS

În cazul în care ați fost pe deplin mulțumit de atitudinea și serviciile oferite de către maseuză, îi puteți lăsa acesteia, personal, o atenție de maximum 100 lei la recepție. Această atenție îi va aparține în totalitate. În plus, puteți lăsa o recenzie salon masaj erotic cu o părere despre întreaga experiență.

În cadrul salonului VIP ZONE NU tolerăm ca maseuzele să vă solicite sume de bani pentru extra servicii, tehnici, fantezii, permisivități și cu atât mai mult, pentru cele incluse în ședința de masaj erotic, declarate de către maseuză ca fiind disponibile, afișate în profilul de pe site/afiș și achitate deja la receptie.

Dacă acest lucru totuși se întâmplă, vă rugăm să anunțați la recepție!

FEEDBACK

⭐⭐⭐⭐⭐

Pentru a putea menține serviciile la cele mai înalte standarde, la finalul ședinței de masaj vă rugăm să ne lăsați la recepție un feedback sincer.
Dorim să ne asigurăm că timpul petrecut în salonului VIP ZONE este unul de calitate pentru fiecare dintre clienții noștri.

CONDUITĂ

Pentru a menține o atmosferă relaxantă și erotică în salon, vă rugăm să țineți cont de regulile de mai jos. În caz contrar, sedința de masaj se va încheia fără returnarea sumelor deja achitate. În cazul unor abateri grave se va apela la serviciile firmei de pază.

  • NU
    • hărțuiți, bruscați, jigniți, țipați la personalul angajat (maseuze, recepționere, personal auxiliar)
    • fumați țigări clasice și NU consumați substanțe interzise
    • fotografiați/ filmați/ înregistrați audio nicăieri în incinta salonului și cu atât mai mult maseuzele
    • solicitați insistent servicii care pot fi asociate cu prostituția
    • folosiți un limbaj trivial în salon