Masaj erotic de relaxare

Masaj erotic de relaxare

 

După o zi lungă și grea de muncă, ajung acasă în îmbrățișarea ta iubitoare. Mă săruți și mă întrebi cum a fost ziua mea. Îți spun că sunt obosit și că mă voi întinde în timp ce îmi scot pantofii.

Intrând în dormitor, mă urmărești, împiedicându-mă să mă culc, cu mâinile pe umerii mei. Sărutându-mi ceafa, buzele tale dulci se simt atât de calde și îmbietoare. Îmi șoptești la ureche să mă relaxez și să mă bucur de masajul tău senzual.

A mă freca pe umerii și a mă săruta pe gât, este atât de minunat. Mâinile merg pe spatele meu, în buzunarele pantalonilor și simt că îmi strângi fundul. Gem, mă întind după tine. 

– Nu dragă, stai nemișcat și relaxează-te. O să te fac să te simți foarte bine. 

Cuvintele tale mi-au șoptit la ureche înainte ca limba ta să-mi lingă lobul. Din gura mea ies mai multe gemete de plăcere.

Acum, simt că mâinile tale îmi masează interiorul coapselor, trimițându-mi o senzație de căldură prin vintre. Atingerea ta este excitantă. Testiculele mele într-o mână din spate în timp ce cealaltă mână îmi freacă șoldul, apropiindu-mă din ce în ce mai mult până când îmi găsești penisul acum complet trezit. Pantalonii îmi sunt umflați din cauza emoției.

În fața mea acum, îmi săruți buzele, îmi deschei cămașa. Fiecare nasture îmi oferă un sărut de pe buzele tale dulci. Unul pe buze, apoi pe obraz, acum pe gât și pe piept până ești în genunchi. Cămașa este pe podea, mâinile tale frecându-mi pieptul, buzele sărută fiecare mușchi de pe abdomenul meu. Mă topesc din dragostea ta.

Privind în sus la mine, zâmbind, unghiile tale zgârie în jos, peste abdomen și până la talie. Degetele îmi deschid ușor nasturii și deschid fermoarul pantalonilor, smulgându-i complet, expunându-mi boxeri strâmți în care mă iubești. Vezi un loc umed pe care tu l-ai făcut. Lichidul seminal de la penisul meu tare. Te face să chicotești, jena arătându-se pe obrajii mei roșii, mă liniștești cât de mult îți place cu sărutul tău prin boxerii mei, gustând recompensa ta, gemând împreună cu mine.

Ridicându-te, limba ta se strecoară pe corpul meu atât de tachinător, terminând cu un sărut pe gâtul meu. Spunându-mi să-mi scot boxerii și să mă întind pe burtă ca să mă poți masa, fac ce vrei.

Gol și vulnerabil pentru tine, aștept atingerea ta iubitoare. Turnând loțiune pentru bebeluși pe tot corpul meu pentru a începe masajul tău senzual, o linie de la gâtul meu, pe spate, pe fiecare fesă și lungimea fiecărui picior se simte rece pe pielea mea.

În primul rând, începi pe gâtul meu. Gem tot timpul pentru că atingerea ta este atât de erotică. Mâinile tale îmi lucrează mușchii într-o stare relaxată. Sunt moale în mâinile tale. Al tău să mă modelezi și să faci ce vrei cu mine. Sunt în extaz, iubind fiecare atingere.

Umerii mei se topesc sub mângâierea ta. Brațele mele sunt ca jeleul. Incapabil să se miște. Îți simt degetele mari pe coloana mea, vârfurile degetelor mângâindu-mi coastele, mergând până la spate până ajungi la fundul meu. Apoi, furnicături curg prin coloana vertebrală în timp ce te  întorci în sus pe corpul meu și în jos din nou.

Masându-mi fundul și lucrând pe picioare, îmi faci degetele de la picioare să se îndoaie. Mâinile tale îmi freacă interiorul coapselor în zona inghinală. Degetele se înfășoară în jurul testiculelor mele expuse, strângându-le și masându-le.

Întorcându-mă pe spate după ce m-ai tachinat suficient, penisul meu se lipește drept în sus, orientat spre tine. Văd că roșești puțin. Îmi aduce un zâmbet pe buze. Te apleci cu un sărut, mâinile frecându-mi pieptul, buzele lipite de ale mele. Sunt atât de excitat de tine, am nevoie de eliberare. Sfârcurile mele sunt răsucite în degetele tale. Gâtul aspirat de gură. Mă lingi până la gât, făcându-mi tot corpul să tremure și să mă doară.

Pe carnea mea se picură mai multă loțiune, care arde acum de pasiune. Mâinile mă mângâie în sus și în jos. Masajul coapselor mă face să mă zvârcolesc. Mă tachinezi. Zâmbindu-mi în timp ce îmi mângâi penisul o singură dată. Gem tare. Te doresc atât de rău.

Ambele mâini lipite de penisul meu, una peste cealaltă, strângându-mă strâns, sprijinindu-mă, respirația caldă pe pielea mea, inima bătând în viteză, șoptești:

– Vrei să termin de masat fiecare mușchi? Nu vorbi, doar… mmmm, geme.

Oh Doamne! Gem de asemenea dor. Mângâindu-mă ușor în sus și în jos, gemi în timp ce eu gem, făcându-l mult mai plăcut. Simt că orgasmul meu se apropie deja Gemetele mele cresc în ritm cu ale tale.

O mână continuă să-mi maseze penisul, în timp ce cealaltă îmi masează testiculele. Corpul meu se arcuiește când mă apropii de orgasm. Doar te face să mergi mai repede. Gem din ce în ce mai mult. Așa că gemi și tu din ce în ce mai mult. Nemaiputând să mă abțin, sperma îmi împușcă tot abdomenul. Gemându-ți numele în timp ce eu ejaculez, tu gemând “Da, da, da, ejaculează!” Mângâindu-mi penisul, eliberând fiecare ultimă picătură, fiecare lovitură puternică de prindere eliberează mai mult, strângerea testiculelor îmi sporește extazul orgasmic.

Orgasmul meu lung se termină. Corpul este foarte, foarte relaxat de la… masajul tău complet. Mă cureți, mă săruți pe frunte spunându-mi să mă relaxez, să trag un pui de somn și că vei aștepta să mă trezesc pentru și mai multă joacă sexuală.