Povestea erotică a Oanei

Povestea erotică a Oanei

 

Domnul Popescu nu era  singurul profesor de la liceul Oanei care o dorea. Domnul Stan trecea pe lângă sala de clasă a lui Popescu în timpul prânzului, când a auzit-o pe Oana în lacrimi implorându-l pe Popescu să fie din nou cu ea. Stan, simțind un impuls inexplicabil mai puternic decât de obicei de a fi lângă ea, se opri în spatele ușii ușor întredeschise și trase cu urechea.

– Te rog, vorbește mai încet, Oana, șopti Popescu.

– Mi-e dor de tine, a scâncit ea, imitând vocea unei fetițe răsfățate, frământându-se în poala lui și bosumflându-se.

Punându-și mâinile pe obrajii ei și privind blând, dar ferm în ochii ei, Popescu și-a adunat toată puterea pentru a-i rezista și a spus: 

– Dragă, s-a terminat între noi.

– Poate după ce voi absolvi în două luni, vei veni la Vip Zone și mă vei vedea goală? a întrebat ea. 

Fața lui Stan s-a luminat după ce a aflat că a lucrat într-un salon de masaj erotic.

– Poate, spuse Popescu. 

Mulțumită de răspunsul acela, ea a coborât din poala lui și a părăsit camera. Când a ajuns la uşă, Stan a auzit-o spunând mai mult ca pentru sine: 

– Acum am nevoie de un nou profesor.

Aceasta a fost tocmai încurajarea cât avea nevoie Stan. Era cu un an mai în vârstă decât Popescu, la fel de înalt ca el, nu la fel de chipeș, oarecum mai păros, avea burta puțin mai mare și avea un început de chelie; dar Stan încă mai avea speranțe că va fi destul de arătos pentru Oana pentru a fi noul ei iubit. Mai târziu, i-a predat la ora de istorie. El a observat ochii ei admiratori în timp ce și-a arătat cunoștințele vaste despre Roma imperială: ținea prelegeri despre împăratul Claudius și despre soția sa promiscuă, Messalina. Apoi le-a pus pe fete în grupuri pentru a discuta despre ce tocmai ținuse prelegeri și a mers din grup în grup pentru a auzi cum mergeau discuțiile. S-a dus în spatele Oanei și, neștiind de unde își luase îndrăzneala, și-a pus pe furiș mâinile pe fesele ei. Tresărind, ea inspiră adânc, inima bătându-i mai repede.

Încă cu mâinile fundul ei, el a întrebat grupul din care făcea ea parte dacă sunt probleme. 

– Nu, domnule, răspunse ea dintr-o răsuflare, întorcându-se și privindu-l în ochi. 

În mod clar, ea nu s-a opus mâinilor lui rătăcitoare, iar el i-a strâns fesele pentru a profita de îngăduința ei față de el. Ea a mormăit ușor de plăcere și s-a prefăcut că tușește pentru ca celelalte fete din grupul ei să nu bănuiască nimic.

Nu-mi vine să cred că am avut curaj să fac asta, se gândi el în timp ce se îndepărta de ea.

După curs, el a urmat-o în hol în timp ce ea vorbea cu Giullia, ascultând tot timpul.

– Nu mai suport asta, șopti Giullia. Vreau să te prind chiar aici, să-ți smulg toate hainele și să te răvășesc chiar în fața tuturor.

– Așteaptă până ajung acasă diseară de la salonul de masaj. Termin la 11, a răspuns Oana.

– Deci cât durează drumul spre casă?

– Doar vreo zece minute, dragă. Locul este pe strada Mihail Kogălniceanu. Este puțin de mers până acasă.

Acum Stan știa unde să meargă în noaptea aceea: Vip Zone. El știa și de ce se numea VIP. Ceea ce nu știa, însă, era cum de a putut fi atât de norocos încât să audă informații atât de cruciale, oferite în mod liber de pe buzele Oanei.

