Petrecerea burlacilor

Sunteti in cautarea locului potrivit pentru a organiza o petrecere a burlacilor?

Vip-Zone este locul potrivit!

 

Contact : +4 0734.33 77.83

Celebram petrecerea burlacilor cu stil la salonul nostru de masaj erotic Vip Zone din Bucuresti.

In curand trebuie sa se casatoreasca? Vreti o amintire inaintea zilei cea mare? Ei bine, traditia spune ca inainte de fiecare casatorie, fiecare mire trebuie sa se bucure de cea mai ‘’salbatica’’ noapte a vietii lui. Deci ce alta ocazie mai buna ai sa iti ramana amintire cea mai tare petrecere a burlacilor?

Noi iti putem crea o oferta speciala pentru celebrarea acestei zile speciale, pachetul nostru include pe langa gama mare de divertisment adult si activitati de grup, bautura din belsug si placeri pentru cerul gurii, domnisoare superbe, cadouri surpriza si bineinteles, nu in ultimul rand, sedinte de masaj erotic. Garantam ca va veti dori ca distractia sa nu se mai termine niciodata.

Ce ne diferentiaza de concurenta este experienta de sase ani in organizarea diferitelor tipuri de petreceri private printre care mentionam: petreceri tematice, petreceri private, petreceri ale burlacilor, petreceri de aniversari, petreceri corporate.

Tot un amanunt care ne separa este reprezentat de calitatea serviciilor oferite, de seriozitatea cu care tratam fiecare client in parte si fiecare petrecere in parte si nu in ultimul rand personalul, care este special instruit pentru a face fata celor mai exigente cerinte din partea clientilor nostri.

Oferta noastra detaliata pentru o petrecere a burlacilor in Bucuresti, daca te-ai plictisit sa vizitezi cluburi obisnuite de striptease si astepti ceva mai mult, suna astfel:

Luam ca ingredient secret care va condimenta petrecerea dumneavoastra, locatia noastra, sau daca nu doriti sa petreceti in oras, va aducem noi acasa la dvs petrecerea, in situatia in care dumneavoastra va doriti asta.

Salonul nostru este situat intr-o vila luxoasa din inima Bucurestiului, pe bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr 20, in apropierea parcului Cismigiu. Va puteti bucura in oricare zi a saptamanii, impreuna cu grupul dvs de prieteni, de intimitatea mult ravnita pentru a petrece departe de forfota orasului si de ochii curiosilor.

300 mp suprafata in care va puteti desfasura petrecerea dupa cum dvs doriti sa o personalizati. Un living , cu capacitate de pana la 30 persoane concomitent, la care adaugam si 9 camere de masaj in care aveti posibiliatea sa mergeti cu domnisoarele intr-o sedinta de masaj erotic.

In timpul unei petreceri a burlacilor adaugam: masini de fum, foc de artificii pe terasa exterioara, baloane si confetti.

Petrecerea se desfasoara intr-un cadru intim, fara accesul altor persoane in afara invitatilor dvs.

Bautura este pe ales si dvs selectati exact ce va doriti, noi garantam ca vom face fata cerintelor dvs.

Multe mancaruri special alese si platouri calde sau reci, asta numai dupa preferintele dvs culinare, la care adaugam “placeri pentru cerul gurii” – luam cateva bucati de “sexycelent gust experience”- prajiturile erotice fiind alegerea perfecta pentru orice peterecere de burlaci.

Muzica – playlist ales de salonul de masaj erotic Bucuresti sau conform preferintelor declarate ale participantilor la petrecerea burlacilor.

Pentru ca de la an la an, conform dorintelor clientilor, serviciile noastre sunt din ce in ce mai multe, enumeram dintre serviciile oferite doar cateva:

  • striptease feminin pentru petrecerea burlacilor – domnisoarele vor avea tinute speciale si coregrafii pregatite
  • show erotic – momente incendiare intre doua sau mai multe domnisoare, desfasurate chiar in fata ochilor tai
  • lapdance – dansul erotic in care vei simti domnisoara dorita in poala ta
  • dans oriental
  • masaj erotic – un masaj cu finalizare
  • jacuzzi masaj
  • masaj dublu – masajul erotic in compania a doua domnisoare
  • tombole cu premii