POVESTIRI EROTICE CU IONUT ÎN SALONUL DE MASAJ VIP-ZONE

POVESTIRI EROTICE CU IONUT ÎN SALONUL DE MASAJ VIP-ZONE

Wow, wow, wow! Stați și urmăriți mă! Sunt mega impresionat de ceea ce mi s-a întâmplat!  Numele meu este Ionut și vreau să împărtășesc cu  voi cea mai frumoasă și de neuitată experiență pe care am avut-o în București la un salon de masaj.

Este întotdeauna plăcut să avem o zi relaxantă și să ne îngrijim de sănătatea noastră prin intermediul unui masaj. 

Am plecat la recomandare unei prietene care locuia in București! Totul s-a întâmplat dintr-o glumă, într-o vacanță la Paris cu Mădălina, prietena mea. Suntem doar amici!  Urcând Turnul Eiffel din Paris aceasta și-a adus aminte de cadoul frumos pe care l-a primit de la fostul ei iubit Adrian, și anume o ședință gratuită la un salon de masaj din București!

Este întotdeauna bine să încredințăm serviciile de îngrijire personală unor profesioniști, mai ales când avem ocazia să încercăm ceva nou și relaxant. 

Mădălina îmi povestea cu mult entuziasm despre ședința de masaj de care s-a bucurat enorm având parte de un tratament profesionist și de calitate! Deși aveam programată o întâlnire de afaceri în România, București,  mi-am plănuit să îi fac o surpriză vizitand-o acasă pe Mădălina și să-mi recomande un salona de masaj de relaxare. Zis și făcut.

Este întotdeauna plăcut să primim recomandări de la prieteni pentru servicii de îngrijire personală de calitate. Este important să ne acordăm timp pentru noi înșine și să ne relaxăm, mai ales în momentele aglomerate din viața noastră. Este bine să avem încredere în profesionalismul și calitatea serviciilor de care beneficiem și să ne asigurăm că ne simțim confortabil și în siguranță în timpul tratamentelor. 

Mi-am luat bilet de avion spre România și am vizitat-o pe Mădălina. A fost o întâlnire unică. Am băut două pahare cu vin roșu, este vinul ei preferat, un vin Pelin. Gustul amărui pe care l-am avut în urma degustării vinului, m-a luat cu o dorință imensă de relaxare. Motiv pentru care am rugat-o sa mă ducă la salonul de masaj de relaxare unde a  mers și merge și ea.

Am luat un taxi și am plecat spre Bulevardul Mihail Kogălniceanu numărul 20, sector 5, adresa unde se afla salonul de masaj de relaxare. nd am intrat în salon era o domnișoară brunetă la recepție. Am rămas surprins de amabilitatea ea, de felul cum vorbea! Am cerut mai multe detalii. Aceasta mi-a oferit o cafea și o apa plata din partea cărei în timp ce eu citeam serviciile incluse într-o oră de pe o foaie A4. După ce am citit și am înțeles care sunt serviciile, receptionera a chemat 10 maseuze, doar 10 erau disponibile pentru prezentare. Eram înconjurat practic de 10 femeie.  O lume frumoasă printre femei.

  

Este întotdeauna plăcut să fim întâmpinați cu amabilitate și profesionalism când intrăm într-un salon de masaj. Este important să ne simțim confortabil și în siguranță în timpul tratamentelor, iar o receptionera amabilă poate contribui la crearea unei atmosfere relaxante. Este bine să avem o idee despre serviciile incluse într-o ședință de masaj, astfel încât să ne putem planifica în consecință și să ne așteptăm la un tratament complet. 

Aceste detalii le-am găsit la salonul de masaj erotic VIP-ZONE. Deși am avut un mic dubiu, știiam că Mădălina, prietena mea, nu merge oriunde. 

Le-am ales pe maseuzele  Lună și Antonia.

 

Luna pentru că am aflat de la receptioneră că are 7 ani experiență în domeniul masajului și Antonia era începătoare. Ambele maseuze aveau chipul angelic. 

Masajul erotic a fost făcut prin tehnicile acestui tip de masaj cum ar fi: cu clavicula, cu abdomenul, cu sânii, cu picioarele, cu fesele și cu mâinile. Senzualitatea maseuzelor a fost la cote înalte. Corpul lor atingeau corpul meu.

Prin onduleu și prin mișcări specifice m-au făcut să trăiesc momente de neuitat!

Mi-am dorit dintotdeauna o astfel de relaxare. Mușchii mi s-au relaxat, iar creierul meu era foarte limpede, așa cum se spune la români. La minutul 45 am dorit să comand o sticlă de șampanie pentru a servi împreună toți trei astfel încât să am o finalizare corespunzătoare. Am râs, am discutat și am profitat la maximum de tot ce a putut să-mi ofere salonul de MASAJ EROTIC VIP-ZONE. 

 Contează foarte mult să fii deschis într-un astfel de moment. 

Corpul și pielea tremurau de plăcere maximă. 

 

Știind că a doua zi aveam o întâlnire de business le-am rugat pe maseuze să spună receptionerei că mai prelungesc încă două ore ședința de masaj. Atmosfera era atât de plăcută încât pur și simplu echilibrul dintre minte, trup și suflet te făceau să rămâi pentru totdeauna în acest salon. 

Când am ajuns acolo, am observat și un mini club, în care erau deja câțiva clienți, atunci mi-am dat seama că acest salon este respectat și că respectă anumite condiții și termeni de utilizare a serviciilor pe care le oferă clienților. 

Mi mult decât atât, mi-a plăcut foarte mult că era o  curățenie impecabilă, ca la carte! Igienizare de la intrarea clientului până la plecarea acestuia. 

În timp ce am urcat la masaj am văzut clienți care coborau cu fața atât de relaxantă și zâmbitoare. 

Am prins și mai multă încredere. 

La un moment dat mi-am spus în gând că aici doresc să-mi petrec ziua. Deși pare o nebunie, deoarece am călătorit peste tot în lume, nu se compara cu nimic femeia româncă. Senzualitatea, puritatea și dedicare în tot ce fac ele este ca o notă muzicală perfectă pe clapele unui pian! 

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)