În acea seară, i-a spus soției sale că se întâlnește cu un vechi prieten pentru câteva pahare și că se va întoarce acasă în jurul orei 11. A trebuit să conducă până la Vip Zone din cealaltă parte a orașului, așa că i-a luat aproximativ o jumătate de oră pentru a ajunge acolo: nerăbdător, tremura de nerăbdare.

Când a intrat și a văzut-o lângă recepție, ea l-a întâmpinat cu un rânjet de la o ureche la alta. 

– Buna, domnule!

– Lucrezi aici, Oana? întrebă el prefăcut surprins.

– Da, a răspuns ea, citind pe chipul lui că nu era cu adevărat surprins. 

– Ce fel de masaj ați dori, domnule? Doar un masaj sau o baie și un masaj?

– O baie și un masaj, te rog.

– Bine, spuse ea, zâmbind în continuare, cu o sclipire în ochi pentru a-l lăsa pe Stan să știe ce înseamnă cu adevărat eufemismul „baie și masaj” și că era mai mult decât dispusă să-i ofere acest serviciu. 

– Ați vrea să vă masez eu? Celelalte fete sunt toate cu clienți acum.

– Sigur. 

A zâmbit, iar respirația i s-a îngreunat.

– În regulă, atunci: urmați-mă. 

L-a condus într-o cameră privată. În dreapta, după ușa de la intrare, era masa pentru masaje, iar în stânga era cada. O cameră separată în spate avea o toaletă. 

– Trebuie să folosiți toaleta, domnule? Vă recomand. În urmă cu două ore, masam spatele unui bărbat gol și îi plăcea foarte mult; apoi a dat brusc un vânt – foarte tare și urât. A distrus total starea de spirit, a chicotit ea.

– Da, e o idee bună. O voi folosi, a spus el, a intrat și a închis ușa. 

În timp ce își dădea pantalonii jos pentru a se așeza pe toaletă, a auzit-o dând drumul la apă în cadă.

– În caz că sunteți timid, domnule, voi pune niște spumă de baie în apă pentru bule, a spus ea. Când terminați acolo, ieșiți, scoateți-vă toate hainele și intrați în apă. Mă întorc în vreo zece minute. 

Ea a părăsit camera pentru a lua niște săpun și lubrifiant pentru penisul lui Stan.

A terminat repede în baie, a ieșit, s-a dezbrăcat și a intrat în cadă. Deoarece era mândru de penisul său acum parțial erect, a oprit apa devreme, astfel încât să ajungă doar până la șolduri, lăsând astfel părul pubian și o parte din penis expuse prin bule.

Ea s-a întors în cameră și, stârnită de afișarea lui lipsită de modestie, a chicotit de plăcere. 

– Bine, atunci să începem, a spus ea în timp ce îngenunchea lângă cadă.

Ea a spumat săpunul și a întins spuma pe gâtul, umerii și spatele lui. Apoi i-a săpunat pieptul, ciupindu-i ușor sfarcurile. El gemu de încântare. După aceea, ea și-a mutat mâinile în jos pe burta lui păroasă; ea și-a băgat degetul în buricul lui și a chicotit. În mod ciudat, ea știa care era fata din fanteziile lui Stan, doar din privirea din ochii lui: nu-i plăcea tipul timid și supus, așa cum îi plăcea lui Popescu. Simțind vibrațiile pe care le primea de la el, ea a simțit corect că îi plăcea tipul de fată rea, iar ea, întotdeauna actriță desăvârșită, și-a jucat rolul impecabil. În timp ce îi săpuna trunchiul, își cobora frecvent mâna pentru a intra în contact cu penisul lui din ce în ce mai erect.

– Bine, vă puteți ridica acum, domnule? a intrebat ea. Trebuie să ajung la penisul dvs.

– Nici o problema. 

Zâmbind, se ridică, expunându-și complet falusul, care era chiar mai mare decât al lui Popescu.

– Bine. Acum vă pot curăța penisul și scrotul. 

Chicotind și rânjind, ea și-a spumat mâinile și a mișcat o mână în sus și în jos pe falusul lui aproape complet erect, în timp ce cealaltă mână îi săpună scrotul, gâdilându-i testiculele. Admirându-i membrul mare, ea nu și-a luat ochii de la el. Avându-l aproape de față, fata mereu îngenunchiată și-a încrețit buzele de parcă ar fi vrut să-l sărute. Apoi i-a stropit cu apă toate organele genitale pentru a le clăti. 

– Puteți să vă puneți în patru labe acum, vă rog? Trebuie să vă spăl pe fund.

– Bine. 

El a făcut conform instrucțiunilor, iar ea a luat mai multă spumă pe mâini pentru a-i săpuni fesele și anusul. În timp ce îi freca săpunul pe fesele lui, le strângea și le deschidea frecvent, expunându-i anusul, care era maro de la evacuarea lui proaspătă la toaletă. Obținând mai multă spumă pe degetul ei arătător, ea l-a pus adânc în rect, masându-i prostata în timp ce îl curăța complet. Anusul i s-a schimbat din maro în roz.

– Acesta este un masaj amănunțit, gemu el. 

Ea a chicotit ca răspuns.

După ce a clătit săpunul, ea l-a rugat să se ridice ca să-i poată curăța picioarele. În timp ce le spuma, se uita cu adorație la falusul lui, care era îndreptat direct spre gura ei. Îl mișcă spre ea și i-o plesni peste obraji. Ea scoase un chicotit ascuțit la obraznicia lui. 

– Sunteți rău, domnule, spuse ea zâmbind. A încercat să i-o bage în gură, dar, mereu o tachinatoare, ea nu l-a lăsat. 

În cele din urmă, baia a fost terminată și ea a folosit capul de duș pentru a clăti săpunul rămas de pe el. Mai întâi, ea i-a clătit spatele și fesele. Apoi, spunându-i să se întoarcă, i-a clătit partea din față, uitându-se mereu la și admirându-i penisul erect. Era puțină spumă pe el și ea îl ținea în timp ce îl clătea, în timp ce-și încrețea buzele și făcea ochii mari. Apoi a ieșit din cadă, iar ea l-a uscat cu un prosop, mângâindu-i ușor organele genitale.

După aceea, s-a urcat pe masa de masaj. Erecția lui a făcut dificil să se întindă pe burtă la început, dar pe măsură ce ea îl freca pe spate, el a devenit mai puțin erect și astfel s-a putut îndrepta. Apoi i-a apucat fesele și le-a masat energic, deschizându-le adesea pentru a-i expune anusul, pe care l-a privit cu curiozitate. (Avea câțiva prieteni homosexuali despre care știa că l-ar plăcea pe domnul Stan, iar ideea de a-l vedea pe unul dintre ei făcând sex anal cu profesorul ei de istorie a entuziasmat-o.) Își băgă din nou degetul în rectul lui, masându-i scurt prostata; mormăind tare, îi plăcea senzația! Apoi i-a masat picioarele.

În cele din urmă, l-a pus să se întoarcă și să se întindă pe spate. Se apropia momentul pe care îl aștepta! El a zâmbit în timp ce ea îi masa brațele, pieptul și abdomenul. Din nou, ea i-a ciupit sfarcurile si și-a bagat degetul in buricul lui: el a oftat de placere. Cu cât mâinile ei se apropiau încet de falusul lui, cu atât respirația lui devenea mai grea. Ea i-a masat coapsele, picioarele și tălpile, fără să-și ia ochii de la erecția lui. Suspansul și sentimentul de anticipare pe care ea le-a creat prin păstrarea celor mai bune lucruri pentru final au fost realizate cu calcul: știa că întârzierile și privirea ispititoare îl vor menține pe deplin drept, fără ca ea să fie nevoie să-i atingă penisul, deși evident că și-ar fi dorit asta. În acest fel, propriul ei sentiment de anticipare i-a păstrat vaginul la fel de ud ca un flacon de laborator umplut cu apă.

În cele din urmă, ea a început să-i maseze ușor scrotul și testiculele: mișcările ei au făcut ca falusul lui să se balanseze înainte și înapoi ca o ramură de copac în timpul unui taifun. Apoi, când ea a început să-i atingă penisul, el și-a amintit brusc: a uitat să meargă la un bancomat înainte de a veni la salonul de masaj! Avea destui bani în portofel? 

– Poți să-mi dai pantalonii, te rog? a intrebat-o el. Vreau să văd câți bani am.

Fără a-și lua mâna de pe penisul lui, ea s-a aplecat și i-a luat pantalonii. Și-a scos portofelul și s-a uitat înăuntru: nu avea suficienți bani!

– Oh, nu, spuse el. Nu am destul.

– Oh, bine, spuse ea, luându-și mâna de pe penisul lui. Fără finalizare pentru tine.

S-a dat jos de pe masă și s-a ridicat în fața ei. 

– Uite, Oana. Îți place? întrebă el, uitându-se în jos la sine.

– Oh, îmi place foarte mult de el, a răspuns ea, privind mereu în jos la penisul lui și zâmbind. Ea a gâdilat dedesubt cu degetul arătător, și-a mușcat ușor buza și a chicotit.

– Ei bine, poți să-mi faci o favoare și pur și simplu să mă termini… Adică, dacă îți place atât de mult „el”.

Zâmbind viclean și pentru că îi plăcea să tachineze, ea spuse cu cruzime. 

– Nu. 

Când a spus asta, ea i-a pălmuit ușor penisul de dedesubt și a chicotit în timp ce sărea în sus și în jos.

– De ce nu? De ce vrei să mă lași așa?

– Serviciile trebuie plătite, domnule: am făcut deja mai mult pentru dumneavoastră decât valorează banii pe care îi aveți. În plus, îmi place să-l văd întărit. Dacă te fac să îți dai drumul, el va deveni moale și nu va mai fi la fel de sexy pentru mine.

În tot acest timp, în timp ce spunea asta, ea a continuat să se joace cu falusul și testiculele lui și a chicotit.

– Ce-ar fi dacă te scot la cină, atunci?

Încă se uitându-se la, jucându-se cu și admirând erecția lui, ea spuse, cu ochii larg deschiși și zâmbind: 

– Mmm, asta sună apetisant.

– Cand si unde? gâfâi el.

– Vino la Vip Zone mâine seară. Adu o mulțime de bani ca să pot face lap-dance pentru tine. Mâine îți voi arăta corpul meu gol: fiecare centimetru din mine expus, nimic lăsat la voia imaginației. Mă poți atinge și pe mine peste tot: nici o zonă din anatomia mea nu este interzisă. Apoi îmi poți cumpăra cina.

– În regulă.

– Bine, spuse ea, zâmbind mereu și mișcându-i penisul ca pe un schimbător al unei mașini.

 I-a dat banii pe care îi avea la el. Mișcându-i falusul în sus și în jos, de parcă i-ar strânge mâna, ea a spus: 

– A fost o plăcere să fac afaceri cu tine, și a chicotit. 

El și-a pus hainele la loc, iar ea l-a ajutat cu cea mai mare plăcere să-și pună penisul încă erect în pantalonii lui acum bombați. S-au îmbrățișat, iar ea și-a frecat burta de umflătura din pantalonii lui. Înainte ca el să se întoarcă pentru a ieși din cameră, ea îi dădu un ultim gâdilat. Și-au spus noapte bună unul altuia, iar el a plecat. 

– Nu vă faceți griji, domnule Stan. Mâine seară, veți vedea semne de bun venit pe gură, păsărică și anus. Dar în seara asta, acele trei semne de bun venit sunt pentru Giullia.